- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.001
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, acımı paylaştığınız için. Dünden bu yana evin hiçbir yerine sığmadım, evet içimde tarifsiz bir boşluk...Köşeye öyle sıkıştım ki çıkmak için küçücük bir ışık arıyorum. Rabbim beni cezalandırıyor, kimin canını yaktım ki canım böylesine yanıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dünyada babalık duygusunu en çok tatmak isteyenlerden biri eşim ve bunu yaşayamıyor. Gözlerimin önünde içine akıtıyor tüm acısını. Kendi acımı bıraktım, onun acısına dayanamıyorum artık. Evet belki biçoğunuza umut oldum ama benim umutlarım tükendi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...
canım bugün daha iyisin dimi,zaman herşeye çağredir tatlım.
Krishazel arkadaşım deniz erseve ameliyat oldu ,ama tedaviyi kaan aydos yönetti.
Biz deniz ersewe gittiğimizde ameliyat oandada şansınız %20 demişti ,şimdi kaan aydosun hastasıyız o ikinci ameliyata gerek yok zaten olmuş ,acaba bir tıkanıklıkmı war dedi bize ilaç yazdı ,bi ay sonra fsh ve testesteron hormonuna baktırın bana gelin diye yazdı,bakalım ya gideriz yada arkadaşlar gibi internet aracılığıyla tedaviyi götürürüz.
Arkadaşım saraçoğlu ne didi bu duruma konuştunuz mu hiç ?
Galiba benim kullandığım çaylar östörojen hormonumu yüksektti çünki gögüslerim farkedilir oranda büyüdü.
Ama benim o hormon zaten yüksekti şimdide tavan yaptı galiba.
Canım hiiiiiiiçççççç üzülme üzüldükte elimize ne geçti sadece kendimizi yıprattık.
Caaaanım sen herşeyin en iyisine layıksın Allaha emanet ol.
İyi ki varsınız, bunu çok içten söylüyorum, desteklerinizi çok iyi hissediyorum.
Saraçoğlu Hocamla görüşmedik. En son temmuz ayında sperm testi yapıldı, onda da 7,6 milyon çıkmıştı. Açıkcsı bu kadar düşeceğini tahmin bile edemedik. 1 hafta önce görüştüğümüzde 3 y daha bekleyin olmazsa tedvi olun demişti, sperm sayısı düşerde yükselirde demişti. Bu sonuçtan sonra aramanın bi anlamı yok ki. Elinden geleni yapıyor zaten. Artık doktorlara tekrar gidicez bakalım.
kızlar 2 günlük perjhiz ile test yaptırılır mı
Canim ozledim seni nerelerdesin evdemisin ev isimi yapiyorsun yoksa geziyormusun?
kızlar 2 günlük perjhiz ile test yaptırılır mı
ben cekıldım rahım fılmımı cok sukur temız cıktı suan ıcın sorun yok :)
Çok sevindim canım..İnşallah tertemizzzz devam eder herşey..
100 tane tefriciye okudum canım sana. Allahım kabul etsin inşallahhhh...
Ben de rahim filmi çekilmek istiyorum ama biraz korkuyorumda,dr.bişye demedi ama çekilicem sanrıım fisfisfis
iyi geceler kızlar. Eşim bugün Ateş Kadıoğluna gitti, muyanede amaliyatlık varikosel olmadığını söylemiş. Hormon tahlili istemiş, bide sperm testini yenilemesini söylemiş. Eğer fsh ı düşük çıkarsa ilaç tedavisi uygulayacakmış sanırım ama eğer fsh yüksek çıkarsa, hiçbişey yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiririm demiş. Düşükle ilgili de genetik bozukluk olabilir demiş, genetik test yaptırıcaz demiş. Eğer genetik testte sorun çıkarsa, ne olacak? Tüp bebekte mi yaptıramıycaz demek olauyor bu? Bilen varsa cevaplasın lütfeeeeeeennn
iyi geceler kızlar. Eşim bugün Ateş Kadıoğluna gitti, muyanede amaliyatlık varikosel olmadığını söylemiş. Hormon tahlili istemiş, bide sperm testini yenilemesini söylemiş. Eğer fsh ı düşük çıkarsa ilaç tedavisi uygulayacakmış sanırım ama eğer fsh yüksek çıkarsa, hiçbişey yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiririm demiş. Düşükle ilgili de genetik bozukluk olabilir demiş, genetik test yaptırıcaz demiş. Eğer genetik testte sorun çıkarsa, ne olacak? Tüp bebekte mi yaptıramıycaz demek olauyor bu? Bilen varsa cevaplasın lütfeeeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?