- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.381
ceylan bu hamilelik senin uykuna ters tepki yaptı herhalde öğlene
kadar uyurdun sen sabahın köründe ne işin var uyanıyosun
millet uykudan gözünü açamaz anormalsin işte anormal
yogun istek uzerien yapmamaya kara verdim
amaaaaaaaa adet gunu sabah erkenden yaaprim kimse tutamaz beni
tabi kirmizilar kapiyi calmassa:18::18::18:
sagolun kizlarrr cok optum hepiniziiii
hayırr daha alışamadım sanki regl gelecek gibi hissediyorum heran
yapmamam gereken şeylerimi yapıyorum ki yaaa ögrendigim günden beri kola içmiyorum daha napıyım
inşallah yaaa en çokta sizin hamişliginizi duymak istiyorum eee yaş malum eliniz ayagınız tutuyoken olsun yoksa kim bakacak anneannesi babaannesi iyice çökmüşleridr onlar hiç bakamaz
kızlar varya bu kk nın yüzünde bigün başıma bişey gelecek
ocağa bişey koymuştum topiğin başına oturunca okucam diye unuttum yaktım tenceremi
geçmişi okudum tek tek cvp yazıp sayfayı meşgul etmek istemedim
kızlar Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bunları
ceylan en taze örnek daha 2 gün önce bilirmiydi
bakın şimdi o bir hamile :)))
Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin hepimize
ceylan bu hamilelik senin uykuna ters tepki yaptı herhalde öğlene
kadar uyurdun sen sabahın köründe ne işin var uyanıyosun
millet uykudan gözünü açamaz anormalsin işte anormal
sen içe kola ben senin yerine içerim cozur cozur
sorma dahada olmasa artık naparız bilemem bizde babaanne yok
ama anneannesi şükür sağlıklı torunu gelene kadar nasıl olur bilmem :44:
ya valla hiç beklemiyodum hatta sanki üzerinden o kadar geçmiş gibi hissediyodumki ben takip yaptırdıgımı bile unutmuştum burda siz deyince hatırladımhalada inanamıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo sonra kendime çok kızıyorum böyle düşündügüm için kötü bişey olmasada hisni kuruntum yüzünden olacak diyorum sizdede olmuşmuydu ada kesinleşene kadar bu arada ne yaktın çabuk söyleeee inşallah eşin yoktur valla yoksa seni pc nin önünden bile geçirtmez
offf deme öyle deme öyle eneslenaaaaa
bizim babaanne hep rahatsız bacaklarından tanıdım tanıyalı o hiç bakamaz annem çok saglıklıydı çok şükür bacakları falan hiç agrımazdı annem yaşlanmadan bi dogursam dedim dediimmm bu sene annemin diz kapakları agrıyo inşallah geçer yaa yoksa ben tek başıma naparım bak şimdiden bacagım nasıl agrıyooo
adacım canım geçmiş olsun yine ne yaktın bacım gecenin bu saatinde
tencerede ne yapabilirsin bi dahakine alarm kur bari
mutfağın kapısına ada giremez diye tabela asmaları lazım helede topiği okuyacaksa
olmazmı canım hele benim bide kanamam olmuştu
hala var o korku kapalı kutu bilmiyorsun ki hiçbişey yapabileceğimiz sadece dua etmek
bu arada hala kesinleşene kadar diyorsun ya sen kesin hamilesin :))
dr unu sevdim o da hamilesin demiş ya
ben senin takibini unutmadım özellikle sordum kaç kere
çok umutluydum birkaç gün önce kasıklarımda batma var niyeki diye sormuştun sana yazmadım ama tamam bu iş dedim ozaman
adet belirtileriyle çok benzesede değişik bir faklılık oluyor o batmalarda
tencereyi ortadaqn kaldırdım zaten eşimide uyutup kaçmıştım ekmek gibi ev duman altı olmadığı için uyanmadılar
tencerede çorba vardı bu saatte ne iş demi :) benim gece yemek yeme alışkanlığım var kendimi bildim bileli
sen hiç merak etme Rabbim şifa versin anneciğine ama öyle güzel bakarki torununa pamuklara sarar
benim annem düşme sonrasında belinden rahatsız ama kuzenimin çocuğuna arada bakması gerekiyo
o zaman görsen yaptıklarını onunla oyunlar oynuyo sırtında bile gezdiriyo o yaşta o haliyle akşam
anlata anlata bitiremez birlikte yaptıklarını konuşmalarını.torunu görünce bişeycikleri kalmıyor
az kalsın anlatmayı unutuyordum benim 2 aydır iki kaşımın ortasında uç vermeyen bir sivilcem vardı çokta sertti nohut kadar oldu
son günlerde sevgii eşimin taktikleri doğrultusunda korkmama rağmen dün gece sivilceyi sıktım ve sabah uyandığımda ters giden bişeyler
olduğunu anladım gözlerimi açamıyorsum nerdeyse aynaya bir baktım şokoldum alnım gözlerim burnum şişmiş eski dizlerden güzel ve çirkini
bilenler vardır ordaki çirkine benzemişim aynıağrısıda cabası sağlık ocağına gittim iltihap yayılmış antibiyotik hap ve kremini verdi sabaha
göre şişlik biraz indi ama hala var ağrısı var pişman oldum eşimin aklına uyduğuma bidaha uyarsam 2 olsunbildiğim halde lades dedim burun alın
çevresindeki sivilcelere dokunmak çok sakıncalı doktorumda uyardı benim şişliklerle bu aralar bir alıp veremediğim var ama hayırlısı olurda başınıza gelirse
benim yaptığım hatayı sizler yapmayın sakınbunlar kendime
az kalsın anlatmayı unutuyordum benim 2 aydır iki kaşımın ortasında uç vermeyen bir sivilcem vardı çokta sertti nohut kadar oldu
son günlerde sevgii eşimin taktikleri doğrultusunda korkmama rağmen dün gece sivilceyi sıktım ve sabah uyandığımda ters giden bişeyler
olduğunu anladım gözlerimi açamıyorsum nerdeyse aynaya bir baktım şokoldum alnım gözlerim burnum şişmiş eski dizlerden güzel ve çirkini
bilenler vardır ordaki çirkine benzemişim aynıağrısıda cabası sağlık ocağına gittim iltihap yayılmış antibiyotik hap ve kremini verdi sabaha
göre şişlik biraz indi ama hala var ağrısı var pişman oldum eşimin aklına uyduğuma bidaha uyarsam 2 olsunbildiğim halde lades dedim burun alın
çevresindeki sivilcelere dokunmak çok sakıncalı doktorumda uyardı benim şişliklerle bu aralar bir alıp veremediğim var ama hayırlısı olurda başınıza gelirse
benim yaptığım hatayı sizler yapmayın sakınbunlar kendime
hadi ya keşke sıkmasaydın ama 2 aydır da iyi durmuş orda
ben sivilce yara gibi konularda çok sabırlıyımdır adet döneminde küçük 1 yada 2 sivilcem çıkar dokunmam hiç
ama eşim sağolsun dayanamaz köşe bucak kaçarım sıkmasın diye bunuda sıkmasın diye çok kaçtım ama kendi
ellerimle yaktım kendimi çok ağrı yapıyo.bide bugün eşim araziden dönüş yaptı kapıda görünce hala güzelsin
neren o adama benzemiş diyo delü ben güzellik derdindeyim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?