- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.101
Merhaba canlarım.
Kadsercim esracım bana 2 embriyo transfer ettiler. Benim gittiğim merkezde genelde iki embriyo transferi yapıyorlar. Yasalar karsısındada şöyle bir savunma gercekleştiriyorlarmış. Biz tek embriyo koyduk ama embriyo transferden sonra bölünmüş yani tek yumurta ikizi.
Her tüp merkezinin yaklaşımı farklı. Benimle beraber transfer olan arkadaşlarımın hepsine iki embriyo transfer edildi. Doktor kararını bildirirken aramızda kalsın,kimseye söylemeyin diyor. Bunu herkese diyor tabi:)
Bıraktım esracım. 1 yıl bitti artık, İbrahim Hocayla yola devam edeli.ıbrahım saracoglunu bıraktınmı ozlem ?
Merhaba canlarım.
Kadsercim esracım bana 2 embriyo transfer ettiler. Benim gittiğim merkezde genelde iki embriyo transferi yapıyorlar. Yasalar karsısındada şöyle bir savunma gercekleştiriyorlarmış. Biz tek embriyo koyduk ama embriyo transferden sonra bölünmüş yani tek yumurta ikizi.
Her tüp merkezinin yaklaşımı farklı. Benimle beraber transfer olan arkadaşlarımın hepsine iki embriyo transfer edildi. Doktor kararını bildirirken aramızda kalsın,kimseye söylemeyin diyor. Bunu herkese diyor tabi:)
gülüm canım ya pekala ikiz bebeğe hamile kalan varmı
ben nedense böyle olduğuna inanmıyorum bana sadece hastaların gönlünü ediyolarmış gibi geliyor
bence tek koyuyolar hem öyle olduğu nerden bileceksiniz koydum der koymaz
yada 2 koydum der tek koyar bu bilinmez yani ben onlara güvenmiyom
kızlar bırsey ısteyebılırmıyım beyın tumoru yuzunden olen kuzenımın kızı ıcın 40ına kadar kelımeyı tevhıd yapmak ıstıyoruz yardımda bulunurmusunuz ıcınızden geldıgı kadarıylan
LA ILAHE ILALALLAH MUHAMMEDUN RESURULLAH
başınız sağolsun esracım, ben aklıma geldıkce çekerim. 40 ne zamana kadar ? toplam bir sayısı varmı?
1_ 1,5 hafta arasında toparlanacak canım
ne kadar okuyabılırsenız sayı belırtın ıcınızden gelen kadar
1_ 1,5 hafta arasında toparlanacak canım
ne kadar okuyabılırsenız sayı belırtın ıcınızden gelen kadar
slm şekerler nabersiniz bakayım :)))))
kızla l arginine ,korean ginsengi ebay dan alan varmı ,bulamadım ben
iyidir canım sende keyifler nasıl bakimmm
benimde güzel bende bugün kendime elevit aldım başladım bakalım hayırlısı olsun :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?