Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kuzey güney ve muhteşem yuzyıl var. iki dizi birden olunca anca gelcek herkes :) birini başka bir güne koysalar ya:). bir onu seyret ,bir diğerini :)

ben türk dizilerini seyretmiyorum artık
yeni favorim kore dizileri
çoooooooooookkkkkk tatlılaarrrrr... kopamıyorum onlardan

ben bunu görmemişim kıs dövseydin kadını morarma öyle değil böyle olur diye
sende çok fenaymışsınnnn

kızlaaarrr napıyosunuzzz bugün misafirlerim vardı heppp ancak gelebildim bilgem nasıl acaba ben hala heyecandan uyuyamıyorum yarın ben doktora gidiyoru sonunda sata göre5+5 oluyo bebiş gözükürmü acaba:26::26::26::26:

Ohh be sonunda git canım hayırlı haberlerle dön inşallah.kese görünür bence..
kalp için erken

selam canımm. ben olsam bende uyuyamazdım heralde :) hiç bilmiyorum belki hamile biri gelir de sana cevap yazar

internetten bakıyorum kuzum yaaaa..
eşimle bilgisayar kavgası ediyoruz:)))) bir kore dizileri bir de kk ne anlıyorsun anlamıyorum diyo
ama gizli gizli notebooklara bakarken gördüm galiba bilgisayarına ortakçı oldum diye bana notebook alacak
artık ikimiz de bi köşeye çekiliriz fik fik falan yapmayız:)))))

şaka bi yana gerçekten çok güzel kaliteli diziler ayrıca ayıp şeyler de yok
türk dizilerinden daha edepli valla..
bi ara trt de çıkıyordu ya denizler imparotoru saraydaki mücevher tacir.. falan belki denk gelmişsindir ama ben onları izlemiyorum
ben daha çok romantik komedi izliyorum bayılıyorum
önce öylesine başalamıştım şimdi başından kalkamıyorum...

evde canı sıkılanlara tavsiye ederim:))))

ceylannn nasılsın taze hamiş:) (en tazesi bilgemmm:) onun da daha tazesi çakır olcak inşallah

beni çabuk eskittiler bu delüler dimi yaaaa
iyiyim canım heyecanlıyım yarın doktora gidecem inşallah her şey yolundadır
kasıklarımda arasıra hareketlenmeler oluyo galiba yerini genişletiyo bizimki
ya benim zaten göbegim vardı şimdi daha bi çıktı şişkinlikmi gazmı nedir anlamadım
sen nasılsın canım nasıl gidiyo çalışmalar aksatıyomusun yoksa
canım sende ateş ölçsene:26:

:) bak hatırladım 2 sene falan önce saraydaki mücevher vardı çok güzeldi. akşam işten çıkınca hemen onu açıyoduk eşimle. böyle bitkilerden ilaçlar falan yapıyordu. tabi o zaman bizde bebek memek beklentisi yoktu keşke ondan örnek ilaçlar alsaydımm:))) eşin bilgisayar alsın canım sana olmuyo böyle de . bizim de ayrı ayrı hatta odalar bile ayrı ben salonda o odasında oturur :))

yerleşsin yerleşsinn büyüsün oracıkta:) çalışmalar karışık canımm. bana kalsa aksatmam da eşim yineee mii diyo ( ateş ölmedim ama ovulasyon testim var. hatta bu ay ovulasyonda tam çift çizgi çıkınca doktora gittim çatlamış dedi . bugün çalışın dedi ama bizimki nerdeee(
benim gibi uykucu birisi uyumuyosa emin ol sende uyumazsın inşallah yakındırda o günler bu lafımı unutmadan yaşarsın sendee
canım sen çalışıyomuydun:26:

inşallah.evet canım memurum

kalp için erkende kesenin içinde bebiş gözükmezmiki yaa :26::26::26:

canım normalde görünmesi lazım ama bazen küçük oluyor görünmüyor benimki gibi inşallah yarın bebişini görürsün kalp atışınıda duyarsın ama göremezsende endişe etme ok 1 hafta sonra gidersin o zaman kesin görülür

öyle de iyi olmaz ki kuzum ben istemiyorum açıkçası alma diyorum birbirimizin yüzüne bile bakamayacağız o zaman muhabbet etme konuşup söyleşme fik fik yapma bunlar azalacak iletişim kopukluğu olacak diye düşünüyorum.. evet saraydaki mücevhere güzel diyorlar romantik komedileri bitireyim sonra onlara başalyacağım:))))

ahh bu erkeklerrr son zamanlarda artık eşimde istemiyodu geçen ay çok sinirlendim kızdım yapmıyacam dedim ama dayanamadım yinede ovulasyonu degerlendiriyim dedim sonrasında yine isteksiz durdum bende bundan sonra böyle dedim baya bi kızdım bu ay hadi desem hemen peçeteyi alıp geliyoduhiç itiraz edemedi onunda faydası oldu bize galiba:17 sendemi istanbulda yaşıyodun yaşın kaçtı kaç yıllık evliydin valla arada girince unutturdun kız kendini azcık yeni gelmiş gibi kendinden bahset belki ugurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…