- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.861
evet çin takvimine göre erkekdi ve öylede oldu
evet kız çıktı bende
çok normal canım ama çokta stres yapma şükürler olsun bak maşallah hamile kaldın oğluşun sağlıklı
en çok istediğin şeyleri yaşıyorsun hayırlısıyla bi kavuşmanız kaldı annesi oğluşunla
sen stres yaparsan oğluşunda strese girer Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
kolaycacık olcak bitcek doğumun cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah pamuk şekerim
gelsin artıık di mi:) sıkış tıkış orda canı sıkılıyodur. face te hiç tombik resmin yokkkfatmamm ne oldu acaba
ceylannnnnnnnn yarin guzel haberlerle gel inss canimmmmm
enes gecmis olsun canim yaa ins ameliya gerek kalmadan gecer
ALLAH sifa versin inss
benimde yildizim dusuktur havadan nem kaparim ta turkiyedeki babami ararim okutmak icin
hayııırrr ben kara olandan giymem yaşıma göre degil onlar şu renkliler varya ondan isterim hamileligimi alıyımda ona göre rengini alırsın bekle rahat olur babet gibi bizim burasıda yokuş kışın hastaneye giderken iyi kayarak gideriz artık bebişle
gelsin valla artık meleğim ya face de tombik resmim yok çünkü tamamen 25 kilo aldım ben bu kiloları nasıl vericem dana gibi yersem olacağı bu doktor bana diyoki sen kendini beslemişsindarısı başına kuşum inşallahhh
stres nasıl doğurucam inşallah kolay geçer yoksa sonunun güzel olduğunu biliyorum hayatım Allah ım sizlerede nasip etsin böyle güzellikler tez vakitte inşallah bak hepimiz dökülüyoruz
inşallah canım çok sağol amin sende sınavı geçmiş sin tebrik ederim
bende öyleyim hatta bebekliğimden beri çoğunlukla içimde bir darlıkla başlar
sonrada saatlerce süren ağlamaya başlarım millet başımda okurken ancak uykuya
dalarım
adı kara lastik başka türlü anlatamazdım istediğin renkten alırım lafı bile olmaz
şu fiyonlu ucu sivri olanlarından pempe istenmi
kız ben küçükken arkadaşlarıma özemiştimde ağlaya ağlaya aldırmıştım o lastik
ayakkabılardan şimdi aklıma geldide hemde pembeydi
gelsin valla artık meleğim ya face de tombik resmim yok çünkü tamamen 25 kilo aldım ben bu kiloları nasıl vericem dana gibi yersem olacağı bu doktor bana diyoki sen kendini beslemişsindarısı başına kuşum inşallahhh
stres nasıl doğurucam inşallah kolay geçer yoksa sonunun güzel olduğunu biliyorum hayatım Allah ım sizlerede nasip etsin böyle güzellikler tez vakitte inşallah bak hepimiz dökülüyoruz
Allah'ın izni ile kolayca doğuracaksın hayatım inşallah
amin canım inşallah hepimiz dökülürüz listemiz tamamen
hamişlerle dolar
canlar yarın iş var ben yatayım size doyum olmaz. allah rahatlık versin. iyi geceler
vayyy sivri uçlusu falandamı var hafif topuklusunu görmüştümde svri burunlusunu görmemiştim
ayy bende ablamın böyle üstü kalın renkli renkli lastikli çapraz baglı yazlık ayakkabısı vardı bende ona ne heveslenirdim ablamda kömürlüge saklardı pisss
canlar yarın iş var ben yatayım size doyum olmaz. allah rahatlık versin. iyi geceler
pamuguuumm bende sonumu iyi görmüyorum vallaaa şimdiden sık sık acıkıyorum
var var ben sana topuksuz olanından alırım hamişlere topuklu yasak
biliyorum o ayakkabıları onların bir adı vardı ama hatırlamıyorum şimdi :44:
ablandı az değilmiş kaçırıyodu senden yani patlatırsın diye korkmuştur
canım sana başından tavsiye edeyim ben çok yiyordumki bebeğe yarasın diye sen abartamadan ye nasıl olsa bebek alması gerekeni alıyor ben kendimi beslemişim iştahının açılması için erken bak biraz zaman geçsin gözün doymayacakama dikkatli yemeni tavsiye ederim çok abartmadan
aamin canımmm.. sanki dün gibi teste bakakalman :)yanlış mı demen:) doğru çıkıyo bunlar sakın bunlardan almayın demen :)
ya az yiyorum aslında ama sık acıkıyorum açken sanki hiç doymayacak gibi oluyorum ama oturunca 1 tabak bişey ancak yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?