- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #102.901
Hiç onlarla uğraşma en fazla sayı artıyor önemli olan diğer değerler değişmiyor..Biz o hatayı yaptık.
Hemen ameliyat olsun, ameliyattan 15 gün sonrada vitamin kür hepsine başla.
Ve ameliyat sonrası mutlaka fsh-lh-testesteron hormonlarına bakılsın gerekirse doktor zaten onun içinde ilaç verecektir.
Kolay bi ameliyat 3 gün içinde dışarı çıkıyor 1 haftada normal hayatına geri dönüyorlar.Sadece 6 ay kadar dikkat edip ağır kaldırmaması gerekiyor.
bılgem tekrardan hayırlı olsun
ekınım verebılırsın ındırım cekını cunku cekılıs topıgınde herkes verıor brbrıne ama baktım sıte cok pahalı :)
çok teşekkür ederim canım sen şu an hamile misin eğer öyleysen detay verebilir misin ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldın falan???
:)
yok o değilim işte bizim 5 ay oldu ..testide yenilemedik henüz.
gözün aydın canım maşallah
yaa avatarın çok tatlı, döte bak..
ALLAH razi olsun yagmurum...inşallah canım bir gün rüyan gerçek olur:)))
bilgemm gozun aydin olsun canim ALLAH tamamina rdirsin ins...Merhaba kizlar suan hastanedeyim.Gelince ayrintili yazicam.
Cok sukur hem normal kese hem de yolk sac kesesi gozuktt.
Rabbime hamd olsun.
Kese 8 mm :)
Kızlar benim hocayı çapkınlıktan içeri almışlar Cübbeliyi üzüldüm yaa kesin komplodur:))))
bebeğimin dötüne nazar edicen bak
KIZLAR YOK YOK Allahın cezası çizginin izi bile yokkkkkk
kizlar benim ruyalarimdan biktiniz ama bu gunde ruyamda besik gordum sanirim deliriyorum
bilgeem hadi gözün aydın canım ben keseyi gördügünü okudum ama detayları bekledim sen o dedigin riskli gebeligemi gittin direk yoksa normal yerdemi muayene oldun herlade kanda verdin kanlar ögleden önce çıktımı memnun kaldınmı doktorun kimdi azcık bilgi ver canım yaa bende bu cuma falan gidiyim diyorum bi oraya tam 7 hafta bitmiş olyo duyabilirmiyim acaba bende gitsem
selam canım naptın ne oldu bebişin cinsiyeti en son neye karar verildi, ayrıntılı baktırdın mı? biraz biraz hissetmeye başladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?