- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #103.441
herşeyin yolunda gitmesini sevindim..bende de kaşıntı olmuştu çok öemli biliyorsun 1 kullanımlık 1 fitil verdi şükür rahatladım...
gece uyanıyorum bende bu hafta zaten ateş basmalar peydah oldu bende....
neyse sonu güzel olsun da...
Ceylan yarin gidiyorsun degil mi , bebisinin kalp atisini duymaya.
Ben de Allah nasip ederse sali gunu gidecegim.
evet canım yarın gidecem inşallah duyarım karından bakıyolar dimi ultrasyonla:26::26::26:
benım bıldıgım avrupa yakasında malesefsagolasin lorkem cok sukur..
ben gebzeye gelicem canim alilem orda senin tavsiye ettigin hastane anadolu yakasindami:26::26:
bunu soyledıgın ıyı oldu krısım ben gunluk veya sık kulalnabılecegı bısey almak ıstıyoprum cunkucanim 8 den bizde aldik gayet guzel:) ama gunluk degil abiye gibi yani :))
bencede atesın grıpten dolayı fazla yukselmıs ama onun dısında yıne de yukselecekmıs bence bugun sankıbenim ateşi gördünmü kendini aştı bu sabah
bak çok temiz titiz bir kadınım tertemiz bir tablom
var bu ay
Allah razı olsun canım sen guzel bakınca guzel goruyorsun herseyı bencelorkecim facedeki fotolarını gördüm,ne şekersiniz siz öyle
Rabbim mutluluğunuzu evlatlarınızla artırsın inşallah
ekın yaa ınsallah cok guzel gelır test sonucu Rabbım hep dıpte oldugu an ınsana bı ferahlık verıyo senınkıde oyle olacak ınsallah haberlerını beklıyorumEşim sonunda yarın test vermeye karar verdi yarına randevu aldık.
Dualarınıza ihtiyacım var inşallah düzelme olmuştur.
lorke nasılsın artık ateş ölçme topiğine hiç gelmiyorsun.
Nazarboncug,ben Zekai Tahir Kadin Sagligi Egitim ve Arastirma Hastanesinde yaptirdim.
Eski ve bilinen adiyla Buyuk Dogum.
Aslinda bizim dogum binalari ile ilgimiz yok, tup bebek blogu ayri bir bina ama ayni bahce icinde.
Kadser puregonun suresi gecmesin diye yolladim.
Ekinin igneli takip ertelenmis,sen hemen tupe baslicaksin diye.
Ekinin haberi var,kendisi soyledi.
Ceylan ,once karindan denerler.7.haftada karindan gozukmesi lazim.
Bazen gozukmuyo,o zaman vajinal bakilir.
ekiinimmm inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız
ekintosumm biliyormusun ben hamile kaldığımdan beri hiç idrar tahlili yaptrımadım
yani doktorum hiç istemedi bende üstelemedim
bol bol su içiyorum şuan bir sıkıntı yok
zaten ne zaman test yapsam hep lökosit çıkıyor
ilaç falan içmek istemiyorum işimi geliyor yani yaptırmamak
bu şeker yüklemesini yaptırdığım zaman 27.haftaydı galiba kan idrar testini yine istemişti zaten birde ilk seferde yapılmıştı...
canım kötü bir kaşıntım oldu...mantar olmuşum ama idrarda çıkmadı bişey...mecbur kullandım ....mantar erken doğuma bile neden oluyor allah korusun...
bol suyu denedim bende ama işe yaramadı:)
canım sanırım mantarın su içmekle alakası yok
iyiki kullanmışın Allah muhafaza erken doğum falan tehlikeli
kızz az evvel fatmagülün yengesi erken doğum yaptı
nasıl çığlık çığlığa ödüm koptu :))
gunaydinnn kizlarrrr
hayirli cumalarrr RABBIM gonlunuzden gecen butun dileklerinizi hayirlisiyla kabul etsin INSALLAH...
EKINNN bugun test veriyormussunuz hayirli mutlu haberlerle gel INSALLAH...
CEYLANN minik meleginin kalp seslerini dinlemeye gidiyormussunuz canimm yaaa RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin..
BILGEM seninde az kaldi miniginin kalp seslerini dinlemeye hersey cok guzel olacak RABBIMINDE izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?