Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bol hamişli akşamlar hepinize

geçmişi oıkuyamadım kızlar ne var ne yok bilmiyorum ama ben bildiklerimi size söyleyim

pamukk normale dyanamadığı için sezeryan doğum yaptı

fatmanında hepinize selamı vardı oğluşu muhammed emin ile babacıklarını bekliyorlardı hepinize selamı var üstümde kalmasın :)

bilgemcim cnm kargon geldi ama sen ankardamısın ben neden istabul diye hatırlıyorum :26:

çookk teşekkür ederim hayatım ama kaç tane iğne var öyle menagon dışında hem lucrin var hemde progenmi ne ondan var
neyse önümüzdeki ay adetin 3. günün başlıyoruz tüpe hayırlısı bakalım ama ben bu ay soğan kürüne başladım yinede son bi umut :))

evet canım enfeksıyon konusu cıddı kesınlıkle ınsallah dedıgın gıbı guzel olur...gecelerı bende uyanıyorum tuvalet ıcın bıde bır yandan dıger yana donerken mutlaka uyanıyorum oyle olunca sık sık uyanmıs oluryorum normalde uyurken cok hareket ederdım...bıde sırt ustu uyumayı cok ozledım hep yan yatıyorum ozellıkle sola yatmaya calısıyorum bakalım kan akısı daha ıyı olurmus bebege...

selam mıllet ıyı geceler abımler geldı dun gece
3 cocuk olunca evde bılg acılmıyo valla
sımdı uyudular bende bakayım dedım

ceylannn hadı bakalım sende hayır haberle gel yarın ınsallah pıtpıtları duyacaksın ne guzel

sagolasin lorkem cok sukur..

ben gebzeye gelicem canim alilem orda senin tavsiye ettigin hastane anadolu yakasindami:26::26:
benım bıldıgım avrupa yakasında malesef

canim 8 den bizde aldik gayet guzel:) ama gunluk degil abiye gibi yani :))
bunu soyledıgın ıyı oldu krısım ben gunluk veya sık kulalnabılecegı bısey almak ıstıyoprum cunku

benim ateşi gördünmü kendini aştı bu sabah
bak çok temiz titiz bir kadınım tertemiz bir tablom
var bu ay
bencede atesın grıpten dolayı fazla yukselmıs ama onun dısında yıne de yukselecekmıs bence bugun sankı
lorkecim facedeki fotolarını gördüm,ne şekersiniz siz öyle
Rabbim mutluluğunuzu evlatlarınızla artırsın inşallah
Allah razı olsun canım sen guzel bakınca guzel goruyorsun herseyı bence

Eşim sonunda yarın test vermeye karar verdi yarına randevu aldık.
Dualarınıza ihtiyacım var inşallah düzelme olmuştur.
ekın yaa ınsallah cok guzel gelır test sonucu Rabbım hep dıpte oldugu an ınsana bı ferahlık verıyo senınkıde oyle olacak ınsallah haberlerını beklıyorum

lorke nasılsın artık ateş ölçme topiğine hiç gelmiyorsun.

canım ya su aralar zaten gunde 1-2 kere gırıyorum cok duramıyoru
orda gunduz hareket oluyo genelde bıde cok yenı arkdas geldı takıp edemedım
ama arada gırıp sızı okuyıp cıkıyorum
ıyısındır ınsallah

Kadser puregonun suresi gecmesin diye yolladim.
Ekinin igneli takip ertelenmis,sen hemen tupe baslicaksin diye.
Ekinin haberi var,kendisi soyledi.

Ceylan ,once karindan denerler.7.haftada karindan gozukmesi lazim.
Bazen gozukmuyo,o zaman vajinal bakilir.

Nazarboncug,ben Zekai Tahir Kadin Sagligi Egitim ve Arastirma Hastanesinde yaptirdim.
Eski ve bilinen adiyla Buyuk Dogum.
Aslinda bizim dogum binalari ile ilgimiz yok, tup bebek blogu ayri bir bina ama ayni bahce icinde.

iyi geceler bilgemmm ben burada yeniyim ama yazılarınızı hemen hemen okudum malatya dogu fertilde tüp bebek yaptırıyorum yarın yumurtalar toplancak nasıl bir gün geçirecegimi bilmiyorum biras bilg,lendirirmisin agrı çok oluyormuu sonra ne olacakk buarada rabbim senın ve burada olan olmayan isteyen bütün kullarıa hayırlı evletler nasip etsin inşallahh

yarın tam 7. haftayı doldurmuş oluyoruz inşallah duyulur canım yaaa
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok sagolun allah razı olsun hepinizden

ekiinimmm inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız

ekintosumm biliyormusun ben hamile kaldığımdan beri hiç idrar tahlili yaptrımadım
yani doktorum hiç istemedi bende üstelemedim
bol bol su içiyorum şuan bir sıkıntı yok
zaten ne zaman test yapsam hep lökosit çıkıyor
ilaç falan içmek istemiyorum işimi geliyor yani yaptırmamak

bu şeker yüklemesini yaptırdığım zaman 27.haftaydı galiba kan idrar testini yine istemişti zaten birde ilk seferde yapılmıştı...

canım kötü bir kaşıntım oldu...mantar olmuşum ama idrarda çıkmadı bişey...mecbur kullandım ....mantar erken doğuma bile neden oluyor allah korusun...
bol suyu denedim bende ama işe yaramadı:)

canım sanırım mantarın su içmekle alakası yok
iyiki kullanmışın Allah muhafaza erken doğum falan tehlikeli
kızz az evvel fatmagülün yengesi erken doğum yaptı
nasıl çığlık çığlığa ödüm koptu :))

Hu hu hu nasılsınız cicişler
Ceylan'ım yarın pıt pıt ları duymaya gidiyormuşsun hayırlı olsun inşallah çok heyecanlı
Ekin'im inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz...

gunaydinnn kizlarrrr
hayirli cumalarrr RABBIM gonlunuzden gecen butun dileklerinizi hayirlisiyla kabul etsin INSALLAH...
EKINNN bugun test veriyormussunuz hayirli mutlu haberlerle gel INSALLAH...
CEYLANN minik meleginin kalp seslerini dinlemeye gidiyormussunuz canimm yaaa RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin..
BILGEM seninde az kaldi miniginin kalp seslerini dinlemeye hersey cok guzel olacak RABBIMINDE izniyle...

sağol canım..İNŞALLAH
Sen nerelerdesein çok az görür olduk seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…