- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #103.461
gunaydin kizlar.
Ekin ve ceylan"dan guzel haberler aliriz insallah.
gunaydinnn kizlarrrr
hayirli cumalarrr RABBIM gonlunuzden gecen butun dileklerinizi hayirlisiyla kabul etsin INSALLAH...
EKINNN bugun test veriyormussunuz hayirli mutlu haberlerle gel INSALLAH...
CEYLANN minik meleginin kalp seslerini dinlemeye gidiyormussunuz canimm yaaa RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin..
BILGEM seninde az kaldi miniginin kalp seslerini dinlemeye hersey cok guzel olacak RABBIMINDE izniyle...
herkese günaydın...bugün ateşim 36.2
perşembe 36.0
cuma 36.2
adetin kaçıncı günü onuda yaz
mesela
1.gün 36,0
2.gün 36,2 gibi canım
kızlar ben daha yeni geldim hastaneden bende romatizma oldugu için benide riskli gebelik bölümüne gönderdiler bayagı sıra bekledikten sonra muayeneye girdim 7 hafta bitti dedim karından baktı uzun süre inceledi sonra hemşireye ışıgı kapat keseyi görüyorum bebegi göremiyorum dedi bende çok korktum bebek yokmu dedim hemen tersliyolar insanı bi sus tatlım daha çok küçük falan dedi neyse bu sefer alttan baktı bebegi gördü allahtan ama senin dedigin kadar yok 6 haftalık falan daha dedi o yüzdende kalp atışı falan yoktu yani 8 tüp kan ve idrar verdim pazartesi ögleden sonra çıkacak ordanda başka bi hastaneye romatolojiye gönderdi benim tedavi gördügüm yere gittim bende dokyam evdeymiş boşu boşunada 1 saat orda bekledim derkeenn anam agladı geldim ben şimdi yatmaya gidiyorum haberiniz olsun
kızlar ben daha yeni geldim hastaneden bende romatizma oldugu için benide riskli gebelik bölümüne gönderdiler bayagı sıra bekledikten sonra muayeneye girdim 7 hafta bitti dedim karından baktı uzun süre inceledi sonra hemşireye ışıgı kapat keseyi görüyorum bebegi göremiyorum dedi bende çok korktum bebek yokmu dedim hemen tersliyolar insanı bi sus tatlım daha çok küçük falan dedi neyse bu sefer alttan baktı bebegi gördü allahtan ama senin dedigin kadar yok 6 haftalık falan daha dedi o yüzdende kalp atışı falan yoktu yani 8 tüp kan ve idrar verdim pazartesi ögleden sonra çıkacak ordanda başka bi hastaneye romatolojiye gönderdi benim tedavi gördügüm yere gittim bende dokyam evdeymiş boşu boşunada 1 saat orda bekledim derkeenn anam agladı geldim ben şimdi yatmaya gidiyorum haberiniz olsun
inşallah bebeyinin sesini duyacaksınkızlar ben daha yeni geldim hastaneden bende romatizma oldugu için benide riskli gebelik bölümüne gönderdiler bayagı sıra bekledikten sonra muayeneye girdim 7 hafta bitti dedim karından baktı uzun süre inceledi sonra hemşireye ışıgı kapat keseyi görüyorum bebegi göremiyorum dedi bende çok korktum bebek yokmu dedim hemen tersliyolar insanı bi sus tatlım daha çok küçük falan dedi neyse bu sefer alttan baktı bebegi gördü allahtan ama senin dedigin kadar yok 6 haftalık falan daha dedi o yüzdende kalp atışı falan yoktu yani 8 tüp kan ve idrar verdim pazartesi ögleden sonra çıkacak ordanda başka bi hastaneye romatolojiye gönderdi benim tedavi gördügüm yere gittim bende dokyam evdeymiş boşu boşunada 1 saat orda bekledim derkeenn anam agladı geldim ben şimdi yatmaya gidiyorum haberiniz olsun
sağol canım..İNŞALLAH
Sen nerelerdesein çok az görür olduk seni.
GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR........
herkese hayırlı cumalar olsun ınsallah
rabbım kımın gonlunden ne gecırıorsa onu versın tez zamnda....
UMUDUM NASILSIN ?
KRİSİM ASAGIDASIN HOSGELMISSIN :)UNUTTUN BENI UNUTTUNNNNNNNNNNNNN
bugun guzel haberler alma gunu ınsallah EKIN ve ceylandan ....hayırlı haberlerlen gelın INSALLAHHHHH
canım benim ya üzme sakın kendini bak bebeğin sağlıklı en azında bir iki haftaya kadar kesin duyarsın kalp atışlarını inşallah hiç bi sorun çıkmayacak tatlım sen dinlenmene bak doktorlar insanı sürekli korkutuyolar fazla takılma istersen benimde şuan dr fobim oldu ama gör bak senin bebişinin hiç birşeyciği yok annesine naz yapıyo :))
herşey yolunda artık.
sen rahat ol.bol bol dinlen.
tekrar hayırlı olsun.
darısı kalp atışlarını görmeye inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?