- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #104.401
eger esinin sperm sayisi ve hizinda dusukluk yoksa en iyisi aşilama gercekten sevser. Daha once yumurtlamanla ilgili bir sorunun oldugunu biliyormuydun peki? Adetlerin duzenlimidir? Acaba bendede olabilirmi diye bi dusunce belirdi aklimda o yuzden soruyorum canim.herkese iyi akşamlar
kızlar ben 3 aydır klomenle yumurta takibi yaptırdım ilçeden ile gittim geldim devamlı
olmadı işte
bugün klomen içmemin 9.günü tekrar gittim
dr bi baktı yumurtalar 14 ml
klomeni 3 aydır vücüdün kabul etmedi
dozunuda artırsam hiç etkilemiyor yumurtaların dedi
ve çatlatma iğnesi vermedi paranız boşa gitmesin artık dedi zaten yeterince il ilçe arasında mekik dokudunuz dedi
artık yıpranmayın gonal f diye bir iğne var sana onu uygulayacam dedi
fakat işimi şansa bırakamam aşılama yapmak istiyorum dedi kızlar ne dersiniz aklım çok karıştı benim yumurtlamamda
problem varmış bunuda anladım
aslında ben istiyorum gonal f yi ama dr aşılama deyince şok oldum ben yine ilişki önerir sanıyordum
sordum neden aşılama diye il ilçe çok uzak çok yıpranmanızı istemiyorum dedi : ))))
bana akıl verin kızlar
bu arada eşimle konuştu dr oda istedi çünkü işten izin almaktan bıktı
NOT(ARTIK İLÇEDE GÖREV YAPMAK İSTEMİYORUZZZZZZZZZZ)
onaylamana çok sevindim canım ya saol
dr bana uzun uzun anlattı ben sizlere sormadan tamam demedim
ama içimden çok istekliyim bu ay çok fazla klomen içtim ama işe yaramadı
hatta hiç işe yaramadı bugün adetimin 13.günü
3.günden beri klomen içiyorum ama yumurtalar çok küçük sanki hiç klomeni
içmemişim gibi
aslında heycanlandım hayırlısı bakalım
ekintos bilgem esra ne dersiniz kızlar
yakın bende oraya gidiyorum ama içime sinen bi dr bulamadım ordada..beni ya aşılamaya yada tüpe yönlendirmelerinden bıktım zaten.
takip istiyorum yok yokkk..gitmicem bu ay eşim martta tekrar test verecek ondan sonra artık bi yol çizicez
insallah güzel sonuclar alirsiniz meri58 bizde bu hafta sonu yaptirmayi dusunuyoruz üç ay oldu esim ameliyat olalı değerlerine daha yeni bakilicak cok heyecanliyim. Spermiogram ve bu dna hasar testini yaptirdiktan sonra kaan hocaya gostermeyi cok istiyorum ama ona nasil ulasabilcegimi hic bilmiyorum:26: kendimi bir labirentte gozum bagli dolasiyormus gibi hissediyorum.
eşinin son durumu nedir yani değerleri
bence 3 ayda düzelme olmuştur
kaan hovcayla maille iletişim kurabilirsin
hatta imkanın varsa çık git ankaraya yüz yüze görüşün daha iyi
ekintos hamilesin tatlim cizelgenden anlagim kadariylayüzde artinca kalite artiyormu, dusuyormu bu testte hic bilgim yok
Lorke"m bence hastane hastane prosedur degisiyor.
Bizim hastanede tup bebekte ilk denemen bile olsa histereskopi sart.
Tedaviye baslamadan e2 ye fsh ye tekrar bakiliyor.
Baska hastanelerin tetkikleri burda gecerli degil.Rahim filmi gibi buyuk tahliller haric.
Sadece lucrin kullanirken 3 kere ultrasona girdik,kist olusuyormu diye?
Opuda yarim gun ,transferde 1 gece hastanede kaliyoruz.
Embriyolarida devlet ucretsiz donduruyo.
Rapora ucret verenler varmis mesela,duyunca cok sasirdim.
Ayrica 2 ayda cikarttik diyenler var.
Biz 1 haftada cikarttik.
Ayni hastanenin genetik bolumü var,orda hic dusuk yada kurtajin olmasa bile genetik tahliller yapiliyor.
En basiti bi kan pihtilasmasi testi bile 10 gunde cikiyor.
Ben herkes illa devlet hastanesine gitsin demiyorum ama oralarda arastirilsin mutluka.
Tamam ozel gibi 1 saatte isin bitmiyor ama hic bir ayrinti atlanmiyor.
Anladim canım cok tesekkur ederim ilgin icin. Geriye kalan o 16 ile hamilesin ama umut oldun banada gercektencanım DNA hasar testi spermin yapısıyla ilgili....nasıl diyim içi yani....bizde 100 spermin 84 tanesinin yapısı bozuktu...geriye 16 tane kalıyor doğru düzgün olan
ya canım ben yumurta işinden pek anlamıyorum...
istiyorsanız yaptırın eşinin spermleri gayet iyi....
Meri zekai tahiri dusunuyormussun.
Cok sevindim sahsen.
Fakat once infertiliteye basvuruyorsun,esine kan ve spermiyogram,sanada usg,hormon ,rahim filmi vs .
Bunlarin sonucunda asilamaya uygunsaniz asilama yapilir.
3 asilama da negatifse tup bebege sevk.
Ordan sonrasi cok cabuk geciyor.
Anladim canım cok tesekkur ederim ilgin icin. Geriye kalan o 16 ile hamilesin ama umut oldun banada gercektenAz kalmis sanirim dogumunada insallah bir avazda kurtarsin rabbim seni sağlıkla alirsin insallah bebişini kucagina.
aman allahimmmmmmmmmmm cok güzel haberler aldim bu aksammm içim nasıl ferahlattiniz bilemessiniz allah sizden razi olsunBizim dna hasar orani %98 tup bebek ile hamileyim.
Butterfly33 %96 dna hasari ile dogal yoldan hamile.
Bizim dna hasar orani %98 tup bebek ile hamileyim.
Butterfly33 %96 dna hasari ile dogal yoldan hamile.
Meri 3 asilaman oldugunu belirtirsen ki birde tup bebek denemen var,bence direk tup bebege sevk ederler.
Bunu gittiginde belirt.Buyuk ihtimalle asilamaya gerek kalmicak.
SEVSER canım madem iğne kullanılıcak doktorun bence de haklı
aşılama yaptırın bari
şansın artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?