- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.141
geçmiş olsun canım sağlıkla bebişin gelsin inş
bizde de sorun eşimde bende de pko var sayı morfoloji düşüklüğü işte haıylısı ile olur inş 3,5 yıllık evliyim başından beri istiyoruz ama dah 1,5 yıl oldu tedavi ye başlayalı
selam kızlar çooooooooooook mutluyum.
lorke değerleriniz artmış ne güzel hadi hayırlsı olsun.... mr sonuçlarında iyi çıkar inş........
gökçencim geçmiş olsun inş ameliyattan sonra değerleriniz daha çok artar.
ceylan hastaneye gidecekmişsin yarın hadi hayırlısı bebişini gör inş sağlıklıdır.
gelelm ban neden çoooooooook mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsunki bugün doktora gittim veeeeeeee
sağ yumurtam 17 mm olmuş cumartesi mutlaka çatlar dedi olmazsa çatlatma iğnesi verecek doktor hala inanamıyorum
eşime dedim ki yumurtam büyüdü diye bu kadar seviniyorsam bide hamiş olsam ne olur dedim gülüyo...........
kızlar bu ay hiç umudum yoktu çok şükürki büyüdü inş cumartesi daha da büyür ve preseed de var
kriscim sana bir sorum olacak şu an yoksun ama gelince cevaplarsan sevinirim canım..
biliyorum ki sen de ronya da ve eşi varikosel ameliyatı olan diğer arkadaşlarım da varikosel ameliyatının faydalı olacağını düşünyorsunuz ve ameliyattan yanasınız
aslında ben de araştırdığım kadarıyla hep bu yönde olumlu şeyler duydum
eşim pazartesi ameliyat olacak hayırlısıyla şimdi gün yaklaştıkça biraz tedirginleşiyorum
acaba elimizdeki spermcikleri de kaybeder miyiz diye
tabi ki garanti diye birşey yok rabbim bilir ne olacağını..
doktorumuzda %90 fayda göreceğinize inanıyorum dedi
bizde denemekte fayda var diye düşündük ama şimdi ameliyat sonrası azospermi olanları okudukça netten
kaygılanmaya başladım dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım diye
gerçi şununda farkındayım sen ronyam ceylan ve bilgem eşleriniz ameliyat oldu ve hamile kaldınız
ne bileyim bir kararsızlık oldu bende sadece şu konuda beni yüreklendirebilir misin canım
ameliyat sonrası eşinin değerlerinin düştüğünü söyleyenler
ilk aydaki testlerinin sonuçlarından bahsediyordur değil mi yani aylar geçtikçe değerler daha iyiye gidiyordur değil mi allahın izniyle..
tuhaf bir soru oldu krisim :))) yani tam bir soru olmadı da hadi beni yüreklendir oldu:102::102::102:
22 mm kistim var ve aylardır eritemiyoruz napıcam şaştım kaldım hormon sonuçlarımı yarın alıcam yazarım bi bilgisi olan bana yardım etsin arkadaşlar bunaldım çünküüü
l
kistlede hamile kalabilirsin canim
dogumdada kisti aldirirsin olur biter
bunalma boyle seylere Allah buyuk dert vermesin bunlar olan seyler ...
lorkeeeee
Canım değerleriniz çok iyi maşallah. sayı baya yükselmiş. Lorkeciğim neler yaptın biraz anlatırmıısn. bende tüp öncesi tekrar bir program yapıp düzenli kullanmak istiyorum. Rica etsem biraz bahsedermisin.
Bu arada mr sonucun inşallah güzel çıkar
kızlar bız bısey yapmadıkkıgunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
CEYLANN demek hast. calissaydin evde dogururdun hee bende ayni seyi dusunuyorum...
LORKEE degerleriniz ne guzel artmis ole neler yaptiniz biraz bahsedermisin canim..
Gunaydin kizlar.
Lorke'm degerlerinize masallah.
Ceylan yarin nihayet gidiyomussun hastaneye.
Guzel haberlerle gel insallah.
Ben de devlet hastanesindeki kontrolume 30 ocakta gitcem 2li tarama icin.
Yarin da ozeldeki dr'umda randevum var.
Artik buraya son gidisim buyuk ihtimal,ztb 'de devam etcem kontrollerime.
Devlet hastanesine daha cok guveniyorum.
Insallah yarin bende guzel haberler getiririm.
selam kızlar çooooooooooook mutluyum.
lorke değerleriniz artmış ne güzel hadi hayırlsı olsun.... mr sonuçlarında iyi çıkar inş........
gökçencim geçmiş olsun inş ameliyattan sonra değerleriniz daha çok artar.
ceylan hastaneye gidecekmişsin yarın hadi hayırlısı bebişini gör inş sağlıklıdır.
gelelm ban neden çoooooooook mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsunki bugün doktora gittim veeeeeeee
sağ yumurtam 17 mm olmuş cumartesi mutlaka çatlar dedi olmazsa çatlatma iğnesi verecek doktor hala inanamıyorum
eşime dedim ki yumurtam büyüdü diye bu kadar seviniyorsam bide hamiş olsam ne olur dedim gülüyo...........
kızlar bu ay hiç umudum yoktu çok şükürki büyüdü inş cumartesi daha da büyür ve preseed de var
xedaa o kadarcık kıste kıst demıyoalr bıle22 mm kistim var ve aylardır eritemiyoruz napıcam şaştım kaldım hormon sonuçlarımı yarın alıcam yazarım bi bilgisi olan bana yardım etsin arkadaşlar bunaldım çünküüü
l
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne Rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)
yagmur bence gereksiz allahın izniyle hiç bişey çıkmayacak canım sıkma canını internet her zaman bu konuda dogruyu söylemiyo malesef insan boşuna telaşlanıyo netten araştırıp seninkide öyle bence önce allahın izniyle tabi
canım cıkmıstım gormedım ıyısındır ınsallah
kızlar bız bısey yapmadıkkı
esımın ozelde kasım basında yaptırdıgı test sonrası herseyı bıraktı
ama sebze agırlıklı beslenme ve kuruyemıs yedı sadece
cok sagol bılgemm ıyı ama dalgalı gıdıp gelıyo anlamıyorum bende durumu
sende yarın bebegını gor gel bakalım ınsallah ıyıdır
cok sagol canım sımdılık ıyı bakalım sonra ne olur bılmem yalan ruzgarı bızım degerler mubarek
xedaa o kadarcık kıste kıst demıyoalr bıle
ben dedım kı benım cıkolata kıstım var falan dedım ne olcak
doktor buna mı dıyosun dedı 25 mm benımkıde
o onemlı degıl dedı
sadece ondan degıldır senın e2 degerın
bence sogan suyunu dene
cıkolata degılse cabucak o erır gıder
benım yumurtalık kıstım 45 mm dı soganla gıttı cok sukur hemnde bı ay ıcmıstım sadece
yagmurum canım bole seylerde ıcıne dert olup sıkıntı verıyosa hemen doktora gıtmek en mantıklısı ıyı yapmıssın
ama hıc korkma Allah ın ıznıyle kotu bısey cıkmaz ınsallah
anı zayıflamaya baglı lenflerle ılgılı bı durum olabılrı dedıgın gıbı ama kotu bısey degıldır ınsallah
patolojıye de gondersınler ne olcakkı hem ıcın rahatlamıs olur
sen bolbol ya şafi ya kuddus çek elını oraya koyup
duaedelım ınsallah yuregını ferah tut
saol canım benim inşallah gönlümüze göre olur yaradana sığındım : )sevser canım hakkında hayırlısı olsun inşalah.. rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşalalh
moralli ol sizin değerleriniz çok güzel maaşallah stres yapmazsan her şey yolunda gider allahın izniyle..
saol canım benim ya inşallah hayırlı olurda bende bebeğime kavuşurum tez zamandaslm kızlar nasılsınız ..
yarın mısafırım gelecek hazırlık yapıyorum
gunduzde hastaneye gıttım esımın sonucları aldım
son asılamada kasımda ml de 16 mılyon du
bu sefer ml de 49 mılyon cıkmıs
ılerı hız yıne 0
yavas hareketlı 83
yerınde 8
morfolojı krugere gore 6 cıkmıs :26:
sonuclar bu kadr nası deıgısyo anlayamıyorum
neyse hayıorlısı
bu arada ankara ısımız 1 hafta sonrasna kaldı cunku ben akıllısı arkdasım dugununu unutmusum
subatın ılk haftası gıdecegız sanırım
MR sonucum cıkacak yarın ama cuma sabah gıdıcem sanırım hastaneye
boyun agrım var sıksık sınır bozucu ama Rabbım beterınden korusun ınsallah
sevser ıgnlerın ve asılaman hayırlı olsun ınsallah guzel haber alırız senden bu ay
ekıntosumm Rabbım arkadasına sıfa versın ve sabır versın ınsallah cok zro bı durum
en yakın zamanda saglıgına kavusunca hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın
sen ıyısındır ınsallah
ada ugramıyo kesın dogurdu merak edıyorum valla
dunde bakamadım sabah ıkınızde aklımdaydınız
lorkee bebeğim gereksiz bir evham benimki değil mi??????????
saol tatlım,kara koyun ,ak koyun yarın belliolcak:)))
ani zayıflama lenfoma belirtisi oluyormuş((
inşallah çekeceğim canım:)))
çok tşk ederim iyi dileklerin için:)
saol canım benim inşallah gönlümüze göre olur yaradana sığındım : )
saol canım benim ya inşallah hayırlı olurda bende bebeğime kavuşurum tez zamanda
yağmur bencede evham yapıyorsun bence abdest al ve namaz kıl kuran oku
allah içini rahatlatsın inşallah önemli bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?