Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım İnşaallah hepimizin de....

Eşine kullandırdığın bişeyler var mı kür ilaç?

Canım çok sevindim senin adına hadi hayırlısı....

Olur İnşaallah gelir bebiş....

22 mm kistim var ve aylardır eritemiyoruz napıcam şaştım kaldım hormon sonuçlarımı yarın alıcam yazarım bi bilgisi olan bana yardım etsin arkadaşlar bunaldım çünküüü
l

canim benim
varikosel varsa ameliyat sart
aksi halde hamile kalma ve saglikli dogum yapma sansin azaliyor
varikosel basit bir ameliyat yani doktor bir hata yapmazsa korkulacak hicbisey yok
varikoselden sonra azosperm olmuyor ameliyattan sonra kullandigimiz klomen gecici bir sure yapiyor bunu ama sonrasi sperm sayisi neredeyse 100 milyonlara cikiyor:)

bence ameliyat gunun senin bayram gunun olsun cunki ameliyattan sonra 6 ay icinde hamile kalma ihtimalin neredeyse yuzde 90 :)
ama ameliyat oldum deyip yan gelip yatmak yok tamam mi ?? yogun bir sekilde vitamin ve doktorun gerekli gorurse ilac takviyesi sart !!! onlari ameliyattan sonra hep beraber duzenleriz

simdiden cok gecmis olsun canim senin adina cok sevindim
mujdeli haber almaya az kaldi demekki:))

22 mm kistim var ve aylardır eritemiyoruz napıcam şaştım kaldım hormon sonuçlarımı yarın alıcam yazarım bi bilgisi olan bana yardım etsin arkadaşlar bunaldım çünküüü
l

kistlede hamile kalabilirsin canim
dogumdada kisti aldirirsin olur biter

bunalma boyle seylere Allah buyuk dert vermesin bunlar olan seyler ...

kistlede hamile kalabilirsin canim
dogumdada kisti aldirirsin olur biter

bunalma boyle seylere Allah buyuk dert vermesin bunlar olan seyler ...

tüp bebege başlayamıyorum kriss e2 hormonum yüksek sebebi bu kistmiş doc öyle dedii dogallı bırakalı 2 ay olduuuuu

kızlar merhaba,

uzun protokolde tedavideyim daha öncede yazmıştım burdan. daha öncede bir transfer yapılmıstı ve o zamanki yumurtlama evresinde hiç böyle sancım filan olmamıştı. iki gün önce e2 değerim 3800 lerde çıktı. bugun 4300 lerde... meger orta derecede ohss durumum varmış malesef. yarın aksam catlatma iğnemi vurucam ama toplama işleminden sonra özellikle bu iğneden sonra daha fazla şişme durumum olabilirmiş. belki bu ay transfer bile olamayabilirim
bu şekilde tecrübesi olan varsa yazabilrmi acaba?? beni neyin beklediğini çok merak ediyorum.

5N1k canim degerin sinirin biraz ustunde.
Fazla otrojenden kaynaklaniyor.
Canim benim gecen seneki tedavim de kan degerimm 9000di.Buna ragmen yapildi transferim.
Ohss olmustum ve baya sıkıntı cektim ama benimki cok yuksekti.
Bu tedavimde ise 4000 lere gelince dr'um evde kendimde yapabilecegim basit bir igne verdi.
Ertesi gun degerim yari yariya dusmustu.
20 yumurtam toplandi ve ohss olmadim.
Dr'un o igneyi bilir ben ismini hatirlayamadim simdi.
Sor bi onu.Ama kullanmasan bile bu degerle ohrs hafif olur.
Gunde 3 litre su ic.Beni ilk tedavimde kurtaran o oldu.
Protein agirlikli beslen.Ohss'de vucutta protein eksikligi oluyor.
Bildiklerim bu kadar canim.

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne Rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)

yagmur bence gereksiz allahın izniyle hiç bişey çıkmayacak canım sıkma canını internet her zaman bu konuda dogruyu söylemiyo malesef insan boşuna telaşlanıyo netten araştırıp seninkide öyle bence önce allahın izniyle tabi

canım cıkmıstım gormedım ıyısındır ınsallah

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
CEYLANN demek hast. calissaydin evde dogururdun hee bende ayni seyi dusunuyorum...
LORKEE degerleriniz ne guzel artmis ole neler yaptiniz biraz bahsedermisin canim..
kızlar bız bısey yapmadıkkı
esımın ozelde kasım basında yaptırdıgı test sonrası herseyı bıraktı
ama sebze agırlıklı beslenme ve kuruyemıs yedı sadece

cok sagol bılgemm ıyı ama dalgalı gıdıp gelıyo anlamıyorum bende durumu
sende yarın bebegını gor gel bakalım ınsallah ıyıdır

cok sagol canım sımdılık ıyı bakalım sonra ne olur bılmem yalan ruzgarı bızım degerler mubarek

l
xedaa o kadarcık kıste kıst demıyoalr bıle
ben dedım kı benım cıkolata kıstım var falan dedım ne olcak
doktor buna mı dıyosun dedı 25 mm benımkıde
o onemlı degıl dedı
sadece ondan degıldır senın e2 degerın
bence sogan suyunu dene
cıkolata degılse cabucak o erır gıder
benım yumurtalık kıstım 45 mm dı soganla gıttı cok sukur hemnde bı ay ıcmıstım sadece

yagmurum canım bole seylerde ıcıne dert olup sıkıntı verıyosa hemen doktora gıtmek en mantıklısı ıyı yapmıssın
ama hıc korkma Allah ın ıznıyle kotu bısey cıkmaz ınsallah
anı zayıflamaya baglı lenflerle ılgılı bı durum olabılrı dedıgın gıbı ama kotu bısey degıldır ınsallah

patolojıye de gondersınler ne olcakkı hem ıcın rahatlamıs olur
sen bolbol ya şafi ya kuddus çek elını oraya koyup
duaedelım ınsallah yuregını ferah tut

saol ya eşim de aynısını diyor,bende biliyorum gereksiz bir telaş olduğunu ama ne bileyim işte canım sıkılmadı değil,amannnn ben de boş verdim korkunun ecele faydası yok,olumlu düşünelim olumlu olsun:)))

saol tatlım,kara koyun ,ak koyun yarın belliolcak:)))
ani zayıflama lenfoma belirtisi oluyormuş((
inşallah çekeceğim canım:)))
çok tşk ederim iyi dileklerin için:)

saol canım benim inşallah gönlümüze göre olur yaradana sığındım : )
saol canım benim ya inşallah hayırlı olurda bende bebeğime kavuşurum tez zamanda
lorkee bebeğim gereksiz bir evham benimki değil mi??????????

yağmur bencede evham yapıyorsun bence abdest al ve namaz kıl kuran oku
allah içini rahatlatsın inşallah önemli bişey değildir

inşallah tatlım ,çok öpüyorum:))

selam kızlar yağmurum geçmiş olsun.Umarım kötü bişi çıkmasın.

bende adet oldum 21,gün neden böyle olmaya başladı bilmyiorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…