Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım rabbim yardımcın inşaallah
yazdıklarının sadece belkide fıtıkdır,belkide hiçbişey! kısmına inanmak geliyor içimden ve öyle olmasını umud ediyorum,diliyorum...

hiçbişey anlamadım ya oda ne şimdi ?
böyle bişeydemi çıkabilir karşıma yoksa önceden anlaşılırmı bu değer????

kadser canım ben bir tane okurumm
ama türkçesini okuyorum ben
gönül isterki fazla okuyalım ama ben bugünlerde iyi değilim
Allahım tez vakitte şifa versin
canım çok saol ama sayı tamamlanmış hem bu tür sayılı dualarda arapça şeklini okumak gerekir diye biliyorum

yinede çok teşekkür ederim ilgin için

bebiş nasıl bu arada evde yeni bebek havası nasıl bişi acaba

bilgem çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.. birçok yönden benziyor durumumuz inşallah sonum seninki gibi olur...
içimi çok ferah tutmaya çalışıyorum herşey güzel olucak inş. tedaviyi durdurma aşamasına gelmediler diye dua ediyorum bol bol. yumrta toplanmadan tedavinin iptal olduğu bile oluyormuş. varsın trasnfer sonra olsun napalım. o kadar hormonun boşuna yüklenmiş olması daha kötü olurdu benim için. bol bol su içmeye özen gösteriyorum tedavi boyunca şimdi daha da dikkat ederim...
pazar günü sabah 8.00-8.30 gibi orada olucaz nolur dua edin bana...

iyi akşamlar güzeller
bugün benim bıdık kara kızı gördük çok şükür herşey yolundaymış
doğum 40. haftada olursa 26 mart görünüyor
ama benim sezeryan olduğundan 10 gün falan erken olabilir
darısı tez zamanda tüm arkadaşlarıma olsun inşallah

canım yağmurumm hiç bir şye çıkmıcak inşallah
bizler internette araştırıp çoğu zaman boşu boşuna sıkıyoruz kendimizi
sende boşa panik olma inşallah basit bir durumdur
tüm dualarım seninle canım yağmurum benim

buarada dr.uma sordum bugün napmamız lazım diye toplama işleminden sonra e2 değerini ilaç tedavisiyle dengelenebildiğini duydum toplamadan sonra nasılsa sorun olmaz dimi dedim? benim derdim transferin ertelenmemesi.onun için sordum. bana catlatma iğnesinden sonra bazen hersey allak bullak olabiliyor duruma göre hareket edicez dedi ama hiç böyle bir iğneden, özellikle toplama öncesi, bahsetmedi. bekleyip görücez bakalım.
protein ağırlıklı beslenmemi söyledi zaten biriken sıvı protein ağırlıklıklıymış. eksikliği ondan hissediliyor demekki...inş. hafif atlatırım geçer. inanın ne çektiğim sancı nede şişkinlik beni rahatsız ediyor sadece tekrar bukadar ilaca mağruz kalmak istemiyorum.
hayırlısı allah'ım....

Canım hadi gözün aydın, sevindim senin adına. İnşallah bu sana bebeği getirir. Allah herkesin kalbine göre versin
Allah razı olsun cnm Rabbim seninde gönlündekini versin tedavin bebişini sağlıkla getirsin .....
Amin canım İnşaallah hepimizin de....

Eşine kullandırdığın bişeyler var mı kür ilaç?
amin cnm eşim şu anda keçi boynuzu suyu içiyor her sabah bi su bardağı bunu dışında bişe yok bakalım nasip. he bide hacamt yaptırdı üçkez belinden buda harketi arttırıyormuş.hacamat kan aldırmak deme Peygamber Efendimiz(sav)'in sünneti inş faydalı olur......

Canım çok sevindim senin adına hadi hayırlısı....

Olur İnşaallah gelir bebiş....
Allah razı olsun

yağmurcum inş sonuçlar iyi çıkar sen boşuna kaygılanma ve eline o şişlik olan yerin üzerine koyup YA ŞAFİ ENTEL ŞAFİ çek 101 defa Rabbm şifa versinnn

cok sagol canım sımdılık ıyı bakalım sonra ne olur bılmem yalan ruzgarı bızım degerler mubarek
inş güzel olur sen pozitif düşün herşeyin hayırlısı Mevla'ya tevekkül et

valla kadser ben şunu anladım inanılmaz birşekilde şansımızı zorlayıp allah nasip ederse bebeklerimize kavuşacağız...
bizim yolumuz çok zor bir yol her aşamasında bir süpriz bir heycan fırtınasıdır gidiyor. allahım en yakın zamanda yüzlerimizi güldürsün. senin tedavi sürecin nasıl bilemiyorum ama ben tüp bebek tedavisi görüyorum. bende bir problem yok allaha sükür. yani ilaçların yan etkisini yaşamaktan başka. eşim azospermi hastası. ama mikrotesede sperm bulundu allahıma binlerce şükür olsun. şimdi tedavi sürecinde sık sık kontrole gidiyoruz ve her gittiğimizde usg ve e2 değerime bakılıyor. yumurtalıklar çok fazla uyarılırsa (kişiden kişiye değişiyor alınan cevap) çok sayıda folikül oluşuyor ve sonuçta östrojen yükseliyor buda yanında birtakım şikayetlerşi getiriyor. ben transfer olurum olmam derdşne düştüm şuan malesef..
kontrole gittiğinde e2 değerine bakılıyorsa ve tüplerinin olduğu bölgede sancın varsa ayrıca karın bölgende şişlik varsa anlarsın böyle birseyın olup olmadıgını. usg dada sıvı birikimini görüyor dr.un.

krisimmm canımsınnn
bak şimdi nasıl yüreklendirdin beni:))))
kocaman bir ohhhh çektim
ne de güzel söylüyorsun ağzından bal damlıyor maaşallah
bana acayip moral verdin sağolasın canım benim
tez vakit hamiş olasın inşallah:)))))
tabi ki yatmayacağım krisim inşalalh kürlere vitaminler devam
zaten şimdiden başladım almaya..
ameliyattan sonra bir liste yaparız inşallah hep beraber...
çooooookkk teşekkür ediyorum sizi çok seviyorum iyi ki varsınız.....

Son düzenleme:
canlarım bu arada herkese iyi akşamlar...
yağmurum canmı rabbim şifa versin inşallah önemli bişi değildir sen yüreğini ferah tut kuzucum..

ekiinnnn..
kuzucuk geldi mi adetin
canım ya bu yakıdan sonra böyle oldu galiba bir doktora mı gitsen acep hiç verimli kullanamıyorsun ki döngünü
erken gelse bir dert geç gelse bir dert rabbim yardım etsin inşallah hepimize..

cenneetcim çok sevindim canım hadi sana kocaman bir gözünaydın inşallah o yumurtacık bebiş olsun göbüşüne konsun emiiii

5n1k canım bu süreç biraz yıpratıcı ama moralli de olman lazm biliyrosun
bak arkadaşlar tecrübelerini paylaşıyorlar doktorun da söylemiş dikkat et yapman gerekenlere inşallah olacak transferin
hep böyle düşün olumlu düşün transferin de olacak hamiş de olacaksın allahın izniyle...

ronyaaaammmm kara kızını görmüşsün maaşallah ona
rabbim nazarlardan saklasın inşallah .. e artık keyfin yerine gelmiştir dimi kızını da gördün ohhhhh:))))

canlarım bu arada herkese iyi akşamlar...

cenneetcim çok sevindim canım hadi sana kocaman bir gözünaydın inşallah o yumurtacık bebiş olsun göbüşüne konsun emiiii

:))))
Allah razı olsun cnm hala inanamıyorum hiç büyümeyecek bu diye düşünüyodum ama Rabbime sonsuz şükürler olsunki büyümüş bakalım nasip inş bebişim de gelir bu ay arkadaşım geçen günlerde aradı ve dediki seni rüyamda gördüm gelinlik giymişsin kesin bu ay hamile kalcan diye bende dedimki hahaha büyümeyen yumurtaylamı olacak .........oda bak görürsün dedi inş rüyası hayırlı çıkar bakalım..........

iyi akşamlar kızlar

yağmur allah korktuklarından emin kılsın
ronya maşallah kızına

bende bu akşam üzeri hasta oldum,bu ay hormon testlerimi yaptırıcam
bu akşam oldumya ben hasta yarın 2. günüm oluyo dimi
sizce yarınmı yaptırsam cumartesi günümü?

canım çok şükür iyiyimm
ama doktorum çok kızdı bana epey kilo aldım
sen kendin almışın kiloyu dedi bebeğin gelişimi normal gidiyor
yani bu kadar kilo anca sende toplanmış dedi
şekeri tatlıyı kesiceksin dedi

ronyacım maşaallah bıdıkına Rabbim sağ sağlim kuacağına almayı da nasip etsin ...........
gözün aydınnnnnnnnn

canım bu akşam olduysan yarın birinci günün olur kitaplarda bile öyle yazıyo yani bugün saat kaçta olduysan yarın aynı saatte bi günün doluyo ikinci gününe geçiyorsun yani cumartesi iknci günü olur...........

canım iyi olsun da bıdığın kilona dikkat edersin artıkın:)))
onun iyi olduğunu öğrendin ya maaşallah bu senin için en güzel haber..
madem kilo aldın epey doktorunun dediği gibi dikkat et biraz
tatlıları falan komple götürme de nefsini körletecek kadar bir iki lokma ye bırak..
sen şimdi diyeceksin ki e tabi demesi kolay.)))
valla öyle dmesi kolay geliyo
işin aslı bende tatlıya şekere asla hayır diyemem...
ne diyeyim alalhım yardımcınız olsun inşalalh..
doğuma da az kalmış haaa:))))

iyi akşamlar mericim..
cennetin dediği gibi yarın çok erken bence pazar ya da cumartesi vermelisin
ama tabi kızlar daha iyi bilir bu benim nacizane fikrim..

cennetcim arkadaşının rüyası hayırlara çıksın inşalalh..
rabbim bebişinin müjdecisi yapsın o rüyayı..

canım merim adet olduğun gün ister gündüz ister gece olsun birinci gün sayılıyor
yarın 2. günün yaptırabilirsin
ama istersen 3. günde baktırabilirsin
güzel Allahım inşallah tez zamanda emeklerinin karşılığını versin

ronyacım maşaallah bıdıkına Rabbim sağ sağlim kuacağına almayı da nasip etsin ...........
gözün aydınnnnnnnnn

sağolasın canımm inallah tez zamanda başına olsun
canım yumurtanın büyümesine çok sevindim
bende yumurtlama sorunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum
insan hamile kalmış gibi seviniyor ben adet olunca bile seviniyordum

tamam tammm yemicemm

cennetcim arkadaşının rüyası hayırlara çıksın inşalalh..
rabbim bebişinin müjdecisi yapsın o rüyayı..

amin cnm ağzındal bal damlıyoo..
senin eşinin ameliyatıda hayırlı ve başarılı geçer ve sayınız çok güzel düzeyde ilerler İNŞAALLAH cnm güzel kararlar almışsın sanırım bol bol beslenin sağlıklı beslenmek şart gerçekten ben Rabbime tevekkül ettim ve güzel olaylar gelişti sende öyle yap inş herşey hayırlı gelişir ve bebişin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…