- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.161
canım rabbim yardımcın inşaallahkızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne Rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)
hiçbişey anlamadım ya oda ne şimdi ?5N1k canim degerin sinirin biraz ustunde.
Fazla otrojenden kaynaklaniyor.
Canim benim gecen seneki tedavim de kan degerimm 9000di.Buna ragmen yapildi transferim.
Ohss olmustum ve baya sıkıntı cektim ama benimki cok yuksekti.
Bu tedavimde ise 4000 lere gelince dr'um evde kendimde yapabilecegim basit bir igne verdi.
Ertesi gun degerim yari yariya dusmustu.
20 yumurtam toplandi ve ohss olmadim.
Dr'un o igneyi bilir ben ismini hatirlayamadim simdi.
Sor bi onu.Ama kullanmasan bile bu degerle ohrs hafif olur.
Gunde 3 litre su ic.Beni ilk tedavimde kurtaran o oldu.
Protein agirlikli beslen.Ohss'de vucutta protein eksikligi oluyor.
Bildiklerim bu kadar canim.
canım çok saol ama sayı tamamlanmış hem bu tür sayılı dualarda arapça şeklini okumak gerekir diye biliyorumkadser canım ben bir tane okurumm
ama türkçesini okuyorum ben
gönül isterki fazla okuyalım ama ben bugünlerde iyi değilim
Allahım tez vakitte şifa versin
5N1k canim degerin sinirin biraz ustunde.
Fazla otrojenden kaynaklaniyor.
Canim benim gecen seneki tedavim de kan degerimm 9000di.Buna ragmen yapildi transferim.
Ohss olmustum ve baya sıkıntı cektim ama benimki cok yuksekti.
Bu tedavimde ise 4000 lere gelince dr'um evde kendimde yapabilecegim basit bir igne verdi.
Ertesi gun degerim yari yariya dusmustu.
20 yumurtam toplandi ve ohss olmadim.
Dr'un o igneyi bilir ben ismini hatirlayamadim simdi.
Sor bi onu.Ama kullanmasan bile bu degerle ohrs hafif olur.
Gunde 3 litre su ic.Beni ilk tedavimde kurtaran o oldu.
Protein agirlikli beslen.Ohss'de vucutta protein eksikligi oluyor.
Bildiklerim bu kadar canim.
bilgem çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.. birçok yönden benziyor durumumuz inşallah sonum seninki gibi olur...
içimi çok ferah tutmaya çalışıyorum herşey güzel olucak inş. tedaviyi durdurma aşamasına gelmediler diye dua ediyorum bol bol. yumrta toplanmadan tedavinin iptal olduğu bile oluyormuş. varsın trasnfer sonra olsun napalım. o kadar hormonun boşuna yüklenmiş olması daha kötü olurdu benim için. bol bol su içmeye özen gösteriyorum tedavi boyunca şimdi daha da dikkat ederim...
pazar günü sabah 8.00-8.30 gibi orada olucaz nolur dua edin bana...
Allah razı olsun cnm Rabbim seninde gönlündekini versin tedavin bebişini sağlıkla getirsin .....Canım hadi gözün aydın, sevindim senin adına. İnşallah bu sana bebeği getirir. Allah herkesin kalbine göre versin
amin cnm eşim şu anda keçi boynuzu suyu içiyor her sabah bi su bardağı bunu dışında bişe yok bakalım nasip. he bide hacamt yaptırdı üçkez belinden buda harketi arttırıyormuş.hacamat kan aldırmak deme Peygamber Efendimiz(sav)'in sünneti inş faydalı olur......Amin canım İnşaallah hepimizin de....
Eşine kullandırdığın bişeyler var mı kür ilaç?
Allah razı olsunCanım çok sevindim senin adına hadi hayırlısı....
Olur İnşaallah gelir bebiş....
yağmurcum inş sonuçlar iyi çıkar sen boşuna kaygılanma ve eline o şişlik olan yerin üzerine koyup YA ŞAFİ ENTEL ŞAFİ çek 101 defa Rabbm şifa versinnnkızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne Rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)
inş güzel olur sen pozitif düşün herşeyin hayırlısı Mevla'ya tevekkül etcok sagol canım sımdılık ıyı bakalım sonra ne olur bılmem yalan ruzgarı bızım degerler mubarek
canım rabbim yardımcın inşaallah
yazdıklarının sadece belkide fıtıkdır,belkide hiçbişey! kısmına inanmak geliyor içimden ve öyle olmasını umud ediyorum,diliyorum...
hiçbişey anlamadım ya oda ne şimdi ?
böyle bişeydemi çıkabilir karşıma yoksa önceden anlaşılırmı bu değer????
canım çok saol ama sayı tamamlanmış hem bu tür sayılı dualarda arapça şeklini okumak gerekir diye biliyorum
yinede çok teşekkür ederim ilgin için
bebiş nasıl bu arada evde yeni bebek havası nasıl bişi acaba
canim benim
varikosel varsa ameliyat sart
aksi halde hamile kalma ve saglikli dogum yapma sansin azaliyor
varikosel basit bir ameliyat yani doktor bir hata yapmazsa korkulacak hicbisey yok
varikoselden sonra azosperm olmuyor ameliyattan sonra kullandigimiz klomen gecici bir sure yapiyor bunu ama sonrasi sperm sayisi neredeyse 100 milyonlara cikiyor:)
bence ameliyat gunun senin bayram gunun olsun cunki ameliyattan sonra 6 ay icinde hamile kalma ihtimalin neredeyse yuzde 90 :)
ama ameliyat oldum deyip yan gelip yatmak yok tamam mi ?? yogun bir sekilde vitamin ve doktorun gerekli gorurse ilac takviyesi sart !!! onlari ameliyattan sonra hep beraber duzenleriz
simdiden cok gecmis olsun canim senin adina cok sevindim
mujdeli haber almaya az kaldi demekki:))
Allah razı olsun cnm hala inanamıyorum hiç büyümeyecek bu diye düşünüyodum ama Rabbime sonsuz şükürler olsunki büyümüş bakalım nasip inş bebişim de gelir bu ay arkadaşım geçen günlerde aradı ve dediki seni rüyamda gördüm gelinlik giymişsin kesin bu ay hamile kalcan diye bende dedimki hahaha büyümeyen yumurtaylamı olacak .........oda bak görürsün dedi inş rüyası hayırlı çıkar bakalım..........canlarım bu arada herkese iyi akşamlar...
cenneetcim çok sevindim canım hadi sana kocaman bir gözünaydın inşallah o yumurtacık bebiş olsun göbüşüne konsun emiiii
:))))
canlarım bu arada herkese iyi akşamlar...
yağmurum canmı rabbim şifa versin inşallah önemli bişi değildir sen yüreğini ferah tut kuzucum..
ekiinnnn..
kuzucuk geldi mi adetin
canım ya bu yakıdan sonra böyle oldu galiba bir doktora mı gitsen acep hiç verimli kullanamıyorsun ki döngünü
erken gelse bir dert geç gelse bir dert rabbim yardım etsin inşallah hepimize..
cenneetcim çok sevindim canım hadi sana kocaman bir gözünaydın inşallah o yumurtacık bebiş olsun göbüşüne konsun emiiii
5n1k canım bu süreç biraz yıpratıcı ama moralli de olman lazm biliyrosun
bak arkadaşlar tecrübelerini paylaşıyorlar doktorun da söylemiş dikkat et yapman gerekenlere inşallah olacak transferin
hep böyle düşün olumlu düşün transferin de olacak hamiş de olacaksın allahın izniyle...
ronyaaaammmm kara kızını görmüşsün maaşallah ona
rabbim nazarlardan saklasın inşallah .. e artık keyfin yerine gelmiştir dimi kızını da gördün ohhhhh:))))
iyi akşamlar güzeller
bugün benim bıdık kara kızı gördük çok şükür herşey yolundaymış
doğum 40. haftada olursa 26 mart görünüyor
ama benim sezeryan olduğundan 10 gün falan erken olabilir
darısı tez zamanda tüm arkadaşlarıma olsun inşallah
iyi akşamlar kızlar
yağmur allah korktuklarından emin kılsın
ronya maşallah kızına
bende bu akşam üzeri hasta oldum,bu ay hormon testlerimi yaptırıcam
bu akşam oldumya ben hasta yarın 2. günüm oluyo dimi
sizce yarınmı yaptırsam cumartesi günümü?
canım çok şükür iyiyimm
ama doktorum çok kızdı bana epey kilo aldım
sen kendin almışın kiloyu dedi bebeğin gelişimi normal gidiyor
yani bu kadar kilo anca sende toplanmış dedi
şekeri tatlıyı kesiceksin dedi
iyi akşamlar kızlar
ronya maşallah kızına
Allah razı olsun cnm hala inanamıyorum hiç büyümeyecek bu diye düşünüyodum ama Rabbime sonsuz şükürler olsunki büyümüş bakalım nasip inş bebişim de gelir bu ay arkadaşım geçen günlerde aradı ve dediki seni rüyamda gördüm gelinlik giymişsin kesin bu ay hamile kalcan diye bende dedimki hahaha büyümeyen yumurtaylamı olacak .........oda bak görürsün dedi inş rüyası hayırlı çıkar bakalım..........
iyi akşamlar kızlar
ronya maşallah kızına
ronyacım maşaallah bıdıkına Rabbim sağ sağlim kuacağına almayı da nasip etsin ...........
gözün aydınnnnnnnnn
canım iyi olsun da bıdığın kilona dikkat edersin artıkın:)))
onun iyi olduğunu öğrendin ya maaşallah bu senin için en güzel haber..
madem kilo aldın epey doktorunun dediği gibi dikkat et biraz
tatlıları falan komple götürme de nefsini körletecek kadar bir iki lokma ye bırak..
sen şimdi diyeceksin ki e tabi demesi kolay.)))
valla öyle dmesi kolay geliyo
işin aslı bende tatlıya şekere asla hayır diyemem...
ne diyeyim alalhım yardımcınız olsun inşalalh..
doğuma da az kalmış haaa:))))
cennetcim arkadaşının rüyası hayırlara çıksın inşalalh..
rabbim bebişinin müjdecisi yapsın o rüyayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?