- 17 Aralık 2011
- 445
- 1
- 96
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.181
sağolasın canımm inallah tez zamanda başına olsun
canım yumurtanın büyümesine çok sevindim
bende yumurtlama sorunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum
insan hamile kalmış gibi seviniyor ben adet olunca bile seviniyordum
tamam tammm yemicemm
evet canım vallaa öyle sevindim kardeşimi aradım sevinç çıklıkları atıyorum oda hamile haberimi vercem sandı şaşırdı bende düşünüyorum bi gün yumurtamın büyüdüğüne bu kadar sevineceğğim aklıma gekmezdi başıma geldi
sen doğal yollamı hamiş kaldın cnm sende yani pko mu vardı sende de..........
iki yeni şey öğrendim
1- benim dışımda tüm dünya hamile sanki
2-Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ.( RABBİN SANA NE DARIDI NEDE BIRAKTI)
ikincisi beni çok etkiledi
kızlar cevaplar için sağolun
bu ay ankara işide olduğu için açıkcası hafta içi devlet hastanesinde yaptırmak mantıklı geliyo
bende yarın 2. gün sayılıyo diye biliyorum
canım bende pko vardı
ben hiç ayda bir adet olmazdım
15 ay boyunca ateş ölçtüm sadece iki kere doğal yolla yumurtlamam oldu
hamile kaldığım ay puregon iğneyle yumurtlama tedavisi görmüştüm
sabah senin yazını okuyunca bende gülümsedim sevindim
yumurta peşinde koşmak nedir iyi bilirim :))
canım fıkıh kitaplarında yazan adet olduğun saate göredir yani bügün saat beşte olduysan yarın beşte birinci günün biter ve iknci güünü başlar saat önemlidir ama tıpta bu nedir bilemem de fıkıh kitaplarında böyle....ama sen bilirsin......
canım yanlış anlama ama tedavi tıp bilimine göre yapılır
fıkıh kitaplarına göre bu konuda hareket edilmemeli bence
iyi akşamlar güzeller
bugün benim bıdık kara kızı gördük çok şükür herşey yolundaymış
doğum 40. haftada olursa 26 mart görünüyor
ama benim sezeryan olduğundan 10 gün falan erken olabilir
darısı tez zamanda tüm arkadaşlarıma olsun inşallah
ateş ölçme topiğine yeni geldiğimde sen daha yeni hamile kalmıştın. seni doğru düzgün tanımıyordum. sadece altta kırmızı renkte adın yazıyordu... şimdi 2 ay sonra doğum yapacaksın Allah izin verirse..
zaman su gibi geçiyor...
Alllah doğumunda kolaylıklar versin canım...
iyi akşamlar kızlar
yağmur allah korktuklarından emin kılsın
ronya maşallah kızına
bende bu akşam üzeri hasta oldum,bu ay hormon testlerimi yaptırıcam
bu akşam oldumya ben hasta yarın 2. günüm oluyo dimi
sizce yarınmı yaptırsam cumartesi günümü?
canım rabbim yardımcın inşaallah
yazdıklarının sadece belkide fıtıkdır,belkide hiçbişey! kısmına inanmak geliyor içimden ve öyle olmasını umud ediyorum,diliyorum...
hiçbişey anlamadım ya oda ne şimdi ?
böyle bişeydemi çıkabilir karşıma yoksa önceden anlaşılırmı bu değer????
canım çok saol ama sayı tamamlanmış hem bu tür sayılı dualarda arapça şeklini okumak gerekir diye biliyorum
yinede çok teşekkür ederim ilgin için
bebiş nasıl bu arada evde yeni bebek havası nasıl bişi acaba
canım yağmurumm hiç bir şye çıkmıcak inşallah
bizler internette araştırıp çoğu zaman boşu boşuna sıkıyoruz kendimizi
sende boşa panik olma inşallah basit bir durumdur
tüm dualarım seninle canım yağmurum benim
Allah razı olsun cnm Rabbim seninde gönlündekini versin tedavin bebişini sağlıkla getirsin .....
amin cnm eşim şu anda keçi boynuzu suyu içiyor her sabah bi su bardağı bunu dışında bişe yok bakalım nasip. he bide hacamt yaptırdı üçkez belinden buda harketi arttırıyormuş.hacamat kan aldırmak deme Peygamber Efendimiz(sav)'in sünneti inş faydalı olur......
Allah razı olsun
yağmurcum inş sonuçlar iyi çıkar sen boşuna kaygılanma ve eline o şişlik olan yerin üzerine koyup YA ŞAFİ ENTEL ŞAFİ çek 101 defa Rabbm şifa versinnn
inş güzel olur sen pozitif düşün herşeyin hayırlısı Mevla'ya tevekkül et
canlarım bu arada herkese iyi akşamlar...
yağmurum canmı rabbim şifa versin inşallah önemli bişi değildir sen yüreğini ferah tut kuzucum..
ekiinnnn..
kuzucuk geldi mi adetin
canım ya bu yakıdan sonra böyle oldu galiba bir doktora mı gitsen acep hiç verimli kullanamıyorsun ki döngünü
erken gelse bir dert geç gelse bir dert rabbim yardım etsin inşallah hepimize..
cenneetcim çok sevindim canım hadi sana kocaman bir gözünaydın inşallah o yumurtacık bebiş olsun göbüşüne konsun emiiii
5n1k canım bu süreç biraz yıpratıcı ama moralli de olman lazm biliyrosun
bak arkadaşlar tecrübelerini paylaşıyorlar doktorun da söylemiş dikkat et yapman gerekenlere inşallah olacak transferin
hep böyle düşün olumlu düşün transferin de olacak hamiş de olacaksın allahın izniyle...
ronyaaaammmm kara kızını görmüşsün maaşallah ona
rabbim nazarlardan saklasın inşallah .. e artık keyfin yerine gelmiştir dimi kızını da gördün ohhhhh:))))
selam kızlar yağmurum geçmiş olsun.Umarım kötü bişi çıkmasın.
bende adet oldum 21,gün neden böyle olmaya başladı bilmyiorum......
Kadser; canım ohss ( yumurtalıkların aşırı uyarılması ) ..
Herkeste olmaz.. Pko hastalarında ve yumurta rezervi fazla olanlarda ..
Puregon ve türevi yumurta geliştirici iğneleri kullandıkça yumurtalar uyarılıp büyüyor , her büyüyen yumurta e2 yi yükseltiyor 20-25'ten fazla yumurta oluşursa haliyle daha çok östrojen oluyor vucutta..Buda su tutulmasına , diğer tabirle yumurtalıklarda ödem oluşmasına sebep oluyor .. Yumurtalıklar ve karın su toplamaya balşıyor ama bu bziim bildiğimiz elde kolda oluşan su toplaması değil .. Şişkinlik oluyor , batın bölgesinde su miktarı artıyor .. Buda şişkinliğe, karın ev kasık ağrısına , mide bulantısına sebep oluyor ..
Bu biraz sıkıntılı bir süreç ama hayati tehlikesi falan yok.. Dr'lar tedbirli gittiği sürece bır sıkıntısıda olmuyor ..Atlatılıyor yani..
Aslına bakarsan ohss olan herkesin yumurta sayısıda fazla oluyor .. Yani başta bunun biraz sıkıntısını çekiyorsun ama bir sürü yumurtanın oluştuğuda bir gerçek ..
Ama başta dediğim gibi bu çok andir görülen bişey ..
Kadser bu arada bir arkadaşın için 1 tane yasin okudum ..Allah kabul etsin .. Bilgin olsun istedim..
5n1k; canım bence sen korkma , ohss gelişse bile bana kalırsa çok hafif geçecek .. Ben 9000 lik e2 yi bile su içe içe atlattıysam bence sende atlatırsın ..
Transferinde yapılır büyük ihtimalle..
Allah yardımcın olsun arkadaşım ..
Yağmur'um ; çok bilmiş gibi davranmak istemem kuzum ama benim babam lenfoma hastası ..
Lenfoma'da benim bildiğim tek bir yerde değil bir çok yerde kistik oluşumlar olur ve ele gelir..
Koltuk altı , kasık , memenin biraz aşağı kısımları , sırt vb ..
Senin ki lenf bölgesinde olması illa lenfoma demek değil ki.. Beze de olabilir..
Yarın güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile..
Ronya'mmm; kaç gündür denk gelemedik , aslında ben pek gelemiyorum , sabah bir günaydın diyip çıkıyorum , genelde okuyorum ..
Çok özledim seni :)
Kara kızınada maşallah ..
Az kaldı kucaklamaya , Rabbim sağlıklı uzun ömür versi oğlusuna ve kızına ..
Yarın da benim kontrolüm var , Ceylan'ın var ..
Bakalım dr amcamız bizlere ne dicek ..
Cennetkokulum maşallah yumoşuna ..
İnşallah bebeğinin gelişine sebep olur ..
Rabbim yardımcın olsun.
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
Doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
Internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. Derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)
lorkemmm kuzum eşinin test sonucuna koacaman bir maşallahh
Sen ileri hızlılara takılma yavaşlar gayet iyi
ama her ilişkide preseedi kullanmalısın bence
ekintosummm şişkom nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?