- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.221
sagol canım çok teşekkür ederim inşallah yarın senin nst de güzel geçer
aminn inşallah canım
canım sizin değerler en son nasıldı. düşüktü diye hatırlıyorum ama özel olmazsa cevaplayabilrmisin
bizim değerler çok düşük.ameliyat olalı 8 ay oldu...
gökçeennn teyzesiii bugünkü buluşmamız seni eşinin ameliyatı konusunda cesaretlendirmiştir galiba dimii herşey güzel olacak allahın izniyle merak etme bak biz geçte olsa tam 1 yıl sonra emeklerimizin mükafatını aldık darısı sana inşallah inanıyorumki sen bizden daha çabuk alırsın mukafatını şimdiden hazır ettin vitaminlerini biz dogru düzgün vitamin bile kullanamadık rabbim ol dedi oldu
sagol canım darısı sana inşallah
canım bizim mlde 17 toplamda 35 milyondu ileri hızlı %14 ileri yavaş %19 du hareketsizde%60 larda falandı bizimde ameliyat tarihimiz 2010 kasım ayıyıdı hamileligimide 2011 kasımda ögrendim yani tam 1 yıl sonra allahtan ümit kesilmez canım olur inşallah en kısa zamanda sizinde
yazdım canımcım bir önceki sayfada görmedinmi
canım cesaretlendirmez mi hiç hem de nasıl...
bak ne güzel haberlerle geldin maaşallah
sizin aldıığnız sonuçlar yeter de artar bile ispat etmeye...
daha ne olsun bak hanişlerimize kris ronya sen bilgem...
daha arkadan ekin gelecek xeda gelecek ( başka var mı bilmiyorum) ve diğer arkadaşlarım gelecek ve onlarla beraber ben geleceğim inşallah..
çokkkkk teşekkür ederim ceylanım bugün beni yeterince ikna ettiniz:))))) içim çok rahat çok şükür..
sana da gözünaydın diyelim maşallah büyümüş kuzucuğun
kaldı 30 haftan:))) ne kaldı şurada dimi canım...
canım 2.mesajı yazdıktan sonra gördüm mesajını kusura bakma....
çok teşekkür ederim cevaplamışsın....
bizim sayı 9milyon hareket %12 lerde idi en son...
1 ay önce...
bu ay da yum. takbi yaptırdık bekliyoruz.....
bende inşalah mayıs 2012 ye kadar alırım güzel haberimi....
yaa ne demezsin ne kaldıki şunun şurasında
inşallah canım bide ekinin edanın haberini alsaydık hayırlısıyla sıra sana gelecekti ama
ekiiiiiiiiiiiiinnnn.. duy bak seni bekliyorum ha ona göre
ben yatışa geçiyorum uyku akıyo gözlerimden... yarın okul var okul sonrası güne gideceğim
oradan gelince de akşama misafirim var bir iki parça bişi hazırladım yoruldum:))))
gideyim azıcık dinleneyim öptüm sizi...
hayırlı geceler...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bildiğin gibiyşz:) sen nslsınn
eh işte biliyorsun bende rahim perdesi vardı ameliyat oldum. Ama risk hala varmış. Doktor kontrolde erken doğum riskin var dedi. Biraz araştırdım bi baktım 20. haftalarda oluyormu doğum ve bebek tabiki yaşamıyor. Çok korktum bugün yüksek riskli gebelik uzmanına gittim vaginal usg ile rahim ağzı boyuna baktı 37mm çıktı şuan için sıkıntı gözükmüyor ama risk hala devam ediyor dedi. Moralim çok bozuldu 18. hafta muhakkak gel dedi. Dinlen iş yapma mümkün olduğunca yat dedi offf bi rahat hamilelik geçiremiycem galiba.
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne Rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)
sen elinden geleni yap inşallah bişicik olmayacak hamdolsun yinede demeye devam et bak bizler hala sürünüyoruz.varsın yatman gereksin canım sabır
saol tatlım,kara koyun ,ak koyun yarın belliolcak:)))
ani zayıflama lenfoma belirtisi oluyormuş((
inşallah çekeceğim canım:)))
çok tşk ederim iyi dileklerin için:)
sürünüyoruz falan deme canım rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin ama sorunsuz olsun bunun için dua et. Ya bebeğimi kaybetme olasılığı aklıma gelince ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok korkuyorum. yatıcam ama işleri kim yapcak bide rahim ağzına dikiş atılıyormuş ama doktor yapmadı acaba doğrusu bumu deyip duruyorum. bide eşimin rahatlığı beni sinir ediyor evham yapıyorsun bişey olmaz diyor yatmama dikkat etmeme kızıyor saçmalıyorsun diyo bide bu eşlerle uğreşmak lazım
krisimmm canımsınnn
bak şimdi nasıl yüreklendirdin beni:))))
kocaman bir ohhhh çektim
ne de güzel söylüyorsun ağzından bal damlıyor maaşallah
bana acayip moral verdin sağolasın canım benim
tez vakit hamiş olasın inşallah:)))))
tabi ki yatmayacağım krisim inşalalh kürlere vitaminler devam
zaten şimdiden başladım almaya..
ameliyattan sonra bir liste yaparız inşallah hep beraber...
çooooookkk teşekkür ediyorum sizi çok seviyorum iyi ki varsınız.....
sürünüyoruz falan deme canım rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin ama sorunsuz olsun bunun için dua et. Ya bebeğimi kaybetme olasılığı aklıma gelince ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok korkuyorum. yatıcam ama işleri kim yapcak bide rahim ağzına dikiş atılıyormuş ama doktor yapmadı acaba doğrusu bumu deyip duruyorum. bide eşimin rahatlığı beni sinir ediyor evham yapıyorsun bişey olmaz diyor yatmama dikkat etmeme kızıyor saçmalıyorsun diyo bide bu eşlerle uğreşmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?