Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım cesaretlendirmez mi hiç hem de nasıl...
bak ne güzel haberlerle geldin maaşallah
sizin aldıığnız sonuçlar yeter de artar bile ispat etmeye...
daha ne olsun bak hanişlerimize kris ronya sen bilgem...
daha arkadan ekin gelecek xeda gelecek ( başka var mı bilmiyorum) ve diğer arkadaşlarım gelecek ve onlarla beraber ben geleceğim inşallah..
çokkkkk teşekkür ederim ceylanım bugün beni yeterince ikna ettiniz:))))) içim çok rahat çok şükür..
sana da gözünaydın diyelim maşallah büyümüş kuzucuğun
kaldı 30 haftan:))) ne kaldı şurada dimi canım...

yazdım canımcım bir önceki sayfada görmedinmi

canım 2.mesajı yazdıktan sonra gördüm mesajını kusura bakma....
çok teşekkür ederim cevaplamışsın....
bizim sayı 9milyon hareket %12 lerde idi en son...
1 ay önce...
bu ay da yum. takbi yaptırdık bekliyoruz.....
bende inşalah mayıs 2012 ye kadar alırım güzel haberimi....

yaa ne demezsin ne kaldıki şunun şurasında
inşallah canım bide ekinin edanın haberini alsaydık hayırlısıyla sıra sana gelecekti ama

belkide artmıştır sayınız inşallah
rabbim gönlüne göre verisn inşallahhhhhhhh

yaa ne demezsin ne kaldıki şunun şurasında
inşallah canım bide ekinin edanın haberini alsaydık hayırlısıyla sıra sana gelecekti ama

ekiiiiiiiiiiiiinnnn.. duy bak seni bekliyorum ha ona göre

ben yatışa geçiyorum uyku akıyo gözlerimden... yarın okul var okul sonrası güne gideceğim
oradan gelince de akşama misafirim var bir iki parça bişi hazırladım yoruldum:))))
gideyim azıcık dinleneyim öptüm sizi...
hayırlı geceler...

iyi gecelerrrrrrrrrrrr

iyi geceler gökcen şu senle benim döngüyü toplayıp 2 ye bölme işini yapalım bence:)))))))

ceylanım esra nerelerde görmedim bugün

bildiğin gibiyşz:) sen nslsınn

eh işte biliyorsun bende rahim perdesi vardı ameliyat oldum. Ama risk hala varmış. Doktor kontrolde erken doğum riskin var dedi. Biraz araştırdım bi baktım 20. haftalarda oluyormu doğum ve bebek tabiki yaşamıyor. Çok korktum bugün yüksek riskli gebelik uzmanına gittim vaginal usg ile rahim ağzı boyuna baktı 37mm çıktı şuan için sıkıntı gözükmüyor ama risk hala devam ediyor dedi. Moralim çok bozuldu 18. hafta muhakkak gel dedi. Dinlen iş yapma mümkün olduğunca yat dedi offf bi rahat hamilelik geçiremiycem galiba.

sen elinden geleni yap inşallah bişicik olmayacak hamdolsun yinede demeye devam et bak bizler hala sürünüyoruz.varsın yatman gereksin canım sabır

canim benim bunu malesef hepimiz yasadik yasayacagizda
malesef biryerlerimizde bir kitle cikiveriyor
internetten hemen teshis koyup bunalima sokuyoruz kendimizi
ama sonucta yuzde 99 hicbirsey cikmiyor
ama bazen o yuzde 1 lik kisimada denk gelebiliyor insan
Hersey biz insanlar icin
uzulme dert etme desekte kesin sonuc cikana kadar mumkun degil biliyorum
rabbim seni kotuluklerden koruusun
insallah hersey tertemiz cikar
ama kotusude ciksa sakin korkma cunki bizim ailemize de malesef o yuzde 1 lik kisim vurdu lenfoma yani.. o bile artik korkulacak bir hastalik degil tedavisi var . cok sukur atlattik kurtulduk
bizi haberdar et gelismelerden
seni cok seviyorum guzel kardesim ilk goz agrim ......

sen elinden geleni yap inşallah bişicik olmayacak hamdolsun yinede demeye devam et bak bizler hala sürünüyoruz.varsın yatman gereksin canım sabır

sürünüyoruz falan deme canım rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin ama sorunsuz olsun bunun için dua et. Ya bebeğimi kaybetme olasılığı aklıma gelince ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok korkuyorum. yatıcam ama işleri kim yapcak bide rahim ağzına dikiş atılıyormuş ama doktor yapmadı acaba doğrusu bumu deyip duruyorum. bide eşimin rahatlığı beni sinir ediyor evham yapıyorsun bişey olmaz diyor yatmama dikkat etmeme kızıyor saçmalıyorsun diyo bide bu eşlerle uğreşmak lazım

saol tatlım,kara koyun ,ak koyun yarın belliolcak:)))
ani zayıflama lenfoma belirtisi oluyormuş((
inşallah çekeceğim canım:)))
çok tşk ederim iyi dileklerin için:)

Istanbulda bu hastalikla alakali en iyi 2 doktoru biliyorum canim ben
mutlaka onlara git sakin siradan bir doktora gitme

1: cerrahpasa prof dr Burhan Ferhanoglu
2: capa prof .dr Adnan Aydiner

2 sininde nisantasinda muayenehanesi

ve patolojiyide sakin heryerde yaptirma cunki cok hata yapilabiliniyor ve iyi doktorlar heryerin patolojisini kabul etmiyor ve ona gore asla tedavi
sanirim Eta pataloji var nisantasinda o iyi , ama yinede tedavi olacagin doktorun tavsiyesi ile yaptir

erkeklerin anlamasını bekleme canım onlar hep rahatlar zaten...ve aklına kötüyü getirme belki 18. haftada durumuna göre dikişle tedbir alınacaktır. strese sokma kendini herşey olacağına varıyor.senin yapacağın elbette dikkat etmek ve Rabbimize emanet etmek.

esin artik hicbisey icmesin canim herseyi kesin
ameliyattan sonra baslayacak insallah tam gaz

canim cok gecmis olsun simdi okudum
dikkat et kendine doktorun ne derse onu yap
ama birak esin rahat olsun daha iyi diger turlusu olsa bu sefer seni cok bunaltir
ona he he de gec
ama sen ne yapacagini bilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…