- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.241
erkeklerin anlamasını bekleme canım onlar hep rahatlar zaten...ve aklına kötüyü getirme belki 18. haftada durumuna göre dikişle tedbir alınacaktır. strese sokma kendini herşey olacağına varıyor.senin yapacağın elbette dikkat etmek ve Rabbimize emanet etmek.
selam kızlar, topikte güzel haberlerde varmış, can sıkıcı haberlerde, Yağmurum çok geçmiş olsun, inşAllah kötü bişi yoktur, ceylanım gözün aydın baya rahatlamışsındır..Ronyam kızın iyimiş maşallah..Edam sıkma canını, 5N1K haberlerini alıyorum burdan herşey güzel olacak, yazmayı unutma bana sakın olmazsamda :)
benimde sınavıma 1 hafta kaldıama bitmiyor kitaplar, artık ne yapabildiysek..Önce yazılı, sonra sözlüymüş ve geçmem için 75 almalıymışım her ikisinden de Hayırlısı artık, elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum..
Krisim canım nasılsın? buradayken bişey sorayım, benim 2. doz tetanoz tam sınav günüme denk geliyor, 1 gün sonra yaptırsam bişey olur mu? yada hiç yaptırmasam :)) cevabını bekliyorum, kocaman öpüyorum seni..Hbbmde iyidir inşAllah..
Eşim yok yalnızım uyku tutmadı bu saate kadar
annemle bugün konuyu biraz konuştum 18. hafta gittiğinde risk olursa bursaya gel sen yat dinlen ben bakarım dedi. bende olmaz evimde olmalıyım dedim. o ara eşim bizi dinliyor çıldırıyor bu konuyu annemle paylaştığım için bana kızıyor. annem gel ben bakayım deyincede sinirden yüzünün rengi değişti o şen şakrak hali bi anda gitti. Annem gel dediya çıldırdı sinrden.
birsey olmaz canim 3 gun sonra bile yaptirabilirsin
ama alerji yapmasin yine vuracak kisiye soyle dikkat etsin damara falan gelmesin , gecen sefer yasadigin sikintiyi anlat vurmadan once
tamam ablacım haftaya cuma yaptırrım 20sinde..İnşAllah bu sefer diğeri gibi olmaz, yine aynı kişi vuracak bu sefer sölicem dikkatli vur die :)) ya peki yaptırmasam ona bişey dememişsin :))) yaptırmasamda bişi olmaz sanırsam..
ayni benim esim:))) ayni ayni:)
asla gondermez kimseninde gelmesine izin vermez:)
ben aileme düşkün olduğum için gönderirdi hatta ilk evlendiğimde her ay gidiyordum çalışmaya başladımda öyle kaldım evde :)) ama hamilelikte bi garip oldu paylaşamıyor beni benimi yoksa oğlunumu bilmem :))
Ekinim sen nasilsin birtanem??
butterfly canım geçmiş olsun, inşAllah kötü bişey olmaz, bende bugün çok korktum, sanırım ben çok yoruyorum kendimi bir kaç aşağı yukarı kat indim çıktım, bir ter boşandı benden, bayılacaktım sonra kasıklarım ağrımaya başladıAllah'ım korusun bebeklerimizi..akşam eve gelince dinlendim, geçti biraz..bende hiç dikkat etmiyorum sanki ve kızdım kendime artık daha yavaş hareket edeceğim..ben sanki hiç hamile değilmişim gibi unutup koşturuyorum
butter cammı sildin kıs yolarım seni.bırak işi gücü arada ii oldunmu evi süpür birde yalandan toz al yeter duymıyım bidaha
ekin canım ben yatıyorum iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?