Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar, topikte güzel haberlerde varmış, can sıkıcı haberlerde, Yağmurum çok geçmiş olsun, inşAllah kötü bişi yoktur, ceylanım gözün aydın baya rahatlamışsındır..Ronyam kızın iyimiş maşallah..Edam sıkma canını, 5N1K haberlerini alıyorum burdan herşey güzel olacak, yazmayı unutma bana sakın olmazsamda :)

benimde sınavıma 1 hafta kaldı ama bitmiyor kitaplar, artık ne yapabildiysek..Önce yazılı, sonra sözlüymüş ve geçmem için 75 almalıymışım her ikisinden de Hayırlısı artık, elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum..

Krisim canım nasılsın? buradayken bişey sorayım, benim 2. doz tetanoz tam sınav günüme denk geliyor, 1 gün sonra yaptırsam bişey olur mu? yada hiç yaptırmasam :)) cevabını bekliyorum, kocaman öpüyorum seni..Hbbmde iyidir inşAllah..

Eşim yok yalnızım uyku tutmadı bu saate kadar

annemle bugün konuyu biraz konuştum 18. hafta gittiğinde risk olursa bursaya gel sen yat dinlen ben bakarım dedi. bende olmaz evimde olmalıyım dedim. o ara eşim bizi dinliyor çıldırıyor bu konuyu annemle paylaştığım için bana kızıyor. annem gel ben bakayım deyincede sinirden yüzünün rengi değişti o şen şakrak hali bi anda gitti. Annem gel dediya çıldırdı sinrden.

birsey olmaz canim 3 gun sonra bile yaptirabilirsin
ama alerji yapmasin yine vuracak kisiye soyle dikkat etsin damara falan gelmesin , gecen sefer yasadigin sikintiyi anlat vurmadan once

ayni benim esim:))) ayni ayni:)
asla gondermez kimseninde gelmesine izin vermez:)

Son düzenleme:
butterfly canım geçmiş olsun, inşAllah kötü bişey olmaz, bende bugün çok korktum, sanırım ben çok yoruyorum kendimi bir kaç aşağı yukarı kat indim çıktım, bir ter boşandı benden, bayılacaktım sonra kasıklarım ağrımaya başladı Allah'ım korusun bebeklerimizi..akşam eve gelince dinlendim, geçti biraz..bende hiç dikkat etmiyorum sanki ve kızdım kendime artık daha yavaş hareket edeceğim..ben sanki hiç hamile değilmişim gibi unutup koşturuyorum

birsey olmaz canim 3 gun sonra bile yaptirabilirsin
ama alerji yapmasin yine vuracak kisiye soyle dikkat etsin damara falan gelmesin , gecen sefer yasadigin sikintiyi anlat vurmadan once

tamam ablacım haftaya cuma yaptırrım 20sinde..İnşAllah bu sefer diğeri gibi olmaz, yine aynı kişi vuracak bu sefer sölicem dikkatli vur die :)) ya peki yaptırmasam ona bişey dememişsin :))) yaptırmasamda bişi olmaz sanırsam..

canim bence yaptir
dogudasin neolur ne olmaz allah korusun sen onlemini al hersey icin

ayni benim esim:))) ayni ayni:)
asla gondermez kimseninde gelmesine izin vermez:)

ben aileme düşkün olduğum için gönderirdi hatta ilk evlendiğimde her ay gidiyordum çalışmaya başladımda öyle kaldım evde :)) ama hamilelikte bi garip oldu paylaşamıyor beni benimi yoksa oğlunumu bilmem :))

bosver sen esin ne istiyorsa onu yap
gitmem hayatim seni birakirmiyim hic de:)
tabiki seni paylasamiyor:)

teşekkür ederim canım inşallah sadece risk olarak kalır herşey yolunda gider ve bebeğimi sağlıkla doğururum. Canım sende dikkat et inan hamilelikte ihmal ve yorgunluk kötü bende bu olaya kadar hiç dikkat etmiyordum camsildim ev temizledim sabahtan akşama kadar gezdim. hatta cumartesi evden öğlen 11 de çıktım akşam 10 da geldim. Ama ertesi gün yataktan kalkınca başım döndü ve düştüm bütün gün başım döndü halsiz oldum ve midem bulandı kustum 2 gün kendime gelemedim buna bana ders oldu dikkat etcem. Sende çok dikkat et dinlen sakın üzülme yorma kendini iyi geceler

butter cammı sildin kıs yolarım seni.bırak işi gücü arada ii oldunmu evi süpür birde yalandan toz al yeter duymıyım bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…