Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende göğsümde kitle bulunca çok korktum,internette iki dolaşınca zaten yıkılıyorsun...
Bir gittim ki doktora her iki göğsüm boynum kist dolu....şükür sıkıntı yaratmayan cinsindenmiş...
O yüzden sakin ol alanında uzman bir doktor bul sadece....yarın hayırlı haberlerini alalım inşallah.....

Evet yağmurcum doğurmadım....dur daha küçük bebeğim ...doğmasın daha zaten....

Seminer demişsin ne semineri ?

ekintosumm benim doğum tarihimde 26 mart görünüyor
tabi muhtemelen bir hafta erken alıncak sezeryan olcağı için
bi heyecanlandımki sorma rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin

26 marttan 1 hafta öne gel ronyam...
Ay canım benim ya...o heyecanı sorma....
Içerde mi kalsa daha iyi diye düşünmeye başladım ben:)
ayrıca duana aminnnn diyorum...
Yarın nst günüm benim...inşallah sorunsuz geçer..

canım inşallah sorunsuz geçer
kesinilikle içerde daha iyi
bebeişin doğduktan sonra ikinci hayatın başlıcak
hem çok yorgun hem çok güçlü hem çok duygusal biri olucaksın
inşallah sağlıkla büyütürüz bebişleri

[/QUOTE]

selamınaleyküm uzun süredir gelemiyordum,yazamıyordum
niyesini sorarsanız inanın ben de bilmiyorum
ama bu listeyi görünce çok sevindim çoğu arkadaşım kavuşmuz hasretine
RABBİM sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah hepinize ve bekleyenlerede hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah

beni soracak olursanız bi değişiklik yok hiç bişeyde yapmıyorum, yapmayıda düşünmüyorum şimdilik
dualarım sizlerle ALLAH cc emanet olun

eski isim edanurlu*******

Son düzenleme:

amin ronya en önemlisi sağlık ...şimdiden kaygılar o kadar farklı ki...
Burdaki bütün arkadaşlar bütün isteyenler de bu duyguları tez vakitte yaşasın inşallah..

ateşimi takip etmen bana mutluluk verdi canım benim sağolasın. evet sanki diğeri yeni çatlıyor gibi bana da öyle geldi. düşününce de mantıksız değil. benim eltim ultrasona gittiğinde doktorlar arasında 10 gün var ikizlerinin demişt.
ama benim her ay 36,6 ya bi düşüyor ovulasyon sonrası.. zaten ortalamayı grip olduğum gün yani 14. gün yükseltiyor. onu silince çatlama bi gün öncesine kaydığı gibi ortalama da 2 derece düşüyor.. neyse.. dediğin gibi çalışmayı düşünüyorum nasip olursa canım.

bu arada canım arkadşımın ne yapıp ne ettiğini bilmek hoşuma gidiyor.. ben sevdiğim herkesi arada yoklarım ilk tanıdıklarımı bile.. şimdi hele irtibat ekleyi buldum işim daha da kolaylaşıyo önceden sadece profilimdekilere bakıyordum orda herkes olmuyordu.. ve bir bilgisayar öğretmeni olarak da bunları yapabilen kişilerin en başında geliyim dimi bir de çevrimiçi gizliliğin olmasa seni daha iyi takip etcem açık olup olmadığını bilemiyorum... ama sen nasıl rahat istiyorsan öyle yap canım benim...

selamınaleyküm uzun süredir gelemiyordum,yazamıyordum
niyesini sorarsanız inanın ben de bilmiyorum
ama bu listeyi görünce çok sevindim çoğu arkadaşım kavuşmuz hasretine
RABBİM sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah hepinize ve bekleyenlerede hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah

beni soracak olursanız bi değişiklik yok hiç bişeyde yapmıyorum, yapmayıda düşünmüyorum şimdilik
dualarım sizlerle ALLAH cc emanet olun

eski isim edanurlu*******

[/QUOTE]

aaa edanurlu napıyosun canım hiç ugramıyodun kar seni esirmi aldı yoksa
özletme bu kadar canım kendini yaaa

özletme bu kadar canım kendini yaaa[/QUOTE]

inanmıcan belki ama öyle ceylancım,bugün köye zor çıktık
bebişin gelmişRABBİM O MELEK KOKUSUNU İÇİNE ÇEKMEYİ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BÜYÜTMEYİDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH
tüpmü normalmi nasıl oldu

neyse kızlaar bende konuma geleyim yazmak için girdim ama yagmura üzüldüm biraz sonra çıktım biliyorum bişey yok ama insan yinede etkileniyo
neyse ben bugün gittim doktora doktor sevimli birisiydi
ultrasyonla baktı ne kadarlık dedi bende 10+6 dedim iyice baktı ben tabi doktorun gözlerinden gözlerimi hiç ayırmıyorum korkudan sonra bana çevirdi ekranı bak şurda bişey hareket ediyo görüyomusun dedi birincide göremedim kıpırdadım çocuk kayboldu ahaa dedim doktor kızacak şimdi sonra tekrar buldu gösterdi kıpırdayan şeyi gördüm bu bebeginin kalp atışı dedi 10 haftalık dedi boyu posu büyümüş 31 mm olmuş kanaman falan oldumu dedi olmadı dedim tamam herşey yolunda dedi bende kalp atışı duyulmazmı dedim dinletirken bebege ısı gidiyo buda iyi bişey degil o yüzden dinletmiyoruz ilerde dinlersin dedi tamam dedim ekranı çevirdiya onada şükür 26 ocaga 2li tarama günü verdi bilgeminkide 30 aralıkmış:)))sonra hastanede başka bi bina var oraya yolladı beni diş muayenesi oldum doktor dişlerin dolguların diş etlerin gayet güzel dedi onuda sag salim atlattık anlayacagınız inşallah bundan sonrası herşey kolay olur benim için bebegimizi geç bulduk ama herşeyim yolunda ve kolay ilerliyo çok şükür rabbim inşallah hepinizie kolay saglıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin
bu arada hastanede sıra beklerken güvenlik gelip bilgemin ismini ve soyismini seslendi burdamı diye hemen gözlerim fal taşı gibi açıldı acaba bilgemmi geldi diye ama kimseden ses çıkmadı bende zaten bilgeme benzeyen kimseyi görmedim işte böyle kızlar eşimle ikimiz sabaha kadar uyuyamadık ama çok şükür sorunsuz geçti bugünde rabbim sonuna kadar böyle geçmeyi nasip etsin kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah

özletme bu kadar canım kendini yaaa

inanmıcan belki ama öyle ceylancım,bugün köye zor çıktık
bebişin gelmişRABBİM O MELEK KOKUSUNU İÇİNE ÇEKMEYİ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BÜYÜTMEYİDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH
tüpmü normalmi nasıl oldu[/QUOTE]

tahmin ettim senin sobanın üzerindeki yemek fotolarını özledim
evet rabbime şükürler olsun geldi canım bebiş bende yumurta tembelligi çıktı bende ilaçlı yumurta takibi yaptırdım ve ilk kez o ay preseed kullandım ve oldu allahın izniyle
amiinn canım inşallah cümlemize dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim tabiki sanada sanada ayrı dua ediyim

ceylanımmmmmm gözün aydın canım dediğim gibi 10 haftalıkta anlaştınız demekki:)
hep sağlıkla ilerlesin inşallahhh

tahmin ettim senin sobanın üzerindeki yemek fotolarını özledim
evet rabbime şükürler olsun geldi canım bebiş bende yumurta tembelligi çıktı bende ilaçlı yumurta takibi yaptırdım ve ilk kez o ay preseed kullandım ve oldu allahın izniyle
amiinn canım inşallah cümlemize dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim tabiki sanada sanada ayrı dua ediyim[/QUOTE]

:) CANIM FESTEKİ TOPİK ARKADAŞLARINI EŞİM SİLDİ MALESEF
BAŞKA Bİ TOPİKTE ARKADAŞIN BİRİ GRUP KURMUŞ FESTE ORAYADA DİĞER ARKADAŞ EŞİNİN ADRESİYLE YORUM YAZINCA
BENİMKİ
BENDE BİŞEY DEMEDİM ARTIK NAPİM:26:

BEBEĞİNİN SAĞLIKLI OLMASINA ÇOK SEVİNDİM BENİMDE DUALARIM SENİNLE CANIM

kızlar iyi akşamlar nasılsınız? ne var ne yok?
ben çok uzun zamandır yazamıyordum ama hep okuyorum iş yerimden.yazılanlar takip edildiği için çok fazla birşey yazamıyordum...
ama ceylandan bilgemden hepsinden haberdarım çoook sevindim.... :))
sevserin aşılaması ne alemde beklemede mi...

bende bi değişiklik yok aynen devam...

CEYLAN gözü aydın,inan aklım sendeydi....
Rabbim tamamına erdirsin.....

edanurlu sen misin ???yeni nickinle tanıyamadım....

ceylanımmmmmm gözün aydın canım dediğim gibi 10 haftalıkta anlaştınız demekki:)
hep sağlıkla ilerlesin inşallahhh
evet anlaştık 10 haftada çok şükür her şey yolundaya varsın 1 hafta geriden olsun önemi degil amiinn inşallah canım

:) CANIM FESTEKİ TOPİK ARKADAŞLARINI EŞİM SİLDİ MALESEF
BAŞKA Bİ TOPİKTE ARKADAŞIN BİRİ GRUP KURMUŞ FESTE ORAYADA DİĞER ARKADAŞ EŞİNİN ADRESİYLE YORUM YAZINCA
BENİMKİ
BENDE BİŞEY DEMEDİM ARTIK NAPİM:26:

BEBEĞİNİN SAĞLIKLI OLMASINA ÇOK SEVİNDİM BENİMDE DUALARIM SENİNLE CANIM[/QUOTE]
aaa öylemii biz facede artık arkidiş degilmiyizzzz
neyse olsun canım sende buraya gelirsin arasıra olur biter önemli degil yani
çok sagol canım allah razı olsun

CEYLAN gözü aydın,inan aklım sendeydi....
Rabbim tamamına erdirsin.....

edanurlu sen misin ???yeni nickinle tanıyamadım....
sagol canım çok teşekkür ederim inşallah yarın senin nst de güzel geçer
aminn inşallah canım

gökçeennn teyzesiii bugünkü buluşmamız seni eşinin ameliyatı konusunda cesaretlendirmiştir galiba dimii herşey güzel olacak allahın izniyle merak etme bak biz geçte olsa tam 1 yıl sonra emeklerimizin mükafatını aldık darısı sana inşallah inanıyorumki sen bizden daha çabuk alırsın mukafatını şimdiden hazır ettin vitaminlerini biz dogru düzgün vitamin bile kullanamadık rabbim ol dedi oldu

canım bebişin hayırlı olsun çoook sevindim s

sizin sperm değerleri nasıldı cnm umut olursun bana belki..
ameliyat oldu eşim ama değişiklik yok 8 ay oldu

sagol canım darısı sana inşallah
canım bizim mlde 17 toplamda 35 milyondu ileri hızlı %14 ileri yavaş %19 du hareketsizde%60 larda falandı bizimde ameliyat tarihimiz 2010 kasım ayıyıdı hamileligimide 2011 kasımda ögrendim yani tam 1 yıl sonra allahtan ümit kesilmez canım olur inşallah en kısa zamanda sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…