- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.281
takıldım sadece bende çok izlerdim eşimle birlikte ama ne zaman ki
kablolu tv felan alalım dedi hemen soğudum
evettttt
ekin sakın haaa esrada asıl yurduna dönecek kısa bi zaman sonra zaten artık ona içten içe kızmaya başladım iyice bıraktı peşini bebegin bi doktora bile gitmez oldu delü ben tanıdım tanıyalı esrayı daha hiç gittiklerini duymadım sadece eşi esra yokken gitmişti o kadar kızıyorum artık ona yaaa
sende o gitme fikrini çıkar aklından delü bak sonra sevincini paylaşırsın burda seni tanımamazlıktan geliriz ona göre
gezdinmi kız düt dütünüzde
bende kızıyorum esraya o konuda haklısın ama benim durum farklı çabalıyorum ama sorun üstüne sorun çıkıyor burda oldukcada daha çok odaklanıyorum ondna kıs ..
ben hatırlatırım kendimi merak etme
bende kızıyorum esraya o konuda haklısın ama benim durum farklı çabalıyorum ama sorun üstüne sorun çıkıyor burda oldukcada daha çok odaklanıyorum ondna kıs ..
ben hatırlatırım kendimi merak etme
yok daha çok hastanelere gittik bir kerede avm ye gidebildik
hafta sonunu bekliyorum gezmek için
ekin yaa bak demedi deme vücur hamilelige hazırlanırken gününü sapıtırmış bazı kişilerde sendede öyle olmasın kız bu erken olmaların sebebi bu olmasın ayyyy inşallah bak şimdi umutlandım ya benn iyi çalışın bak ona göre bence vücudun hazırlanıyooo
esra hepimizi ayakta uyuttu en son ankaraya gitcekti dimi o kadar
zaman geçtiki üzerinden unutmuşum
ekin hatırlatacağından hiç şüphem yok
len madem gezmiyon bi yere gittigin yok neden kk de yoksuuunnnnnnnnn
bu arada senin komşun noldu yaa kız arka bahçeyemi gömdün yoksa hiç ondan bahsetmiyosun artık
bideee aklıma gelmişken fındıgın nasıl oldu doktor ne dedi benim fındıgım senin fındıgını döver
ahh esra ahhhh
neyse kızlar ben yatıyorum artık geç yattın demeyin hastaneden gelince 3 saat yattım bide akşam yarım saat 40 dk kestirdim derken uykum gelmedi malesefffff
yoo bende olmuyoooosayfayı yenilerken donup kalıyor sizdede oluyormu bendemi sorun var yaa
bişey kazanıyonmu bari sendeoldu sabah akşam gezmem mi lazım araba su yakıyo zaten
adam 2 gün gitti işe 3. gün el koydum valla
bu aralar uyku düzenim iyice şaştı sabah namazdan sonra uyumuyorum
akşam yemekten sonra 2 saat uyuyorum gece tabi uyku tutmuyo
gündüzde evle vakit buldukça kampanyalarla uğraşıyorum
komşum aynı devam canım gömemedim hala
fındık duruyo malesef cerrah almam dedi ama üçüncüye gelirsen dayanamam
alırım dedi geçmezmiş kistim sadece boyutu küçülürmüş birde kırmızılığın geçmesini
bekliyorum ilaçlara aynen devam
ayy canım benimm inşallahhhhhhhhh
maddi sorundan dolayı gidemedilerde yakınlarda bi hastaneyede uğramaz oldular bak eşi tenktür kullanıyor gidip bi test bile yaptırmadılar
ahh esra ahhhh
neyse kızlar ben yatıyorum artık geç yattın demeyin hastaneden gelince 3 saat yattım bide akşam yarım saat 40 dk kestirdim derken uykum gelmedi malesefffff
sayfayı yenilerken donup kalıyor sizdede oluyormu bendemi sorun var yaa
yoo bende olmuyoooo
bişey kazanıyonmu bari sende
hımm demek almıyolar şimdide hee inşalah küçülür canım ya
enes benden ballı maşallah esra bıraktı bu işleri ona
bu sıralar biraz ballı geçti en son bebek nemlendiricisi ile saç maskesi geldi
sanada geldimi.esra bırakırmı hiç o artık büyük kampanyaların peşinde beğendirmelilerde
evey geldi cnım ya dün trendyol .çek vermiş kaçırdım sinir oldum şimdi eşimide üye yaptım biri sonrakine hazırlanıyorum:)))
saç maskesinin son kullanımı 2012 şubat biliyon demi
bende çıkıyorum 3 saatlik uykumu uyuyum yine hayırlı geceler
şimdiden cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?