Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim inşallah kötü bişey çıkmaz.İnşallah önemli bişey değildir. Allah köt şeyden uzak etsin.

Sen ne kadar tatlı bir kızsın gökçen :) sevgi dolu bir yüreğin var. senin insanlara değer vermen ve duygularını çok güzel ifade etmen hoşuma gidiyor belirtmek istedim.

Günaydın kızlar ..
Ceylan maşallah bebeğine ..
Senin kuzu , 1 hafta geriden gitmiyor aslında , sadece geç döllenmeden dolayı 1 hafta ageride haftası ..
Gelişimi falan güzel 31 mm olmuş baksana minik kuş..

Kim dedi kız benim 2li tarama 30 aralıkta diye , bir yerlere yazdıysam yanlışlıkla yazmışımdır ..
30 ocak o :)

Bende bugün hastaneye gittim ..
Minik yavrum kocaman olmuş , birde ellerini kollarını poposunu sallıyor bize..
İlk defa hareketlerini gördüm , çok heyecanladım .. Göbek kordonuna kadar gösterdi ..
Tam 9+5 dedi .. Çizelgemde 10 yazıyor ama evet doğrusu 9+5 ..
28,2 mm olmuş ..
Rabbim'e şüküler olsun ..
İsteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Bizelerede sağlıcakla kucaklmak..

Son düzenleme:

Ceylancığım hadi gözün aydın. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sonuna kadar da böyle gider inşallah. sağlıkla kucağpına aldığın günleride görürüz inşallah. Rabbim diğer arkadaşlarıma ve banada yaşatısn bu duyguyu.

Canımmm gözün aydın. Çok sevindim, ne güzel , herşey yolunda. bide görmüşsün maşallah bilgeciğim sana bişey soracam iş hayatından sonra evde oturmak nasıl duygu , alışbildin mi

selam herkese
rabbım bu mubarek gunde edılen dualrı kabul eylesın
son 4 sayfayı okudum sadece,
kulaklarımı cınlatmıslar,
tabı ben o zamn kacıncı uykumdaydım sız bılmıorsunuz ..
bana kızmıssınız,ankara ıcın hala gıdecem dıyor ama
artık benı ılgılendırmıor
en son bu doktor mevzusundada yazmıstım buraya
ne olursa olsun artık ılgılenmıcem
sanırım cocugumuzun olmaması ıkımız ıcınde daha hayırlı
ben bunu anladım 3 gundur...
tentkuru evet kullandı,tenezul edıp tahlıl bıle yaptırmadı
essek kadar adam,benmı hatırlatacam her seferınde
kendı halınden bellıkı memnun
artık bnde duvara konusmaktan bıktım
23 yasında panık atak hastası oldum
aramız kotu...
ben bosanmak ıstıyorum
ama aılem ıstemıyor
bır anlık kızgınlıgıylan benım kalbımı cok kırdı
suan hc bırsey hısetmıorum ona karsı
ne ıyı ne kotu..
tek bıldıgım sey kımse ıcın degmezmıs
keske evlenmeseymısım......
sızı cok ama cok sevıyorm,ayrı ayrı hmde
hepınızın bnde ayrı bır yerı var
esra pek grmıor
gırsede ne yazsınkı?
tedavı yok
cocuk yok
ne yazacamkı,yazacak neyım kaldı...

Canımmm gözün aydın. Çok sevindim, ne güzel , herşey yolunda. bide görmüşsün maşallah bilgeciğim sana bişey soracam iş hayatından sonra evde oturmak nasıl duygu , alışbildin mi

Hamile olmasa idim , bir boşuğa düşerdim Mavişim ama hamileyim ya , bu benim için daha öncelikli görüp sıkılmamaya çalışıyorum .. Beynim nöyle çalışıyor yani.. Hmailesin ve evde olman gerek falan diye ..
Bir de gelenim gidenim oluyor , evde vakit geçirmeyide seviyorum , çalışmak benim için bu kış aylarında daha zor olucaktı ..
O yüzden bir sıkıntı yaşamadım canım.

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn

hıııııı ayrıca
ceylan hersey yolundaymıs masallah tosununa :)
bılgem sızede masallah canım
rabbım saglıklan kucagınıza almayı nasp eylesın ınsallah

adanında sancısı oldugunu okudum
rabbım onuda 1 cıgılıkta kurtarsın

buff un tehlkesı varmıs ,öle bısı okudum
ama tam anlamadım
bebegını ve kendını rabbım koursun ınsallah

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar ...

ekinnn ya ne oldu senın dongune anlamadım valla
bence sen bı doktora gıtsen tekrr bu ay takıp yaptrısan bıde homron testlerını ne zaman yaptırmıstın onları yenıletsen
bıde ıncır kuru yapsan .. cok oldum bılıyorum ama ark arkaya geldı hepsı aklıma
ronyamm
kara kızın deyıp duruyoruz ama ya kara cıkmazsa bu kız
masallah ona hersey yolundaymıs cok sevındım
ınsallah sonuna kdr da ole devam eder ...

ekintosum

bugun nst varmıs ınsallah ıyı cıkar bebegın yerınde bıraz daha durur senı telaslandırmaz ınsallah

sen tedavıyı nerde oluyorsun kı canım
enım asılamada bıle e2 degerım fazla olmasada 1500 e cıkınca hemen bana da o baskılayıcı ıgneden yaptılar sıkıntı olmasın ıptal olmasın vs dıye
aslında duusnmelerı lazım ama ınsallah sıkıntı olmaz merak etme sen

merimmm
regl olmussun hadı bakalım bu ay ankara yoları once sıze gorundu ınsallah ankra ekıntoslardakı ıgıb sızede moral olur ve donuste guzel heberler gelrı snedne de
bızım randevu 3 subata alındı arkadasımın dugunununu unutmusum ay sonundakı :26:

lorkemmm kuzum eşinin test sonucuna koacaman bir maşallahh
sen ileri hızlılara takılma yavaşlar gayet iyi
ama her ilişkide preseedi kullanmalısın bence

ekintosummm şişkom nerdesin
cnaım ya bu ay esım preseed kullanmamı ozellıkle ıstemedı
bende yenı almamıstım 1 -2 kulanımlık cıkar belı dıye ama onuda kullandırmıyo
ama cok sukur bu ay dogal preseedımız nazar degmesın hep oldu ınsallah ole devam eder bakalım

kızlar adanın çok sancısı varmış ama hala doğum yapmamış
inşallah bu cuma günü saat 1 de sezaryana gircek Rabbim
yardımcısı olsun doğum haberini alınca sizlere veririm müjdeyi inşallah

ayy canım yaa Allah hayrılısyla saglıkla kurtarsın ınsallah
bu cuma dedıgın bugunmu oluyo enes yaa
tarıh yazmıstı ada ama ben unuttum
bugunse duaedelım kızlaaar
yavruceyllaaan yavrulu ceylan
masallah co0k sukur bebegın 10 haftalık olmus hadı gozun aydın ..
bende hareket eden bısey gosterdı ultrasoında deyınce anam dedım yoksa erkekmii bu kadr cabuk gorunmez dıye dusunuyorum heyecanla yazıdklarını okurken bı yandan da ...
cok sukru sıkıntısız gecırıyosun gıbı agrılar dısında ınsallah oyle de devam eder

butterflıyy kız sen nıe cam sılıyon bakayım valla ben bıle sılmıyom ne olur ne olmaz dıye sıkısmayınca
rahım perdesoyle ılgılı de aklına kotu seyler getırme sıkıntısız gelecek ınsallah bebegın
dıkıs yontemını bende duydum erken yapılıp ıse yarayan cok var
zaten ehıl doktora da gıdıyormussun bıseycık olmaz ınsallah

bılgemm masallah buyutmussun bebegını sende ne guzel
sıkıtnıların da azalmıstır umarım bundna sonrada hı sıkıntı cekmeden dogum sancısıyla gıdersın ınsallah bebegını kucagına almaya
bı gun bana da lorke sana ctevel hazılradım demenı o kadar cok ıstıyorum kı

Son düzenleme:

Canım sıkma canını biraz rahat ol. Allahın izniyle bişey olmayacak. başta da sıkıntı yaptın bak bişey olmadı çok şükür. olumlu düşün olumlu olsun.

esraa canım bura ılk olarak tabıkı hepımızın toplanma amacı bebek oluyo ama muhabbetler uzadıkca dostluklar pekıstıkce herseyımızı merak eder oluyoruz bırbırımızın
suan evlıklıkle ılgılı sıkıntıların olsada Rabbım ınsallah ıcınıze ferahlık verır guzeol gunler yasayacaksanız ınslalah bırbırınıze olan askınızı muhabbetınızı kendı rızası yolunda arttıırı tekrar ınsallah
ama bebek yok tedavı yok dıye bızı kendınden muahhbetınden mahrum etmenı ıstemeyız sahsen ben ıstemem
cunku bende burda bebek dısında o kadar cok sey payaşlsıyorum kı sızınle
yok hastayım yok kursum var yok mısafırım geldı vs derken artık herseyımızı konusur anlatır merak eder olduk

o yuzden sende kendınden haberdar et bızı sesını duyur muhabbetını kesme oldumu

ben sızden ayrılamamkı
evllıgım btsede
cocugum olmasada
hersey yoluna gırmesede
sız benm dostlarımsınnz..
aglayamıorum.okadar donuk vazıyetteyım

hepınıze gunaydın hayırlı cumalar kızlar tekrardan
esım bugun gec kaldıgı ıcın kahvaltı yapmadı bende hala açım gıdıp bıseyler hazırlayayım kendıme
sonrada dıkıs kursuna gıdıcem etegımın astarı kaldı bugun onu gosterecek hoca
dıkınce fotosunu koyarım modellı faland egıl gercı duz çan etek ıste ılk deneme oldugu ıcın

Esra ; kuzum öncelikle teşekkür ederim ..
Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah ..
Cnaım eşine kızmanda çok haklısın , bu erkek milleti bizim gibi mücadeleci değil bu konuda ..
Seninde canına tak ediyor haklı olarak ..
İnşallah düzelir , eşin öncelikle giidp bir test verir.. Sonrası için sen zaten mayısta evlilik süren dolunca tüp bebek düşünüyordun ..
Bu sefer olucaktır Allah'ın izni ile..
Rabbim nasip etsinde tüp bebek olsun , seviniriz mutlu oluruz ancak ..
Rabbim sana kolaylıklar , gönül ferahlığı versin canım benim..

Lorke'm , sağolsın kuzum .. bÜyüdüyor işte benim sıpa'mda yavaş yavaş..
Ben kendime bile bir gün çizelge yapar mıyım diyordum ..
Tüp bebekle kavuştum ama daha yolumuz uzun , inşallah sağlıcakla kucaklayacağım günleride görürüm.
İnşallah sanada yapıcam çizelge , hemde en afillisinden ..

Sevindim senin adına. Çocuk olunca hi. boş zamanın olmayacak :) ne güzel ya. evde bıcır bıcır biri, hayal ettimde. Şimdiden Allah kolaylık versin :)

Canım sanada hayırlı cumalar, mr sonucn çıkmışmıydı ben göremedim. inşallah bir sorun yoktur

ben sızden ayrılamamkı
evllıgım btsede
cocugum olmasada
hersey yoluna gırmesede
sız benm dostlarımsınnz..
aglayamıorum.okadar donuk vazıyetteyım
aglama zaten dur bakalım aglayacak bısey yok
burdan herkesın halayını cekmeden kımse bı yere gıtmeyecek ınsallah

Canım sanada hayırlı cumalar, mr sonucn çıkmışmıydı ben göremedim. inşallah bir sorun yoktur

canım sonuc cıktıda ben randevu alamadım o yuzden almaya da gıtmedım nede olsa doktora gosteremem dıye
sanırım ptesı sabahtan gıdıcem ınsalah pazar gce yarısı pusuya yatıp randevu alabılrısem

Ah canımmm öyle bir yazmışsın ki, kitlendim. bende çoğu kez senin duygularını yaşıyorum. diyorum bekarlık sultanlıkmış. Ama bekarda olsak evli de olsak, bu dünyada imtihan oluyoruz çocukla olmasa da başka şekilde. herbirimiz bişeyler yaşıyoruz. olgunlaşmak için, pişmek için. Allah bir hikmeti bir sebebi var elbet, biz kullar ne kadar sabırsız olsakta. Sıkma canını esracığım. Allaha sığın. sultan süleyman ne götürmüş bu dünyadan. ne evlat ne mal, ne mülk. önemli olan, Allahın rızasına uygun yaşayabilmeyi becerebilmek. nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz. mevlanın bir sözü var. bir şey siizn için olmuyorsa ya vakti vardır, yada siizn için hayırlı değildir. Sabretmek ve dua en büyük mükafat. Rabbim kuranda şöyle buyuruyor, süreyi hatırlayamadım mealen, her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır. öyleyse rabbine dua et. her yaşananan sıkıntı mutlaka bir lütufla sonuçlanacaktır, sen böyle bırakma kendini . biz seni seviyoruz ve senin için dua ediyoruz. öptüm seni kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…