- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.301
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama hemen telaş etmeyin kesin tanı yarın konulacak(
benim kasığımın üst tarafında bir şişlik farkettin 10 gün önce,bayağı büyük,dışarıdan farkediliyor,bugün dok gittim (ben fıtıktan şüpelenmiştim)
dok bunun fıtık olmadığını lenf liflerinin olduğu bir bölgede olduğunu ,iltihaplanma olabileceğini söyledi,ama ben ısrarlı bir şekilde sordukça ultrason çekil gel konuşalım dedi durdu,sonra ağzından baklayı çıkardı,duruma göre yani sunuca göre biyopside yapabiliriz.
doktorun yanından çıktıktan sonra bir anda dank etti,biyopsi kanser şüphesinde alınır,ve lenflerimde ağrısız bir şişlik var,yoksa dedim lenfomamı??????????
internette araştırma yaptım,bende aşırı kilo kaybı dışında hiç bir belirti yok,ateş ,aşırı terleme gibi,
daha sonra başka biryerde okudumki,bu belirtiler 2. derecesinde görünürmüş,birinci derecede hiç bir belirti olmazmış
tabi benimki hüznü kuruntu,küçük bir şişlik olsa hiç bunları düşünmem ama nerdeyse 3cm boyutunda
sadece anlatmak istedim,yarın ultrason yaptıracağım eğer,1.5 cm üstündeyse her şekilde biyopsi yapılıyormuş
belkide fıtıktır,belkide hiç bir şey ama orada bir şey var ve benim canımı sıkıyor
bunada şükür diyorum ne Rabbim en iyisini bilir,ondan gelene razıyım ,elhamdürillah::)
krisimmm canımsınnn
bak şimdi nasıl yüreklendirdin beni:))))
kocaman bir ohhhh çektim
ne de güzel söylüyorsun ağzından bal damlıyor maaşallah
bana acayip moral verdin sağolasın canım benim
tez vakit hamiş olasın inşallah:)))))
tabi ki yatmayacağım krisim inşalalh kürlere vitaminler devam
zaten şimdiden başladım almaya..
ameliyattan sonra bir liste yaparız inşallah hep beraber...
çooooookkk teşekkür ediyorum sizi çok seviyorum iyi ki varsınız.....
neyse kızlaar bende konuma geleyim yazmak için girdim ama yagmura üzüldüm biraz sonra çıktım biliyorum bişey yok ama insan yinede etkileniyo
neyse ben bugün gittim doktora doktor sevimli birisiydi
ultrasyonla baktı ne kadarlık dedi bende 10+6 dedim iyice baktı ben tabi doktorun gözlerinden gözlerimi hiç ayırmıyorum korkudan sonra bana çevirdi ekranı bak şurda bişey hareket ediyo görüyomusun dedi birincide göremedim kıpırdadım çocuk kayboldu ahaa dedim doktor kızacak şimdi sonra tekrar buldu gösterdi kıpırdayan şeyi gördüm bu bebeginin kalp atışı dedi 10 haftalık dedi boyu posu büyümüş 31 mm olmuş kanaman falan oldumu dedi olmadı dedim tamam herşey yolunda dedi bende kalp atışı duyulmazmı dedim dinletirken bebege ısı gidiyo buda iyi bişey degil o yüzden dinletmiyoruz ilerde dinlersin dedi tamam dedim ekranı çevirdiya onada şükür 26 ocaga 2li tarama günü verdi bilgeminkide 30 aralıkmış:)))sonra hastanede başka bi bina var oraya yolladı beni diş muayenesi oldum doktor dişlerin dolguların diş etlerin gayet güzel dedi onuda sag salim atlattık anlayacagınız inşallah bundan sonrası herşey kolay olur benim için bebegimizi geç bulduk ama herşeyim yolunda ve kolay ilerliyo çok şükür rabbim inşallah hepinizie kolay saglıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin
bu arada hastanede sıra beklerken güvenlik gelip bilgemin ismini ve soyismini seslendi burdamı diye hemen gözlerim fal taşı gibi açıldı acaba bilgemmi geldi diye ama kimseden ses çıkmadı bende zaten bilgeme benzeyen kimseyi görmedim işte böyle kızlar eşimle ikimiz sabaha kadar uyuyamadık ama çok şükür sorunsuz geçti bugünde rabbim sonuna kadar böyle geçmeyi nasip etsin kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah
Günaydın kızlar ..
Ceylan maşallah bebeğine ..
Senin kuzu , 1 hafta geriden gitmiyor aslında , sadece geç döllenmeden dolayı 1 hafta ageride haftası ..
Gelişimi falan güzel 31 mm olmuş baksana minik kuş..
Kim dedi kız benim 2li tarama 30 aralıkta diye , bir yerlere yazdıysam yanlışlıkla yazmışımdır ..
30 ocak o :)
Bende bugün hastaneye gittim ..
Minik yavrum kocaman olmuş , birde ellerini kollarını poposunu sallıyor bize..
İlk defa hareketlerini gördüm , çok heyecanladım .. Göbek kordonuna kadar gösterdi ..
Tam 9+5 dedi .. Çizelgemde 10 yazıyor ama evet doğrusu 9+5 ..
28,2 mm olmuş ..
Rabbim'e şüküler olsun ..
İsteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Bizelerede sağlıcakla kucaklmak..
Canımmm gözün aydın. Çok sevindim, ne güzel , herşey yolunda. bide görmüşsün maşallahbilgeciğim sana bişey soracam iş hayatından sonra evde oturmak nasıl duygu , alışbildin mi
buarada dr.uma sordum bugün napmamız lazım diye toplama işleminden sonra e2 değerini ilaç tedavisiyle dengelenebildiğini duydum toplamadan sonra nasılsa sorun olmaz dimi dedim? benim derdim transferin ertelenmemesi.onun için sordum. bana catlatma iğnesinden sonra bazen hersey allak bullak olabiliyor duruma göre hareket edicez dedi ama hiç böyle bir iğneden, özellikle toplama öncesi, bahsetmedi. bekleyip görücez bakalım.
protein ağırlıklı beslenmemi söyledi zaten biriken sıvı protein ağırlıklıklıymış. eksikliği ondan hissediliyor demekki...inş. hafif atlatırım geçer. inanın ne çektiğim sancı nede şişkinlik beni rahatsız ediyor sadece tekrar bukadar ilaca mağruz kalmak istemiyorum.
hayırlısı allah'ım....
iki yeni şey öğrendim
1- benim dışımda tüm dünya hamile sanki
2-Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ.( RABBİN SANA NE DARIDI NEDE BIRAKTI)
ikincisi beni çok etkiledi
kızlar cevaplar için sağolun
bu ay ankara işide olduğu için açıkcası hafta içi devlet hastanesinde yaptırmak mantıklı geliyo
bende yarın 2. gün sayılıyo diye biliyorum
cnaım ya bu ay esım preseed kullanmamı ozellıkle ıstemedılorkemmm kuzum eşinin test sonucuna koacaman bir maşallahh
sen ileri hızlılara takılma yavaşlar gayet iyi
ama her ilişkide preseedi kullanmalısın bence
ekintosummm şişkom nerdesin
kızlar adanın çok sancısı varmış ama hala doğum yapmamış
inşallah bu cuma günü saat 1 de sezaryana gircek Rabbim
yardımcısı olsun doğum haberini alınca sizlere veririm müjdeyi inşallah
eh işte biliyorsun bende rahim perdesi vardı ameliyat oldum. Ama risk hala varmış. Doktor kontrolde erken doğum riskin var dedi. Biraz araştırdım bi baktım 20. haftalarda oluyormu doğum ve bebek tabiki yaşamıyor. Çok korktum bugün yüksek riskli gebelik uzmanına gittim vaginal usg ile rahim ağzı boyuna baktı 37mm çıktı şuan için sıkıntı gözükmüyor ama risk hala devam ediyor dedi. Moralim çok bozuldu 18. hafta muhakkak gel dedi. Dinlen iş yapma mümkün olduğunca yat dedi offf bi rahat hamilelik geçiremiycem galiba.
esraa canım bura ılk olarak tabıkı hepımızın toplanma amacı bebek oluyo ama muhabbetler uzadıkca dostluklar pekıstıkce herseyımızı merak eder oluyoruz bırbırımızın
suan evlıklıkle ılgılı sıkıntıların olsada Rabbım ınsallah ıcınıze ferahlık verır guzeol gunler yasayacaksanız ınslalah bırbırınıze olan askınızı muhabbetınızı kendı rızası yolunda arttıırı tekrar ınsallah
ama bebek yok tedavı yok dıye bızı kendınden muahhbetınden mahrum etmenı ıstemeyız sahsen ben ıstemem
cunku bende burda bebek dısında o kadar cok sey payaşlsıyorum kı sızınle
yok hastayım yok kursum var yok mısafırım geldı vs derken artık herseyımızı konusur anlatır merak eder olduk
o yuzden sende kendınden haberdar et bızı sesını duyur muhabbetını kesme oldumu
Hamile olmasa idim , bir boşuğa düşerdim Mavişim ama hamileyim ya , bu benim için daha öncelikli görüp sıkılmamaya çalışıyorum .. Beynim nöyle çalışıyor yani.. Hmailesin ve evde olman gerek falan diye ..
Bir de gelenim gidenim oluyor , evde vakit geçirmeyide seviyorum , çalışmak benim için bu kış aylarında daha zor olucaktı ..
O yüzden bir sıkıntı yaşamadım canım.
hepınıze gunaydın hayırlı cumalar kızlar tekrardan
esım bugun gec kaldıgı ıcın kahvaltı yapmadı bende hala açım gıdıp bıseyler hazırlayayım kendıme
sonrada dıkıs kursuna gıdıcem etegımın astarı kaldı bugun onu gosterecek hoca
dıkınce fotosunu koyarım modellı faland egıl gercı duz çan etek ıste ılk deneme oldugu ıcın
aglama zaten dur bakalım aglayacak bısey yokben sızden ayrılamamkı
evllıgım btsede
cocugum olmasada
hersey yoluna gırmesede
sız benm dostlarımsınnz..
aglayamıorum.okadar donuk vazıyetteyım
Canım sanada hayırlı cumalar, mr sonucn çıkmışmıydı ben göremedim. inşallah bir sorun yoktur
selam herkese
rabbım bu mubarek gunde edılen dualrı kabul eylesın
son 4 sayfayı okudum sadece,
kulaklarımı cınlatmıslar,
tabı ben o zamn kacıncı uykumdaydım sız bılmıorsunuz ..
bana kızmıssınız,ankara ıcın hala gıdecem dıyor ama
artık benı ılgılendırmıor
en son bu doktor mevzusundada yazmıstım buraya
ne olursa olsun artık ılgılenmıcem
sanırım cocugumuzun olmaması ıkımız ıcınde daha hayırlı
ben bunu anladım 3 gundur...
tentkuru evet kullandı,tenezul edıp tahlıl bıle yaptırmadı
essek kadar adam,benmı hatırlatacam her seferınde
kendı halınden bellıkı memnun
artık bnde duvara konusmaktan bıktım
23 yasında panık atak hastası oldum
aramız kotu...
ben bosanmak ıstıyorum
ama aılem ıstemıyor
bır anlık kızgınlıgıylan benım kalbımı cok kırdı
suan hc bırsey hısetmıorum ona karsı
ne ıyı ne kotu..
tek bıldıgım sey kımse ıcın degmezmıs
keske evlenmeseymısım......
sızı cok ama cok sevıyorm,ayrı ayrı hmde
hepınızın bnde ayrı bır yerı var
esra pek grmıor
gırsede ne yazsınkı?
tedavı yok
cocuk yok
ne yazacamkı,yazacak neyım kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?