- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.341
teşekkür ederim canım inşallah sadece risk olarak kalır herşey yolunda gider ve bebeğimi sağlıkla doğururum. Canım sende dikkat et inan hamilelikte ihmal ve yorgunluk kötü bende bu olaya kadar hiç dikkat etmiyordum camsildim ev temizledim sabahtan akşama kadar gezdim. hatta cumartesi evden öğlen 11 de çıktım akşam 10 da geldim. Ama ertesi gün yataktan kalkınca başım döndü ve düştüm bütün gün başım döndü halsiz oldum ve midem bulandı kustum 2 gün kendime gelemedim buna bana ders oldu dikkat etcem. Sende çok dikkat et dinlen sakın üzülme yorma kendini iyi geceler
Günaydın kızlar ..
Ceylan maşallah bebeğine ..
Senin kuzu , 1 hafta geriden gitmiyor aslında , sadece geç döllenmeden dolayı 1 hafta ageride haftası ..
Gelişimi falan güzel 31 mm olmuş baksana minik kuş..
Kim dedi kız benim 2li tarama 30 aralıkta diye , bir yerlere yazdıysam yanlışlıkla yazmışımdır ..
30 ocak o :)
Bende bugün hastaneye gittim ..
Minik yavrum kocaman olmuş , birde ellerini kollarını poposunu sallıyor bize..
İlk defa hareketlerini gördüm , çok heyecanladım .. Göbek kordonuna kadar gösterdi ..
Tam 9+5 dedi .. Çizelgemde 10 yazıyor ama evet doğrusu 9+5 ..
28,2 mm olmuş ..
Rabbim'e şüküler olsun ..
İsteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Bizelerede sağlıcakla kucaklmak..
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar ...
ekinnn ya ne oldu senın dongune anlamadım valla
bence sen bı doktora gıtsen tekrr bu ay takıp yaptrısan bıde homron testlerını ne zaman yaptırmıstın onları yenıletsen
bıde ıncır kuru yapsan .. cok oldum bılıyorum ama ark arkaya geldı hepsı aklıma
ronyamm
kara kızın deyıp duruyoruz ama ya kara cıkmazsa bu kız
masallah ona hersey yolundaymıs cok sevındım
ınsallah sonuna kdr da ole devam eder ...
ekintosum
bugun nst varmıs ınsallah ıyı cıkar bebegın yerınde bıraz daha durur senı telaslandırmaz ınsallah
sen tedavıyı nerde oluyorsun kı canım
enım asılamada bıle e2 degerım fazla olmasada 1500 e cıkınca hemen bana da o baskılayıcı ıgneden yaptılar sıkıntı olmasın ıptal olmasın vs dıye
aslında duusnmelerı lazım ama ınsallah sıkıntı olmaz merak etme sen
merimmm
regl olmussun hadı bakalım bu ay ankara yoları once sıze gorundu ınsallah ankra ekıntoslardakı ıgıb sızede moral olur ve donuste guzel heberler gelrı snedne de
bızım randevu 3 subata alındı arkadasımın dugunununu unutmusum ay sonundakı :26:
cnaım ya bu ay esım preseed kullanmamı ozellıkle ıstemedı
bende yenı almamıstım 1 -2 kulanımlık cıkar belı dıye ama onuda kullandırmıyo
ama cok sukur bu ay dogal preseedımıznazar degmesın hep oldu ınsallah ole devam eder bakalım
ayy canım yaa Allah hayrılısyla saglıkla kurtarsın ınsallah
bu cuma dedıgın bugunmu oluyo enes yaa
tarıh yazmıstı ada ama ben unuttum
bugunse duaedelım kızlaaar
yavruceyllaaan yavrulu ceylan
masallah co0k sukur bebegın 10 haftalık olmus hadı gozun aydın ..
bende hareket eden bısey gosterdı ultrasoında deyınce anam dedım yoksa erkekmiibu kadr cabuk gorunmez dıye dusunuyorum heyecanla yazıdklarını okurken bı yandan da ...
cok sukru sıkıntısız gecırıyosun gıbı agrılar dısında ınsallah oyle de devam eder
butterflıyy kız sen nıe cam sılıyon bakayım valla ben bıle sılmıyom ne olur ne olmaz dıye sıkısmayınca
rahım perdesoyle ılgılı de aklına kotu seyler getırme sıkıntısız gelecek ınsallah bebegın
dıkıs yontemını bende duydum erken yapılıp ıse yarayan cok var
zaten ehıl doktora da gıdıyormussun bıseycık olmaz ınsallah
bılgemm masallah buyutmussun bebegını sende ne guzel
sıkıtnıların da azalmıstır umarım bundna sonrada hı sıkıntı cekmeden dogum sancısıyla gıdersın ınsallah bebegını kucagına almaya
bı gun bana da lorke sana ctevel hazılradım demenı o kadar cok ıstıyorum kı[/QU
bahçecide tedavi oluyorum cnm. anlamadım niye böyle birsey yapmadıklarını!!!yumurtaların kalitesini etkileyen birşeymi acaba?
pazar günü sorun yaşamamam onlar için çok iyi olucak
tekrar tekrar ilaç yüklenmesinden yoruldum herseferinde bir ton sıkıntı yaşıyorum. koltuk altımda ve göğüslerimde kistler var takibe alınan. hayırlısı bakalım
adetimin 3 günü 105 çıkmıştı yıkılmıştım 4 günü 49 çıktı arada çok fark varrr şaşırmadım dgl ama doc zaten 4 günde aynı çıkarsa başka bi yol deneyecektiii ilaç vermedi .............bidahaki aya gel başlayalım dediii yükselmez inşallahhh
prolaktin 13,37
fsh 9,03 çıktı normal
EDACIM GÖZÜN AYDIN CANIMİNŞ.YÜKSELMEZ DEĞERİNDE TÜPE BAŞLARSIN HAYIRLISIYLA...HER DUAMDA VARSIN CANIM...RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMEZ İNŞ...SENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILIRSIN İNŞ...
adetimin 3 günü 105 çıkmıştı yıkılmıştım 4 günü 49 çıktı arada çok fark varrr şaşırmadım dgl ama doc zaten 4 günde aynı çıkarsa başka bi yol deneyecektiii ilaç vermedi .............bidahaki aya gel başlayalım dediii yükselmez inşallahhh
prolaktin 13,37
fsh 9,03 çıktı normal
merhaba arkadaşlar,
dna hasar testimizin sonucunu mail atmıştık kkan hocaya o da aynen şöle yazmış;
Buna göre spermlerinizin iç yapısı da gayet sağlıklı. Önceki denemelerdeki başarısızlık, ya başka nednelerden ya da şansa bağlı. Yeniden tüp bebek denemenizi ama öncesinde 3 ay destek amaçlı Proxeed plus kullanmanızı önereceğim. Sabah akşam 1 tane. Tüp bebek sırasında embriyo biyopsisi (PGD) yapılarak başarı artabilir. Sperm yönünden herhangi ek bir işlem uygulamaya gerek yok. Sigarayı da mutlaka kesin. Gelişmelerden de lütfen beni muntazam haberdar edin.
demiş. proxeed kullanan arkadaşlar nerden aldınız, her eczanede bulunuyor mu?
merhaba kızlar.. sanrım lorke iyi anlıyordu ama şu sıralar yok sanırım. ben bu ay tedavi gördüm. 5 gün serophene kullandım. 12. gün 2 yumurtam vardı.
ve tablom da böyle.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım yumurtanın biri 16 diğeri 20. gün çatladı ama doktor 22. gün progesteron testi yaptır dedi. sizce bunu benim yarın yaptırmam normal mi? sonuçta benim yumurtam 14. gün çatlamadı?? ki üstüne bir hafta ekleyelim de 22 olsun...
canım ateşin gayet net gösteriyorki yumurtaların çatlamış
bencede progesteron testini 23. gün falan yaptır
16+7 diye düşünüyorum ben
ronyam bende ateş ölçüyorum ama buraya link vermeyi beceremedim...
ateşimi takip etmen bana mutluluk verdi canım benim sağolasın. evet sanki diğeri yeni çatlıyor gibi bana da öyle geldi. düşününce de mantıksız değil. benim eltim ultrasona gittiğinde doktorlar arasında 10 gün var ikizlerinin demişt.
ama benim her ay 36,6 ya bi düşüyor ovulasyon sonrası.. zaten ortalamayı grip olduğum gün yani 14. gün yükseltiyor. onu silince çatlama bi gün öncesine kaydığı gibi ortalama da 2 derece düşüyor.. neyse.. dediğin gibi çalışmayı düşünüyorum nasip olursa canım.
bu arada canım arkadşımın ne yapıp ne ettiğini bilmek hoşuma gidiyor.. ben sevdiğim herkesi arada yoklarım ilk tanıdıklarımı bile.. şimdi hele irtibat ekleyi buldum işim daha da kolaylaşıyo önceden sadece profilimdekilere bakıyordum orda herkes olmuyordu.. ve bir bilgisayar öğretmeni olarak da bunları yapabilen kişilerin en başında geliyim dimibir de çevrimiçi gizliliğin olmasa seni daha iyi takip etcem açık olup olmadığını bilemiyorum... ama sen nasıl rahat istiyorsan öyle yap canım benim...
canım ateşin gayet net gösteriyorki yumurtaların çatlamış
bencede progesteron testini 23. gün falan yaptır
16+7 diye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?