Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar size inanamıyorummmm,, butterfly yazdıklarını gözlerimi aça aça okudum
ben heralde bebişim bi karnıma yerleşsin iki elimle karnımı tuta tuta, yürüsemmiiii yürümesemmiii diye düşünerek hareket edicemm
şaka bir yana bu yaşadıklarınız ders olsun lütfen dikkat edin yorgunluk aşırı efor çocuğun anne karnında kasılmasına, hareketlerinin yavaşlamasına neden olur....

maşallahh bilgem burdaki hamişlerin hepsine maşallahhhh
allah sağsağlim kucağınıza aldığınız günleri göstersin duaların içinde AMİNNNNNNNN...

Hayırlı günler şekerler nasılsınız?
Ceylan ve Bilgemmm maşallah kuzularınıza Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza da almayı nasip eylesin inşallah..
Yağmur'um inanıyorum ki Allah'ın izni ile hiç birşey çıkmayacak Rabbim kolaylaştırsın işlerini inşallah...
Kızlar bu arada benim kist reglimle erimiş gitmiş.
Büyük ihtimalle birşey çıkmazsa tüp bebeğe başlıyoruz.
Biraz heyecan biraz korku var içimde.
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Eşim "artık beklemeyelim hemen başlayalım inanıyorum ki hemen tutucak" diyor.
Rabbimden dileğim hayırlısıyla öyle olması inşallah...
Devamlı gittiğim doktorum aynı zamanda tüp bebek doktoru hangi merkezi seçersek seçelim takibi o yapıcak.
İstanbulla bağlantısları var.
Bugün hormon tahlili yaptırdım.
Yarına çıkıcak sonuçlar inşallah.
Çarşambada 2. spermiogram sonuçlarımızı alıcaz.
Yavaş yavaş bir yola giriyoruz.
Değişik bir his var içimde dualarınıza okadar ihtiyacım var ki....
Sizleri çok seviyorum.......

Kizlar guzel dilekleriniz icin tsk ederim.
Meri'm ve Mues'im ciktiginiz bu guyel yolda Rabbim yardimciniz olsun.
Sonu bebis olsun insallah.

adetimin 3 günü 105 çıkmıştı yıkılmıştım 4 günü 49 çıktı arada çok fark varrr şaşırmadım dgl ama doc zaten 4 günde aynı çıkarsa başka bi yol deneyecektiii ilaç vermedi .............bidahaki aya gel başlayalım dediii yükselmez inşallahhh
prolaktin 13,37
fsh 9,03 çıktı normal

Son düzenleme:

EDACIM GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞ.YÜKSELMEZ DEĞERİNDE TÜPE BAŞLARSIN HAYIRLISIYLA...HER DUAMDA VARSIN CANIM...RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMEZ İNŞ...SENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILIRSIN İNŞ...

EDACIM GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞ.YÜKSELMEZ DEĞERİNDE TÜPE BAŞLARSIN HAYIRLISIYLA...HER DUAMDA VARSIN CANIM...RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMEZ İNŞ...SENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILIRSIN İNŞ...

apekkkkkk sgl canım ya topiğe çok gelmiyorum ama aklımdasınız bana dua ettiğini bilmek çok hoşuma gidiyor canım arkadaşım vefalı arkadaşım bebegini saglıkla kucagına al inşallahhh

iyiakşamlar kızlar
bende dört gündür grip gibi bişey oldum çok kötüydüm.bugün çok şükür biraz sayıllırım. herşeyin başı SAGLIK kızlar.bunu hep biliyoruz ama hasta olunca çok çok daha iyi anlıyorsunuz.
yagmurum çok geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz.
ekin kaçıncı gün regli oldun.?
esracım sorunlarınız düzelir inşallah.Allah hayırlısını versin.
bende kızlar bişey sormak istiyorum.
dkh grip oldumdan dolayı iki gündür almayı unutmuşum akşam saat 10 gibi alıyordum.dün akşam almayı untunca
sabah aldım.şimdi bugün akşamdan devam etsem olurmu yoksa sabah mı almaya devam edeyim. bilgisi olanlar cevaplayabilirmi lütfeen???
xedacım benimde e2 86 çıkınca doktor dkh verdi.seninkine hayret ettim nasıl oldu öyle. sen ne kullandın düşmesi için.

çok güzel bi gelişme bence hayat
allah daha fazla bekletmesin inşallah
sizin nasıl çıkmıştı hasar oradı

merhaba kızlar.. sanrım lorke iyi anlıyordu ama şu sıralar yok sanırım. ben bu ay tedavi gördüm. 5 gün serophene kullandım. 12. gün 2 yumurtam vardı.
ve tablom da böyle.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

sanırım yumurtanın biri 16 diğeri 20. gün çatladı ama doktor 22. gün progesteron testi yaptır dedi. sizce bunu benim yarın yaptırmam normal mi? sonuçta benim yumurtam 14. gün çatlamadı?? ki üstüne bir hafta ekleyelim de 22 olsun...

canım ateşin gayet net gösteriyorki yumurtaların çatlamış
bencede progesteron testini 23. gün falan yaptır
16+7 diye düşünüyorum ben

ronyam bende ateş ölçüyorum ama buraya link vermeyi beceremedim...

canım sayfanın üst köşesinde sharig yazan bir yer var arayı tıkla
sonra setup diye bir yer açılıyor orayıda tıkla
açılan sayfanın süt tarafında bir kutucuk içindekileri kopyala ve buraya yapıştır
yapamazsan bana özelden parolanı şifreni yolla ben bi bakayım

canım ateşimi merak etmen gerçekten mutlu ediyor beni.. dün söylemiştim ama bir kere daha söyliyim
canım ateşin gayet net gösteriyorki yumurtaların çatlamış
bencede progesteron testini 23. gün falan yaptır
16+7 diye düşünüyorum ben

tamam canım benim için de böylesi çok iyi olur. pazara misafirim var işlerim var yani.. en iyisi pazartesi gidiyim. doktor kızar mı benim istediğim tarihte neden yaptırmadın diye?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…