- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.441
canım ben sanmıyorum sende önemli bir sorun olcağını
pko de sadece hormon tetkileri ele alınmaz
yani ultrasondada kistler olur
benim ultrasonda her bir yumurtalığımda inci tanesi gibi dizili
küçük kistler vardı ve adet olmuyordum ve yumurtlamıyordum
evet canım ya o bende de var ama benmi kansızlığım da var ona bağlıyo doktor
ama pco lularda erkek tipi açılma oluyormuş
sende öyle değildir herhalde
ama ronyanın dediği mantıklı düzenli adetin var yumurtlaman da yerindeymiş
sen bir doktora yorumlat bakalım o ne diyecek
kist falan hiç görünmüyordu dimi muayenelerde
kist falan yoksa bişi yoktur allahın izniyle kafana takma canım ya inşalah bir ilaç bir tedevi ile dengelenirse hormonların bişeycik olmaz
gökçenimm canım izinlerimin hepsini doğum sonrasına saklıyorum
ayın 30nda doğum raporum başlıyor ama ben çalışabilir raporu alıcam
canım aslında evde çok daha fazla yoruluyorum
işyerinde dinleniyorum
nyse geçici bir süreç bu inşallah geçicek
canım sende durumlar nasıl ateşin nasıl gidiyor
gökçenimm canım izinlerimin hepsini doğum sonrasına saklıyorum
ayın 30nda doğum raporum başlıyor ama ben çalışabilir raporu alıcam
canım aslında evde çok daha fazla yoruluyorum
işyerinde dinleniyorum
nyse geçici bir süreç bu inşallah geçicek
canım sende durumlar nasıl ateşin nasıl gidiyor
calısmak en guzelı canım ben cok sukur calısabıldım bu hafta 2 gun daha gıtcem okula carsamba gıtmıcem donemı kapatabıldım cok sukur sonrası daha onemlı hem ınsan calıstıkca kendını daha dınc hıssedıyor haftasonları yatınca agrılar baslıyor
ayy valla dediğin gibi hafta sonu daha rahatsız oluyorum
en güzeli çalışmak inşallah bende 37. haftaya kadar çalışabilirim
gökçen canım zaten basit bir ameliyat biz 3-4 saat sonra taburcu olmuştuk
bir pijama takımı hastaneden çıkarken rahat giyebilceği bir eşofman altı al yanına
bizim doktor kesinlikle sıkı iç çamaşırı giyecek demişti slip olanlardan ondan almıştık yanımıza
canım bunların dışında terlik havlu ıslak mendil kağıt havlu falan al
başka bir şeye gerek olcağını sanmıyorum
hayırlısı olsun hakkında inşallah sımsıkı tutunur bebişin annesine....merhaba kızlar,,
dün gece saat 22.00 da çatlatma iğnemi vurdum. yarın sabah 08.30 da merkezde olucağız. yumurta toplama ve mikro-tese ameliyatı için. dualarınızı eksik etmeyin lütfen...:26:
xeda nasılsın cnm .... senin eşinde de sorun vardı galiba nasıl oldu değerleriniz....hepinize tek tek yazamasamda her halinize inşallah ve maşşallah diyorummm ve hepinizi çok seviyorumm
hayırlı akşamlar kızlar ada arkadaşımız kavuşmuş miniğine darısı tüm hamilelere ve sonra da bzieeeee..................
ben bugün dr a gittim veee yumurtam 23 mm olmuş çoooooooook şükür ve çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi tekrar gitcem inş çatlamış mı diye bakılacak bu arada ovitrelle diye bi iğne ve 250 mikrogram yazıyordu çokmu sizce kızlar yani burda okuduklarımın çoğu 75 mg yazıyodu açaba çatlama günü diyemi böyle verdi dr bilemiyorum
şimdi çıkmak zorundayım yarın grşz bana dua edinnnnnnnnnnnnnnn kızlar ayın sonunu beklemek baya bi zor olacak
ronyam çokk teşekkür ederim ..
hayırlı akşamlar kızlar ada arkadaşımız kavuşmuş miniğine darısı tüm hamilelere ve sonra da bzieeeee..................
ben bugün dr a gittim veee yumurtam 23 mm olmuş çoooooooook şükür ve çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi tekrar gitcem inş çatlamış mı diye bakılacak bu arada ovitrelle diye bi iğne ve 250 mikrogram yazıyordu çokmu sizce kızlar yani burda okuduklarımın çoğu 75 mg yazıyodu açaba çatlama günü diyemi böyle verdi dr bilemiyorum
şimdi çıkmak zorundayım yarın grşz bana dua edinnnnnnnnnnnnnnn kızlar ayın sonunu beklemek baya bi zor olacak
canım şimdiden geçmiş olsun...
benim eşimde 8 ay önce oldu varikosel ameliyatı..
zor bi ameliyat değil hemen ayaklanır...
biz 1 gece hastanede kalmıştık...
Allah yardımcınız olsun...
QUOTE=gokcen44;22653991]sağol canım benim rabbim bebişinize kavuştursun biran evvel sizi de..
biz de bir gece yatacağız hastanede canım hayırlısı inşalalh.. sizin değerlerde düzelme oldu mu ameliyat öncesi canım..
sağolasın canım..
rabbim inşalalh siz de bekletmesin..
ama daha vaktiniz var dediğin gib biraz vakit alabiliyor kimilernde bazılarında da hemen oluyo belki de vakti zamanı gelmiştir inşalalh çok yakında
gelecektir bebişin
umudu kaybetmek yok bak ceylan da bir yıl sonra hamile kaldı sen vitamin kür takviyesi yapıyorsun dimi inşalalh..
biz de bir yılı gözden çıkardık zaten. inşaalh daha çok bekletmesin rabbim..
canım keçiboynuzu kürü ve çakşır cayı aldım onu demliyorum eşime...
keçiboynuzu pekmezi,arısütü balpolen karışımı yiyiyor hergün.
fındık fıstık badem incir kayısı yiyoruz.
beslenmesşne dikkat ediyorum etinden sebzesinden hepsini yapmaya çalışıyorum....
bir de evicap ve endol kullanıor...
bazen umutsuzluk oluyor ama mecburen kendi kendime umut veriyorum ne yapayım...
canım proxed puls ya da arginmax meni kullansana onlar çok etkil diyorlar
proxed biraz pahalı diğeri daha uygun onları da ekle bence..
byradaki herkes çok etkil olduğunu söylüyo ben arginmax aldım ameliyat sonrası içirmek için..
balık yağı evicap falan.. ve diğer bitkiseller..
kendin de yumurtlamana dikkat ediyorsan yumrtladığın günleri bilebiliyorsan tamam işte bir de preseedle tamamlarsan
olur allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?