Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım çok teşekkür ederim..

edam canım nasılsın? ne var ne yok? gelmiyorsun artık memleketimde kar var mı? bizim bura doldu taştı valla..
rica ederim cnm
inşalla faydası olmuştur keçiboynuzunun bizde kullanıyoruz neredeyse 2 aydır hiç aksatmadannn

ne güzel mutlaka olur faydası ben eminim sen kendini çok strese sokam arkadaşım herşey olacağına varır bizlerde bu sorunlarla uğraşıyoruz ama Rabbime çok şükür teknoloji her konuda ilerledi Rabbim nasip etmişsse bu değerlerle bile olur sen için ferah tut ve Rabbime tevevkkül et. bide duayı hiç bırakma

Allah razı olsun cnm Rabbime şükürler olsun geç oldu ama güç olmadı inş güzel haberlerimi de veririm
senin ağrın varsa belki çatlama oluyordur bugün dr bana adet ağrısıgibi ağrın olabilir dedi

nasılsın ?
sende bebek yolunda ilerliyosun galiba RABBİM yar ve yardımcın olsun canım

Allah razı olsun cnm Elhamdülillah baş koyduk bu yola inş vuslata ermeye az kaldı
sen nasılsın cnm ben iyiym çok şükür hatta hiç bu kadar iyi olmamıştım

bende merak ettim şimdi ne durumdayım ...ovulasyon testi yapıyorum ve ateş ölçüyorum bakalım ondan belli olur inşallah...
inşaallah cnm şafak 13 senin....

iyiyim ronyam sen nasılsın?
benim adaş sessiz sedasız dopumamı gitti nedir:)
lorkemmmmmm

valla bellimi olur doğurmuş olabilir
ortalıkta görünmüyor :26:

bende sizleri özledim kızlar.şimdi sıra ekintosta degil mi.Allah yardımcısı olsun?
sen nasılsın ronyam.karakızın nasıl? beni hiiiç sorma.

ben iyiyim kuzum inşallah kara kıızmda iyidir
canım beni sorma demişsin ama ben sorcam yinede
durumun nedir canım arkadaşım

kendi adıma iyiym cnm sen nasılsın
evet bende bugün onu düşünüyordum acaba doğuma mı gitti inş hayırlısı ile doğuru....

sağolasın canım iyiyim şükürler olsun
umarım ekintosumun güzel haberlerini alırız
belki birazdan gelir doğurmadımm ben doğurmadım der
tabi tam terside olabilir :44:

canım 32+0 da rapora çıkıyorsun
sen şuan 26. haftanın içindesin
canım rapora çıkcakmısın yoksa çalışcanmı

şükürler olsun iyi diyeyim iyi olayım canım,
memleketinde olmamı acsyu bilmiyorum ama benim köyde fazlasıyla var canm dize kadar yollar kapalı
kartopu oynadım bugün :)
bebişin nasıl?

ohhh oyna bakalım, bende eşime dün akşam dedim çıkalım die ama izin vermedi kesin vardır bizim köydede..bebişte iyi çok şükür büyüyor :) 2 gündür karnımda ve kasıklarımda ağrım var, ondan korktum birazcık..

yok ronyam çalışcam Allah izin verirse, sonraya aktarmak benim için daha iyi olacak, çünkü yalnız olacam ne kadar izin olursa o kadar bebeğim o kadar geç bakıcı ile tanışacak sanırım 6. aydan sonra bakıcı bulacam, 6 aya kadar tüm izinlerimi kullanacam..borç olmasaydı ücretsiz izin kullanmayı düşünüyordum ama yinede 36. haftaya kadar çalışayım diyorum, birde ben doğumu Ankarada yapacam ve 36 hafta girmeden uçağa yetişmem lazım, sanırım 35. haftada ayrılırım..

Sevser ve esracik bizi merak etmiş inanın hiic vaktim olmuyor girmeye ikizler çok yaramaz simdi bile ağlıyorlar iyiyiz çok şükür uykular bile yok valla inşallah siz iyisinizdir ceylancik nasıl tosunum benim özledim sizi evde net yOk bağlarında gelmeye çalışırım biliyosunuz doğumdan önce ev taşımıştım ama evde kuf çıktı tekrar ev bakıyoruz telden giriyorum bebekler durmuyor kendinize iyi bakın herkese selam iyiaksamlar net yeni evde bağlanacak bı süre daya yokum aranızda AlLAH gönlünüze göre versin

bende merak ettim şimdi ne durumdayım ...ovulasyon testi yapıyorum ve ateş ölçüyorum bakalım ondan belli olur inşallah...
inşaallah cnm şafak 13 senin....
ağrım var diyosan belki çatlam yada büyüme olur benim yumurtam büyüdüğ günden önce iki gün hafif bi adet ağrısı gibi bi ağrım oldu iki gün sonra hiç büyümemiş olan yumurtam 17mm olmuştu şimdi çatladı çook şükür ve arada ağrım oluyoo
şafak 14 canım benim
RABBİM iyiliğini,mutluluğunu daim etsin canım
önceki sayfalarıı okumadım ne aşamadasın şimdi ?
Amin cnm seninde inş
ben bu ay yumurtalık takibi yaptırım ve ilk gün pko var dedi ve 18. günüme kadar hiç büyümedi yumurtam ben bu 18. güne kadar adetimde baltarçınçörelotu karşımı yedim 10 gün felan klomen hap kullandım 5 gün bi tane ve son 4 gün incir suyu içtim ama 18. gün büyümediğini öğrenince incir suyunu bıraktım ve çok üzgündüm bu ay yumurtam kesin büyümeyecek diye sonra 21. günümde yani geçen perşembe günü bi atak yaptım ve yumurtam 17mm oldu (içtiğim ve yediğim şeylerin etkisi varsır. tabiki ama ben yalnızca Rabbime tevekkül ettim) ve cumartesi 23mm olmuştu çok şükür çatlatma iğnesi vuruldum bugün gittim çatlamış dedi bugün ve yarın çok önemli günlerde dedi halvet olsun... preseed aldım eşim keçiboynuzu kürü içiyo 3 haftadır öyle bi aşamadayım inş iki hafta sonra herşey belli olacak..
sen ne aşamadasın cnm bebiş varmııı

ronyaam canım benim e2 yükselince dkh kullanmaya başladım.
şimdide iki gündür ara kanamam başladı ama aynı adet kanaması. bu kanama diger regl dönemine kadarda sürermiş.
doktora sordum ilaca devam et diyor.ilaca alışma dönemi oldugu için böyle olurmuş.
benimde ilk defa başıma böyle bişey geldigi için moralim bozuk(

canım doğum raporunun 8 hafta olması annelere ne büyük haksızlık
birde 3 çocuk doğurun diyorlar
millet avrupada rahat rahat büyütüyor çocuklarını
bizimkiler erkenden bakıcıyla tanışıyor
doğru düzgün emziremiyoruz bile

canım bencede ilaca devam et hormon dengen iyice bozulmasın
ahh kadın hastalıklarıyla ilgili sorunlar ne sıkıcıdır iyi bilirim
inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer canım arkadaşım

gelbebeğimm canım ben iyiyim seni sormalı
nasıl gidiyor ateşin
bende iyiyim kasıklarım ağrıyooo oturamıyorummmm
3a6e68 Ovulation charts on FertilityFriend.com

geçen çarşamda dr 5 tane 20mm civar demişti ....
o zaman bendede öle bişeyler oluyor desene sevindimmm :))))))))))

ronyam bu arada sen neiş yapıyosun?çalışıyosun maşaallah?
bende memurum masabaşı akşama kadar ama hamiş olsam ne kadar dayanabilirim bilmiyorum...

sana yok kartopu canım korkma MEVLAM korur inşallah yinede kontrollerini ihmal etme tabi dikkat et..........
inşallah canım meleğine kavursun bu ay
ben şimdilik boştayım öööyle kendi kendime duruyorum bakalım
2 aşılama 1 tüp yaptırdım olmadı
oluruna bıraktım şimdilik
gözüm almıyor hiçbişey yapmayı nasip diyorum bekliyorum bakam

evet cnm inş oluyordur sen boş geçirme bugünlerii

Rabbim hakkında hayırlısını versin insan bu kadar yorulup bişe elde etmeyince hiç bşe yapmak istemiyor ben daha tam olarak başlayalı 3 4 ay oldu ama inş sonucu güzel olur 6 ay verdim kendime tabi kısmet olmazsa bende herşeyi oluruna bırakacağımmmm nasip inş olur........

canım ateşin hala net bir şey demiyor
hep aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuyla ölçüyorsun demi
durumun bir ki güne kadar netleşir bence
canım bende memurum ve bütün gün masa başında oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…