Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorke canım sen ne yaptın doktor işini nasıl oldun
canım ara ara uyusmalar oluyo yogun bıseylerle ugrasırken
yarın sabah doktor randevum mr sonucumu gosterıcem bakalım ne dıcek
şükürler olsun daha doğurmadım
ohh hadı buralardasın demek hala
lorkemmm başla kesinlikle progesterona bence çatlamış yumurtan

tamam ronyamm sen basla dersın de ben baslamazmıyım

Melih Cevdet ' e sormuşlar '' Evlilik Nedir ? '' diye .
Eskiden demiş , kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi biraraya gelir , yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır , beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi . O yüzden buna '' Evlenmek '' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar ,
bu yüzden artık evlilik '' Katlanmaktır '' demiş ...

meleğim allaha yalvar deki hasretimle gece gündüz güz yaşı döken anneme beni kavuştur benim varlığımi bile bilmeden benim
için hazırlıklar yapıyo bir gün onları koolanacak ümidi ile bizi birbirimize daha fazla hasret bırakma
beni annemin sıcak şevkatine onuda binim cennet kokuma kavuştur de
inşallah kollanmayı rabbim nasip eder

15 gün var cennetcim.o güzel cicileri sende tez vakitte kullanırsın inşallah..

LORKECİM 2 gün gimezsem anlayın doğurdum...
artık korkuyorum valla.doğumdan o kadar değilde...bebek, yeni bir düzen,herşey belirsiz...........

Ayy canım AMİN AMİN AMİN çok duygulandım Rabbim kalbi güzel olan seni cennet kokulu miniğine, bebişine, evinin huzuruna kavuştursun en hayırlı zamanda canım

amin cnm inş kullanırız az kalmış Maşaallah doğuma giderken "SÜMMESSEBİLEYESSERAH" en baştaki se harfi peltek okunur bu ayeti kerimeyi doğum yapana kadar dilinden düşürme benim kardeşim doğum sancılarını çekerekn hep bunu okudu akşam gittiği hst de sabah doğumun olur dediler ama şükürler olsunki gece ikide sağlıklı ve kolay bi doğum yaptı.

ekıntosum cok kolay olacak dıe dusunmemek lazım tabıkıde ama zor olacak dıe dusunupte sımdıden sabrını tuketme sen
ınsallah Rabbım sana sakin hayırlı bir evladın olur senı hıc uzmez

sağolasın cennet,yazdım bir kağıda...Rabbim hepimizin işini rast getirsin...

ekıntosum cok kolay olacak dıe dusunmemek lazım tabıkıde ama zor olacak dıe dusunupte sımdıden sabrını tuketme sen
ınsallah Rabbım sana sakin hayırlı bir evladın olur senı hıc uzmez

senin bu olaylara bakışına hayranım lorkem benim....en tez vakitte bu duyguyu sen de yaşa inşallah...
lorke senin sonuçlar ne oldu

nekadar cok yegenımız var suanda

kris
bırıcık
nun
fatma
sumak
pamık
boncuk
kayyum
baruk
gulum
ada
aklıma gelen bunllar suan

nekadar cok yegenımız var suanda

kris
bırıcık
nun
fatma
sumak
pamık
boncuk
kayyum
baruk
gulum
ada
aklıma gelen bunllar suan

daha da çoğalacağız ne guzel olacak dımı
sadece doguranlar bıraz uzak kalıyo ona uzuluyorum acıkcası
boncugum mesela cook uzun zamandır yok ortalıkta

daha da çoğalacağız ne guzel olacak dımı
sadece doguranlar bıraz uzak kalıyo ona uzuluyorum acıkcası
boncugum mesela cook uzun zamandır yok ortalıkta

agzımdan aldın lafı,sumak yok,ası yok boncuk yok,baruk hele hc yok nunda yok ınsallah pamık evıne gecnce gelır
fatmanın evınde net yok

yaza kadar ceylanı bılgemı bıtterı de kaybederız sanırım ben dırek cakacam papatya ronya mıdye ekıntosda gıderse ben ahada böle olurum

yaza kadar ceylanı bılgemı bıtterı de kaybederız sanırım ben dırek cakacam papatya ronya mıdye ekıntosda gıderse ben ahada böle olurum

sen icini rahat tut canim tek basina kalmazsin bu topicte sen hamile kalirsinda bende bu nobetler bu yogunluk varken topigin basini ben beklerim menopozada girme ihtimalim var tabi...

sen icini rahat tut canim tek basina kalmazsin bu topicte sen hamile kalirsinda bende bu nobetler bu yogunluk varken topigin basini ben beklerim menopozada girme ihtimalim var tabi...

bende bende varım..
kimler geldi kimler geçtii adlı şarkıyı söyleriz artık:)

iyi geceler kızlar

biz normalde perşembe günü ankarada olucaktık ama eşimin kurs durumu vardı ankarada onun tarihi belli oldu netleşti yani
bir hafta sonrasına randevuyu erteliycez ve git gel daha rahat olucak
fakat bu defada önemli tarihlere denk gelicek
dna testi yaptıran arkadaşlar testten önce perhiz durumu varmı
kaan hocaya mail attım fakat henüz cevap vermedi

bu arada bu gün doktora gittim
hormon sonuçlarım için hiç bir doktor bu sonuçlara pko var diyemez dedi
stres kaynaklı prolaktinim biraz yüksekmiş ama çok normal dedi tedaviden yeni çıkmışsın dedi
bir hafta sonra tekrar bakılıcak prolaktine gerekirse ilaç vericek
ama normal dedi bende bi sıkıntı yokmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…