- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.061
hayırlı gunler kızlar nasılsınız bakalım
bugun bende temızlık var dun yapmadım tembellıkle gectı dun butun gunum bugun apartman sohb oncesı hem yemek hem temızlık yapmam lazım
Bılgemm Rabbım hakkında hayırlısını versın ablanın ınsallah vazgecer ne dıyelım nasıb
surda sayılı gunun kaldı senın duan kabul olur ınsallah
saolasın ekıntosum
sen tellemı alıyorsun mavı
ole hıc denemedım ama ınsanlar genelde bugun gıdınce mesela yarın ıcın randevu alıyolar o yuzden erken dolmus oluyo olabılır
netten denedınmı ben netten alıyorum mesela gece 12 de acılıyo o sırada yıgılma oldugu ıcın kıtlanıyo hıc beklemıcen bosuna sabah namaza kalkınca da rahatca alıyorum randevuyu genelde
gokcen esım amelıyat olmadı ama olanlardan yazan olmustu enfeksıon veya sıslık olabılıyo korkulacak bısey yok dıye
sen yıne de doktorunuza ara sor aklında kalmasın
Selam kizlar.
Veda hosgeldin,saglicakla gelsin kuzun.
Kizlar ablam 4-5 haftalik hamile , 4 yasinda bir kizi var.
Yarin bebegini aldiriyormus.
Cok uzuldum ama istemiyormus,anneme soylemis.
Oysa ki ne buyuk bir lutuf.
hayırlı ssabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sevser aşılamadan güzel sonuçlar alırsınız inş Rabbimnasip etsinn..
lorke canım bişe olmadığına sevindim vitaminlerini al mutlaka.....
bilgem maşaallah kuzuna ablan için çok üzüldüm inş aldırmazya bi can sonuçta oda.........
yağmurumun da sonuçları iyiymiş inş o kistte geçer....
gökçen ben bilemicem ama arkadaşların dedeiği gibi enfeksiyon kapmış olabilir.......
mavi inş randevuyu alabilirsin çok zor randevu almak...............
diğer arkadaşlarıma da hayırlı sabahlar...............
ben dün hiç giremedim evde temizlik vardı kayınvalidem geldi ve onun evini temizleyen bi kadın var onu getirdi ben istedim evim çok kirliydi eee malum benim dikkat etmem lazım eşime dedim ki ben işe başlarsamhiç acımam kendime heryeri temizlerim oda bebek için bu aralar dinlenmem gerektiğini biliyo tmm dedi kadının gelmesine ve camlar silindi,koltuklar,halılar yıkandı çok şükür evin genel temizliği bitti. ben misafir gibi oturdum k.validem kovaları bile bana taşıttırmadı inş bunlara değerde bebişim gelir. ŞAFAK 11 GÜN uffff zaman hiiiiiç geçmiyoooo
kızlar dondurulmuş ebmiriyolarla tırasferime bir hafta kaldı yasın okutuyurum bunun için
bana yardım edermisiniz bir kişi birkaç tanede okuyabilir benim adıma niyet edip okursanız çok sevinirim
şimdiden allah razı olsun
karakedi
degerlerınız gayet guzel gorunuyuor
ama keske morfolojıye kruger krıterıne gore bakılsaymıs
sızın kı who ya gore bakılmıs
ama suan ne hız da ne sayıda problem gorunmuyor
hakkında hayırlısı olsun ınsallah
bu arada testı nerde yaptırdınız tup bebek merkezı ozel hast ozel lab devlet vs...
ohh tertemız olmus evın ne guzel
bıde bana gonderseydın temızleyen bayanı
suan hala ev supurucem sabahtan berı oyalanıyorum
bu arada ınsallah 11 gun sonra halay cektırrısın bıze hayırlısı bakalım
haftaya bu güne kadar okunsa çok iyiy olurben bir tane okuyum canım ne zamana okunacak
haftaya bu güne kadar okunsa çok iyiy olur
saol ceylan allah razı olsun
merhaba arkadaşlar
eşimin sonuçları aşağıdaki gibi sizce değerleri nasıl?
Spermiogram.who kriterleri
volum(hacim=miktar: 4ml
renk görünüş:krem opak
sıvılaşma süresi:20 dk
viskosite:normal
ph: 8.5
hareket 1. saat
a)hızlı ileri hareketli:%40
b)yavaş ileri hareketli:%40
c)yerinde hareketli:%5
d:hareketsiz:%15
hareket 2. saat
a)hızlı ileri hareketli:%30
b)yavaş ileri hareketli:%35
c)yerinde hareketli:%10
d:hareketsiz:%25
morfoloji
normal şekilli%40
anormal şekilli:%60
baş anomalisi:%30
boyun anomalisi:%24
kuyruk anomalisi:%6
sayı/mlde : 43 milyon
toplam sayı:172 milyon
canlılık %90
aglütinasyon :yok
sizce bu degerler nasıl arkadaslar bana yardımcı olabilir misiniz?
yorum yapabilicek başka kimse var mı arkadaslar dokturum bu degerler için canlı sayısı düşük dedi aşılama önerdi bize..
akşama burası daha kalabalık olur o zaman yorum yaparlar canım ama bence gayet güzel sonucunuz canlılık %90 diyo neresi azmış bizim cansız sperm sayısı %60 küsürdü bize aşılama dedi dogal yoldan oldu bizimki bu degerlerle önce allahın izniyle seninde olur bence sen o doktoru fazla takma bide özelde yaptırdık demişsin bence sizi para içinde aşılamaya falan yönlendiriyo olabilir bence bi devlet hastanesinin kısırlık bölümnde yaptırsan daha dogru sonuçlar alırsın hangi ildesin arkadaşlar ona göre yardımcı olur sana hastane konusunda
akşama burası daha kalabalık olur o zaman yorum yaparlar canım ama bence gayet güzel sonucunuz canlılık %90 diyo neresi azmış bizim cansız sperm sayısı %60 küsürdü bize aşılama dedi dogal yoldan oldu bizimki bu degerlerle önce allahın izniyle seninde olur bence sen o doktoru fazla takma bide özelde yaptırdık demişsin bence sizi para içinde aşılamaya falan yönlendiriyo olabilir bence bi devlet hastanesinin kısırlık bölümnde yaptırsan daha dogru sonuçlar alırsın hangi ildesin arkadaşlar ona göre yardımcı olur sana hastane konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?