- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.081
kızlar eşinde sperm azlığı,hareket yavaşlığı olup ayrıca varikosel ameliyatını 2.ye olup ondan sonra keçboynuzu gibi kürler kullanıp hemen hamile kalan var mı? lütfen yardım edin çok yolruldum artık ben bi çıkış yolu bulmak için uğraşmaktan:2:
canım varikosel ameliyatını 2,ye oldu derken 2 kezmi oldu
sadece kür falan yetmiyo malesef hormonlarında sorum varsa ilaç kullanmak zorunda sorun yoksa gerek yok ayrıyetten vitaminler kullanmak zorunda burda birçogumuzun eşi kullandı alabilirsem proxeed plus biraz pahalı bu alamazsanda arginmax men var digerine göre daha ucuz en başta bunların kullanılması lazım daha başkada varda ben bilmiyorum isimlerini akşama burası kalabalşık olur o zaman sor söylerler
ayrıyetten karakedi ve kübra bizim hepimiz kaan aydosla irtibattaydık sürekli yanına gidebilirseniz yanına gidin gidemezseniz maille durumunuzu anlatın kendisi çok yardımcı oluyor ankarada muayenehanesi var sperm sonuçlarınızı hormon sonuçlarınızı ve varikosel olup olmadıgını yazarsanız yol gösterir
bi kaç sayfa geride gökçen arkadaştı galiba kullandıgı vitaminleri yazmıştı üşenmezsen ordan vitaminlerin isimlerinide bulabilirsin
cnm sen hamile kalabildin mi? ne kadarlık hamilesin?
bugün son iğnemi vuruldum canım yarın kontrole gideceğim eger yumurtalar büyümüşse aşılama için bir karar vermemiz gerekecek o nedenlede biraz acele ediyorum cnm yaa..ben istanbul anadolu yakasındayım.aslında gittim doktor zeynep kamil hastanesinde calışıyor ben özel muaynehanesine gidiyorum.
evet canım allaha şükür kalabildim 3 buçuk yıllık evliyim bizim durumda iyi degildi ama rabbim ol dedi şuan 12 haftalık bizim ölü sperm sayısı çok fazlaydo o yüzden aşılama sonrada tüpe geçin demişti ben klomenle takip yaptırdım ve preseed jelle ilişki oldusonra hamile kaldım rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
çok sağol cnm sen o dediğin ilaçları kullandırdın mı eşine? 2. derken çocukken olmuş şimdi nüks etmiş bi sonuç 400.000 çıkarken diğeri 32.000.000 çıkıyordu doktor böyle büyük fark olmasının sebebi varikosel dedi ergenlik çagında erkeklerin olmaması gerekiyormuş.ama salak doktor yapmış kocacıgımı çocukken ceremesini ben cekiyorum şimddi işte
inşş cannımmm çok sağol ozaman senin eşin tedavi olmadı demkki o ilaçı bende kullanıyorum ilişkiden önce ama yinede bebeğimiz olmadı işe yaramadı bide sabaha kadar da yıkanmıyorum üstelik ayaklarım havada yada yastık belimin altında yatıyorum
valla maddi yönden biz sürekli vitamin kullanamadık ama ara ara kullandık hep dedigim gibi hamile kalmadan bir ay önce arginmax kullandık bide arada eşime nohut haşlayıp yedirdim bide bol bol ceviz yedi o aralar
yani sen kendiliğinden hamile kaldın öyle mi canım aşılama yada tüp bebek olmadan?
SELAM KIZLAR
Karakedi değerleriniz gayet iyi canım ama morfolojiye krugere göre bakılmamış.
testi tüp bebek merkezi olan özel bir hastanede yada devlet hastanesiden yeniden baktırın.onun dışında süper valla ..
sen aşılamanı yaptır madem bu kdr uğraş vermişsin.
değerler iyi inşallah tutacaktır.
gökcenim testislerde şişlik oluyor akşamları buzla kompres yapın 10 güne normale dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
mavi çapa için bol şans canım:)
kübra sende hoşgeldin canım.
eşinin hormonlarında bir sorun varmı bakıldımı?
kullanabileceğin vitaminler(eşinin)
proxed plus
omega3
larginine
evicap
veya
arginmax men
lcarnitine
omega3
ayrıca k.boynuzu kürü yapabilirsin.
ısırgan tohumu çayı
evet canım sadece yumurta takibi yaptırdım bide preseed jel kullandım
ceylanin hamile kalma recetesi
kayinbabasinin cevizleri bol bol fikfik....
dogru degilmi ceylan...
nasilsin bu arada bebis nasil
cnm o jel nasıl birşey ne için veriliyor tam olarak?
SELAM KIZLAR
Karakedi değerleriniz gayet iyi canım ama morfolojiye krugere göre bakılmamış.
testi tüp bebek merkezi olan özel bir hastanede yada devlet hastanesiden yeniden baktırın.onun dışında süper valla ..
sen aşılamanı yaptır madem bu kdr uğraş vermişsin.
değerler iyi inşallah tutacaktır.
gökcenim testislerde şişlik oluyor akşamları buzla kompres yapın 10 güne normale dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
mavi çapa için bol şans canım:)
kübra sende hoşgeldin canım.
eşinin hormonlarında bir sorun varmı bakıldımı?
kullanabileceğin vitaminler(eşinin)
proxed plus
omega3
larginine
evicap
veya
arginmax men
lcarnitine
omega3
ayrıca k.boynuzu kürü yapabilirsin.
ısırgan tohumu çayı
kız delü ben sadece ceviz dediydim niye karıştırıyon kayınbabamınkileri
ben ekini falan gördükten sonra bizimkine bol bol fikfik diyemiyorum artık
Hayırlı günler kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?