Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım varikosel ameliyatını 2,ye oldu derken 2 kezmi oldu
sadece kür falan yetmiyo malesef hormonlarında sorum varsa ilaç kullanmak zorunda sorun yoksa gerek yok ayrıyetten vitaminler kullanmak zorunda burda birçogumuzun eşi kullandı alabilirsem proxeed plus biraz pahalı bu alamazsanda arginmax men var digerine göre daha ucuz en başta bunların kullanılması lazım daha başkada varda ben bilmiyorum isimlerini akşama burası kalabalşık olur o zaman sor söylerler
ayrıyetten karakedi ve kübra bizim hepimiz kaan aydosla irtibattaydık sürekli yanına gidebilirseniz yanına gidin gidemezseniz maille durumunuzu anlatın kendisi çok yardımcı oluyor ankarada muayenehanesi var sperm sonuçlarınızı hormon sonuçlarınızı ve varikosel olup olmadıgını yazarsanız yol gösterir
bi kaç sayfa geride gökçen arkadaştı galiba kullandıgı vitaminleri yazmıştı üşenmezsen ordan vitaminlerin isimlerinide bulabilirsin

çok sağol cnm sen o dediğin ilaçları kullandırdın mı eşine? 2. derken çocukken olmuş şimdi nüks etmiş bi sonuç 400.000 çıkarken diğeri 32.000.000 çıkıyordu doktor böyle büyük fark olmasının sebebi varikosel dedi ergenlik çagında erkeklerin olmaması gerekiyormuş.ama salak doktor yapmış kocacıgımı çocukken ceremesini ben cekiyorum şimddi işte

cnm sen hamile kalabildin mi? ne kadarlık hamilesin?

evet canım allaha şükür kalabildim 3 buçuk yıllık evliyim bizim durumda iyi degildi ama rabbim ol dedi şuan 12 haftalık bizim ölü sperm sayısı çok fazlaydo o yüzden aşılama sonrada tüpe geçin demişti ben klomenle takip yaptırdım ve preseed jelle ilişki oldu sonra hamile kaldım rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin

o zaman kafanı hiç meşgul etme bol bol duanı et aşılamanı ol ve sonucunu bekle inşallah olur olmazsa o zaman düşünürsün canım ben ankaradayım o yüzden istanbuldaki doktorları bilmem ama istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olurlar gelince merak etme

inşş cannımmm çok sağol ozaman senin eşin tedavi olmadı demkki o ilaçı bende kullanıyorum ilişkiden önce ama yinede bebeğimiz olmadı işe yaramadı bide sabaha kadar da yıkanmıyorum üstelik ayaklarım havada yada yastık belimin altında yatıyorum

evet canım bizde kullandık eşim 2010 kasımda ameliyat oldu sonra biz 4-5 kutu proxeed kullandık daha fazla ona devam edemedik maddi yönden sonra bayagı bişey kullanmadık biz hatta kür falan bile yapmadım hamile kalmadan 1 ay önce falan arginmax aldık onu kullandı bitirdi hatta bi tane daha alsakmı diye düşünürken hamile kaldım

valla maddi yönden biz sürekli vitamin kullanamadık ama ara ara kullandık hep dedigim gibi hamile kalmadan bir ay önce arginmax kullandık bide arada eşime nohut haşlayıp yedirdim bide bol bol ceviz yedi o aralar

valla maddi yönden biz sürekli vitamin kullanamadık ama ara ara kullandık hep dedigim gibi hamile kalmadan bir ay önce arginmax kullandık bide arada eşime nohut haşlayıp yedirdim bide bol bol ceviz yedi o aralar

yani sen kendiliğinden hamile kaldın öyle mi canım aşılama yada tüp bebek olmadan?

SELAM KIZLAR

Karakedi değerleriniz gayet iyi canım ama morfolojiye krugere göre bakılmamış.
testi tüp bebek merkezi olan özel bir hastanede yada devlet hastanesiden yeniden baktırın.onun dışında süper valla ..
sen aşılamanı yaptır madem bu kdr uğraş vermişsin.
değerler iyi inşallah tutacaktır.

gökcenim testislerde şişlik oluyor akşamları buzla kompres yapın 10 güne normale dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
mavi çapa için bol şans canım:)

kübra sende hoşgeldin canım.
eşinin hormonlarında bir sorun varmı bakıldımı?

kullanabileceğin vitaminler(eşinin)
proxed plus
omega3
larginine
evicap

veya

arginmax men
lcarnitine
omega3

ayrıca k.boynuzu kürü yapabilirsin.
ısırgan tohumu çayı

ceylanin hamile kalma recetesi
kayinbabasinin cevizleri bol bol fikfik....

dogru degilmi ceylan...
nasilsin bu arada bebis nasil

cnm içimi ferahlattınız çok sağolun yarın doktora kontrole gitmeden bir ürologdan randevu aldım devlet hastanesinden testin sonucunu birde oraya göstereceğim.eşimin en azından içi rahatlasın doktor öyle deyince çok stres yaptı çok sağolun canlarım deteğiniz için aşılamada zaten yıkanıcak galiba spermleri ordada daha net sonuc verirler bize arkadaslar öyle değil mi?yoksa ayrıca bir daha yaptıralım mı tahlil ne dersiniz?

ceylanin hamile kalma recetesi
kayinbabasinin cevizleri bol bol fikfik....

dogru degilmi ceylan...
nasilsin bu arada bebis nasil

kız delü ben sadece ceviz dediydim niye karıştırıyon kayınbabamınkileri
ben ekini falan gördükten sonra bizimkine bol bol fikfik diyemiyorum artık

eşimin sperm değerleri dediğim gibi çok orantısız çıkıyordu birde ileri hareketlilik&15 15 gün önce varikoselden ameliyat oldu bilmiyorum faydası olacak mı? bu söylediğin vitaminler neye faydalı?

kız delü ben sadece ceviz dediydim niye karıştırıyon kayınbabamınkileri
ben ekini falan gördükten sonra bizimkine bol bol fikfik diyemiyorum artık

niye kayinbabanin cevizlerini solemiyosunda kuruyemisciden almis gibi sadece ceviz diyosun???
sen ekinle kiyaslama sen fikfikde kendini astigin ay hamile kaldin... eee seninde fikfik tablon bana cok geliyor

Cakir canim ben persembe gunleri yasin okuyorum.
Hem kendim hem topikteki arkadaslarim icin ,1 tanede senin icin okuyacagim canim.
Rabbim dualarini kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…