- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.101
doktor vermiyo canım biz internetten alıyoruz ilişkiden 15 dk önce vajineye sıkıyosun ilişkiden sonra spermler kaya kaya hızlıca yumurtaya gidiyolar
vedoşumm sen nerdesin yaaa
iki hafta daha gelmesen bebek haberini alıcaktık
kaçak hatun seni
bebiş nasıl doğum nasıl olucak inşallah sağ salim gelir yavrun
sevserr canım dualarımız seninle Rabbim rast getirsin
neden o kadar çok yumurtan olmuş sanırım doktorun ilacın dozunu fazla tutmuş
sen aşılamadan sonra yüne çalışmaya devam et
muhtemelen o ufak yumurtların büyüyüp çatlayacaktır
lorkemmmm canım lorkemmm sonucun güzel çıkmış
gözün aydın olsunn
seni çok özledimmm
sevserim acaba aşılama öncesi çalışma yapmayınmı demek istedi dinlenme derken..
keşke sorsaydın ne demek istmeiş..
İnşallah emeğinizin karışılığını alırsınız canım benim
hayırlı ssabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sevser aşılamadan güzel sonuçlar alırsınız inş Rabbimnasip etsinn..
lorke canım bişe olmadığına sevindim vitaminlerini al mutlaka.....
bilgem maşaallah kuzuna ablan için çok üzüldüm inş aldırmazya bi can sonuçta oda.........
yağmurumun da sonuçları iyiymiş inş o kistte geçer....
gökçen ben bilemicem ama arkadaşların dedeiği gibi enfeksiyon kapmış olabilir.......
mavi inş randevuyu alabilirsin çok zor randevu almak...............
diğer arkadaşlarıma da hayırlı sabahlar...............
ben dün hiç giremedim evde temizlik vardı kayınvalidem geldi ve onun evini temizleyen bi kadın var onu getirdi ben istedim evim çok kirliydi eee malum benim dikkat etmem lazım eşime dedim ki ben işe başlarsamhiç acımam kendime heryeri temizlerim oda bebek için bu aralar dinlenmem gerektiğini biliyo tmm dedi kadının gelmesine ve camlar silindi,koltuklar,halılar yıkandı çok şükür evin genel temizliği bitti. ben misafir gibi oturdum k.validem kovaları bile bana taşıttırmadı inş bunlara değerde bebişim gelir. ŞAFAK 11 GÜN uffff zaman hiiiiiç geçmiyoooo
aşılamada her değere bakılıyormu bilmem siz üroloğa gidin bi.o size gerekeni söyleyecektir.inşallahcnm içimi ferahlattınız çok sağolun yarın doktora kontrole gitmeden bir ürologdan randevu aldım devlet hastanesinden testin sonucunu birde oraya göstereceğim.eşimin en azından içi rahatlasın doktor öyle deyince çok stres yaptı çok sağolun canlarım deteğiniz için aşılamada zaten yıkanıcak galiba spermleri ordada daha net sonuc verirler bize arkadaslar öyle değil mi?yoksa ayrıca bir daha yaptıralım mı tahlil ne dersiniz?
nazara geldik kızım yok daha çalışma falan..kız delü ben sadece ceviz dediydim niye karıştırıyon kayınbabamınkileri
ben ekini falan gördükten sonra bizimkine bol bol fikfik diyemiyorum artık
burda hepimizin eşleri kullandı bunları vitamin desteği şart sperm değerlerini düzeltmek için..eşimin sperm değerleri dediğim gibi çok orantısız çıkıyordu birde ileri hareketlilik&15 15 gün önce varikoselden ameliyat oldu bilmiyorum faydası olacak mı? bu söylediğin vitaminler neye faydalı?
anladım cnm acaba çatlatma iğnesinden sonra bu jeli kullansam daha mı faydalı olur
niye kayinbabanin cevizlerini solemiyosunda kuruyemisciden almis gibi sadece ceviz diyosun???
sen ekinle kiyaslama sen fikfikde kendini astigin ay hamile kaldin... eee seninde fikfik tablon bana cok geliyor
cikolata kizzz nasilsin canim
nasil gidiyor
anladım cnm acaba çatlatma iğnesinden sonra bu jeli kullansam daha mı faydalı olur
SELAM KIZLAR
Karakedi değerleriniz gayet iyi canım ama morfolojiye krugere göre bakılmamış.
testi tüp bebek merkezi olan özel bir hastanede yada devlet hastanesiden yeniden baktırın.onun dışında süper valla ..
sen aşılamanı yaptır madem bu kdr uğraş vermişsin.
değerler iyi inşallah tutacaktır.
gökcenim testislerde şişlik oluyor akşamları buzla kompres yapın 10 güne normale dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
mavi çapa için bol şans canım:)
kübra sende hoşgeldin canım.
eşinin hormonlarında bir sorun varmı bakıldımı?
kullanabileceğin vitaminler(eşinin)
proxed plus
omega3
larginine
evicap
veya
arginmax men
lcarnitine
omega3
ayrıca k.boynuzu kürü yapabilirsin.
ısırgan tohumu çayı
Ceylan kusum sen 26 ocakta 2li taraman varya benimde 30 ocakta.
Gelince neler yapiliyo anlat oldu mu ?
Merak ediyorum.
Insallah sonuclarimiz guzel cikar.
İyi çok şükür Umud'um sen nasılsın?
Ben de orta halli gidiyoruz işte, bir aksilik çıkmazsa eğer şubat adetimde tüpe başlıyoruz.
evett ben igneden 36 saat sonra onunla yaptım toplamda 4 kezmi ne kullandım o kadarsonraki bi kaç ilişkidede kullandım yanibence sende kullan ama ya aşılaman tutarsa bu seferde ikiz falan olur
İyi çok şükür Umud'um sen nasılsın?
Ben de orta halli gidiyoruz işte, bir aksilik çıkmazsa eğer şubat adetimde tüpe başlıyoruz.
ayy bilmiyorum ki öle mi olur dersin :) olsun ya riske atmayayım ben kullanayım ne olur ne olmaz kısmette iki tane varsa yaradan öyle uygun görmüş demektir diymi ama :)
kız sonra nerden bulsunlar kayınbabamın cevizlerinden
evet aşmıştım ama bizim gereksiz zamanlarda çok olurdu önemli günlerde mecburiyetten olurdu
aaa şubatın kaçı gibi olacaksın çok az kalmış inşallah sonucu güzel olur canım hayırlısıyla
sagol canim bende iyiyim kosturmaca devam iste :))
tedavin hayirli sonucu mutluluk olsun INSALLAH...
nerde tedaviye basliyosun canim tedavin nerde olacak
topicce kayinbabani arayacagiz zaten ceylani hamile birakan cevizlerden istiyoruz die...
oda bize 2 kati ucretle satar kesin
Umud'um sagolasin.Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.
Mues'im Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insallah.
Dualarimdasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?