Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sevserim acaba aşılama öncesi çalışma yapmayınmı demek istedi dinlenme derken..
keşke sorsaydın ne demek istmeiş..
İnşallah emeğinizin karışılığını alırsınız canım benim

saolun canlarım allah razı olsun daha fazla ileriye gidip okuyamadım şimdilik dua edendende etmeyendende allah razı olsun
çokk teşekkür ederim hepinize son 2 gün

aşılamada her değere bakılıyormu bilmem siz üroloğa gidin bi.o size gerekeni söyleyecektir.inşallah

kız delü ben sadece ceviz dediydim niye karıştırıyon kayınbabamınkileri
ben ekini falan gördükten sonra bizimkine bol bol fikfik diyemiyorum artık
nazara geldik kızım yok daha çalışma falan..

eşimin sperm değerleri dediğim gibi çok orantısız çıkıyordu birde ileri hareketlilik&15 15 gün önce varikoselden ameliyat oldu bilmiyorum faydası olacak mı? bu söylediğin vitaminler neye faydalı?
burda hepimizin eşleri kullandı bunları vitamin desteği şart sperm değerlerini düzeltmek için..

anladım cnm acaba çatlatma iğnesinden sonra bu jeli kullansam daha mı faydalı olur

aşılamadan sonraki çalışmalarda kullanabilirsin.

Ceylan kusum sen 26 ocakta 2li taraman varya benimde 30 ocakta.
Gelince neler yapiliyo anlat oldu mu ?
Merak ediyorum.
Insallah sonuclarimiz guzel cikar.

niye kayinbabanin cevizlerini solemiyosunda kuruyemisciden almis gibi sadece ceviz diyosun???
sen ekinle kiyaslama sen fikfikde kendini astigin ay hamile kaldin... eee seninde fikfik tablon bana cok geliyor

kız sonra nerden bulsunlar kayınbabamın cevizlerinden
evet aşmıştım ama bizim gereksiz zamanlarda çok olurdu önemli günlerde mecburiyetten olurdu

Sağol ekinciğim bugünde deneyecem bakaılm, inşallah alırım.

Ceylan kusum sen 26 ocakta 2li taraman varya benimde 30 ocakta.
Gelince neler yapiliyo anlat oldu mu ?
Merak ediyorum.
Insallah sonuclarimiz guzel cikar.

anlatırım tabi canım erak etme bende merak ediyom kan verip ultrasyona giriyosun galiba başka bişey yapıyolarmıki ben kendimi buna hazırladım nedense
dünde saglık ocagına kayıta gittim tansiyon falan ölçtüler işte bilgilerimi aldılar konuştular anlattılar bide gögüs ucuna baktı doktor emzirirken sorun olurmu diye küçük dedi sonra

evett ben igneden 36 saat sonra onunla yaptım toplamda 4 kezmi ne kullandım o kadarsonraki bi kaç ilişkidede kullandım yanibence sende kullan ama ya aşılaman tutarsa bu seferde ikiz falan olur

ayy bilmiyorum ki öle mi olur dersin :) olsun ya riske atmayayım ben kullanayım ne olur ne olmaz kısmette iki tane varsa yaradan öyle uygun görmüş demektir diymi ama :)

İyi çok şükür Umud'um sen nasılsın?
Ben de orta halli gidiyoruz işte, bir aksilik çıkmazsa eğer şubat adetimde tüpe başlıyoruz.

sagol canim bende iyiyim kosturmaca devam iste :))
tedavin hayirli sonucu mutluluk olsun INSALLAH...
nerde tedaviye basliyosun canim tedavin nerde olacak

ayy bilmiyorum ki öle mi olur dersin :) olsun ya riske atmayayım ben kullanayım ne olur ne olmaz kısmette iki tane varsa yaradan öyle uygun görmüş demektir diymi ama :)

bencede bi saglık problemin yoksa bi taşla iki kuş vurmuş olursun neden olmasın yaşında ileriyse biraz senin için daha iyi olur bencede kullan ekiinn linkini versene kız gittigidiyordan hayrına bi incelesin bilmiyosa

kız sonra nerden bulsunlar kayınbabamın cevizlerinden
evet aşmıştım ama bizim gereksiz zamanlarda çok olurdu önemli günlerde mecburiyetten olurdu

topicce kayinbabani arayacagiz zaten ceylani hamile birakan cevizlerden istiyoruz die...
oda bize 2 kati ucretle satar kesin

Umud'um sagolasin.Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.

Mues'im Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insallah.
Dualarimdasin.

aaa şubatın kaçı gibi olacaksın çok az kalmış inşallah sonucu güzel olur canım hayırlısıyla

sagol canim bende iyiyim kosturmaca devam iste :))
tedavin hayirli sonucu mutluluk olsun INSALLAH...
nerde tedaviye basliyosun canim tedavin nerde olacak

Sağolun şekerler aynen birşey kalmadı =)
Pazartesi ön muayeneye gidicez.
8 veya 10 şubat gibi işte.
Kadıköy acıbademde başlıyacağız.
İnşallah güzel olur Rabbim hepimizi güzel günlere eriştirir inşallah.....

benim bebişin hediyeleri gelmeye başladı bile kızlar ilk teyzesi aldı yılbaşı hediyesi zıbın takımı çok güzel puanlı bişey dünde bekarlık komşumuz miniminnacık bi çorap verdi

Umud'um sagolasin.Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.

Mues'im Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insallah.
Dualarimdasin.

Aminnn Bilgemmm Allah razı olsun kuşum inşallah sonu güzel olur...
Ceylan'ımla sana maşallah aynı zamanlarda doğum yapıcaksınız galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…