Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aminnn Bilgemmm Allah razı olsun kuşum inşallah sonu güzel olur...
Ceylan'ımlasize maşallah aynı zamanlarda doğum yapıcaksınız galiba

hee kız sorma ben bilgemden önce ögrendim ama bana yetişti o beraber gidiyo haftalar
eee azimle işeyen duvarı delermiş bilgem yaptım olacak dedi bana bile yetişti

benim bebişin hediyeleri gelmeye başladı bile kızlar ilk teyzesi aldı yılbaşı hediyesi zıbın takımı çok güzel puanlı bişey dünde bekarlık komşumuz miniminnacık bi çorap verdi

Bebeğine ilk kilot alsaydın ceylan'ım "kız çeyizine de bebek eşyalarına da ilk don la başlayın ki eşyaları çabuk donansın" der babaannem.

Mues'im Ceylan ile ben kontrollere ayni hastaneye gidiyoruz ama bi turlu karsilasamadik.
Belki dogumlari ayni gun yapariz.Ayni odada.
Ay ne guzel olur.Rabbim o gunleride gormeyi nasip etsin.

Bebeğine ilk kilot alsaydın ceylan'ım "kız çeyizine de bebek eşyalarına da ilk don la başlayın ki eşyaları çabuk donansın" der babaannem.

aaaa hiç almadık kız don ilk zıbın altı oluyoya ondan almıştık tek alt gs li yeni evliyken bide yelekleri patikleri var örgü başka bişey almadıkki o zaman ben ilk bi don alıyım ben daha bişey almadım

Mues'im Ceylan ile ben kontrollere ayni hastaneye gidiyoruz ama bi turlu karsilasamadik.

bilgem sen benim yazdıgımı okumadın galiba benim en son kontrolümde güvenlik içeri geldi senin ismini soyismini seslendi faceden biliyorumya hani hemen baktım etrafa ama kimse burdayım falan demedi zaten sana benzeyende hiç kimse yoktu bazen arkadan bakıyodum acaba bumu diyodum bi dönüyodu karnı burnunda yok bu degil diyodum sonra gözlerim hep seni aradı ama

ayy bilgem o zaman düşünemiyorum kız ikimizi benim şuram çok agrıyo seninkide agrıyomu yok senin kilon az kaldı benimki çok kaldı

hee kız sorma ben bilgemden önce ögrendim ama bana yetişti o beraber gidiyo haftalar
eee azimle işeyen duvarı delermiş bilgem yaptım olacak dedi bana bile yetişti

:)))
Bilgemin azimine hayranım zaten
Kendime onun azimini örnek alıyorum

Bebeğide anneciğine benzer inşallah...

Ayy ne kadar güzelll
Dediğin gibi bellimi olur belki doğumu aynı anda yaparsınız.
Hayırlısıyla o günlerde gelir canım benim.
Baksana 10 haftalık olmuşsunuz bile ne zaman okadar oldu?
Sanki daha dündü ikinizinde hamilelik haberini okudğumda

Al şekerim al.
Ben çok inanırım kocakarı adetlerine
Ben diyorum zaten benim içimde bir 60 lar 70 ler var

Al şekerim al.
Ben çok inanırım kocakarı adetlerine
Ben diyorum zaten benim içimde bir 60 lar 70 ler var

bilgemi bilmemde bana geçmiyo gibi geliyo kız 12 haftalık gözüküyo ama hala 11 haftadayım
alacam canım aklıma düşürdün bi kere

bilgemi bilmemde bana geçmiyo gibi geliyo kız 12 haftalık gözüküyo ama hala 11 haftadayım
alacam canım aklıma düşürdün bi kere

İnsanın kendine geçmez gözükür gerçekten birde sende 6. hafta sendromu oldu ya
Gidiyorsun gidiyorsun 6 haftalık. =)
Ama gerçekten çizelgelerinize bakınca "maşallah ne kadarda vakit ilerliyor" diyorum
Hayırlısıyla doğum tarihleriniz ne zaman?

Son düzenleme:

ayy hatırlatma kız 6 haftalıgı hakkatten onu düşününce üzerindende bayagı geçmiş baksana şimdi 11 haftalık oldu

merhba kızlar,ben dün, özellikle gece, adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım...bugün çok şükür bir sıkıntım yok....
doktorla randevum da yarındı...içim rahat olsun diye randevuyu bugüne aldırdım...biraz evvel NST çektirdim geldim,bir sıkıntı yok gibi,1 tane sancı çıktı.akşam üstüde doktora gitcez...
sabahleyinde vucut temizliğini hallettim ne olur ne olmaz diye.dün kendimi kötü hissedince bu işide hallettirmem gerekiyor dedim...:)
benden böyle,doktordan gelince yazarım yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…