- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.181
hayırlı akşamlar kızlar ...bugünkomşuda sohbet vardı yeni geldim..
mues tedaviniz başarılı olur inş.....
çakır ben iki yasin okurum cnm hadiRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınnn
kızlar................
ben sağ tarafımda bişe varmış gibi hissediyorum yaaa eşim çok heveslenmediyo ama ben ciddi ciddi sanki bebeğim tutunmuş gibi hissediyorum bilemiyorum ilk defa bu ay böyle oldu her zaman adet olmadan bir gün önce sağ yumurtamda bişe hissederdim ikinci günü adet olurdum ama daha adetime çok var
iki gündür böyle hissediyorum ya zaman geçmiyooooooooo
RABBİM İNŞAALLAH BEBEĞİMİ HİSSEDİYORUMDUR
cnm al bendende o kadar valla şu bekleme süresini girdimya elime iş alasım yok. belki bebeğim annesine tutunmuştur bi zarar gelirdiye korkuyorum gerçi dualarımda hep Rabbim eğer bebeğim benimleyse sana emanet diye ama öyle işte misssoldu evim vallaa
inş halay çekeriz........ 11 gün sonra
canım iyi yolculuklar sağsalim gidin dönün inş hayırdır niye gidiyonuz izmire..
sevgili çakır muesimm ve esilanurr canlarım hepinizin tedavisi hayırlı olsun
esilimm Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşllah ve meleğin sana sıkı sıkı tutunsun
dualarım sizlerle kızlar inşallah güzel haberlerinizi alıcaz
ekintosumm şişkommm naparsın
sancın olmuş sanırım bugün
artık senin yaramaz yavaş yavaş çıkma hazırlıklarına başladı sanırım
merhabalar biz eşim için bu sperm testlerini hiç yaptırmadık.ben yeni kürtaj oldum.hamile kalabildiğime göre böyle bi sorun olabilir mi?sperm sorunu olsa hamile kalamazdım dimi cevap lütfen..
kızlar merhaba.bugün doktora gittik,doktor artık bugünden itibaren bekliyoruz ama herşey yolunda olursa 31i yada 1ine kadar bekleriz dedi....
bebeğim 2632gr çıktı +,- yanılma payı var tabi. ama sonuçta ultrasonda çıkan değer beni sevindirdi....
ronya sezaryan öncesi alttan bakıyor mu doktor usg ile????????
oyyy kuzum yakında gelecek yakışıklı
canım kilosu maşallah bence gayet iyi
bu hafta çok kilo alıcak iyi beslenmeye çalış
canım doktor sezeryan öncesi alttan bakmıyor korkma
haftaya usg ile alttan bakıcam dedi doktor birşey söylemedim şimdi doktora ama hiç hoşuma gitmedi bu fikir
muesım esılanur ve cakır tedavınız hayırlı olsun ınsallah guzel sonuclar alırısınız hepınız deHayırlı günler kızlar nasılsınız?
kızlar merhaba.bugün doktora gittik,doktor artık bugünden itibaren bekliyoruz ama herşey yolunda olursa 31i yada 1ine kadar bekleriz dedi....
bebeğim 2632gr çıktı +,- yanılma payı var tabi. ama sonuçta ultrasonda çıkan değer beni sevindirdi....
[SUB][/SUB]
canım siz sezeryan olucak diye konuşmadınızmı
benim bildiğim kadarıyla alltan bakmaması gerekir
huu slm mıllet hemen yazıp cıkıcam
muesım esılanur ve cakır tedavınız hayırlı olsun ınsallah guzel sonuclar alırısınız hepınız de
gokcen
ben zencefılı veya dıer bıtkılerı kaynatmıyorum cay gıbı dırek sıcak su ıle demlıyorum sadece
kaynatmak ıyı degılmıs dıye bılıyorum
ekıntosum az kaldı sanırım o adet sancıları galıba artık yakısıklının cıkma vaktının yaklasıtııgını gosterıyo kılosu da yerınde masallah hayırlı zamanda gelsın bakalım annesını uzmeden
ronyammm senı ve gobegınde kı kara kızını da operımmm
kactım sımdı esımle dızı ızlıcez
öyle canım umutsuz yaşanmıyor dediğin gibi devam bakalım neler bekliyor bizi...ümitsiz olmaz,hiç yorulmadan arada küçük molalarla yola devam...canım arkadaşlık talebi göndermişsin ama sistem kabul etmiyor bu arada:44:senin isminle bir kişi yokmuş:)
canım bebeğin geliyor ne güzel :))kızlar merhaba.bugün doktora gittik,doktor artık bugünden itibaren bekliyoruz ama herşey yolunda olursa 31i yada 1ine kadar bekleriz dedi....
canım lorkemmmm bende seni kocaman öperim
ronyaaaaa ekintosssssssssss..............öyle canım umutsuz yaşanmıyor dediğin gibi devam bakalım neler bekliyor bizi...
canım bebeğin geliyor ne güzel :))
maşallah sana maşaallah bebişine :))
çakır mues ve esilaya hayırlı olsun inşallah tedavileriniz.....
kızlar ben bugün aktara gittim keçiboynuzu almaya...
bi karışım varmış bursa merkezden getirtmiş...
içindekilere baktım ginseng,keçiboynuzu,nane,havlıcan,bal,polen,propolis vs. ne ararsan varr...
bursadaki aktar bu karışım sayesinde birçok kişi çocuk sahibi oldu demiş sperm sorunlarını çözüyor demiş...
bende karar veremedim...
burdaki birçok arkadaş çeşitli vitamimler kürler kullanıyor ama karışım macun tarzı birşeyi hiç duymadım
siz ne dersiniz??
ronyaaaaa ekintosssssssssss..............
ronyaaaaa ekintosssssssssss..............
canım bizede çok kür macun öneren aktar oldu
ama ben hiç birine güvenemedim
sadece vitaminler ve keçi boynuzu tozu verdim eşime
ama yinede sen bilirsin canım
canım sen inanıyorsan al kullan.şifanın nerden geleceği belli olmaz.
cakır,esila,mues tedavınız hayırlı ugurlu olsun ınsallahhhhhhhh
rabbım yuzunuze baksın
ekıntosssss senıde 1 avazda kurtarsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?