Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim muesim dondrulmuşlarımı denicem cumartesi randevum var bu sefer hayırlısı olur inşallah
sende başlıyomuşsun tüp bebege rabbim inşallah yüzünü güldürür

Aaa hadi hayırlısı bakalım canım benim bu sefer bebeğin bir tutunur ve hiç bırakmaz seni inşallah
Sağol kuşum inşallah hayırlısı olur benim içinde hepimiz içinde.......

Ceylan benim ismimden soy ismimden çok var . O yüzden denk gelmiştir..
Sen 26 ocakta 2li taramayı yaptordıktan sonra bir daha ki randevunu alacaksın ya aynı gün ..
Bana gelince hemen yaz randevu tarihini burdan yada özelden bende 30 ocakta gittiğimde aynı tarihe randevu alırım ..
Beklerken laflarız kız olmaz mı ne güzel .. Erken gel ama haaaa :)

Mues'im ben geçen yıl ki tüp bebek denememden sonra umudumu yitirmedim ..
Rabbime' e ve dualara sığındım ..
Transferden sonra her gün yasin okudum .. Yumurta toplamadan bir gece önce , transferden bir gece önce , hepsinde yani..
Rabbim dua edin ki kabul edeyim demiş ..
Şimdi hergün yasin okuyamıyorum ama perşembe günleri mutlaka okuyorum .. 3 yasin okuyorum ..
Biri kendime biri topiğime ve arkadaşlarıma biride o gün kim istediyse ..
Sende dualarımdasın derken öyle laf olsun diye demedim inan ' sana da okuyacağım ' ..
Sende bol bol dua et .. Rabbim yardımcın olsun ..
Ben başından beri öyle inandım ki, hep mutlulukla gittim geldim hastaneye ..
Rabbim büyük , ona sığınmak lazım..

Ekintos'um çok şükür sancın çıkmamış 1-2 hafta daha dursun inşallah oğluşun ..

Son düzenleme:

Aaa hadi hayırlısı bakalım canım benim bu sefer bebeğin bir tutunur ve hiç bırakmaz seni inşallah
Sağol kuşum inşallah hayırlısı olur benim içinde hepimiz içinde.......

arkadaşlar inşallah rabbim gönlünüze göre verir rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

selam kızlaaarr...
cevap veren arkadaşlarım çooooookk teşekkür ediyorum dün biraz paniklledim ama
biraz nette araştırınca bunun 15- 20 gün olabileceğini normal olsğunu okudum
inşallah öyledir rabbime emanet artık..
bende şimdi okuldan geldim..
bir dolu uykym ve yapılacak bir dünya işim var(( ve yine boğazım ağrıyo(
şimdi lorkemin zencefilli limon çayından yapacam ikisini karıştırıp beş dakkia kaynatsam biraz da demlense yeter dimi lorkecim...
yarın yolculuk var inşalalh izmire.. hem heyecanlıyım hem korkulu((
hava berbat kar kıyamet ve arabayla gideceğiz malatyadan izmire biraz tedirginim umarım
sıkıntı olmadan ulaşırız yerimize..
şimdi de valiz hazırlama zamanı...:79:

ayrıca yeni aşılama tüp haberleri var
rabbim tedavideki tüm arkadşalarıma yardım etsin inşalah..
ayrı ayrı yazamıyorum vakitsizlikten kusura bakmayın
mues esilanur tüp kararlarınız sevser ve karakedi aşılama kararlarınız hayırlı olsun inşalah sonu bebiş olsun..
gelbebeğim cennet inşalah güzel haberler verin takip yaptırmıştınız sizlerde
ekintoscum azıcık daha dayan inşallah canım benim..

lorkem sonucunun temi< olmasına çok sevindim demek folic asit fazlalığı karaciğere zarar veriyo...
,bende bundan iki ay önce saç dökülmesi yüzünden cildiyede kanım baktırmıştım senin gibi folic ve b12 alt sınıra yakındı
15 20 gündür one a day birde balık yağı içiyorum geçenlerde hormonlarıma baktırırken gördüm benim folic ve b12 fırlamış üst sınırı bile geçmiş
şaaşırdım bende sağlık ocağındaki doktor b12 için bişi demedi ama folic asid içiyor musun içiyorsan artık içme dedi
bende bu adam niye böyle diyor dedim geldim baktım 19 küsürda folic asid referansda da 17 üst değer gözüküyo
baktım one a day ıin içeriğinde folic asidde var içmesem mi acep bişi olmaz dimi::26::26::26::26:

bilgem ve ceylanım bebişlerinize maaşalalh..

ekincim kendini vermişsin hediyelere hadi bakalım hayırlısı..

mavicim umarım bugün alabilirsin randevunu bir an evvel rapor işini halledip başlarsınız umarım tüpe..

rabbim inşallah sizin gibi bizlerede bu mutlulugu tattırır arkadaşlar

ah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. ben topiğe pek yazamadım bu aralar. eşin ameliyat olmuş. geçmiş olsun. inşallah bebeğinin gelmesi yakındır canım. sende baya tedavi olayını yoluna soktun. Başlamak bitirmenin yarısı. Allah emeklerini mutluluğa çevirsin. iyi yolculuklar diyecem ama hayrola niye gidiyon izmire ?

Canım Allah razı olsun sen dualarımdasın derken gerçekten inanıyorum kalpten dediğine ve ettiğine,
Burdaki her arkadaşımın samimiyetine gerçekten inanıyorum.
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.
Aynen canım dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.
Derdi veren Rabbim dermanıda vericek olan o.
Bol bol fetih suresi okuyorum hepimize dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,

Gökçen, Karakedi
sağolun kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah......

hayırlı akşamlar kızlar ...bugünkomşuda sohbet vardı yeni geldim..

mues tedaviniz başarılı olur inş.....

çakır ben iki yasin okurum cnm hadiRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınnn

kızlar................
ben sağ tarafımda bişe varmış gibi hissediyorum yaaa eşim çok heveslenmediyo ama ben ciddi ciddi sanki bebeğim tutunmuş gibi hissediyorum bilemiyorum ilk defa bu ay böyle oldu her zaman adet olmadan bir gün önce sağ yumurtamda bişe hissederdim ikinci günü adet olurdum ama daha adetime çok var
iki gündür böyle hissediyorum ya zaman geçmiyooooooooo

RABBİM İNŞAALLAH BEBEĞİMİ HİSSEDİYORUMDUR

cnm al bendende o kadar valla şu bekleme süresini girdimya elime iş alasım yok. belki bebeğim annesine tutunmuştur bi zarar gelirdiye korkuyorum gerçi dualarımda hep Rabbim eğer bebeğim benimleyse sana emanet diye ama öyle işte misssoldu evim vallaa
inş halay çekeriz........ 11 gün sonra

canım iyi yolculuklar sağsalim gidin dönün inş hayırdır niye gidiyonuz izmire..

sevgili çakır muesimm ve esilanurr canlarım hepinizin tedavisi hayırlı olsun
esilimm Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşllah ve meleğin sana sıkı sıkı tutunsun
dualarım sizlerle kızlar inşallah güzel haberlerinizi alıcaz

ronya aile hekimi bana dediki neler kullanıyosun dedi bende elevit folbiol balık yagı dedim oda hangi balık yagı dedi bende netten gösterdim balıkyagını baktı biraz şimdilik kullanma bunu agır gelir dedi bende düşündüm bari 1 gün durup bir gün içiyim dedim sence nasıl:26:

canım sen hangi balık yağını içiyorsun
ben hiç sormuyorum bile aile hekimine
kadın doğumcun onay verdikten sonra sorun olmaz bence

merhabalar biz eşim için bu sperm testlerini hiç yaptırmadık.ben yeni kürtaj oldum.hamile kalabildiğime göre böyle bi sorun olabilir mi?sperm sorunu olsa hamile kalamazdım dimi cevap lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…