Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cakir canim ben persembe gunleri yasin okuyorum.
Hem kendim hem topikteki arkadaslarim icin ,1 tanede senin icin okuyacagim canim.
Rabbim dualarini kabul etsin.
saol bilgem allah razı olsun

tmm canım isminemi okunacak ismini özelden yaz eger öyleyse
benim fecede ismim var ceylan aşk olsun şimdiye kadar farketmedinmi ismimi fecede

bencede bi saglık problemin yoksa bi taşla iki kuş vurmuş olursun neden olmasın yaşında ileriyse biraz senin için daha iyi olur bencede kullan ekiinn linkini versene kız gittigidiyordan hayrına bi incelesin bilmiyosa

canım cok sagol destekelerin için bu jellerin bir tanesinde 5 adet idrardan ovulasyon diye ekstra içinde olan birşey var canım.o nedir bilgin var mı?

nasılsınız kızlar
varmı güzel haber
benim hatırladıgım yok canım senden ne haber nasılsın canım
amanıınnn artık gelecemmi diyo yoksa kızzz hadi hayırlısı canım heyecanladım

kızlar çizelgeyi nasıl kaldırabilirim bana tarif etseniz moralim bozuluyo (
ben bilmiyorum canım
kızlar biliyo canım mues bilgem kızlar bilen varsa kaldırırmısınız

hadi bakalım doğum hazırlıkları başlasın sağlıcakla al kocağına

saol bilgem allah razı olsun

benim fecede ismim var ceylan aşk olsun şimdiye kadar farketmedinmi ismimi fecede

anaaaa bende nedense kardenin ismi gibime geldi ona çakır yazdım faceden oda bana ben karden dedi ona sordum oda ismini biliyodum ama unuttum dedi şimdi baktım gördüm ismini

canım cok sagol destekelerin için bu jellerin bir tanesinde 5 adet idrardan ovulasyon diye ekstra içinde olan birşey var canım.o nedir bilgin var mı?

oda yumurtlama gününü tespit ediyosun normal gebelik testi gibi idrarınla bakıyosun iki çizgi çıkınca yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını gösteriyo

oda yumurtlama gününü tespit ediyosun normal gebelik testi gibi idrarınla bakıyosun iki çizgi çıkınca yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını gösteriyo

okdir cnm yani eger çift çizgi olursa yumurta çatlamış demek ve ilişkiye girilmeli dogrumu anladım cnm

CAnım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah........

nasılsınız kızlar
varmı güzel haber
Bizler iyiyiz sen nasılsın şekercim

yaaa bizede kız gibi geliyo bakalım ne çıkacak

Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah...

CAnım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah........

Bizler iyiyiz sen nasılsın şekercim

Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah...

iyiyim muesim dondrulmuşlarımı denicem cumartesi randevum var bu sefer hayırlısı olur inşallah
sende başlıyomuşsun tüp bebege rabbim inşallah yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…