- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.141
saol bilgem allah razı olsunCakir canim ben persembe gunleri yasin okuyorum.
Hem kendim hem topikteki arkadaslarim icin ,1 tanede senin icin okuyacagim canim.
Rabbim dualarini kabul etsin.
benim fecede ismim var ceylan aşk olsun şimdiye kadar farketmedinmi ismimi fecedetmm canım isminemi okunacak ismini özelden yaz eger öyleyse
Geçti tabi annesi büyüyor bebeğin
Kız hep oğlun olucamış gibi geçiyor içimden.
bencede bi saglık problemin yoksa bi taşla iki kuş vurmuş olursun neden olmasın yaşında ileriyse biraz senin için daha iyi olur bencede kullan ekiinn linkini versene kız gittigidiyordan hayrına bi incelesin bilmiyosa
benim hatırladıgım yok canım senden ne haber nasılsın canımnasılsınız kızlar
varmı güzel haber
amanıınnn artık gelecemmi diyo yoksa kızzz hadi hayırlısı canım heyecanladımmerhba kızlar,ben dün, özellikle gece, adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım...bugün çok şükür bir sıkıntım yok....
doktorla randevum da yarındı...içim rahat olsun diye randevuyu bugüne aldırdım...biraz evvel NST çektirdim geldim,bir sıkıntı yok gibi,1 tane sancı çıktı.akşam üstüde doktora gitcez...
sabahleyinde vucut temizliğini hallettim ne olur ne olmaz diye.dün kendimi kötü hissedince bu işide hallettirmem gerekiyor dedim...:)
benden böyle,doktordan gelince yazarım yine...
ben bilmiyorum canımkızlar çizelgeyi nasıl kaldırabilirim bana tarif etseniz moralim bozuluyo(
hadi bakalım doğum hazırlıkları başlasın sağlıcakla al kocağınamerhba kızlar,ben dün, özellikle gece, adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım...bugün çok şükür bir sıkıntım yok....
doktorla randevum da yarındı...içim rahat olsun diye randevuyu bugüne aldırdım...biraz evvel NST çektirdim geldim,bir sıkıntı yok gibi,1 tane sancı çıktı.akşam üstüde doktora gitcez...
sabahleyinde vucut temizliğini hallettim ne olur ne olmaz diye.dün kendimi kötü hissedince bu işide hallettirmem gerekiyor dedim...:)
saol bilgem allah razı olsun
benim fecede ismim var ceylan aşk olsun şimdiye kadar farketmedinmi ismimi fecede
canım cok sagol destekelerin için bu jellerin bir tanesinde 5 adet idrardan ovulasyon diye ekstra içinde olan birşey var canım.o nedir bilgin var mı?
anaaaa bende nedense kardenin ismi gibime geldi ona çakır yazdım faceden oda bana ben karden dedi ona sordum oda ismini biliyodum ama unuttum dedi şimdi baktım gördüm ismini
ne bilem bozasım geldi
niye bozuyonki
ne bilem bozasım geldi
şaka şaka kız ama nasıl farketmemişsin hayret ettim gerçekten
kız öyle bir tarif ettinki sanki bayırda benim ismimi arıyonsenin ismin çok aşagıda kalmış yandan inince farkettim hemde görmüşümdür kesin ama unutmuşumdur :44:
oda yumurtlama gününü tespit ediyosun normal gebelik testi gibi idrarınla bakıyosun iki çizgi çıkınca yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını gösteriyo
kız öyle bir tarif ettinki sanki bayırda benim ismimi arıyon
okdir cnm yani eger çift çizgi olursa yumurta çatlamış demek ve ilişkiye girilmeli dogrumu anladım cnm
merhba kızlar,ben dün, özellikle gece, adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım...bugün çok şükür bir sıkıntım yok....
Bizler iyiyiz sen nasılsın şekercimnasılsınız kızlar
varmı güzel haber
yaaa bizede kız gibi geliyo bakalım ne çıkacak
evet aynen öyle hatta silikte bile çalışmaya başla yani
CAnım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah........
Bizler iyiyiz sen nasılsın şekercim
Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?