Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklısın canım bende devlette düşünüyorum şimdilik. Eğer olumsuz sonuçlanırsa ki inşallah olmaz, o zamn tekrar raporla belki özel de olabilir. Hayırlısı olsun

canımgerçekten çok güzel anlatmışsın kimse yaşamadan anlayamaz Rabbim kimseye vermesin bu evlat hasretini dediğin gibi roller aynı kişiler farklı herkes için Rabbim ne nasip etmişse onu yaşıyoruz inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini Allah razı olsun duaların için.....

çakır yasinler okundu cnm Allah'ım gönlüne göre versinnnnnnnnnn
çok saol canıım allah razı olsun ağzına sağlık

ekintos çok güzel yazmışsın çocuğu olmayan birini çok iyi ifade etmişsin
sen o asretliğin sonuna geldin inşallah rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlat olsun oğlun

rabbim bizlerede nasip etsin inşallah evet o gün varsa kısmette o gün gelecek
ama çocuğu olmiyan insan nasıldır biliyomusun
kocaman sağlam bir ağaca küçük bir kurt girer ilk başlarda verdiği zarar çok deyildir
zaman geçtikçe içten içe kemirir kemirir ağacın yaprakları sararır dalları kurur
ve sonra birden yere devrilir aslında dışardan baktığında çok güzel bir ağaç gibi gürünür nasıl olduda kendi kendine yere devrildi
denir ama onun içinde olan yara içini çürütmüştür
çocuğu olmıyan biride öyledir işte
herkes ama evliliğin tadını çıkar gez toz hayat senin hayatın
kimse bilmez ama günden güne içinde büyüyen yarayı sancıyı sızıyı çaresizliği

benim ailem tüp bebek aşılama yaptığımı falan bilmiyo geçenlerde ablamla kunuşurken çocuk meselesi açıldı
benim gözlerim boldu
ablam dediki neden kendini bu kadar üzüyosun
kaç defa aşılama yapıp 3-4 kez tüp bebek yapıp çocuk sahibi olamayan insanlar var
o kadar çaresiz insanlar var (çaresiz)
halbuki bilmiyo benimde o çaresiz insanlardan biri olduğumu bunu için bu kadar içimin yandığını
bunun için bana çocuk dediklerinde gözlerimden yaşların aktığını
ablam öyle söyleyince kendimin ne kadar çaresiz olduğumu bir daha anladım
şimdi neden bunları yazdım bilmiyorum belkide beni en iyi siz anladığınız için

mavikız sanırım çapada olcak tüp bebek çok iy yer
bence benim eşimin arkadaşı orda denedi daha önce 2 kez özelde yaptırdı
tutmadı 3 çapada oldu ve tuttu hemde iki kızı var 1 yaşında şimdi ordaki
dr çok iyler ve araştırıyorlar benim eşimin kuzenide orda dr ben tahlil yaptırdım
çok ilgilendiler git bence dr bellimi

rica ederim cnm
gerçekten çok duygulandım işte biz birbirimizi anlarız ancak yaşamayan anlamıyor maalesef bide bu şekilde gez toz hayatını yaşa diyorlar dediğin gibi ama bilmiyorlarki hayat bile çoğu zaman çekilmez oluyor evlatsız evladı olanlar keşke senin gibi olsam hür ayağıma bağlanan kimse yok diyorlar içimden diyorumki iyi ki benim durumumda değilsin tabi yüzüne söylesem anlamayacağı için bazen bi hamile haberi alınca yakınlarımdan (burdan değil tabiki burdaki arkadaşlarım adına çoooooook seviniyorum) boğazıma bişeler düğümleniyor seviniyorum ama insan seninde dediğin gibi içten içe çürüyo ama Rabbim bizleri çok seviyorki emanetlerine bize hasret bırakıyo kıymetlerini daha çok bilelim diye.
bazen keşke hiç doğurmasaydım diyenleri duyunca çok üzülüyorum bir bilseler onlara hasret kalmak nasıl bişe sabah akşam Mevla'ya şükrederler böyle bir mucizeyi nasip ettiği için onlara

neyse içimdekileri yazsam kk nın sayfaları yetmez ben çıkıyorum canlarım Allah'a emanet olun

deiklerinin hepsine bütün içtenliğile katılıyorum

mhb ekin eşim 1 hafta oldu ameliyat olalı dün konturolü vardı
dr hiç ilaç vermemiş 3 ay bekle sonra tahlil yapcaz dediş ben alsammı
dedim evicap falan vitamin size nezaman verdi ilaç dr

aa çok sevindim . yok canım daha belli değil. doktor seçebiliyomuyuz.? ben daha yeni başladım sayılır. benim testler ve rahim filmim olduğu için , 2 ay öncede histereskopi olmuştum, o yuzden tekrar istemedi.sadece smer testi verecem tekrar. eşim 2 kere sperm ve hormon testi verdi . şimdi onların sonucunu götürecek androloji bölümüne ona göre erkek için rapor çıkaracaklar sonra ben o raporla infertilite bölümüne gidecem tekrar . sonraki aşamayı bilmiyorum

slm kizlar gecmise biraz baktim mues cakir esilanur sevser arkadaslarimin tedavileri hayirli olsun herkes iyidir umarim ekintos insallah dogumun sikintisiz gecer Allah razi olsun dualarin icin insallah rabbim meleginin hurmetine kabul eder

canım orda dr seçme şansı yok seçsende başka dr giriyor
dönüşümlü bir hafta biri geliyor bir hafata biri ama yeşim hanım var çok iyi
insan sıcak ordaysa eyer sana yardım cı olur simirde geç çıkıyor sonuç benimki 1 ayda çıktı
olsun ama inşallah sonu güzel olur allah gönlüne göre versin

Anladım canım. 1 aymı neyse bekleyecez yapacak bişey yok. teşekkür ederim

canım merhaba... bende tüp bebek tedavisine başlayacağım..3 hafta sonra ilk randevum var. nisanda tedaviye başlayacağım .ama ilk muayne için gideceğim..ve benim ailemde bilmiyor. sorun eşimde ve tedaviye başladığı için 1 yıldır söylemedim. ama şimdi ne olacak bilmiyorum..söylemek zorundayım. çünkü eşim yanımda değil ve tüp bebek sürecini tek başıma atlatamam...nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. annem dr. gidin deyip duruyor.ve tüp bebek yaptıranlardan bahsediyor... okulda aşılama yapılan bir öğretmen döndü ve bana bunun sıkıntısını anlattı...oysa bilmiyor ki bana aşılama önerilmedi bile...direk tüp bebek tedavisi ve acı ve maddi yıkıntı önerildi...bazen neden ben demekten kendimi alamıyorum..insanların artık bebek yap demesi beni deli ediyor..sanki oluyorda ben yapmıyorum.. bu yüzden kimseye tüp bebek yaptırdığımı söylemeyeceğim. çünkü insanların bakışı aynen şöyle olacak
-ay yazık..bebekleri olmuyormuş(acıma)
-ay acaba sende mi sorun var eşinde mi? (merak)
ve bu iki sorudan sonra gelecek olan..
-olsun ama ne yapacaksın Allah'tan gelen bir şey..
diyecekler.. ve benim sanki bilmediğim şeyleri saçma sapan cümleler kurarak beni telkin etmeye çalışacaklar... oysa bilmezler ki bebeği olmayan insanların istediği tek şey "bunu doğal karşılayacak insanların etrafında olmasıdır." ilgisiz demiyorum.. DOĞAL diyorum..o acımayı veya merakı bizlere hissettirmeyen insanlardan bahsediyorum..
BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ....TEK BİLDİĞİM BU... Başkalarının değilde, birbirimize edeceğimiz duaların daha içten yürekten olacağına inanıyorum..
Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler versin insallah.....

defnecimmm canım benim etrafınmızdaki o sorular hiç bir zaman bitmez emin ol
yarın çocuğun olcak başka sorular başlıcak en iyisi kulaklarını tıkamak
inşallah tedavin hayırlı uğurlu olur ve bebişine kavuşursun
canım nerde olucak tedavin

evet canım dediğin doğru..ama inan ki ben insanlar kırılmasın diye diyeceğim lafı iki kere düşünen insanlardanım..ve etrafımdakiler böyle davranınca çok sinir oluyorum..ve onları kırmamak için hiç bir şey demiyorum..
israel beyden aldım randevuyu...kent hastanesinde karar kıldım. nasipse nisan ayında tedaviye başlayacağım. mayıs ayında da embriyo konulsun istiyorum.kalan zamanıda rapor almak istiyorum..insallah bebeğime kavuşurum artık...

canım raporlamı olucak tedavin
kentte baya masraflı olur egede yaptırmayı düşünmedinizmi hiç

canım raporlamı olucak tedavin
kentte baya masraflı olur egede yaptırmayı düşünmedinizmi hiç

tatlım öncelikle özür dilerim. bilgisayarımda sorun var cevap yazarken geç kalıyorum.
egede çok uzun süre sonraya veriyorlar randevuyu...ayrıca eşim yok yanımda görev için şehir dışında.. yani egeden rapor çıkartmak için vaktimiz yok. 6 ay daha şehir dışında olacak.kent en iyisi gibi şimdilik. bebeğime kavuşayımda para felan umrumda değil artık. her gece bebek görüyorum rüyamda.. psikolojim bozulacak yakında...özel yerlerin hepsi aynı fiyat 2500 Ş+ilaçlar felan.. en fazla 10 milyar gidecek...bebeğim olsunda.. artık 4 sene olacak bebek isteyeli...tüp bebek şansımı artttıracak..insallah tutar...

bu arda sen nasılsın ? bebeiş nasıl? rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık ve huzur versin.. canı gönülden diliyorum...

canım dediğin gibi insanın bazen psiklojisii bozuluyor
gözü para falan hiçbir şey görmüyor
inşallah tedavin olumlu sonuçlanacak ve bebeğine kavuşacaksın
canım güzel dileklerin için çok sağol darısı tez zamanda başına olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…