- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.321
canım dediğin gibi insanın bazen psiklojisii bozuluyor
gözü para falan hiçbir şey görmüyor
inşallah tedavin olumlu sonuçlanacak ve bebeğine kavuşacaksın
canım güzel dileklerin için çok sağol darısı tez zamanda başına olsun inşallah
insallah tatlım.. rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...canım kocam hafta sonu için geldi..şimdi ona yemek hazırlayacağım..iyi geceler size...
yok canım normalde dündü randevumuz ama 27 sine aldık
eşimin kurs durumu vardı tarih belli oldu daha rahat olur diye bir hafta ertelerdik
hayırlısıyla gidip gelelim benden sonrakilere tüm detayları anlatırım tabiki
evet canım kenan hoca da oyle soyledı bızde bekletme olmuyo sen ne kdr cabuk evrakları vs hazırlarsan bızde o kadr cabuk baslarız tedavıye dedıcanım hiç acele etme yaptıracagın zaman hemen çıkıyo zaten rapor bana baksa hala bekliyorum artık her cuma arıyorum orda çalışan bayana artık kına gelmişdirama ne yapıyım eger ozaman alsaydım tüp bebeğimi yaptırmışdım ama hayırlsı böyleymiş
sevser bolbo duaet ınsallah hakkında hayırlısı olsun bakalımKIZLAR HAYIRLI CUMALARRRR
allah izin verirse yarın tam 12 de aşılamam var
saat 10 da eşim siperm verecek
nolur dua edin çok ihtiyacım var sizden başka
kimse bilmiyor dolayısıylada dua edemiyorlar
rabbime sığınıyorum
allaha bırakıyorum gerisini
Allah sizden de razı olsun arkadaşlar...
bende burdaki arkadaşların güzel dilekleriyle içten dualarıyla motive oldum,sevindim ,moral buldum..
her gün en yakınınız da olsa kimse sizi burdaki gibi kişiler gibi anlayamaz ve destek olamaz.
kimse en küçük en basit şey de bile başına gelmeyince bilemez....insanın kendi başına gelince karşısındakini daha iyi anlıyor...
çok yorucu yıpratıcı bir problem çocuğunun olamayışı...toplumun beklentisi daha çok yoruyor insanı...
arkadaşlarınızın çocukları oluyor,hatta büyüyor seyrediyorsun....
ilk tüp bebek denemesinden kısa bir süre sonra eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik...ben 55den 58 kiloyla bitirmiştim tedaviyi.ordaki başka bir arkadaş,kilo almışsın tabi rahatlık başka demişti...ne kadar üzülmüştüm....sonra iş ortamındaki arkadaşların ÇOCUĞU OLMAYAN İNSAN NASIL YAŞAR ki diye oturup bu konuyu ince ince konuşup fikir beyan etmeleri...dinlemiştim sadece, aslında fikrini beyan etmesi gereken kişi bendim o zaman
daha eşimin yaşadıkları....
velhasıl Rabbim biliyor arkadaşlar ..eğer kısmetimizde bir evlat varsa bunun vaktini saatini sadece O biliyor.....
ben sizin için yürekten,sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik ve hayırlı ve sağlıklı evlat diliyorum sadece.....
mhb ekin eşim 1 hafta oldu ameliyat olalı dün konturolü vardı
dr hiç ilaç vermemiş 3 ay bekle sonra tahlil yapcaz dediş ben alsammı
dedim evicap falan vitamin size nezaman verdi ilaç dr
günaydın fıstıklar,hayırlı cumalar....
kendime liste yapıyorum bugün ama aklıma birden herkes gelmiyor.bir el atın tamamlayım listeyi
esilanur
lorke
cennet kokulu
mavikız
ekin79
yeter
edanurlu
eneslena
meri
mues
xeda
GÜNAYDIN KIZLZAR
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Lorkem bu ayda çokk erken adet olacağım keisnleşti hiç çalışma olmadı zaten.sende bir bak ve ben bu kalan sürede 20 lik dişimdne kurtulmayı hayal ediyorum.adet olana kadar antibyotik kullanıp aldırayım mantıklı dimi?
Abisinin düğünü varmış yağmurun, kistle ilgilide sanırım içini boşaltıp tedbiren biyopsi yapılcaktı dr bişi çıkmaz ama yinede bakalım demiş.
sevser cnm günaydın nsln
saol canım iyiyim hamd olsun heycanla ve duayla bekliyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?