Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
soyle ona
onu hic affetmicem

affet beni krishazel diyo :)))))))

en az 2 kutu daha al canim
yada 4 al
bende 4 diye düşünmüştüm canım alaym bari 4 tane inşallah son alışım olurda hamiş kalırım
cekilis ayagina cagirip kandirmaya calisacaklardir
bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdinde :47:

Naber kızlar..
Ben hala ovulasyonda ikinci çizgiyi göremedim 8.gündü geçen ay adetime göre 10.gün yumurtlamış oluyorum.
Görcem inşallah..
Bu arada benide tüp bebek merkezinden aramışlar dün heralde işleri kesat telim kapalıydı dönmedimde ..

evet olduk ameliyatı ama ücretsiz muayen diyoya en azından denemekte fayda var diye düşünüyorum.

canım herşeyde böyle kampanya yaparlar sonra oraya gittiğinde ücret ödemiş bir şekilde çıkacaksın aldanma derim yinede sen bilirsin kim kime bu zamanda bunu hediye etmiş ki

git canim ama sakin sizi kandirmalarina musade etme
aceleye getirmesinler yani
suan tedavi oluyormusunuz ne yapiyorsunuz ?

tedavi oluyoruz ama sadece kaan hoca bize proxeed verdi sizin diger dediginiz vitaminleride alamadım yani tek onu kullanıyo bende romatizma tedavisi gördügüm için pek yediklerine dikkat etmiyoruz açıkcası bende bi gideyim diyorum bakalım hayırlısı

affet beni krishazel diyo :)))))))

soyle ona gorecek o gununu

yapip edip sonra yag gibi uste cikmaya calismasin
birdahada bilgisayari elinden almaya kalkmasin

sen affettinmi yoksa?

bende 4 diye düşünmüştüm canım alaym bari 4 tane inşallah son alışım olurda hamiş kalırım
aman cnm ya sen hamis kalda elinde patlasin isterse:)))

bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdinde :47:

bedavaysa gitsin baksin . ama tup yaptirmaya calisir moralinide bozabilirler

pamuk58;17275054]affet beni krishazel diyo :)))))))

sen affettinmi yoksa?

bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdinde

ceylancım eşin ameliyat olmuş ne güzel işte bundan sonraki işlerde sana düşüyo biz nasıl burda vitaminler kullanıp kafayı yiyorsak sende bir el at istersen canım eşinin değerlerini yükseltmeye bak amacın bu olsun tüp bebek merkezlerinde ne işin var ya ben herzaman doğal gebelikten yanayım tüp bebek benim gözümde tamamen imkansız bir hal aldıysa alternatif olabilir

tedavi oluyoruz ama sadece kaan hoca bize proxeed verdi sizin diger dediginiz vitaminleride alamadım yani tek onu kullanıyo bende romatizma tedavisi gördügüm için pek yediklerine dikkat etmiyoruz açıkcası bende bi gideyim diyorum bakalım hayırlısı

evicap alaydin bari en azindan

sen kendinide tedavi ettir iyice senin sagligin herseyden onemli

pamuk58;17275054]affet beni krishazel diyo :)))))))

sen affettinmi yoksa?

bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdinde

bend henüz tam anlamıyla affetmiş değilim hala sinirliyim ama kavaltı bile hazırladı sabahtan beri jest yapıyo dayanamadım :17:

ceylancım eşin ameliyat olmuş ne güzel işte bundan sonraki işlerde sana düşüyo biz nasıl burda vitaminler kullanıp kafayı yiyorsak sende bir el at istersen canım eşinin değerlerini yükseltmeye bak amacın bu olsun tüp bebek merkezlerinde ne işin var ya ben herzaman doğal gebelikten yanayım tüp bebek benim gözümde tamamen imkansız bir hal aldıysa alternatif olabilir

oyle olmalida zaten
tup bebek en son care olmali

ceylan in esinin birkac aya kadar sorunu biter zaten. onlarin tup bebege hic ihtiyaclari yok sayiyi arttiracaklar olay bitecek.

kris bidaha almıcakmış bilgisayarı anlayışlı olacakmış zaten beni yaktın diyo :)))))))))

bend henüz tam anlamıyla affetmiş değilim hala sinirliyim ama kavaltı bile hazırladı sabahtan beri jest yapıyo dayanamadım :17:

oda yapip edip sonra gonul almaya calismasin
kirmasin seni hic..

bu arada bizim amerikadan aldigimiz kiyafetler geldi bugun kafayi yiyecegiz:)) 2 bavul dolusu :) basindan ayrilamiyoruz

oyle olmalida zaten
tup bebek en son care olmali

ceylan in esinin birkac aya kadar sorunu biter zaten. onlarin tup bebege hic ihtiyaclari yok sayiyi arttiracaklar olay bitecek.

hatırlıyomusun kaan hoca gözüme bakarak tüp bebek olacak size dediğinde sanki dünya başıma yıkılmıştı o an dedimki hocam ben normal istiyorum tüp bebek istemiyorum diye sonuna kadar mücadele etmeye çalışıyorum bunun büyük tarafı sayende desteğinle bilgilerinle tekrar teşekkür ederim bitanem sana

valla kredi kartı falan çok vahim durumda o yüzden el atmak isterdim ama atamıyorum zaten proxeedi kayınvalidemgil alıyo evicapın fiyatı nasıl.

oda yapip edip sonra gonul almaya calismasin
kirmasin seni hic..

bu arada bizim amerikadan aldigimiz kiyafetler geldi bugun kafayi yiyecegiz:)) 2 bavul dolusu :) basindan ayrilamiyoruz

ayyyyyyyyy tahmin edebiliyorum bakıp bakıp nasıl sevindiğinizi güle güle giyinsin o tatlı bebişin ne şanslı bir bebektir o ya maşallah diyorum:nazar:
hem teyzeside alacak ona cici :))))))))
az da almamış aman tanrım 2 bavul :)))))))))) üstünde görürsün bebişinin inşallahhhhhhh

Back
X