Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende iki cesit yapiyorum evliligimizin ilk zamanlari tatlisina kadar yapardim hergun simdi ayda yilda bir

aman ole yaptık yaptık sonra kılo aldık daha dogrusu ben aldım
esım kararında yer tatlıyı pasta boregı cok sever
yemek 2 cesıt ıdeal oluyo bızım ıcın

esim cok zayifti kilo alsin diye yapiyodum azicik yiyo tabi olan bana oluyo 50 de 60 ciktim senin gibi yani sadece ben aldim sukur ki esimede vitaminler iyi kilo aldirdi

saol canım benim ya
inşallah tutarda başka bişey istemiyorum tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun ama
ne biliyim en umutsuz ayım diyebilirim
zaten çok var daha teste tam 14 gün var bekleyecem bakalım
inşallah hamilesindir bitanem ya inan bunu okadar gönülden istiyorumki
bu ay çok tedavide olan arkafaşımız var okafar isterdimki hepimizin hamile olmasını hayırlısı bakalım

saol canım inşallah tutar hepimizinkide

hemdeee sımsıkıııııı

gunaydin kizlarrrrr nasilsiniz
bizim topige ne oldu bole yaaa issiz sessiz tekedilmis viran sehir gibi kaldik....
bize enerji lazim ama nasil :26::26::26:
neyse ben nobetten ciktim yorgunum aksam 7 kadar isteyim hayatimda bir degisiklik yok ama olsun RABBIMIN nasip ettigi bu gune sukurler olsun....
ESRA yiyeninimi gormeye gitcen sen canim benim RABBIM kendi bebeginin heyecanini yasamayi nasip etsin INSALLAH...

kış geldi milletin çenesi buz tuttu galiba özelliklede esranın zavallım klimayla ısınıyo

umud ekintosum ceylan gunaydın hepınıze kızlar
evden cıkıcam bıraz sonra hıc ıstemıyorum ama halletmem gereken bıkac ısım var

lorke yarııınnnnnnnn nasıl gideceksem buralar çok fena kar kızzzz romatizmalarım azacak

ya burda da tekrr yagsa keske ben hıc oynayamadım ruyama bıle gırdı hatta ıcımde kaldı yanı
neyse dıkat et zor olacaksa cıkma bıkac gun sonra gıdersın olmazmı

aşk olsun lorkeee dikkatimi çekmedi sanma bize gelince umud ceylan ekine gelince ekintoşun heeeee
olmaz galiba yaa çünkü randevu verdi :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…