- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.701
canım bız kaan hocaya gıdıcez o yuzden benım evraklar hazır ama goturmuyorum daha bı 3 ay beklıcez gıbı gorunuyor 1 ay kala verırım raporda cıkar dıe dusunuyorum
sen ne zamandan berı beklıyorsun kı
bana kenan hoca dosyalar tam olduktan soınra raporları fazla bekletmıyoruz hemen baslıyoruz demıstı
he ya gezdım geldım yemegımıde hazırladım
ya benım yemek ısı ayrıntılı bısey yoksa uzun surmuyo
bız 2 cesıt yıyoruz 3 cesıt cok nadıren
alıstık bu duzene kolay oluyo o yuzden
bende iki cesit yapiyorum evliligimizin ilk zamanlari tatlisina kadar yapardim hergun simdi ayda yilda bir
aman ole yaptık yaptık sonra kılo aldık daha dogrusu ben aldım
esım kararında yer tatlıyı pasta boregı cok sever
yemek 2 cesıt ıdeal oluyo bızım ıcın
saol canım benim yagünaydın kızlar...
SEVSER canım benim aşılaman olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın bu defa tedavinden senin adına çok sevindim rabbim bu defa emeğinin karşılığını vericektir inşallah
MAVİLİM inşallah sizde yüzünüzü güldürecek sonuçlar alırsınız yarın heyecanla bize yazar paylaşırsın mutluluğunu
inşallah hamilesindir bitanem ya inan bunu okadar gönülden istiyorumkiAllah razı olsun canım seninde hayırlı olsun aşılaman olmuş. Benimde regl günüm bugün dr iki hafta demişti benimde hiç belirtim yok ama hafta sonunu beklemek zorundayım.
Mavi canım hakkında seninde hayırlısi olur bi gün hepimiz ınş o güzel ve eşi benzeri olmayan duyguyu tadacağız. Iyi dileklerin için teşekkürederim.
Karden canım ben aşılama yapmadım takip ve çatlatma iğnesi yaptırdım sevser le gün sayiyoruz. Bana istediğin gibi hitap edebilirsin.
selam herkese ne kadar cok kisi tedavide sevser mues cakir cennet kokulum sayamadigim arkadaslarim insallah hepsi hamile kalir bu ay bende sogan kurune basladim korka korka bir kac yerde olumsuz etkilerini okumustum ama yinede bos durmak istemedim enfeksiyon falan varsa iyi geliyormus bildigim kadariyla kistim yok ama hayirlisi
sana da gunaydın bılgemmmGunaydin kizlar.
Karli bir gune uyandik :)
sana da gunaydın bılgemmm
burda da yağacakmıs ama beklıyoruz bakalım
30 u muydı senın doktor randevun
ceylan da gelmıs onun da yakındı sankı randevusu
gunaydin kizlarrrrr nasilsiniz
bizim topige ne oldu bole yaaa issiz sessiz tekedilmis viran sehir gibi kaldik....
bize enerji lazim ama nasil :26::26::26:
neyse ben nobetten ciktim yorgunum aksam 7 kadar isteyim hayatimda bir degisiklik yok ama olsun RABBIMIN nasip ettigi bu gune sukurler olsun....
ESRA yiyeninimi gormeye gitcen sen canim benim RABBIM kendi bebeginin heyecanini yasamayi nasip etsin INSALLAH...
lorke yarııınnnnnnnn nasıl gideceksem buralar çok fena kar kızzzz romatizmalarım azacak
umud ekintosum ceylan gunaydın hepınıze kızlar
evden cıkıcam bıraz sonra hıc ıstemıyorum ama halletmem gereken bıkac ısım var
ya burda da tekrr yagsa keske ben hıc oynayamadım ruyama bıle gırdı hatta ıcımde kaldı yanı
neyse dıkat et zor olacaksa cıkma bıkac gun sonra gıdersın olmazmı
lorke yarııınnnnnnnn nasıl gideceksem buralar çok fena kar kızzzz romatizmalarım azacak
aşk olsun lorkeee dikkatimi çekmedi sanma bize gelince umud ceylan ekine gelince ekintoşun heeeee
olmaz galiba yaa çünkü randevu verdi :26::26::26::26:
ikil taramanı iptal etme sakın,zamanında yapılması gerekir diye biliyorum
allah ceylan güldürdün beni:))))))))))))))))))))))))))))
kız o benim dünürüm.....LORKEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?