- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.721
gidecem artık düşe kalka napıyım kız belki kardan kıştan kimse gelmezde çabuk hallederim işimi:18::18::18::18:
iyiiii bizde altın takacaktık ama neyseeeeeeeeeeeeeeee lorkeeeeeeeeeeee
kocan izin alamıyorsa,al yanına bacını ananı gir kollarına git...
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................hani çok zordu Bebişimiz Kız..
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee Bebişimiz Erkek..
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde Bebişimiz Kız..
Ronya: ........................... ...Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Kız ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................Şubatta tüp bebek tedavisi başlıyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................İğneli yumurta takibinde...
sevser...............................Aşılama tedavisinde..
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
çakır.................................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................İlaçlı yumurta takibinde...
5N1Ke.............................Tüp bebek tedavisinde..
Melisdilek.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
cennet kokulum................İlaçlı yumurta takibinde...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen ...
benim güzel arkadaşlarım
dualarınız ve güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun
bulduğum ilk fırsatta yazıyorum size hep aklımdaydınız
sezeryan esnasında tek tek dua ettim aklıma gelen gelmeyen herkese Rabbim kabul eder inşallah
sezeryandan çok korkuyordum ama okdar güzel geçtiki
spinal sezeryan oldum
hayatımın en güzel filmini izler gibi izledim başrolde oğlum :)
bizim hikayemiz çok güzel bitti
Allahım hepinize nasip etsin
çok akıllı uslu bir oğlum var
ama gaz sancısı onu çok ağlatıyor
bende elimden bişey gelmediği için onunla birlikte ağlıyorum
ilk günler zor geçermiş kırkımız çıkınca rahatlarmışız tesellimiz bu
henüz 10. günümüzdeyiz
günlerim gecem gündüzüm kalmadı
lohusa depresyonunda girmemden korktuğu için eşim kayınvaldemleri gönderdi
lohusa değil ama kayınvalide depresyonuna giriyordum az kalsın :)
KIzlar size iyi haberlerle gelemedim malesefşu anda kendimi çok mutsuz hissediyorum. 5-6 aydır kullandığımız o kadar keçiboynuzu vitamin hiç işe yaramamış. 6 ay önce sperm sayısı 3 milyondu. şimdi ilk teste 600 bin, 2. teste 3 milyon. yani değişen hiçbişey yok. şimdi vitaminleri kulalnsak mı kullanmasak mı bilmiyorum. ben istesemde eşim kulalır mı onuda bilmiyorum. boşvermek mi lazım onuda bilmiyorum. herşeyi oluruna bırakmak mı lazım onuda bilmiyorum. hiçbişey bilmiyorum
canım bız kaan hocaya gıdıcez o yuzden benım evraklar hazır ama goturmuyorum daha bı 3 ay beklıcez gıbı gorunuyor 1 ay kala verırım raporda cıkar dıe dusunuyorum
sen ne zamandan berı beklıyorsun kı
bana kenan hoca dosyalar tam olduktan soınra raporları fazla bekletmıyoruz hemen baslıyoruz demıstı
he ya gezdım geldım yemegımıde hazırladım
ya benım yemek ısı ayrıntılı bısey yoksa uzun surmuyo
bız 2 cesıt yıyoruz 3 cesıt cok nadıren
alıstık bu duzene kolay oluyo o yuzden
Evet Lorke'm , 30 ocakta 2li testimiz..sana da gunaydın bılgemmm
burda da yağacakmıs ama beklıyoruz bakalım
30 u muydı senın doktor randevun
ceylan da gelmıs onun da yakındı sankı randevusu
Anneni alsan yanına be Ceylan'ım , sakın tek başına gitme ..lorke yarııınnnnnnnn nasıl gideceksem buralar çok fena kar kızzzz romatizmalarım azacak
bilgem canım ben o uzuuunnnn tedavinin artık bekleme kısmındayım...transferim oldumu olucak mı derken oldu allahıma bin şükür. heraşamasında okadar yanımda kalbimde hissettim kiii
güzel haberi alır almaz size haber vericem. mutlu haberleri okuyunca nasıl huzur bulduğumuzu biliyorum çünkü. burdan hamişlerin yazdıkları bile umud oluyor bana. ayın 1inde testim var...
buarada listeye eklediğin için teşekkür ederim
kendı ıstıyor kız benı
az yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevde canım eşim gece gidiyoya gündüzleri evde tabanvaylara kuvvet gidecez artık neyse ben şimdi anneme gidiyorum geçen esra yapmıştıya ondan yemeye
ben bu duyguyu bır yerden hatırlıorumKIzlar size iyi haberlerle gelemedim malesefşu anda kendimi çok mutsuz hissediyorum. 5-6 aydır kullandığımız o kadar keçiboynuzu vitamin hiç işe yaramamış. 6 ay önce sperm sayısı 3 milyondu. şimdi ilk teste 600 bin, 2. teste 3 milyon. yani değişen hiçbişey yok. şimdi vitaminleri kulalnsak mı kullanmasak mı bilmiyorum. ben istesemde eşim kulalır mı onuda bilmiyorum. boşvermek mi lazım onuda bilmiyorum. herşeyi oluruna bırakmak mı lazım onuda bilmiyorum. hiçbişey bilmiyorum
Evet Lorke'm , 30 ocakta 2li testimiz..
Ceylan bacının ki yarında , kaytarmaz inşallah
Anneni alsan yanına be Ceylan'ım , sakın tek başına gitme ..
Canım hayırlı olsun , güzel habellerini bekliyoruz..
1 inde mutlaka yaz buraya merak ederim ..
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur ..
Bişeyde kalmamış 1 hafta sonra test günün :)
maviikız merhaba,
öncelikle lütfen moralini bozma. umud ve moral bu tedavinin olmazsa olmazı bunu birkez daha anladım. allahım ayın 1'inde inş yüzümüze gülerde size neler yaptıgımı tek tek anlatırım. moral ve huzuru yerinde tutmak nekadar işe yaradı bizde inanamazsın.
eşim azospermi hastası. düzelticek ne sayısı ne hızı ne morfolojisi yok cnm bizim raporlarda. butun o yerlerın hepsınde sıfır sıfır sıfır yazıyor. ilk tese ameliyatında 20-30 sperm bulundu nasıl sevindik bütün dünya bizim oldu sanki. ama kaliteleri iyi çıkmadı. transferim negatif sonuclandı. ikinci tedavide dondurulmus embrıyolarımız acıldı. acılacak gune kadar bana bı ton yıne hormon yuklendı bı baktık. ogun koca bır süprizzz. embriyolarınız canlılıgını surudremedı dedıler. 3. gun emb.ydu 5. gune gıdemedıler. tedavım yarıda kaldı. sonra eşime gnc nın vıtamını verıldı. bide ben kendımden kecıboynuzu pekmezıne macun olana kadar bıde kecıboynuzu tozu kattım. 3 ay yedı bundan. ikinci tesede kalıtesı daha ııydı spermlerın cnm. bence devam etse iyi olur. aynı sayıda kalması bile güzel. içten gelen huzur ve ferahlık yemin ederim herseyin güzel gitmesine neden oluyor. kendimize acımayı bıraktığımız anda işler yoluna giriyor. ben bunu bir nebze başardığımı başardığımızı düşünüyorum. şimdiki sonucum olmasa bile dondurulmuş kaliteli embriyolarımız var artık.
seninde sayın aynı kalmış insanı bu yol youyor biliyorum ama nolur kendini üzme. herşey çok güzel olucak emin ol.
canımkendini çok üzem zaman bırakın inş düzelir streste etkileyebilir...
herşeyin hayırlısı canım yaa üzme ne olur kendini
ben bu konuda çok bilgili değilim ama arkadaşlar mutlaka sana yardımcı olacaktır.
hepimiz o güzel günleri göreceğiz inş ..................
MEVLAM GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER
maviikız merhaba,
öncelikle lütfen moralini bozma. umud ve moral bu tedavinin olmazsa olmazı bunu birkez daha anladım. allahım ayın 1'inde inş yüzümüze gülerde size neler yaptıgımı tek tek anlatırım. moral ve huzuru yerinde tutmak nekadar işe yaradı bizde inanamazsın.
eşim azospermi hastası. düzelticek ne sayısı ne hızı ne morfolojisi yok cnm bizim raporlarda. butun o yerlerın hepsınde sıfır sıfır sıfır yazıyor. ilk tese ameliyatında 20-30 sperm bulundu nasıl sevindik bütün dünya bizim oldu sanki. ama kaliteleri iyi çıkmadı. transferim negatif sonuclandı. ikinci tedavide dondurulmus embrıyolarımız acıldı. acılacak gune kadar bana bı ton yıne hormon yuklendı bı baktık. ogun koca bır süprizzz. embriyolarınız canlılıgını surudremedı dedıler. 3. gun emb.ydu 5. gune gıdemedıler. tedavım yarıda kaldı. sonra eşime gnc nın vıtamını verıldı. bide ben kendımden kecıboynuzu pekmezıne macun olana kadar bıde kecıboynuzu tozu kattım. 3 ay yedı bundan. ikinci tesede kalıtesı daha ııydı spermlerın cnm. bence devam etse iyi olur. aynı sayıda kalması bile güzel. içten gelen huzur ve ferahlık yemin ederim herseyin güzel gitmesine neden oluyor. kendimize acımayı bıraktığımız anda işler yoluna giriyor. ben bunu bir nebze başardığımı başardığımızı düşünüyorum. şimdiki sonucum olmasa bile dondurulmuş kaliteli embriyolarımız var artık.
seninde sayın aynı kalmış insanı bu yol youyor biliyorum ama nolur kendini üzme. herşey çok güzel olucak emin ol.
KIzlar size iyi haberlerle gelemedim malesefşu anda kendimi çok mutsuz hissediyorum. 5-6 aydır kullandığımız o kadar keçiboynuzu vitamin hiç işe yaramamış. 6 ay önce sperm sayısı 3 milyondu. şimdi ilk teste 600 bin, 2. teste 3 milyon. yani değişen hiçbişey yok. şimdi vitaminleri kulalnsak mı kullanmasak mı bilmiyorum. ben istesemde eşim kulalır mı onuda bilmiyorum. boşvermek mi lazım onuda bilmiyorum. herşeyi oluruna bırakmak mı lazım onuda bilmiyorum. hiçbişey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?