Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tünaydın Kızlar

Nasılsınız var mı güzel haberler ?

Eşim bugün doktora gidecek, sperm testinin sonuçlarını alıp doktora gösterecek, bakalım yolumuz nasıl devam edecek belli olacak. Hayırlısı olsun

hayırlı sabahlar canlarımmm

BİLGEM listeye eklediğin için teşekkürederim....

GÖZYAŞI canım Allah razı olsun inş bu tedavilerimiz güzel sonuçlar verir...

SEVSER teşekküredrim cnm beklemek zor ama maalesef beklemekten başka çare yok saBretcez inş mükafatını alacağız...

CEYLAN dikkat et cnm karlı havada yürüken Allah korusun sizi

MAVİKIZ cnm inş sonuçlarınız güzel çıkar ve güzel sonuçlar alırsınız tedavinizden...

ben dünkardeşime gittim çok güzel geçti akşama kadar tatlı yeğenimle beraberdim bide kardeşimle tabi

akşam geç geldik eve ŞAFAK 5 GÜN kızlar az kaldı ayyy heyecan bastı şimdi

eşim haftasonu şehir dışına çıkacak o yüzden kan testini inş hayız olmazsam pazartesi vercem SABIR SABIR SABIR

bilgem canım ben o uzuuunnnn tedavinin artık bekleme kısmındayım...transferim oldumu olucak mı derken oldu allahıma bin şükür. heraşamasında okadar yanımda kalbimde hissettim kiii
güzel haberi alır almaz size haber vericem. mutlu haberleri okuyunca nasıl huzur bulduğumuzu biliyorum çünkü. burdan hamişlerin yazdıkları bile umud oluyor bana. ayın 1inde testim var...
buarada listeye eklediğin için teşekkür ederim

gözünüz aydın adaesila allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin bebişine... kimyonlu yiyecekler tüketirsen sütün bebeğine gaz yapmıyacaktır aklında olsun

KIzlar size iyi haberlerle gelemedim malesef şu anda kendimi çok mutsuz hissediyorum. 5-6 aydır kullandığımız o kadar keçiboynuzu vitamin hiç işe yaramamış. 6 ay önce sperm sayısı 3 milyondu. şimdi ilk teste 600 bin, 2. teste 3 milyon. yani değişen hiçbişey yok. şimdi vitaminleri kulalnsak mı kullanmasak mı bilmiyorum. ben istesemde eşim kulalır mı onuda bilmiyorum. boşvermek mi lazım onuda bilmiyorum. herşeyi oluruna bırakmak mı lazım onuda bilmiyorum. hiçbişey bilmiyorum

canımkendini çok üzem zaman bırakın inş düzelir streste etkileyebilir...
herşeyin hayırlısı canım yaa üzme ne olur kendini
ben bu konuda çok bilgili değilim ama arkadaşlar mutlaka sana yardımcı olacaktır.
hepimiz o güzel günleri göreceğiz inş ..................

MEVLAM GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER

canıım ben kasım 6 da verdim hala bekliyorum yazıyı cevap gelememiş yanı 2.5 ay oldu ama bende kafayı yemek üzereyim hayırlısyla gelsede bend yolumu çizsem çok yoruldum ya beklemekten evet kenan hocanın dediği gibi hemen çıkıyo uzamıyo

sana da gunaydın bılgemmm
burda da yağacakmıs ama beklıyoruz bakalım

30 u muydı senın doktor randevun

ceylan da gelmıs onun da yakındı sankı randevusu
Evet Lorke'm , 30 ocakta 2li testimiz..
Ceylan bacının ki yarında , kaytarmaz inşallah
lorke yarııınnnnnnnn nasıl gideceksem buralar çok fena kar kızzzz romatizmalarım azacak
Anneni alsan yanına be Ceylan'ım , sakın tek başına gitme ..

Canım hayırlı olsun , güzel habellerini bekliyoruz..
1 inde mutlaka yaz buraya merak ederim ..
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur ..
Bişeyde kalmamış 1 hafta sonra test günün :)

kendı ıstıyor kız benı
herseyde
napım :)))))
bnm gıbı gorumceyı bulmusta :)))))
sen bana laf yetstırecegıne dogur artık
evde canım eşim gece gidiyoya gündüzleri evde tabanvaylara kuvvet gidecez artık neyse ben şimdi anneme gidiyorum geçen esra yapmıştıya ondan yemeye
az yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bu duyguyu bır yerden hatırlıorum
bızımde 1 defacık mılyonlara cıktı
devam edın bnce vıtamınlere

inşallah canım cuma günü idrar testi yapıcam bakalım ne olucak 7. gün gerçi erken ama öylesine bi yapmayı düşünüyorum. kasık agrılarım oluyor aksamları iğne batması gibi çok umutluyum nedense. nedense değil aslında embriyomuz blastosist evresine kadar gelebildi. dr.um çok kalıtelı embrıyoların dedi inş. bu son olucak. allah'ım darda sıkıntıda olan kim varsa yardım etsin yarabbim....

maviikız merhaba,

öncelikle lütfen moralini bozma. umud ve moral bu tedavinin olmazsa olmazı bunu birkez daha anladım. allahım ayın 1'inde inş yüzümüze gülerde size neler yaptıgımı tek tek anlatırım. moral ve huzuru yerinde tutmak nekadar işe yaradı bizde inanamazsın.
eşim azospermi hastası. düzelticek ne sayısı ne hızı ne morfolojisi yok cnm bizim raporlarda. butun o yerlerın hepsınde sıfır sıfır sıfır yazıyor. ilk tese ameliyatında 20-30 sperm bulundu nasıl sevindik bütün dünya bizim oldu sanki. ama kaliteleri iyi çıkmadı. transferim negatif sonuclandı. ikinci tedavide dondurulmus embrıyolarımız acıldı. acılacak gune kadar bana bı ton yıne hormon yuklendı bı baktık. ogun koca bır süprizzz. embriyolarınız canlılıgını surudremedı dedıler. 3. gun emb.ydu 5. gune gıdemedıler. tedavım yarıda kaldı. sonra eşime gnc nın vıtamını verıldı. bide ben kendımden kecıboynuzu pekmezıne macun olana kadar bıde kecıboynuzu tozu kattım. 3 ay yedı bundan. ikinci tesede kalıtesı daha ııydı spermlerın cnm. bence devam etse iyi olur. aynı sayıda kalması bile güzel. içten gelen huzur ve ferahlık yemin ederim herseyin güzel gitmesine neden oluyor. kendimize acımayı bıraktığımız anda işler yoluna giriyor. ben bunu bir nebze başardığımı başardığımızı düşünüyorum. şimdiki sonucum olmasa bile dondurulmuş kaliteli embriyolarımız var artık.
seninde sayın aynı kalmış insanı bu yol youyor biliyorum ama nolur kendini üzme. herşey çok güzel olucak emin ol.

Canım benim senin yazın iyi geldi bana Allah razı olsun. Haklsın, morali yüksek tutmak lazım, başarabilirsek tabiki biz elimizden geleni yapıyoruz , yapacazda inşallah geriis Rabbime kalmış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben sadace ağustostan beri kullandığımız keçiboynuzu, omega3, arısütü bal polen, ginseng, ginko biloba hiç mi işe yaramış. açıkçası ben biraz yükselir bekelentisi içindeydim. Özellikle keçiboynuzunu çok düzenli kuallandık. senin dediğin gibi düşmemesi de iyi. biz ilk bu soruna farkettiğimizde ilk test 3 milyondu 3,5 sene önce. bugün yine aynı 3 milyon. yani sperm sayımız hep aynı. şu anda test yok ben görmedim eşimde. hız ve morfoloji ne durumda onu merak ediyorum.

Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin

çok haklısın arkadaşım..
yaşadıkların yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama güçlü olmamız lazım.
Allahım hayırlısını versin..ne güzel anlatmışsın bak moral herşeyin başı

mavikızz canım bizde yaklaşık iki aydır kaan hocanın tedavisindeyiz.
ilaçlar kullanıyoruz ama sayı hiçte iyi çıkmadı.
geçen sene ilk testimiz 1milyondu.sonra tüp bebekteki sayımız 800 bindi şimdide 210 bin çıktı.
sayı gittikçe düşüyor.dondurmayı düşünüyoruz.hiç sayı kalmayabilirmiş.

şubatta başlıycaz inşallah tüp bebek tedavisine.tekrar yaşamak istemiyorum aynoı şeyleri derken 1 sene sonra hemen yaptıralım diyorum.
insan acıya,sıkıntıya,zorluklara,negatiflere herşeye alışıyo bu yolda..

Allahım isteyen herkese versin inş.çok zor ama güçlü durmak dahada zor..

cnm benim eşimde biliyorsun bugün verdi daha sonucu almadık cnm biz 20 milyonu da gördük tedaviyle 80 milyonu da gördük rabbim ol demedikten sonra olmuyor ben bu adetle dr gideceğim sayıyı yok sayacağım inanılmazda düşmüş olabilir sende tatlım sayıyı boşver yumurta takibi yaptırmadıysan iğneli yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…