- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.741
inşallah canım cuma günü idrar testi yapıcam bakalım ne olucak 7. gün gerçi erken ama öylesine bi yapmayı düşünüyorum. kasık agrılarım oluyor aksamları iğne batması gibi çok umutluyum nedense. nedense değil aslında embriyomuz blastosist evresine kadar gelebildi. dr.um çok kalıtelı embrıyoların dediinş. bu son olucak. allah'ım darda sıkıntıda olan kim varsa yardım etsin yarabbim....
mavikızz canım bizde yaklaşık iki aydır kaan hocanın tedavisindeyiz.
ilaçlar kullanıyoruz ama sayı hiçte iyi çıkmadı.
geçen sene ilk testimiz 1milyondu.sonra tüp bebekteki sayımız 800 bindi şimdide 210 bin çıktı.
sayı gittikçe düşüyor.dondurmayı düşünüyoruz.hiç sayı kalmayabilirmiş.
şubatta başlıycaz inşallah tüp bebek tedavisine.tekrar yaşamak istemiyorum aynoı şeyleri derken 1 sene sonra hemen yaptıralım diyorum.
insan acıya,sıkıntıya,zorluklara,negatiflere herşeye alışıyo bu yolda..
Allahım isteyen herkese versin inş.çok zor ama güçlü durmak dahada zor..
Canım benim senin yazın iyi geldi bana Allah razı olsun. Haklsın, morali yüksek tutmak lazım, başarabilirsek tabikibiz elimizden geleni yapıyoruz , yapacazda inşallah geriis Rabbime kalmış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben sadace ağustostan beri kullandığımız keçiboynuzu, omega3, arısütü bal polen, ginseng, ginko biloba hiç mi işe yaramış. açıkçası ben biraz yükselir bekelentisi içindeydim. Özellikle keçiboynuzunu çok düzenli kuallandık. senin dediğin gibi düşmemesi de iyi. biz ilk bu soruna farkettiğimizde ilk test 3 milyondu 3,5 sene önce. bugün yine aynı 3 milyon. yani sperm sayımız hep aynı. şu anda test yok ben görmedim eşimde. hız ve morfoloji ne durumda onu merak ediyorum.
cnm ilaç tedavilerinde klomende ilk aylarda düşüyor sonra sayı katlanabiliyor bizim morfoloji 4 lerden 11 kadar yükselmişti
klomen kullanmadık canım biz.
bizimki normalde sıfır olması lazımmış yani bu durumda dr öyle söyledi.
testisler çok deforme olmuş canlı sperm çıkışı normalde olmazmış ama şükürler olsunki bizde azda olsa var.
bunada şükür canım napalım elimizdekinin kıymetini bilcez artık:)
şubatta deniycez 2.kez tüp bebek.olan sayıyıda dondurtcaz sıfırlanmadan.
allahım bizede nasib eder inş.
cnm benim tüm kalbimle dilerimki bebişin hayırlısıyla gelir bu ay cnm bizde 1 yıl tedavi olduk sebepsiz dediler sayı düzelince tamam dedik aşılama yaptıralım eşimde yoğun damar tıkanıklığı çıktı altı ay ötelememizi istediler herşeyi mecburen kestik tüm vitaminleri
kızımmm ya bak ekıntosumda demıs o benım dunurum ya o yuzden yanı ozel ılgıaşk olsun lorkeee dikkatimi çekmedi sanma bize gelince umud ceylan ekine gelince ekintoşun heeeee
olmaz galiba yaa çünkü randevu verdi :26::26::26::26:
allah ceylan güldürdün beni:))))))))))))))))))))))))))))
kız o benim dünürüm.....LORKEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
az kalmıs hadı hayırlısı bence erkenn test yapma dedıgın gıbı zaten regl olacaksan o gunden once gelır sanırımhayırlı sabahlar canlarımmm
BİLGEM listeye eklediğin için teşekkürederim....
GÖZYAŞI canım Allah razı olsun inş bu tedavilerimiz güzel sonuçlar verir...
SEVSER teşekküredrim cnm beklemek zor ama maalesef beklemekten başka çare yok saBretcez inş mükafatını alacağız...
CEYLAN dikkat et cnm karlı havada yürüken Allah korusun sizi
MAVİKIZ cnm inş sonuçlarınız güzel çıkar ve güzel sonuçlar alırsınız tedavinizden...
ben dünkardeşime gittim çok güzel geçti akşama kadar tatlı yeğenimle beraberdim bide kardeşimle tabi
akşam geç geldik eve ŞAFAK 5 GÜN kızlar az kaldı ayyy heyecan bastı şimdi
eşim haftasonu şehir dışına çıkacak o yüzden kan testini inş hayız olmazsam pazartesi vercemSABIR SABIR SABIR
mavıkızz sen tup raporu cıartacaktın degılmıKIzlar size iyi haberlerle gelemedim malesefşu anda kendimi çok mutsuz hissediyorum. 5-6 aydır kullandığımız o kadar keçiboynuzu vitamin hiç işe yaramamış. 6 ay önce sperm sayısı 3 milyondu. şimdi ilk teste 600 bin, 2. teste 3 milyon. yani değişen hiçbişey yok. şimdi vitaminleri kulalnsak mı kullanmasak mı bilmiyorum. ben istesemde eşim kulalır mı onuda bilmiyorum. boşvermek mi lazım onuda bilmiyorum. herşeyi oluruna bırakmak mı lazım onuda bilmiyorum. hiçbişey bilmiyorum
gördum yegenımı
ayyy bnlerce kez masallah
guldu
gozunu actı kapadı
cok seker dı yha
merhabalar ..
ümitsizliğe kapılmamanız için yazıyorum...
bende bu formu çok uzun zamandır okuyodum ama bi türlü üye olmamıştım...
bizimde 8 ay önce ilk testimizde sperm sayımız 4 milyondu sonucu bize doktor telefonda söylemişti..
ben hemen saraçoğlunu msj gönderdim telefon ile ulaşmamı istediler...
elime tahlil sonuçlarını aldım adamla bizzat telefonda görüştüm bize kürler verdi tabi yanında e vitamini çinko selenyum omega bunlarıda kullandı besinlerine dikkat etti
kızartma turşu aitli içecek aşırı tatlıdan uzak kaldı
morfoloji %1 hız %5 idi
bana morfoloji düzelmez ise tüp bebekte başarı şansı düşer dedi
tedavi bile olunacak ise önce değerleriniz düzelsin tüp bebek en son çare olsun demişti
bunları buraya o kadar kolay yazamıyorum çok zor bir süreç atlattık doktorun tüp bebek tek şansınız demesi eşimi ve beni çok büyük yıkıma uğrattı
2 ay önceki testte sayı 20 milyon olmuştu hız ve morfolojide değişiklik yoktu
ama hepsine devam ettik ...
10 gün sonra testi tekrar yaptıracağız bu arada az sayıda cinsel ilişki sperm morfolojisinin bozulmasının önde gelen nedenlerinden biriymiş...
daha sık yapmaya başladık...
ümitsizliğe kapılmayalım ....
Canım benim senin yazın iyi geldi bana Allah razı olsun. Haklsın, morali yüksek tutmak lazım, başarabilirsek tabikibiz elimizden geleni yapıyoruz , yapacazda inşallah geriis Rabbime kalmış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben sadace ağustostan beri kullandığımız keçiboynuzu, omega3, arısütü bal polen, ginseng, ginko biloba hiç mi işe yaramış. açıkçası ben biraz yükselir bekelentisi içindeydim. Özellikle keçiboynuzunu çok düzenli kuallandık. senin dediğin gibi düşmemesi de iyi. biz ilk bu soruna farkettiğimizde ilk test 3 milyondu 3,5 sene önce. bugün yine aynı 3 milyon. yani sperm sayımız hep aynı. şu anda test yok ben görmedim eşimde. hız ve morfoloji ne durumda onu merak ediyorum.
kızımmm ya bak ekıntosumda demıs o benım dunurum ya o yuzden yanı ozel ılgı
gercı bu gıdısle oglu daha cok bekleyeck gıbı belkı senın kızın olursa senınkını alır
az kalmıs hadı hayırlısı bence erkenn test yapma dedıgın gıbı zaten regl olacaksan o gunden once gelır sanırım
mavıkızz sen tup raporu cıartacaktın degılmı
gecen gun yazdıgın geldı aklıma ıyı cıksa sevınırmıyım uzulurmuyum dıye
herseyde bı hayır var bılemıyoruz bence ıslemlerıne basla o sıradada tedavıye devam edın
Rabbım gonlunu ferahlatsın ınsallah
masallah ona
Rabbım hepımıze nasıb etsın en guzel zamanda
sana umut olur mu bılmem canım ben hamıle kaldıgımda bızım sayı 4 mılyondu morfolojı %1dı ılerı hareketlı 0dı. ben kendılıgımden hamıle kaldım cok sukur bu ısler nasıp canım belkı kendılıgınden belkı tedavıyle bılınmez yeter kı gelsın kuzularben hep boyle dusundum hangısı nasıbımızdeyse o olur sen sımdı guclu olmalısın bak esıne yazık uzulur stres olur belkı daha kotu etkılenır stres spremde rol oynar mı derdım hep ama kesınlıkle var galıba benım hamılelıgımden sonra esım butun takvıyelerı bıraktı gecen ay tahlıl yaptırdık oylesıne meraktan nolmus dıye sok olduk sayı 8 mılyon olmus morfolojı %3 ılerı hareketlıde artmıs ben en cok morfolojıye sasırdım duzelmesı en zor olan sey dıye bılıyorum kı bızım bazen 0 cıktıgı bıle oluyordu ıste dedım ya uzulme caresıne bak canım bunlar tedbır vesıle gerısı Allahın taktıdırı
selam kızlar bugun dra gıttık son kontorlumuzdu veee galıba ptesı sabah sezeryana alıncam dr oyle soyledı bız gelecek hafta carsamba yada persembe dıye bılıyorduk tarıhı one aldı daha fazla rıske atmayalım dedı seker hastası oldugun ıcın tedbırlı olmak gerek dedı cok heyecanlıyım cok az kaldı kızımda cok sukur ıyı teyzelerı epey buyumusben sımdı ara ogunumu yapıp gelıyorum ok
klomen kullanmadık canım biz.
bizimki normalde sıfır olması lazımmış yani bu durumda dr öyle söyledi.
testisler çok deforme olmuş canlı sperm çıkışı normalde olmazmış ama şükürler olsunki bizde azda olsa var.
bunada şükür canım napalım elimizdekinin kıymetini bilcez artık:)
şubatta deniycez 2.kez tüp bebek.olan sayıyıda dondurtcaz sıfırlanmadan.
allahım bizede nasib eder inş.
selam kızlar bugun dra gıttık son kontorlumuzdu veee galıba ptesı sabah sezeryana alıncam dr oyle soyledı bız gelecek hafta carsamba yada persembe dıye bılıyorduk tarıhı one aldı daha fazla rıske atmayalım dedı seker hastası oldugun ıcın tedbırlı olmak gerek dedı cok heyecanlıyım cok az kaldı kızımda cok sukur ıyı teyzelerı epey buyumusben sımdı ara ogunumu yapıp gelıyorum ok
evet kesınlıkle onların destege daha cok ıhtıyacı var bız yıne buraya yazıyoruz aglıyoruz yerı gelınce bagırarak konusarak tepkımızı gosterıyoruz erkekte daha zor esımden bılıyorum...ben drdan cıktıgımızda drun yanında cok agladıgım oldu helede ılerı hareketlı ve morfolojı 0 cıkınca cok aglardım hele tup bebek tedavısınde bagırarak aglamıstım offf ne gunlerdı drlar bıze asılama bıle vakıt kaybı cerez nıyetıne yaptırmıs olursunuz bu durumda demıstı....Canım benim haklısn, tamamen nasip . Allah razı olsun senden. Napalım sabredecez, yapacak bişey yok. ama eşim için üzülüyorum. Negatif bir tüp denememiz var.tüp tedavisinde benden çok o üzülmüştü. ben mücadele edecem Allahın izniyle. ama onunda bana destek olması lazım. inşallah olur.
ay cnm benim dualarım seninle bizim için dua etmeyi unutma prenses geliyor demek
Canım Allah kolay sağlıklı bir doğum yapmayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rabbaım kolay kurtarsın cnm
saglıklan ımanlan buyut melegını ınsallah
Rabbım hayırlısıyla kolay dogumlar nasıb etsın ınsallah
haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?