- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.781
En iyisini yapmışsın Lokre'm,
Bu yolda en kötü şey umutsuzluk moral bozukluğu,
Ben inanıyorum ki Allah'ın izni ile çok yakın vakitte mutlu sona ulaşacaksın.
yok canım yanı yumrutlama cızgım dogruysa gunum bugundu
belkı 2 gun sonrası olma ıhtımalı de var
slm kızlar nasılsınız
bu topic niye bu kadar sessizleşti yaaaaaaaa
ben evde yalnızım eşim geç gelecek ve belim ağrıyor kızlar dün adetim gelmedi ama bennn heveslenmeye korkuyorum artık k.validemle
konuştum sabah biraz umutlan bence dedi hiç adetin gecikmezdi senin bende bi ara umutlandım eşimle konuştum gözlerim doldu felan
ama eşim canım benim sonradan çok üzülmemi istemediği için heveslenme olursa ne ala olmazsa preseede devam dedi önümüzde altı
ay var dedi bakalım ya bugünde adet ağrılarım bi ara esti geçti ben ne düşüneceğimi şaşırdım yaa bugünde bitti şükür
ŞAFAK 4 GÜN
pazartesi herşey belli olacak inş regl olmazsam tabiiii ama belim niye bu kadar ağrıyor bilmiyorum kızlar bi belirti olabilirmi pazartesi
gününden beri bu ağrım var otururken,ayaktayken, yatarken hep var ya çok sabırsızlaştım ben
hakkında hayırlısı olur inş cnm
sabah ki iyi dleklerin için teşekküederim bu arada
ınsallah muesım hepımız ıcın az zaman kaldı
hep dua edıyorum hepımıze
Canım inşallah bel ağrılarının sebebi güzel birşeydir.
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Rabbim herkesi yolunda muvaffak eylesin inşallah.
İyi akşamlar arkadaşlar..
Nasılsınız?
Bizde durumlar pek parlak değil..Bu gaz sancısı mahvetti bebeğimi..
Ne denediysek bir türlü önleyemiyoruz..
En sonunda oturup karşılıklı ağlıyoruz(
Kaç kere doktora götürdük,bebeğin sağlıklı biraz gaz biraz naz yapıyor sana deyip yolluyor doktorumuz..
Ama öyle böyle değil,felaket durumdayız..Günde 1-2 saat uyusa şükrediyoruz..
4.aydan sonra düzene girer diyorlar..
Hiçbir sosyal faaliyetim kalmadı..Bebeğime şu anda ablam bakıyor bende nete girdim..Sizleri çok merak ettim..
Umarım herkes iyidir..
Allah'a emanet olun..
Herkesi çok öpüyorum..
Amin cnm inş hayırlısı olur
Allah razı olsun
İyi akşamlar arkadaşlar..
Nasılsınız?
Kaç kere doktora götürdük,bebeğin sağlıklı biraz gaz biraz naz yapıyor sana deyip yolluyor doktorumuz..
Hiçbir sosyal faaliyetim kalmadı..Bebeğime şu anda ablam bakıyor bende nete girdim..Sizleri çok merak ettim..
Umarım herkes iyidir..
Allah'a emanet olun..
Herkesi çok öpüyorum..
amin cnm bende topicteki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum her zaman Rabbim en hayırlı zamanda o eşi benzeri olmayan muhteşem duyguyu yaşatsın inşest canım ne demek hepımız ıcın guzel dıleklerım var Rabbım kabul etsın hayırlı zamanda ınsallah
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben karmakarışığım korku heyecan endişe sevinç hepsi birbirine karışmış yarın allahın izini ile gidip donmuş bebişlerimi alıcam yazık teyzeleri üşümüşlerdir olsun ama üşüsünler akılları başlarına gelsinde bana kavuştuklarında sımsıkı sarılsınlar inşallah bu gün çok işim vardı hepsini halletim sayılır ütü dışında inşallah bir aksılık çıkmaz be yarın alırım yavrularımı ondan sonrası ise rabbime kalmış nasıbimde varsa olucak yoksada yapacak bişi yok sabretmekten başka:)))
bana dua edin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben karmakarışığım korku heyecan endişe sevinç hepsi birbirine karışmış yarın allahın izini ile gidip donmuş bebişlerimi alıcam yazık teyzeleri üşümüşlerdir olsun ama üşüsünler akılları başlarına gelsinde bana kavuştuklarında sımsıkı sarılsınlar inşallah bu gün çok işim vardı hepsini halletim sayılır ütü dışında inşallah bir aksılık çıkmaz be yarın alırım yavrularımı ondan sonrası ise rabbime kalmış nasıbimde varsa olucak yoksada yapacak bişi yok sabretmekten başka:)))
bana dua edin
bana dua edin
cnm benim yiğenimde öyleydi ne yazık ki dedikleri doğru 4 5 aydan sonra düzeldiİyi akşamlar arkadaşlar..
Nasılsınız?
Umarım herkes iyidir..
Allah'a emanet olun..
Herkesi çok öpüyorum..
inşallah ronyam inşallah bu defa bırakmazlar beniinşallah anneciğinin sımsıcak rahimine sıkı sıkı tutunur
ve 9 ay bırakmaz
dualarımız seninle cnaım sende bol bol dua oku
inşallah bu sefer yüzün gülecek
çok saol antalyacım allah razı olsunallah yardımcın olsun.
çok tşk aruna saolcnm benim senin için yarın rabbimin izniyle meryem suresi okuyacağım bebişin sımsıkı tutunsun sana 9 ay sonra gelsin meleğin
inşallah ronyam inşallah bu defa bırakmazlar beni
çok saol antalyacım allah razı olsun
çok tşk aruna saol
kısmetimde varsa olucak yoksada yapacak bişi yok
sabretmekten başka
merym suresi için çok saol allah razı olsun
aynı ben ağlanacak halime gülüyorum ne yapayım bize moral lazım moralah çakırım bende tevekkülde olmama rağmen hayal ediyorum mevlüt kıyafetleri şekerleri sitelerine bakıyorum herşey olduda mevlüt kıyafeti kaldıkendime gülüyorum ağlamaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?