- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.821
o kdr gözüm dönmüşki bir an önce adet gelmeden bu döngü içinde hepsini çekseler kılım kıprıdamaz:)
kız evlat daha hayırlı de sen kocana hayırlı sağlıklı olsun bizlere yeter..
cakır Rabbım hakkında hayırlsıını versın bugunden ıtıbaren gun saymaya baslıcaz demekkı ınsallah bu sfeer bebegın senınle kalıriyi akşamlar kızlar nasılsınız ben karmakarışığım korku heyecan endişe sevinç hepsi birbirine karışmış yarın allahın izini ile gidip donmuş bebişlerimi alıcam yazık teyzeleri üşümüşlerdir olsun ama üşüsünler akılları başlarına gelsinde bana kavuştuklarında sımsıkı sarılsınlar inşallah bu gün çok işim vardı hepsini halletim sayılır ütü dışında inşallah bir aksılık çıkmaz be yarın alırım yavrularımı ondan sonrası ise rabbime kalmış nasıbimde varsa olucak yoksada yapacak bişi yok sabretmekten başka:)))
bana dua edin
hadı bakalım kızın hayırlı olsun o zamanmerhaba ben bugün doktor kontrolüne gittim geçen ay tahmini erkek demişti bu ayki kontrolde yanıldığını bebeğin kesin kız olduğunu söyledi. O şekilde listeye eklersen sevinirim
ceylan yaa gecmıs olsunhadi yaaa kızmıymış bebişinn banada 6. ayda ögren cinsiyetini diyolardı bugün bende havalana havalana nedenmiş o arkadaşım benimki kadarken ögrendi artık biliyolar demiştim
hadi kızın hayırlı olsun inşallah hayırlı evlat olur canım yarında allahtan bişey çıkmazsa kesin gidecem kızlar ama bacagımda iltihaplanma oldu galiba diz kapagımdan üzeri agrıyo sanırım diz kapagım şişecekşişincede 2 aydan önce düzelmiyo bükemiyorum bacagımı sürekli zonkluyo rabbim yardımcım olsun
geçmiş olsun ceylanım ..inşallah cabuk gecer
bende 2diş çeektirdim daha 1 tane ve 20 likde çekilcek neyse iyiyim ama şimdilik..
bitterim kızın hayırlı olsun:)
lORKEM hallet valla ben korkudan gitmiyordum aptal gibi çok şükür iyiyim arada bi çektiğim ağrılar vardı boş yer e erteledim boşşşşşş.. hamile kalsak daha çok sorun olacaklar git kurtul canım.
benım cekılecek dısım falan yok ya cok sukur
sadece bende fazlasıyla diş taşı oluyo onlar da kanam ypıyo dıs etlerınde
o diş taşları ve lekelerı temızletıcem bende bakalım
cuma da kaan hocaya gıdıcez sonra baslıyo bızım 3 aylık maraton hayırlısyla
sendne gıtmeden yol yordam konusunu tekrr ayrıntılı ısteyıp not alıcam ona gore
tmm canım siz gidene kadar ankara bi kendine gelse iyi olur
zorluk çekmeyin oralarda ..
ya bende onu dedım esıme
bıde arabayla da gıtmıcez o yuzden nası olacak bılmıyorum sefıl olmayız ınsallah
yada ertelerız artık mecburen yapacak bısey yok
orda heryer yakın canım çok zorluk olmaz ertelemeyin siz yaaa yollarda çok zaman kaybı olmuyor.. biz bilmediğimiz halde çok zorlanmadık.
ya ben lıseyı ankarada okudum 3 yıl orda yasadım ama ustunden kocaman 10 yıl gectı yollar falan cok degısmıs ama tabıkı hıc bılmeyen bırıne gore yıne daha rahat halladerız ınsallah hayırlısı bakalım
cennetkokulum hayır olsun ruyan
26 benım memleketımın plakası
ekıntosum gelmıssın hosgelmısın nasılsın keyfın yerınde mı
cennetkokulum INSALLAH ruyan hayirli sonuclanir pazartesi senin sonucunu bekliyorum zaten...
EKINTOS demek dogum belli olacak ayyy ne guzel yaa heyecanlandim simdiden...minik mucizeni hayirla saglikla kucagina al INSALLAH..
ay hadı hayırlısı yaa ben bıle heyecan yaptım hergece dua edıyorum ınsallah kolayve cok rahat dogum yaparsınherkese günaydın....
ekincim geçmiş olsun...diş işlerini ihmal etmeyin aman,ben neler çektim..hala pişmanlık yaşıyorum..
çakırcım inşallah herşey güzel gitsin,güzel olsun
lorkeeeeeeeeeeee sakın iptal etme...bütün ana yollar açık................
ve ben biraz sonra çıkcam.önce NST sonra doktor...sanırım bugün gün kesinleşir....
gunaydinnnn
EKINN gecmis olsun canim dis isi zordur..ben saglikci oldugum halde hic hoslanmam o koltuktan...
CEYLANN sanada gecmis olsun canim romatizmalar baslamis canim bugun tetkikler var dimi hadi bakalim HAYIRLI sonuclarla gel INSALLAH...
LORKEE sana soyleyecek bi soz bulamiyorum sana hayranim zaten MASALLAH heryere yetisiyosun eve spora gezmeye esine
lorke yaa seni yasam kocum yapsam olmazmi???
eskısehır canımamin cnm inş hayır olur nasip bakalım yaa
senin memleket neresi oluyo cnm plaka no larını hiç aklımda tutamam hep eşime sorarım şimdi o yok sana sorayım
EKİNTOS canım sağlıkla doğumun olur inş
Günaydın Kızlar
Nasılsınız. ben pek iyi sayılmam yine malasefsizi üzmek istemem ama eşim dün hiç konuşmadı. yarında hastaneye inşallah gider diyorum. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?