Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o kdr gözüm dönmüşki bir an önce adet gelmeden bu döngü içinde hepsini çekseler kılım kıprıdamaz:)
kız evlat daha hayırlı de sen kocana hayırlı sağlıklı olsun bizlere yeter..

bi avazda kurtulmuşsun iyi olmuş. Evet aslında kız erkek farketmezde doktor erkek deyince insan piskolojik olarak etkileniyor. Ama cinsiyet ayrımı yapmak olmaz günah ya bukadar bebek özlemi çek sonrada kız erkek derdine düş keşke doktor hiç söylemeseydi emin olmadan.

gunaydın herkese dıyemıyorum artık
kendı kendıme gunaydınn

fatmacım
Allah yard olsyun ozellıkle erkek bebeklerde gaz sorunu malesef annelerı bayagı uzuyo ınsallah daha kısa surer sııznkısı
cakır Rabbım hakkında hayırlsıını versın bugunden ıtıbaren gun saymaya baslıcaz demekkı ınsallah bu sfeer bebegın senınle kalır

merhaba ben bugün doktor kontrolüne gittim geçen ay tahmini erkek demişti bu ayki kontrolde yanıldığını bebeğin kesin kız olduğunu söyledi. O şekilde listeye eklersen sevinirim
hadı bakalım kızın hayırlı olsun o zaman

ceylan yaa gecmıs olsun
senın romatızma
romataıd artrıt gıbı bısey mı yoksa ıltıhaplı romatızmamı mı
dogal bıseyler kullanabılrımısın acaba doktora sorsan
Allah kolaylık versın ınsallah sıkıntısız gecırırsın hamılelıgın kalan kısmını

geçmiş olsun ceylanım ..inşallah cabuk gecer
bende 2diş çeektirdim daha 1 tane ve 20 likde çekilcek neyse iyiyim ama şimdilik..

bitterim kızın hayırlı olsun:)

ekın sana da gecmıs olsun kurtuldun 2 sinden demekkı
benım de bugun yarın gelır bende ptesı dıscı ısımı halledeyım artık dıe dusunuyorum bakalım

lORKEM hallet valla ben korkudan gitmiyordum aptal gibi çok şükür iyiyim arada bi çektiğim ağrılar vardı boş yer e erteledim boşşşşşş.. hamile kalsak daha çok sorun olacaklar git kurtul canım.

lORKEM hallet valla ben korkudan gitmiyordum aptal gibi çok şükür iyiyim arada bi çektiğim ağrılar vardı boş yer e erteledim boşşşşşş.. hamile kalsak daha çok sorun olacaklar git kurtul canım.

benım cekılecek dısım falan yok ya cok sukur
sadece bende fazlasıyla diş taşı oluyo onlar da kanam ypıyo dıs etlerınde
o diş taşları ve lekelerı temızletıcem bende bakalım
cuma da kaan hocaya gıdıcez sonra baslıyo bızım 3 aylık maraton hayırlısyla

sendne gıtmeden yol yordam konusunu tekrr ayrıntılı ısteyıp not alıcam ona gore

tmm canım siz gidene kadar ankara bi kendine gelse iyi olur
zorluk çekmeyin oralarda ..

ya bende onu dedım esıme
bıde arabayla da gıtmıcez o yuzden nası olacak bılmıyorum sefıl olmayız ınsallah
yada ertelerız artık mecburen yapacak bısey yok

orda heryer yakın canım çok zorluk olmaz ertelemeyin siz yaaa yollarda çok zaman kaybı olmuyor.. biz bilmediğimiz halde çok zorlanmadık.

hayırlı sabahlar kızlar

ÇAKIR cnm Rabbim yardımcınız olsun inş güzel sonuç alırsınız......

BUTTER cnm kızın hayırlı olsun gerçekten kız erkek farketmez inş sağlıklı hayırlı olur....

EKİN cnm geçmiş olsun bende diş işini erteledim sürekli geçen hafta bi dişime dolgu yaptım bi tane kaldı dr bi ay sonraya verdi randevu bende dedimki bi ay sonra inş gebelik durumu olur oda dediki iğne yapmadan yaparız gel dedi şok oldum
ve korktum bakalım

CEYLAN sanada geçmiş olsun cnm romatizma ağrılarını çok iyi bilirim bende de kalp romatizması var ama arada özellikle bu havalarda dizlerim ağrır ilaç kullanamıyorsan ısırgan otunu araştır istersen bebeğe zararı yoksa o çok iyi geliyor romatizma ağrılarına çay gibi demleyip içiyorsun inş şifa olur...

sabah rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm ve değer 26 çıkıyor hemşire diyoki hamilesin işte diyo ben şok diyorum ki bu değer artacak mı diye soruyorum evet artar diyo

pazartesi bi gelse inş rüyam gerçek olur ama değer daha yyüksek çıkar inş....
bu rüyamı eşime anlattım bana test alma sakın diiyen adam şimdi al istersen bi tane diyo bende yok dedim pazartesiyi bekleyeceğiz sabırla inş

ŞAFAK 4 GÜN

Son düzenleme:
herkese günaydın....

ekincim geçmiş olsun...diş işlerini ihmal etmeyin aman,ben neler çektim..hala pişmanlık yaşıyorum..

çakırcım inşallah herşey güzel gitsin,güzel olsun

lorkeeeeeeeeeeee sakın iptal etme...bütün ana yollar açık................

ve ben biraz sonra çıkcam.önce NST sonra doktor...sanırım bugün gün kesinleşir....

gunaydinnnn
EKINN gecmis olsun canim dis isi zordur..ben saglikci oldugum halde hic hoslanmam o koltuktan...
CEYLANN sanada gecmis olsun canim romatizmalar baslamis canim bugun tetkikler var dimi hadi bakalim HAYIRLI sonuclarla gel INSALLAH...
LORKEE sana soyleyecek bi soz bulamiyorum sana hayranim zaten MASALLAH heryere yetisiyosun eve spora gezmeye esine
lorke yaa seni yasam kocum yapsam olmazmi???

orda heryer yakın canım çok zorluk olmaz ertelemeyin siz yaaa yollarda çok zaman kaybı olmuyor.. biz bilmediğimiz halde çok zorlanmadık.

ya ben lıseyı ankarada okudum 3 yıl orda yasadım ama ustunden kocaman 10 yıl gectı yollar falan cok degısmıs ama tabıkı hıc bılmeyen bırıne gore yıne daha rahat halladerız ınsallah hayırlısı bakalım

cennetkokulum hayır olsun ruyan
26 benım memleketımın plakası

ekıntosum gelmıssın hosgelmısın nasılsın keyfın yerınde mı

cennetkokulum INSALLAH ruyan hayirli sonuclanir pazartesi senin sonucunu bekliyorum zaten...
EKINTOS demek dogum belli olacak ayyy ne guzel yaa heyecanlandim simdiden...minik mucizeni hayirla saglikla kucagina al INSALLAH..

amin cnm inş hayır olur nasip bakalım yaa
senin memleket neresi oluyo cnm plaka no larını hiç aklımda tutamam hep eşime sorarım şimdi o yok sana sorayım

EKİNTOS canım sağlıkla doğumun olur inş

cennetkokulum INSALLAH ruyan hayirli sonuclanir pazartesi senin sonucunu bekliyorum zaten...
EKINTOS demek dogum belli olacak ayyy ne guzel yaa heyecanlandim simdiden...minik mucizeni hayirla saglikla kucagina al INSALLAH..

inş umudcum inş bi bilsen ben nasıl bekliyorum o PAZARTESİYİ.

sonucu alır almaz inş cepten girip yazacağım buraya

canım arkadaşalrım benim iyiki sizi tanımışm yaa çok seviyorum sizleriiii

Günaydın Kızlar

Nasılsınız. ben pek iyi sayılmam yine malasef sizi üzmek istemem ama eşim dün hiç konuşmadı. yarında hastaneye inşallah gider diyorum. Hayırlısı artık

ay hadı hayırlısı yaa ben bıle heyecan yaptım hergece dua edıyorum ınsallah kolayve cok rahat dogum yaparsın
yok yok gıdıcez ınsallah sımdılık sıkıntı yok

olurum tabıkı umudum sen ıste yeterkı
ama bakma benım bole olduguma yetısemedım yada salladıgım oluyo tabıkı ama caktırmıyorum ole duurmlarda baska sekılde yontemler bulup eksıklerımın gorunmemeısını saglıyorum
genelde cok sukur pozıtıf bakmaya alıstıgım ıcın daha kolay oluyo hersey

amin cnm inş hayır olur nasip bakalım yaa
senin memleket neresi oluyo cnm plaka no larını hiç aklımda tutamam hep eşime sorarım şimdi o yok sana sorayım

EKİNTOS canım sağlıkla doğumun olur inş
eskısehır canım

Günaydın Kızlar

Nasılsınız. ben pek iyi sayılmam yine malasef sizi üzmek istemem ama eşim dün hiç konuşmadı. yarında hastaneye inşallah gider diyorum. Hayırlısı artık

Canim mavim esinin uzerine cok gitme bu senin icin ne kadar zo bir durumsa emin olki onun icin daha zor..
esinin uzerine cok gitme derken kendi halinede birakma sakin herseyin HAYIRLISI HAYIRLI ZAMANDA olsun canim...
bizler ne kadar uzulsekde yasananlari yasanmasi gerekenleri degistiremiyoruzki....
esini mutlu edecek formuller uret mesela...
ne hissettigini inan iyi anliyorum benim esim ilk sonucu aldiginda yikilmisti (kaldiki bildigi birseydi ben bile evlenmeden sonucu biliyordum)..
hayirlisi olsun canim biz bebek icin mucade ederken ayrica eslerimizi mutlu etmek icin ugrasiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…