Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba ben bugün doktor kontrolüne gittim geçen ay tahmini erkek demişti bu ayki kontrolde yanıldığını bebeğin kesin kız olduğunu söyledi. O şekilde listeye eklersen sevinirim

merhaba kızlar valla bugün bi garipti 1 aydır oğluşum diye karnımı sevdik salak doktor yüzünden bugünde kız dedi bi garip olduk. Benim için kız erkek farketmez ama insan kendini erkeğe hazırlayınca garip oldu.

ceylan canım 2 li testi yaptır mutlaka birde 12 haftada cinsiyet sorma yanılıyorlar bak bizim yanıldı doktor.

Çakır canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun dualarımız seninle

iyi geceler kizlarrr geldim selam verdim kaciyorum uyusam iyi olacak hem yorgunum hemde yarin yine nobetciyim...
CAKIR canim RABBIM gonlunun muradini versin INSALLAH bu sefer son tedavin olur...
LORKEM INSALLAH mutlu sona ulasanlardan olursun...
BUFFFF canim anacim senin gebeligin her safhasi suprizlerle dolu senin melek supriz yapmayi seni sasirtmayi seviyor..RABBIM minik melegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin...

sorma ya bebeğim durmadan süprizler şaşırtmalar yapıyor allah sonumuz hayır etsin. Bugün görsen doktor cinsiyet için bakıcak benim kız elini bacak arasına koydu göstermiyor. Bayağı bekledik elini bacak arasından çıkarması için ve sonra doktor yanılmışım kız dedi

hadi yaaa kızmıymış bebişinn banada 6. ayda ögren cinsiyetini diyolardı bugün bende havalana havalana nedenmiş o arkadaşım benimki kadarken ögrendi artık biliyolar demiştim
hadi kızın hayırlı olsun inşallah hayırlı evlat olur canım yarında allahtan bişey çıkmazsa kesin gidecem kızlar ama bacagımda iltihaplanma oldu galiba diz kapagımdan üzeri agrıyo sanırım diz kapagım şişecekşişincede 2 aydan önce düzelmiyo bükemiyorum bacagımı sürekli zonkluyo rabbim yardımcım olsun

cnm kız erkek önemli değil sağlıklı hayırlı olması ama kız bebek denilince bir hoş oluyorum

cnm bu havalar romatizmayı hiç sevmiyor çoook geçmiş olsun

cnm bu havalar romatizmayı hiç sevmiyor çoook geçmiş olsun

evet canım iyi bile dayandı geçen yıl marttan beri bebiş için ilaçlarımı bırakmıştım mayısta diz kapagım şişmişti en son sonrada ufak tefek agrılarım olmuştu 3 ayımızıda atlattık inşallah bundan sonrasıda su gibi kolay geçer

geçmiş olsun ceylanım ..inşallah cabuk gecer
bende 2diş çeektirdim daha 1 tane ve 20 likde çekilcek neyse iyiyim ama şimdilik..

bitterim kızın hayırlı olsun:)

fındığım annesine şifa olur su gibi akar gelir kollarına bebişin

16. hafta biliyorlar cinsiyeti canım. çok geçmiş olsun hamilelikte hasta olunca insan çok daha zor geçiriyor. inşallah çabuk atlatırsın. Bebeğim 16+2 ama usg de 16+3 çıktı çok şükür arayı kapattı hatta ileri gitti canım kızım ay çok garip ya. bugün oğlumu görmeye gidiyoz dedik kızımız olduğunu öğrendik

bende 2diş çeektirdim daha 1 tane ve 20 likde çekilcek neyse iyiyim ama şimdilik..

sanada geçmiş olsun canım çok teşekkür ederim 2 dişi birdenmi çektirdin diş işide en sevmedigim diş ya benim 20 likler ya çıkmadı yada sessiz sedasız çıktılar bilmiyom artık sondaki dişlerim az problemliydi ama dolguyla halloldu inşallah onlardır yaw damakta yer yok çıkmazlar inşallah
fındığım annesine şifa olur su gibi akar gelir kollarına bebişin
inşallah canım yaa rabbim inşallah hepinize nasip etsinde beraber anlatalım agrıyan yerlerimizi bilgemle uymuyoz pek onun kasıgı agrıyo benim göbegim o bulantılı geçirdi ben bulantısız belki sizlerle aynı yerlerimiz acır
neyse kızlar ben artık çıkıyorum buralar uludaga döndü yarın 2 vesait dolmuşla gidecez valla traktör tekeri gibi bi çizme aldırdım eşime sırf yarın için inşallah sag salim gider dönerim tabiki güzel haberlerle allahın izniyle
hepinize iyi geceler öptüüükkkkkkk

cnm kız erkek önemli değil sağlıklı hayırlı olması ama kız bebek denilince bir hoş oluyorum

evet canım kız erkek önemli değil sağlıklı olsun yeterki. Bebeğim temmuzda doğacak yengeç burcu olacak aslında yengeç burcu kızlara daha bir yakışıyor hamarat evci merhametli içli bir kızım olacak yuppiii ama eşim biraz üzüldü o erkek olmasını istiyordu

kızz beslenmen işe yaramış görüyomusunuz esraa demiştim ben bitter tosuncuk doguracak onun bebeşini ısır diye benimki annesi gibi cılız çıtı pıtı bişey olur esra sen bitterin kızını ısır emi

çok geçmiş olsun canım ağrın vardır şimdi senin. Ya sorma ekin bi erkek bi kız doktor %95 kız dedi eşimde diyorki % 5 yanılma payı var dedi bende aaaaaaaaaaaa yeter ya artık değişip durmasın sende unut dedim kız babası olcan çok şanslısın

ekinim çok geçmiş olsun normal çekim mi ameliyat mı

normal çekim canım..

ceylanım sağol pazarteside diğeri için gideceğim.adetliyek diş çekilr dimi sorun olmaz..pazara gelir benimki 18.gün:)
yarın sizinde test var inşallah herşey yolunda gider canım dikka et giderken yerler hala karlımı?

o kdr gözüm dönmüşki bir an önce adet gelmeden bu döngü içinde hepsini çekseler kılım kıprıdamaz:)
kız evlat daha hayırlı de sen kocana hayırlı sağlıklı olsun bizlere yeter..

çekilir galiba nolacakki bişey olmaz evet sabah test var terler kar canım yukarı detayla yazdım

valla beslenme işe yarıyor canım bol bol elma ye elma bebeği besliyor tavsiye ederim. Demek benim kız tosun olcak pişıkkk benim kızım ideal kiloda olcak şekerim ama esra isırabilir :) demek senin bebek annesi gibi çıtı pıtı duyda inanma :)) ben 55 ile başladım bugün 58 çıktım bu ay 1kg 300 gr almışım iştahım açık olsa kaç kilo alcam kim bilir. Gerçi nerdeyse 4 ayım bitecek normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…