Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemmmmmmmmmmmmmmmm
bilgemmmmmmmmmmm
bilgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seslerı duymaz oldun kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nbrsın ?

Gunaydin kizlar.
Ekintorum cok heyecanlandim.
Hayirli haberlerle gel insallah.

Mavi uzme kendini,esin de uzulmustur sonuca.
Elele verim ve mucadeleye devam edin.

Ceylan gitti mi acaba hastaneye.
Guzel haberler getirir insallah.

LORKEEE
seni yasam kocum yaptim.. :))
yaa ben artik hicbiyere yetisemiyorum hastaneyle ev arasi kosturmakdan aradakileri atliyorum hep bu durum icin formul uretmek lazim

sağol bitanem. doğal davranmaya çalışıyorum. çok üstüne gitmemden de rahatsız oluyo. hiçbişey olmamış gibi davranacam. zaten çok farklı bişey beklemiyodum ben ama. yinede o kadar vitaminden biraz yükselmiştir diye umut ediyordum. çünkü değerlerin değişmemesi benim zararıma. ben ısrar ettim, mücadele ettim kullansın diye. ama nasip değilmiş. eğer biraz daha iyi çıksaydı o da gayret edecekti. beni üzen bu oldu. neyse artık olan oldu. önümüze bakacaz. biraz geçsin bakalım zaman.

Günaydın Kızlar

Nasılsınız. ben pek iyi sayılmam yine malasef sizi üzmek istemem ama eşim dün hiç konuşmadı. yarında hastaneye inşallah gider diyorum. Hayırlısı artık
gunyadın mavii
sen sıkma canını esının ılk tepkısının bole olması normal sayılabılır ama onu sen gaza getıreceksın ınsallah tekrr ustune gıtme suan kendısı bence dusnuup yola devam edecektır bıraz kafa dınlemek ısteyebılır
yada tedavıyı ertelememk gerektıgını dusunup hareket edecektır

LORKEEE
seni yasam kocum yaptim.. :))
yaa ben artik hicbiyere yetisemiyorum hastaneyle ev arasi kosturmakdan aradakileri atliyorum hep bu durum icin formul uretmek lazim

tamam oldum gıttı ama senın ısın zor canım ya sana ben bıle yetısemem buyuk ıhtımal
ben senın yerınde olsam emınım bende zorlanırdım
ınsan ustu bı performans lazım haklısın valla

kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)

Sağol tatlım, inşallah dediğin gibi olur. Bende senin gibi umut ediyorum, inşallah kendisi devam etmesi gerektiğini düşünür. Allah razı olsun hepinizden. insan paylaşmak istiyor. iyi ki varsınız

kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğine kavuşacaksın bu sefer. Rabbim yüzünü güldürsün.

Iyiyim kuzum ,yeni kalktim ,hemencik buraya geldim:)sen nasilsin?
hamdolsun bnde ıyyıım brtanem
esraaaaaaaaaaaaa
gunaydinnnn
umudum sen yazmıssın ben cıkmısım
El ele vermek. beni üzen bunu yapamamak zaten
:))))))))
elını kır onun
hepsı aynı bu erkeklerın yhaaaaaaaa
ama sen uzme tatlı canını
bnde sen böle yazınca heyecanlandım
ınsallah evlatların senınlen olur tatlum

hayırlı haberlerlen gel cnm benm

ceylan bugun dktora gıdıcektı demı
ne zamn gelır acep

MAVII
canim hepimiz zaman zaman bu duyguyu yasiyoruz burda hamile kalanlarda bu duyguyu yasadilar emin ol zaman zaman bikiliyor herseyi birakasi geliyor insanin ama birakmakda cozum degil....
biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi RABBIMIN mucizesi...
elimizden gelen bise olsa yapmazmiyiz..bak sen zaten tup bebek raporu cikarmak icin ugrasiyodun hepimiz dogal yoldan gebelik yasamak istiyoruz ama RABBIMIN mucizeleri bitmez senin icinde bizim icinde bebegimiz hayirlisiyla gelsinde dogal yada tuple farkedermi hic...
bu sonuclar senin icin esin icin supriz oldu uzulmekde haksizsin diyemem ama buda gecici bir surec hersey yoluna girer esinde bu soku atlatsin yine elele devam edeceksiniz...

benim esimde 10 gundur vitaminleri kullanmiyor dedim niye kullanmiyorsun hasta zaten antibiyotik kullaniyor bu yuzden kullanmiyormus...ustune gitmedim gidemedim kendi istedigi icin kullansin benim zorumla degil tabiki bende ikna icin elimden geleni yapiyorum ama napim zorla olmazki...t

canim cakirim RABBIM yardimcin olsun INSALLAH hersey yolunda gider burdan hamileyim dedigin gunler cok yakin RABBIMIN izniyle

Canım rüyan hayır olsun inşallah.
Pazartesi burada halay çekelim.

Ekintoş'um hayırlı haberlerle dön inşallah.

Kıyamam ben sana,
Geri sayıma hazırlanıyoruz demekki.
İnşallah bu sefer halay çekicez çakır cım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…