- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.841
eskısehır canım
bilgemmmmmmmmmmmmmmmm
bilgemmmmmmmmmmm
bilgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seslerı duymaz oldun kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nbrsın ?
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim mavim esinin uzerine cok gitme bu senin icin ne kadar zo bir durumsa emin olki onun icin daha zor..
esinin uzerine cok gitme derken kendi halinede birakma sakin herseyin HAYIRLISI HAYIRLI ZAMANDA olsun canim...
bizler ne kadar uzulsekde yasananlari yasanmasi gerekenleri degistiremiyoruzki....
esini mutlu edecek formuller uret mesela...
ne hissettigini inan iyi anliyorum benim esim ilk sonucu aldiginda yikilmisti (kaldiki bildigi birseydi ben bile evlenmeden sonucu biliyordum)..
hayirlisi olsun canim biz bebek icin mucade ederken ayrica eslerimizi mutlu etmek icin ugrasiyoruz...
Gunaydin kizlar.
Ekintorum cok heyecanlandim.
Hayirli haberlerle gel insallah.
Mavi uzme kendini,esin de uzulmustur sonuca.
Elele verim ve mucadeleye devam edin.
Ceylan gitti mi acaba hastaneye.
Guzel haberler getirir insallah.
gunyadın maviiGünaydın Kızlar
Nasılsınız. ben pek iyi sayılmam yine malasefsizi üzmek istemem ama eşim dün hiç konuşmadı. yarında hastaneye inşallah gider diyorum. Hayırlısı artık
LORKEEE
seni yasam kocum yaptim.. :))
yaa ben artik hicbiyere yetisemiyorum hastaneyle ev arasi kosturmakdan aradakileri atliyorum hep bu durum icin formul uretmek lazim
gunyadın mavii
sen sıkma canını esının ılk tepkısının bole olması normal sayılabılır ama onu sen gaza getıreceksın ınsallah tekrr ustune gıtme suan kendısı bence dusnuup yola devam edecektır bıraz kafa dınlemek ısteyebılır
yada tedavıyı ertelememk gerektıgını dusunup hareket edecektır
kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
hamdolsun bnde ıyyıım brtanemIyiyim kuzum ,yeni kalktim ,hemencik buraya geldim:)sen nasilsin?
umudum sen yazmıssın ben cıkmısımesraaaaaaaaaaaaa
gunaydinnnn
:))))))))El ele vermek. beni üzen bunu yapamamak zaten
bnde sen böle yazınca heyecanlandımkızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
herkese günaydın....
ekincim geçmiş olsun...diş işlerini ihmal etmeyin aman,ben neler çektim..hala pişmanlık yaşıyorum..
çakırcım inşallah herşey güzel gitsin,güzel olsun
lorkeeeeeeeeeeee sakın iptal etme...bütün ana yollar açık................
ve ben biraz sonra çıkcam.önce NST sonra doktor...sanırım bugün gün kesinleşir....
kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
hayırlı sabahlar kızlar
sabah rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm ve değer 26 çıkıyor hemşire diyoki hamilesin işte diyo ben şok diyorum ki bu değer artacak mı diye soruyorum evet artar diyo
pazartesi bi gelse inş rüyam gerçek olur ama değer daha yyüksek çıkar inş....
bu rüyamı eşime anlattım bana test alma sakın diiyen adam şimdi al istersen bi tane diyo bende yok dedim pazartesiyi bekleyeceğiz sabırla inş
ŞAFAK 4 GÜN
herkese günaydın....
ekincim geçmiş olsun...diş işlerini ihmal etmeyin aman,ben neler çektim..hala pişmanlık yaşıyorum..
çakırcım inşallah herşey güzel gitsin,güzel olsun
lorkeeeeeeeeeeee sakın iptal etme...bütün ana yollar açık................
ve ben biraz sonra çıkcam.önce NST sonra doktor...sanırım bugün gün kesinleşir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?