Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerçekten nekadar çıtır varmış aramızda

ben deeeee 29 yaşında 3,5 yıllık evliyim....

bebişim 30umda kucağımda olucak inş

inş kucağında olur cnm Rabbim nasip etsin hepimize yaş önemli değilde hepimiz derdi bir burda ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz

paylaştıkça bu dertler azalıyor çok şükür

öff kızlar ne kadar çıtırsınız, gıcık oluyorum size.şaka şaka:)) ihtiyar heyetine +! beni de ekleyin. sanırım en büyüklerden bri olmaya adayım yaş 34,5. ve 7.5 yıllık evli çocuksuz.

sevser cennet ne kadar kucuksunuz ben 24 um gerci artik 25 desem daha iyi olur nisanda dogum gunum 24 lukler dalga gecmeyin biz de ihtiyar heyetine kayiyoruz artik :18:

Orası hiç belli olmaz canım benim hayırlısıyla pazartesiyi bekleyelim görelim inşallah güzel şeyler olur...

Bilgemmm canım kan sulandırıcıları neden verdi doktor?
Vücudunun İhitycı duyduğu için mi yoksa tüp bebek olduğu için önlem amacı mı?

sevser cennet ne kadar kucuksunuz ben 24 um gerci artik 25 desem daha iyi olur nisanda dogum gunum 24 lukler dalga gecmeyin biz de ihtiyar heyetine kayiyoruz artik :18:

biraz öyleyim cnm erken yaşta evelndik işte nasip ama iyiki evlenmişim böyle kocayı nerde bulacaktım

Allah razı olsun iyidir kocişim

evet cnm haklısın şimdi ceylanın yazdıklarını okuyunca bende aynı durmduydayım regli bekliyorum ama o hamiş şu an inş inş bende öyleyimdir
azıcık bişe hissetsem lavaboya koşuyorum tmm geldi diyorum ama yok çooook şükür gelmez

amin canım inş. evet aynı dilden konuşuyor olmak güzel...

evet çoooooooooooooooook güzel iyiki kk yı ve sizi tanımışım diyorum ki sadece ben değilmişim bu dünyada tek öğrendikçe bazı şeyleri umudum artıyor inş benimde bizimde olacak

Son düzenleme:
bebiş durumun nasıl senin cnm ben geçmişi okuyorum ama normal isimlerimiz olmadğı için çok hafızamda tutamıyorum :44:

2 yıldır olmuyor bebeğimiz eşim azosperm
Kısmetse şubat reglimle tüp bebeğe başlıyoruz canım.
Kadıköy acıbadem de,
Ön görüşme yaptık şuan antibiyotik ve folikasit+B12 takviyesi kullanıyorum.
Antibiyotiği herhangi bir komplikasyon a karşı önlem için verdi doktor.
Bende durumlar böyle.
Sende tüp bebek tedavisindesin diye biliyorum, öyleydi değil mi?

canim azosperm demissin hicmi cikis yok

onemli olan mutlu olmak tabi bir de sorunu erken ogrenmissiniz zamaniniz var

evet bi yandan iyi ama ben geç kaldığımızı düşünüyorum eşimin sorununu öğreneli bir yıl oldu henüz sorun sayı morfoloji hareket düşüklüğü
bende bu ay öğrendim pkoyum ama şükürler olsunki kaliteli bi yumurtam oluştu bu ay gün sayıyorum ay sonuda olmazsam kan testi yaptıracağım inş.

yaşım küçük olduğu için buna yordular küçüksün olur dediler ama tedavi şartmış bize çok şükür yine de bazı şeyleri aşmış olduk eşim en azından artık bazı şeyleri anladı ve tedavi için mücadele veriyor...

hayatgüneşim sizin problem neydi?

sebebsiz infertilite canım bizimki. ben de yumurta rezerv iyi, yumurtlama normal. eşim yeni test yaptırdı 78 milyon sayı iyi yani. dna hasarı %9 çıktı. ama 5-6 yıldır olmuyor işte(
1 aşılama, 2 tüp, 2 donma çözme tedavisi olduk son 3 yılda. ama tedavilerde negatif. biz de kendi haline bıraktık artık...

canim azosperm demissin hicmi cikis yok

Elimizde 5 adet test var 3 ünde yok çıktı.
Diğer ikisinde çok çok az çıktı 9 -10 adet çıktı.
Doktor "havuz yöntemi yapalım belli aralıklarla spermleri alıp donduralım opu olacağı gün çözelim eğer öylede elde edemezsek enson micro tese" dedi.

mues şaka gibi benim eşimde azospermi hastası!!!
evet canım ikinci tüp bebek tedavimizdeyiz biz.ilki olumsuzdu. bahçecide tedavi oluyoruz.
antibiyotiğe erken başlamışlar bence proflaksi amacıyla 3 gün önceden alsan yeterli. mg mı yüksek tek doz oda yanii. inş herşey yolunda gider. eşin ne zaman ameliyat olucak daha önce oldu mu yoksa??

normal yoldan cikis olmus insallah m teseye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…