- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.901
Anaaaa benim bebiş hep sağda duruyor ..
Ben sırt üstü yattığımda , karnımda elimi gezdiriyorum , sol taraf hep yumuşacık .. Ama sağda bir sertlik var ..
Ama canım benim ki tüp bebek , dr gidip rahmin sağına yerleştirdiyse embriyoyu , orda tutunması normal ..
Neyse hayırlısı olsun , kız erkek , hepsi bizim ..
Ceylan'ım ense kalınlığı 3 mm ve altında olması gerek ..
Yani 1.2 mm çok güzel bir ölçüm maşallah ..
Mesela senin o dediğin bayanın ki riske yakın , anladın mı?
Yaşından dolayıda olabilir .. Ama bence amniyon sıvısına bakılmalı , genetik bir sorun var mı diye ?
yaşın küçükmüş en azından bu avantajın var inşallah fazla bekletmez
bende 24 yaşındayım 3 buçuk yıllık evliyim
bakıldı cnm normal onlar...dr da bi anlam veremiyo ... sebebi belli değil sperm düşük ama neden ??
bide biz karstayız burda şartlar mağlum( eşim polis görev bakımından burdayız bakalım allahım hepimizin yardımcısı olsun...
24 yaşındayım , 4.5 yıllık evliyim ..
Yarışmacı arkideşlere başarılar ..
senin ki erken yaşta evlenmenin avantajı :))
ayyy sor olmuyomu koldan kendinmi yapıyosunBen hergün kollarımdan bir tane clexane 0.4 lük kan sulandırıcı iğne vuruluyorum , artık vurula vurula beze yapmış .. Şişliklerle dolu ..
Pzt gittiğimde dr'a soracağım , artık göbek yada bacağa geçmek istiyorum diye ..
ben hiç anlamıyorum ya nerdeyse sertlik falan hissetmiyorum göbüş büyük olunca
hıımmm anladım canım zaten ona yaşındanda dolayı yapacaklarmış
pazartesi ögleden sonraya kalırsanız belki karşılaşırız ama sanmıyorum bizim içimiz ögleden önce bitti
geçmiş olsun tekrar inşallah hastalıklar uzak olsun çok zor ya
büyüyo işte kereta sagol canım rabbim sizede nasip etsin inşallah belli olmaz daha erken olabilir bence
Evet öğleden önce biter bizim işimiz ..
Cuma günüde sonuç alırım , hemde iğnelerim bitiyor onu yazdırırım ..
Pzt günü sabah ablamda gelicekmiş bizim hastaneye kürtaj olmaya ..
Ben kendisi ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum ..
Ona canım sıkıldı , keşke karşılaşmasaydık ..
Ama bizim ki randevulu , randevu kartıma 30 ocak yazdılar , pzt gitmem gerek ..
Salı yada başka bir gün gidemem ..
Evet kendim yapıyorum her akşam 7'de ..
ordan bari şansımız gülmüş
ayyy sor olmuyomu koldan kendinmi yapıyosun
bencede geç artık aman sormayı unutma
benimde kasıgımda hep sol tarafımı sanki içten cimcikleniyo gibi oluyo biliyomusun bilgem eşimde diyoki cimcikliyosa kesin kızdır erkek olsa tekmelerdi diyo
21 yaşındayım 16 aylık evliyim bende başarılar diliyorum : ))
Canım o hiç belli olmuyor , belirti arama bence .. Bol bol dua et ..kızlar size birşey sormak istiyorum bebişi olan arakadaşlarıma;
bebeğinizin tutunduğunu hiç hissettiniz mi nebiliyim sonradan aa bu şikayetim demekki bebektenmiş dediğinz oldu mu?
ister istemez kendimi dinliyorum sürekli. ilk transferimde göğüslerim çok sancıyordu şimdi hiçbişrşeyim yok sadece büyüdüler. biliyorum çok bağlayıcı değil bu şikayetler ama yinede sormak istedim...
bence cumaya kalmaz bile sonucunuz
karşılaşmazsınız bence onu direk kürtaj olan kata alırlar gibime geliyo
kızlar size birşey sormak istiyorum bebişi olan arakadaşlarıma;
bebeğinizin tutunduğunu hiç hissettiniz mi nebiliyim sonradan aa bu şikayetim demekki bebektenmiş dediğinz oldu mu?
ister istemez kendimi dinliyorum sürekli. ilk transferimde göğüslerim çok sancıyordu şimdi hiçbişrşeyim yok sadece büyüdüler. biliyorum çok bağlayıcı değil bu şikayetler ama yinede sormak istedim...
cennet kokulum nasılsın canım regl günün bugünmüydü inşallah hamilesindir be canım
Evet kendim yapıyorum her akşam 7'de ..
Zor ama ne yapayım , insan usanıyor bir zaman sonra ama sonra aklıma bebeğim geliyor , onun için değer diyorum .. Hemen töğbe Allah'ım diyorum :)
Anaaam , adım bir ara topiğin çıtırına çıkmıştı ..
Meğer ne çok çıtır varmış..
Sevser , esra , ceylan , ben ..
Birde ihtiyar heyeti var ama onu ceylan bilir..
yok cnm salıydı benim regl günüm ama yumurtam geç çataldığı için ay sonunu bekliyorum yani pazartesiyi olmazsam kan vercem inş ama ağrılarım başladı sanırım olcam
21 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim başarılar.............
ben hiç hissetmedim benim bazen hiç gögüslerim agrımazdı bazen yan tarafları acırdı bazende uçları o ayda uçları acımıştı
ilaçlı takip oldugu için tek tük kasık agrısı olmuştu ve normal regl belirtileri vardı ben zaten adet olmayı bekliyordum benim her zaman belim agrıdıgı için bel agrısını sayamayacagım
Canım o hiç belli olmuyor , belirti arama bence .. Bol bol dua et ..
Kimisinde kasıkta batma olur , göğüs ucları falan acır ama kimisinde de hiç bişey olmaz..
Ben bu tedavimde hiç belirti aramadım , çok şükür bebeğim benimleymiş..
İnşallah sende hamişsindir , inan çok mutlu olurum.
İnşallah dediğin gibi olur..
Kızlar ben kaçar , öpüyorum herkesi..
Yemek yemem gerek , acıktımda biraz..
Hoşçakalınnnnnnn...
sayıyımmııııııı
ekiinnnnnnnn
eneessssss
maviiiii
bitterr
lorkeeeeeeeeee(ona gıcıklıgım var bu aralar ekintoşundan dolayı )
sonraaa
ekintoşta ihtiyarmış meger
aklıma gelenler bunlar:44::44::44::44:
ben hiç hissetmedim benim bazen hiç gögüslerim agrımazdı bazen yan tarafları acırdı bazende uçları o ayda uçları acımıştı
ilaçlı takip oldugu için tek tük kasık agrısı olmuştu ve normal regl belirtileri vardı ben zaten adet olmayı bekliyordum benim her zaman belim agrıdıgı için bel agrısını sayamayacagım
amannn sendemi çıtırdın yaw
hiç memnun olmadım bu durumdan ne çokmuş çıtır hepimizin papuçlar dama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?