Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormonlara bakildimi peki bizde de varikosel yok ama fsh hormonu dusuktu esim 3 aydir klomen kullaniyor

bakıldı cnm normal onlar...dr da bi anlam veremiyo ... sebebi belli değil sperm düşük ama neden ??
bide biz karstayız burda şartlar mağlum ( eşim polis görev bakımından burdayız bakalım allahım hepimizin yardımcısı olsun...

canim baska bir sebebi olabilirmi bilmiyorum ama yoksa vitamin kullanabilirsiniz ikinci testten sonra doktor onerir ona gore yolunuzu cizersiniz sonuclarinizi kaan aydosa mail atip onun fikrini de sorabilirsin adresi doktoraydos@gmail.com

canim baska bir sebebi olabilirmi bilmiyorum ama yoksa vitamin kullanabilirsiniz ikinci testten sonra doktor onerir ona gore yolunuzu cizersiniz sonuclarinizi kaan aydosa mail atip onun fikrini de sorabilirsin adresi doktoraydos@gmail.com

saol cnm tşk ederim.. işte saraçoğlunun sitesinden keçiboynuzu pekmezini aldık keçiboynuzu kürü nü yapıyoruz bakalım artık.. kaan aydos ankaradamı ?

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee Bebişimiz Erkek..
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde Bebişimiz Kız..
Ronya: ........................... ...Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Kız ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta Bebişimiz Kız..
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................Şubatta tüp bebek tedavisi başlıyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................İğneli yumurta takibinde...
sevser...............................Aşılama tedavisinde..
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
çakır.................................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................İlaçlı yumurta takibinde...
5N1Ke.............................Tüp bebek tedavisinde..
Melisdilek.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
cennet kokulum................İlaçlı yumurta takibinde...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen ...

Kızlar Ceymi'nin şimdiye dek doğum yapmış olması gerek .. Ama gelip bildirmedi..
Aynı şekilde kayyumda hafta olarak baya öndeydi , oda doğum yapmış olmalı ..
Artık her ikisinide doğum yapmış farz ederek , listeyi güncelliyorum..

Not : Listeye girmek isteyen arkadaşlarım , bir müddet topiğe gelip gitmeniz gerek ..
Not : Listeye giren arkadaşlaraım , bize bir sebep bildirmeyip ( hastalık, doğum , tatil vs .) 2 hafta ve daha uzun süre içinde topiğe uğramıyorsa , ismi listeden silnecektir..

Son düzenleme:
Ceylan gozun aydin ,masallah kuzuna
Ense kalinligi 1.2 mm cikmis.Super.
Pzt sabah gidiyorum bende 2li teste,insallah bizim olculerimizde guzel cikar boyle.
Sen bir dahaki randevunu pzt gunu mu alicaksin?
ben pek anlamıyorumda kaç çıkması gerektigini doktor iyi dedi ama bi tane 44 yaşında bayan vardı23 yıl sonra hamile kalmış kendiliginden onunki 2.8 çıktı yaşından dolayımı acaba:26:
inşallah canım merak etme seninkide güzel çıkar allahın izniyle evet sonuçları görelimde dedi diger randevu için alınca söylerim
amanın ceylan kocamn olmus bebegın
sız bnce ana bebek aclıga dayanamıosunuz
kız napalım erken aklkınca insan acıkıyo önceden akşama kadar bile yemedigim olurdu artık dayanamıyorum ilk başlarda daha çok acıkıyodum bu iyi halim orda hastanede konuşuyoruz herkes böyle doymak bilmiyorum diyolar inşallah yakın bi zamanda senide görecez esraaaaa o zaman sorarım ben sana

Maşallah
Ceylan'ım çok sevindim sağlıklı olmasına...
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah..........
inşallah canım amin darısı başına

bilgem notlarını sevsinler senin kız

:) bende ankaralıyım izne gittiğimizde gideriz inş gerek kalmaz ( teşekkür ederim saolasın..
bi tek sen ilgilendin.Bende aranıza katılıp sizlerle dertleşmek isterim....

katıl canım aramıza rabim inşallah en kısa zamanda gönlünün muradını verir kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın

canımm gözün aydınnn geriye bir tez kaldı onuda doğumdan sonra halledersin artıkk
maşallah kızına ne güzel büyümüş aldın mı cicilerini

bilgemm ben cinsiyetini bile gördüm
ama rüyamda hastaneden geldikten sonra uyumuşum doktor ultrasyonla bakıyo diyorum o kadar baktın cinsiyetini görürsen söyle bari diyorum büyütüyo ekrana yaklaştırıyo orasını kız görüyorum doktorun gözüne öyle bi sevinçle bakıyorum ki annem sagda olursa erkek solda olursa kız derler diyo doktor ultrasyonla hep sol tarafımdan baktı bakalım dogru çıkacakmı koca karı bilgileri

Canım rüyan hayır olsun inşallah.
Pazartesi burada halay çekelim.

]

inş cnm çekeriz ama benim regl ağrılarım başladı umudumu yitiriyor gibiyim bide bugün dayanamayıp test aldım erken biliyorum ama merak işte koca bir tek çizgi hayırlısı Rabbimdenpazartesiyi beklicez

araştır cnm inş iyi olur benim kalp kapak yetmezliği vardı ama çok şükür ki 11 senedir penisilin iğne vuruluyorum 3 hafta da bir geçti sayılır ama kontrole gitmem gerek... benim diz kapağımda çok nadir şişerçok soğuk havalarda maalesef böyle işte ....
bebeğin kocaman olmuş maşaallah ona sağlıklan büyüsün inş cnm

ÇAKIR cnm Rabbim hakkında hayırlsını versin bebğine kavuşursun inş

kızlar gökçenden haber varmı............

kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)

allahım yardımcın olsun senı okadar iyi anlıyorum kii... benim transferim 6 gün önce oldu. bütün aşamalarda şu beklemek yok mu hayat duruyor sanki
testlerimiz pozitif çıkar inşallahhhhh

geçmiş olsun tekrar inşallah hastalıklar uzak olsun çok zor ya
büyüyo işte kereta sagol canım rabbim sizede nasip etsin inşallah belli olmaz daha erken olabilir bence

Anaaaa benim bebiş hep sağda duruyor ..
Ben sırt üstü yattığımda , karnımda elimi gezdiriyorum , sol taraf hep yumuşacık .. Ama sağda bir sertlik var ..
Ama canım benim ki tüp bebek , dr gidip rahmin sağına yerleştirdiyse embriyoyu , orda tutunması normal ..
Neyse hayırlısı olsun , kız erkek , hepsi bizim ..

Ceylan'ım ense kalınlığı 3 mm ve altında olması gerek ..
Yani 1.2 mm çok güzel bir ölçüm maşallah ..
Mesela senin o dediğin bayanın ki riske yakın , anladın mı?
Yaşından dolayıda olabilir .. Ama bence amniyon sıvısına bakılmalı , genetik bir sorun var mı diye ?

Ben hergün kollarımdan bir tane clexane 0.4 lük kan sulandırıcı iğne vuruluyorum , artık vurula vurula beze yapmış .. Şişliklerle dolu ..
Pzt gittiğimde dr'a soracağım , artık göbek yada bacağa geçmek istiyorum diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…