- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.941
sebebsiz infertilite canım bizimki. ben de yumurta rezerv iyi, yumurtlama normal. eşim yeni test yaptırdı 78 milyon sayı iyi yani. dna hasarı %9 çıktı. ama 5-6 yıldır olmuyor işte(
1 aşılama, 2 tüp, 2 donma çözme tedavisi olduk son 3 yılda. ama tedavilerde negatif. biz de kendi haline bıraktık artık...
Elimizde 5 adet test var 3 ünde yok çıktı.
Diğer ikisinde çok çok az çıktı 9 -10 adet çıktı.
Doktor "havuz yöntemi yapalım belli aralıklarla spermleri alıp donduralım opu olacağı gün çözelim eğer öylede elde edemezsek enson micro tese" dedi.
kızlar size birşey sormak istiyorum bebişi olan arakadaşlarıma;
bebeğinizin tutunduğunu hiç hissettiniz mi nebiliyim sonradan aa bu şikayetim demekki bebektenmiş dediğinz oldu mu?
ister istemez kendimi dinliyorum sürekli. ilk transferimde göğüslerim çok sancıyordu şimdi hiçbişrşeyim yok sadece büyüdüler. biliyorum çok bağlayıcı değil bu şikayetler ama yinede sormak istedim...
ceylaaaaaaaaaaaaaan bende bekliyorum regl olmayı veeee benimde belim ağrır her zaman gerçi bu sefer ağrı çok oldu ama ben bi heveslendim şimdi
veeee geçen gün iki üç defa sağ göğsümün ucuna böyle sancı vurdu acıdı yani
kız senlen ben benziyoz hee bende üç buçuk yılllık evliyim sende ama yaşlar tutmuyo aynı tedaviyi gördük preseed kullandık ayy acaba bende senini gibi hamişmiyim acep yaaa
canımm gözün aydınnn geriye bir tez kaldı onuda doğumdan sonra halledersin artıkk
maşallah kızına ne güzel büyümüş aldın mı cicilerini
gerçekten nekadar çıtır varmış aramızda
ben deeeee 29 yaşında 3,5 yıllık evliyim....
bebişim 30umda kucağımda olucak inş
bu durumda ben de mi ihtiyar heyetindeyim :18:
mues şaka gibi benim eşimde azospermi hastası!!!
evet canım ikinci tüp bebek tedavimizdeyiz biz.ilki olumsuzdu. bahçecide tedavi oluyoruz.
antibiyotiğe erken başlamışlar bence proflaksi amacıyla 3 gün önceden alsan yeterli. mg mı yüksek tek doz oda yanii. inş herşey yolunda gider. eşin ne zaman ameliyat olucak daha önce oldu mu yoksa??
mues keşke senin opu gününde eşinden sperm hücresi bulabilseler. donma çözme işleminden sonra kaliteleri öenmli ölçüde düşüyor malesef. bizim birde öyle deneyimimiz oldu.
buarada ne mutluki size az da olsa çıkış olmuş insan başına gelmeyince kıymetini bilmiyor doğal olarak ama bir tanesi bile okadar kıymetliki...
azospermi olsa hiç çıkış olmazdı buarada
kaç test yaparsanız yapın..
inşallah hadi bakalım kız benide merak ettirdin şimdi sen test yapmıştın negatif görmüştün dimi ay karıştırmıyorum bende adetten bi kaç gün önce yaptım benimde negatif çıktı adet günümde silik çıktıinşallah seninkide öyle olur
evet cnm doğru hatırlıyon bugün yaptım negatif çıktı adetimden 2 gün geçti ama yumurtlamadan da11- 12 gün geçti yani geç oldu yumurtlama eğer tutunmuşsa sanırım idrarda hcg hormonu daha yükselmemiştir ayyy inş cnm yaa çok umutlandım şimdi
pazartesi pazartesi pazartesi nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:
Mues'im bende kanda pihtilasma var.
O yuzden kullaniyorum.
Doguma 2 hafta kalana kadar kullanicam.
kimseler yok kizlar tabloma bi bakarmisiniz
My Ovulation Chart yine kesik cizgi cekti ve ovulasypn testinde hala negatif gecen ayda 19 gunumde pozitif olmustu
lorkecim bir bakarmisin
inş canım, nasıl rahatladım anlatamam, çok şükür stres bitti..
Aldım almammı ama don almadım3 tane 5'erli zıbın takımı aldım.. donuda yarın alırım belki, yarın tekrar çarşıya çıkıcam, şeker testi sonucunu almak için..umarım sorun çıkmaz şekerde
az kaldı merak etme sabıırrrrrrrr ben takip yaptırdıgımı bile unutuyodum biliyomusun fazla ümitle beklemedim daha öncede yaptırdıgım içinmidir nedir düşünmemeye çalış gün sayma kızzz
kimseler yok kizlar tabloma bi bakarmisiniz
My Ovulation Chart yine kesik cizgi cekti ve ovulasypn testinde hala negatif gecen ayda 19 gunumde pozitif olmustu
lorkecim bir bakarmisin
canım sen o kesik çizgiye takılma bence yumurtlaman olmamış
güzeller nasılsınızzz öpüyorum hepinizi
muesimm sanırım tedaviniz başlıyor heyecanlısın
RAbbim rastgetirsin
bugün çakırın transferi olacaktı umarım herşey yolundadır
inşallah güzel Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz
yaa aslında bugün negatifi gördükten sonra umutlarım azalmıştı ama senin yazdıklarını okuyunca umutlandım geç kaldın cnm 10 gündür gün sayıyorum ahanda bugünde bitti ŞAFAK 3 GÜN
ama bi yandan herşeyin hayırllısı diyorum gerisi işin gırgırı benim için Haktan ne gelirse boynumuz kıldan ince........
canım sen o kesik çizgiye takılma bence yumurtlaman olmamış
o zaman ovulasyon testine gore mi hareket edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?