Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

en güzelini yapmışssınız cnm bu tür durumlarda olmama nedeni bazen sadece stres olabiliyor. bence tamamen yapabiliyorsan bu konulardan uzaklaş buraya bile girme dimi tedaviye ara verdiniz kendi haline bıraktınız hiç yokmuş gibi yapabilirsen ne güzel olur...

mues keşke senin opu gününde eşinden sperm hücresi bulabilseler. donma çözme işleminden sonra kaliteleri öenmli ölçüde düşüyor malesef. bizim birde öyle deneyimimiz oldu.
buarada ne mutluki size az da olsa çıkış olmuş insan başına gelmeyince kıymetini bilmiyor doğal olarak ama bir tanesi bile okadar kıymetliki...
azospermi olsa hiç çıkış olmazdı buarada
kaç test yaparsanız yapın..

canım gögüslerin ağrıması kötüyemi işaret benim aşılamamın 3.gününden beri gögüsleri çok fena şişti çok ağrıyor yürürken bile
çok ağrıyor
ben bugün araştırdım iyi bişey gibi geldi bana ama hayırlısı bakalım

Mues'im bende kanda pihtilasma var.
O yuzden kullaniyorum.
Doguma 2 hafta kalana kadar kullanicam.

inşallah hadi bakalım kız benide merak ettirdin şimdi sen test yapmıştın negatif görmüştün dimi ay karıştırmıyorum bende adetten bi kaç gün önce yaptım benimde negatif çıktı adet günümde silik çıktıinşallah seninkide öyle olur

canımm gözün aydınnn geriye bir tez kaldı onuda doğumdan sonra halledersin artıkk
maşallah kızına ne güzel büyümüş aldın mı cicilerini

inş canım, nasıl rahatladım anlatamam, çok şükür stres bitti..

Aldım almammı ama don almadım 3 tane 5'erli zıbın takımı aldım.. donuda yarın alırım belki, yarın tekrar çarşıya çıkıcam, şeker testi sonucunu almak için..umarım sorun çıkmaz şekerde

İnşallah hayırlısıyla tedavilerimiz bebekle sonuçlanır.
Zaten onuda söyledi doktor çözdüğümüzde kalite düşebilir, ölebilirde dedi.
Opu günü tekrar sperm vericekmiş.
İnşallah herşey yolunda gider.
Sabırsızlıkla adetimi bekliyorum.
Hiç bukadar istekle adetimi beklememiştim
Sen şuan hangi aşamadasın.

evet cnm doğru hatırlıyon bugün yaptım negatif çıktı adetimden 2 gün geçti ama yumurtlamadan da11- 12 gün geçti yani geç oldu yumurtlama eğer tutunmuşsa sanırım idrarda hcg hormonu daha yükselmemiştir ayyy inş cnm yaa çok umutlandım şimdi

pazartesi pazartesi pazartesi nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:

az kaldı merak etme sabıırrrrrrrr ben takip yaptırdıgımı bile unutuyodum biliyomusun fazla ümitle beklemedim daha öncede yaptırdıgım içinmidir nedir düşünmemeye çalış gün sayma kızzz

Mues'im bende kanda pihtilasma var.
O yuzden kullaniyorum.
Doguma 2 hafta kalana kadar kullanicam.

Canımmm bilmiyordum.
Allah yardımcın olsun.
inşallah sağlıklı sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin,
Vallahi anne hakkı gerçekten ödenmezmiş,
Daha anne olmadan anladım bunu,
Evlat sahibi olmak için onca eziyet ızdırap çekiyoruz,
Birde anne olunca nelerle karşılaşıcaz kimbilir.
Rabbim güzel günlere eriştirsin hepimizi inşallah.
Rabbim annelerimize hayırlı ömür versin inşallah.
Anneciğini yitirmiş arkadaşlarımız varsada Rabbim yattıkları yerde dinlendirsin onları............

Son düzenleme:

Melisela'm canım koca göbüşünle ne tatlı olmuşsun öyle.

Fotoğrafına bayıldım.
Karların içinde öyle..........

az kaldı merak etme sabıırrrrrrrr ben takip yaptırdıgımı bile unutuyodum biliyomusun fazla ümitle beklemedim daha öncede yaptırdıgım içinmidir nedir düşünmemeye çalış gün sayma kızzz

yaa aslında bugün negatifi gördükten sonra umutlarım azalmıştı ama senin yazdıklarını okuyunca umutlandım geç kaldın cnm 10 gündür gün sayıyorum ahanda bugünde bitti ŞAFAK 3 GÜN

ama bi yandan herşeyin hayırllısı diyorum gerisi işin gırgırı benim için Haktan ne gelirse boynumuz kıldan ince........

güzeller nasılsınızzz öpüyorum hepinizi
muesimm sanırım tedaviniz başlıyor heyecanlısın
RAbbim rastgetirsin
bugün çakırın transferi olacaktı umarım herşey yolundadır
inşallah güzel Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz

Evet Ronya'm ama daha sanki yıl varmış gibi geliyor vakite geçmiyor bir türlü

hayırlısıyla olur inşallah canım rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…