Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bunlar iyi oldu cnm kullanırım arada...

hıııı ihtiyarımmmmm:)
Ekintos :) seni doğurur diyolardı hala burdasın kuzum :)

kızlar emine vardı o yokmu nerelerde ?

kızlar merhaba....
artık günümüz belli oldu.cumartesi günü Rabbim nasip ederse evladıma kavuşuyorum...

38+3dük bugün....
2900grdı bugün ....bu 200gr eksik çıkar heralde..
herneyse artık....Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
dualarınızı benden de eksik etmezseniz sevinirim....

canım rabbim seni ve bebeğini korusun sağlıkla kavuşun birbirinize inş ayy ne güzel heyecanlar dualrım seninle cnm sen sana dediğim"SÜMMESSEBİLEYESSERAH" ilk se harfi peltek bu ayeti okumayı unutma Rabbim seninle ve bebeğinle olsun

lorkemm canım durumun nasıl
canımm beklemedeyım ama dusen ates karın agrısı ve mıgren eslıgınde

hadı hayırlısı ekıntosum yanı ctesı derken 1 gun sonrakı ctesıyımı dıyorsunnnn

gezme konusunda haklısın daha seni sollayacak birini tanımıyom

ayyyy şu yarından sonraki cumartesimiii allah yardımcın olsun canım sag salim kucagına al inşallah

ceylan merhaba canım gözün aydın kontrolun iyi geçmiş benim bebeğiminde 1.5 mm di seninde sonucun harika boyunda iyi 1 hafta geriden geliyor oda normal geç dönlenme

Son düzenleme:
inşallah bugün biraz kötüydüm bazen olur çok ağladım

bazen bende cok agliyorum ama bazen de cok hissiz oluyorum bugun arkadasimin yeni bebegi oldu gormeye gittik kucagima bile aldim ama hic bisey hissetmedim artik alisiyorum galiba

Son düzenleme:
bazen bende cok agliyorum ama bazen de cok hissiz oluyorum bugun arkadasimin yeni bebegi oldu gormeye gittik kucagima bile aldim ama hic bisey hissetmedim artik alisiyorum galiba

cnm bende öyleyim tüp yapmayı düşünen bit tanıdığımız normal yoldan hamiş kaldıduyunca başladım ağlamaya iy ki kimse yoktu anlamazlardı niye ağladığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…