Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar.
Ekintos'um yarin dogum yapiyomus,hayirla ve saglicakla gelsin Cihan kuzumuz.

gunaydinnnnn kar yagdi kar yagdi heryer bembeyaz cok mutlu oldummmm.....
nasilsiniz kizlar cumaniz mubarek dualariniz kabul olsun INSALLAH...
CEYLANN kontrolun guzel gecmis hersey yolundaymis cok sukur RABBIM bebegini kucagina almayi nasip etsin...
EKINTOSS dogum yarinaymis ben bile heyecanlandim daha dun gibi hamile oldugunu ogrenmen zaman ne cabuk gecti tabii bize gore...

eee kizlarr ne var ne yok yalniz meteoroloji gibi olduk hergelen kar yagdi yaziyor beklenen kar geldi...

gunaydın umud bılgem ekın papatya
nasılsınız
valla kar cok guzel
kayınvalıdemler beylıkduzunde dayısındaydı esımın bugun bıze geleceklerdı gelebılırler mı acaba :26:

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

SELAM KIZLAR

İstanbul da kar var. Heryer çok güzel :) Herkese hayırlı cumalar dilerim.

Ekintosum canım Allah kurtarsın. Bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah.

günaydın kızlarrr,

sabah namazı gibi idrar testimi yaptım hiçbir çizgi çıkmadı... daha 7. gün çok erken o etkilemedide sabahtan beri adet sancısına benzer bı sancım var o canımı sıkıyorr

günaydın kızlarrr,

sabah namazı gibi idrar testimi yaptım hiçbir çizgi çıkmadı... daha 7. gün çok erken o etkilemedide sabahtan beri adet sancısına benzer bı sancım var o canımı sıkıyorr

sıkma canını canım. şimdiden böyle olumsuz şeyleri düşünme. İyi düşün iyi olsun. İnşallahta güzel olacak Allahın izniyle

Herkese hayirli cumalar hanimlarrrr allah bu mubarek gunde bütün dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhh aminn
Hizlica bi gecmise bakayim da geleyim

Gunaydin kizlar.
Ekintos'um yarin dogum yapiyomus,hayirla ve saglicakla gelsin Cihan kuzumuz.

Ekintos dogummu yapiyormus allah bi avazda kurtarsin insallah onu ve oglusunu saglikla alsin bebisini kucagina

Mavicim esinin sonuclarini aldinizmi cok gecmise bakamadim sirkette isler biraz karisik :S

günaydın kızlarrr,

canımmmm hiç sıkma canını çünkü daha çok erken, bunu öncede konuşmuştuk ben güzel haber alacağımıza inanıyorum inşallah..

Ayyy ekintos ben bile heyecanlandım, sen şimdi kimbilir nasılsındır? babamız da heyecanlıdır, ne güzel yaa :)) çok duygulandım inan, ne günlerden geldik, o benim menogon iğne olayımda sen koşmuştun yardıma, hala unutamam o günü :) canımmm eşinde sende sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşAllah..çok öpüyorum..

SELAMINALEYKÜM KZLAR NASILSINIZ NE VAR NE YOK
MELİSACIMMMMMMMMMMMFOTOĞRAFLARINI GÖRDÜM CANIM BENİM ÇOK TATLIIIIIIIII

BUNLARDA HEPİNİZE

edammm canım hemşom çok teşekkür ediyorum bitanem, Rabbim en kısa zamanda seni de öyle görmeyi bize nasip etsin..kocaman öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…