- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.201
sevka almaka zorunda değilsin
isteğe bağlı
biz masrafları azaltmak için aldık
sürekli gitmiyosun ankraya
sadece bir kez
sonra maiile devem ediyosunuz
suesue ben çok okurum, okudum şimdiye kadar kişisel gelişim kitaları. bugüne kadar çok şey kattıklarını düşünüyorum bana kendimde gördüğüm ve sevmedeğim bana olumsuz tecrübeler yaşatan huylarımı törpülemeyi öğreniyorum. secret ıda okudum senin gibi ama bu kitap aynı merkezde hareket etsede sana o öğretiyi anlatırken daha gerçekçi. daha anlaşılır. karşında biri varmışta konuşuyormuş gibi hissediyorsun. belki dönem olarak ben çok sey almaya açık bir dönemimdeydim bilemiyorum ama bu ikinci tedavime başlamadan önce iyi ir hazırlık dönemi yaşamamı sağladı. bu konuları ağlayarak kendime acıyarak konuşabiliyorken artık problemimizi kabullenip enerjimi onunla nasıl başa çıkarım diye harcıyorum. mutluyum ve huzurluyum. bebeğimiz olmasa da hayatmıza en güzel şekilde devam edebbilcek gücü buluyorum kendimde. bunu içtenlikle söylüyorum. tabiki heycanlı panıklı zamanlarım oluyor ama debelenmııyorum.
bizler diğerlerinden daha güçlü olmalıyız. bunun içinde gerek burda konusarak gerek okuyarak gerek duayla dik durmalıyız.
tevekkül allahın emri.
sizleri seviyorum. bunları burda yazmak bile cok guzel.
herşey güzel olucak sevgiyle kalın....[/QUOT
inanırmısın enerjinnn bana öle yansıyorki süper yanii:)bende okumayı çok severimm anladım kadarıyla kişisel gelişim kitaplarıı nı seviosun bende kişisel gelişim kitaplarını okudumda 1 ay felan o uygulayabiliyorum ondan sonraa karamsarlık diz boyuu çok uygulayamıyorum yaa..ama en kısa zamanda tafsiye ettiğin kitabı alacam ve okuyacamm.
al canım kitabı begenıcegıne eminim.. anlatıp bırakmıyor son kısımda nasıl uygulayabılırsın onlarıda anlatıyor. orneklerıyle beraber. yazarın uslubunu bazen ukela bulabılırsın ama mantıgını ıyı gecırıyor öğretinin.
hayırlı akşamlar kızlar benim belim de müthiş bi ağrı var ve kasıklarıma biraz sancı vurdu ve biraz moralim bozuldu yaa acaba sabah gidip kan versem mi diyorum yaa ama eşim şehir dışında o razı olur mu bilmiyorum. Kafam karıştı.
Mericim çok geçmiş olsun canım kendini sıcak tut canım ınş iyi olursun.
ya bi idrar testi daha yapsan cennetkokullum için rahat eder hem. belki bebeğin sana tutunuyordur
meri senide muayene ettilermi cebecide:26:
işte tamam biz de masrafı azaltalım tahlileri hastanede yaptırırız doktor maille mi tedavi edecek yani bizi teyzemin kızına aşılama yamışlardı da diyordu ki onların istediği saatte orda olmak durumundasın o sürekli giderdi
hayırlı aksamlar konuya az cok vakıf oldum yardımcı olmak ısterım..ordamısınız??
evet burdayım teşekkür ederim sevinirim[/QUOTE
Biz de esimin ağrı sıkayetlerınden dolayı normal bır hastanenın klinigine gıttıgmızde varıkosle teshısı konmustu.tek bır doktorla yetınmedık bır kac hastaneye ve doktora gorunduk sonuc aynı amelıyat olacaktı.kaan beyı onerdıler ılk once ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ bu sıteden doktora maıl attık.muayneye olmak ıstedıgımız gelmeden once bızden ıstedıgı bırsey varmı dıye sorduk cevap geldı bızden ıstedıgı 2 test vardı onu yaptırın ole gelın dedı.bızde hastaneye gıttık ıstedıgı tahlılerı alıp bızım daha once baska hastanelerden de yaptıdıgımız sperm sonuclarınıda alarak yanına gıttık 300tl ucret odedık.doktor varıkosel amelıyat olacak dedı.ıstedıgınız herhangı bır hastanede amelıyat olabılırsınz dedı amelıyatttan sonra bana maılde yazın ben sıze kullanmanız gerekn ılacı verecegım dedı.3 ay sonra tekrar sperm numune verın sonucu bana maıl atın cevap verırım dedı.yanı arkadasım aslında kallıp ankaraya gelmen bıle gerek yok.bulundugun sehırde esın muayne olabılır doktorun ıstedıgı tahlıllerı oldugun yerde de yaptırıp doktora maıl atabılırsın ve senı yonlendırıyor zxaten masraf etmene gerek yok bız bıle burda olmamıza ragmen doktor gelmeyın dıyor maıl atın cevap verırım dıyor..
Biz de esimin ağrı sıkayetlerınden dolayı normal bır hastanenın klinigine gıttıgmızde varıkosle teshısı konmustu.tek bır doktorla yetınmedık bır kac hastaneye ve doktora gorunduk sonuc aynı amelıyat olacaktı.kaan beyı onerdıler ılk once ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ bu sıteden doktora maıl attık.muayneye olmak ıstedıgımız gelmeden once bızden ıstedıgı bırsey varmı dıye sorduk cevap geldı bızden ıstedıgı 2 test vardı onu yaptırın ole gelın dedı.bızde hastaneye gıttık ıstedıgı tahlılerı alıp bızım daha once baska hastanelerden de yaptıdıgımız sperm sonuclarınıda alarak yanına gıttık 300tl ucret odedık.doktor varıkosel amelıyat olacak dedı.ıstedıgınız herhangı bır hastanede amelıyat olabılırsınz dedı amelıyatttan sonra bana maılde yazın ben sıze kullanmanız gerekn ılacı verecegım dedı.3 ay sonra tekrar sperm numune verın sonucu bana maıl atın cevap verırım dedı.yanı arkadasım aslında kallıp ankaraya gelmen bıle gerek yok.bulundugun sehırde esın muayne olabılır doktorun ıstedıgı tahlıllerı oldugun yerde de yaptırıp doktora maıl atabılırsın ve senı yonlendırıyor zxaten masraf etmene gerek yok bız bıle burda olmamıza ragmen doktor gelmeyın dıyor maıl atın cevap verırım dıyor..
sizde varikosel kaçıncı dereceydi acaba
bizde daha önce çıkmamıştı varikosel
kaan hoca var ama hafif şimdilik ameliyata gerek yok dedi
2, ve 3, dereceymiş
ama 2 ve 3 cü derede şiddetli demekmiş
canım merim varikosel en çok hareketi etkiliyor
bizim amelyat önesi %87 hareketsizdi
ameliyat sonrası % 65 oldu hareketlilik
bence sizde şifa bulacaksınızz
iyi oldu kaan hocaya gitmeniz
canım arkadaşımm sanada tekrar geçmiş olsun
dularımdasın inşalllah seninde güzel haberini alıcaz yakında
bu arada bizde iyiyiz meri teyzesi günleri geçiriyoruz
seni kocaman öpüyorumm
biz çocuk sahibi olmak istiyoruz diye ankarada eski devlet demiryolları hastanesi var bilirseniz oraya gittik genel bi muayene olalım dedik 5 ay olmuştu evleneli korunmamamıza rağmen bebek yoktu ortada ben de eşim de istenen tahlilleri yaptık sonuçta eşime varikosel dendi derece felan denmedi sperm sayımımız da düşük çıkınca dr önce ameliyat 3 ay sonrada tüp bebek dedi bizi yolladı sonrasında zaten bu konular olalı daha 1 ay olmadı herhangi bişey yapmadık yapacağız nerde nasıl olmalı araştırıyorum işte az çok bilgilenmeye çalıışıyorum attık mail inş bize de umut verici bi yanıt gelir sizin eşiniz ameliyat oldu mu ?
Canım sende haklısın ama artık geç oldu yaa yarın da pazar eşimde burda değil kayınvalidemdeyim nöbetçi eczane de bulmam zor eşim olsa onunla giderdim ama yarın akşam gelecek artık pazartesi kan vermeyi bekleyeceğim tabi yarın regl olmazsam beklemek ne zormuş yahu bişeler kesinleşse artık.al canım kitabı begenıcegıne eminim.. anlatıp bırakmıyor son kısımda nasıl uygulayabılırsın onlarıda anlatıyor. orneklerıyle beraber. yazarın uslubunu bazen ukela bulabılırsın ama mantıgını ıyı gecırıyor öğretinin.
ya bi idrar testi daha yapsan cennetkokullum için rahat eder hem. belki bebeğin sana tutunuyordur
sizde varikosel kaçıncı dereceydi acaba
bizde daha önce çıkmamıştı varikosel
kaan hoca var ama hafif şimdilik ameliyata gerek yok dedi
2, ve 3, dereceymiş
ama 2 ve 3 cü derede şiddetli demekmiş
derece felan demedi elle muayene etti bi de film istedi dobler sonunda da varikosel ameliyat dedi
biz çocuk sahibi olmak istiyoruz diye ankarada eski devlet demiryolları hastanesi var bilirseniz oraya gittik genel bi muayene olalım dedik 5 ay olmuştu evleneli korunmamamıza rağmen bebek yoktu ortada ben de eşim de istenen tahlilleri yaptık sonuçta eşime varikosel dendi derece felan denmedi sperm sayımımız da düşük çıkınca dr önce ameliyat 3 ay sonrada tüp bebek dedi bizi yolladı sonrasında zaten bu konular olalı daha 1 ay olmadı herhangi bişey yapmadık yapacağız nerde nasıl olmalı araştırıyorum işte az çok bilgilenmeye çalıışıyorum attık mail inş bize de umut verici bi yanıt gelir sizin eşiniz ameliyat oldu mu ?
benım esım amelıyat oldu gecen ay bızde beklemedeyız kkan beye maıl attık bıze ılac verecek ve onu kullanmaya devam edecegız sonra mart ayında numune verıp sonucuna bakacak.varıkosel varsa amlıyat kacınılmaz sana tavsıyem amelıyat olmadıysanız ankara medıcana da olun derım..bız amlıyat olmadan once nerde yapalım dıye cok arastırdık aslınmda basıt bır amelıyat ama bneım esım bıraz tıtız bu konularda bıcak altına yatıcak sonucta doktorda onemlı sana varıkosel amelıyatı ıcın MEDICIANA DA oguzhan sarıyuce dıye bır doktor var amelıyatı o doktor yapsın derım bız cok memnun kladık..
varıkosel derecesı 3 tu varıkosel denılıyorsa ılerıye donuk tedavı ıcın ve amelıyat sart cunkı hergecen sure spermı olduruyor.cocuk ıcın derecenın onemı yok varıkosleın tamamen tedavı olması gerekıyor.seneler gectıkce bır adım gerıye cunkı..benım esım amelıyat oldu gecen ay bızde beklemedeyız kkan beye maıl attık bıze ılac verecek ve onu kullanmaya devam edecegız sonra mart ayında numune verıp sonucuna bakacak.varıkosel varsa amlıyat kacınılmaz sana tavsıyem amelıyat olmadıysanız ankara medıcana da olun derım..bız amlıyat olmadan once nerde yapalım dıye cok arastırdık aslınmda basıt bır amelıyat ama bneım esım bıraz tıtız bu konularda bıcak altına yatıcak sonucta doktorda onemlı sana varıkosel amelıyatı ıcın MEDICIANA DA oguzhan sarıyuce dıye bır doktor var amelıyatı o doktor yapsın derım bız cok memnun kladık..
sedacığım maddi olarak yol masrafı oldu
birde kaan hocaya ödediğimiz 300 ytl
bunların dışında bi masraf yok yani ortalama 500 ytl gibi bişey
biz bi gece kaldık orda yeme içme derken,birazda gezdik ,bişeyler aldık bizim masraf biraz arttı o yüzden
tahlillere ücret ödemiyosun ssk varsa tabi
biz sevk yaptırdık
sevk olunca harcırah olarak yaptığın masrafları ilerki tarihlerde alıyosun
gidicek olanlar bence kalmaya hiç gerek yok
bir gün yeterli
sabah drek cebeci ankara tıpa gider kan ve semen verirsiniz
bir saat sonra semeni sıhhıye morfolojiye teslim eder akşam dört gibide gaziosmanpaşada muaynehanede olursunuz
orasıda bir saat sürse kalmadan evinize dönerseniz masraf daha az olur ve sürede yeter
kafam baya karıştı ronyam
sizin varikoselin derecesi neydi hatırlıyomusun
ya anlamıyorumki defalarca muayne oldu kimse var demedi
kaan hocada şimdilik gerek yok diyo bekleyin hasar oranı yüksekse olur
bekleyelim de hadi sonuç yüksek çıktı bu dafa ameliyat ol sonra bi üç ay daha bekle bekle bekle
giden zamana üzülüyorum inaki onca maaraf ,hareket o kadar tedaviye ragmen düşüyo
kaan hoca % 70 hareketsizliğe anormal bakmıyo ne karışık iş bu yahu
Gunaydin kizlar.
Herkese guzel ve mutlu pazarlar.
canım bizim varikoelin derecesi çok çok azdı
yani tek tarafta orta derece demişti hoca
bizim ona rağmen değerlerimiz çok değişti
bence sizde kesinlikle ameliyat olun
birde varikosel bugün iyiyse bile yarın daha çok artacak
canım bizim varikoelin derecesi çok çok azdı
yani tek tarafta orta derece demişti hoca
bizim ona rağmen değerlerimiz çok değişti
bence sizde kesinlikle ameliyat olun
birde varikosel bugün iyiyse bile yarın daha çok artacak
bize de dr degerleri çok arttırcagını sanmıorm varikoselin dedi ...ama bence harekete etksi var sayı ve morfoloji haplarla ve kürlerle düzelmiş ama harekette çok az düzelme var :44:en guzeli bi de egeye gtmek bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?