- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.241
onları araştırdık çok şükür öle bişey yok.<herşey normal şimdilik.Keçiboynuzu falan kullanıyoruz başka bildiğiniz bişey varmı napmak lazım
sperm sayısı 8.5 milyon düşük yani... offf zor günler yaaaa...
mrb kızlar. bişey sormak istiyorum benim eşimin sperm sayısı düşük ve biraz önce öğrendimki küçükken yüksek ateş geçirmiş ve dr belinden su alımış.
sebep bu olabilirmi ?
iyi akşamlar arkdaşlar
biz ankaraya gittik ve döndük çok şükür
eşimin genetik testleri yapıldı
sonuç bir ay sonra çıkıcakmış
kaan hocaylada görüştük ,eşimde varikosel çıktı
bu arada ben çok fena hasta oldum dönüceğimiz gün
idrar yolu enfeksiyonu + taş düşürüyomuşum
tuvalate çok zor çıkıyorum ve kan geliyo:18:
eşimden korkarken ben hasta oldum:2:
Sevsercim hemen karamsarliga kapilma bu saydigin belirtiler gevelik belirtileri ile cok benzesiyor.insallah bebisin simsiki tutunmustur annecigineiyi pazarlarrr
kızlar aşılamamın 3.gününden beri göğsüme el degemiyorum ve
çuanda dahil devamlı regl sancısı yaşıyorum
adet günüm 2 şubat sanırım tutunmadı çünkü karnım çok ağrıyor
sanki birazdan regl olcakmışım gibi
.......................................................
canim bizdede 2. Derece varikosel vardi sayimiz ml de 1 milyon ile 600000 arasinda gidip geliyordu hizimiz %10 civari idi ameliyattan 3ay sonra sayimizda artti hizimizda. Sorun sadece varikoselse sizdede ameliyatin iyi gelecegini dusunuyorum canimbize de dr degerleri çok arttırcagını sanmıorm varikoselin dedi ...ama bence harekete etksi var sayı ve morfoloji haplarla ve kürlerle düzelmiş ama harekette çok az düzelme var :44:en guzeli bi de egeye gtmek bakalım...
Canim sevk almak icin ne yapmamiz lazim. Birde hocaya gitmeden direk cebeciye gittimizde doktor istek kagidi olmadan nasil testlerimiz alicaklar. Bizde subat mart gibi gitmeyi dusunuyoruz ankaraya biraz bilgilendirebilirmisin canim benisedacığım maddi olarak yol masrafı oldu
birde kaan hocaya ödediğimiz 300 ytl
bunların dışında bi masraf yok yani ortalama 500 ytl gibi bişey
biz bi gece kaldık orda yeme içme derken,birazda gezdik ,bişeyler aldık bizim masraf biraz arttı o yüzden
tahlillere ücret ödemiyosun ssk varsa tabi
biz sevk yaptırdık
sevk olunca harcırah olarak yaptığın masrafları ilerki tarihlerde alıyosun
gidicek olanlar bence kalmaya hiç gerek yok
bir gün yeterli
sabah drek cebeci ankara tıpa gider kan ve semen verirsiniz
bir saat sonra semeni sıhhıye morfolojiye teslim eder akşam dört gibide gaziosmanpaşada muaynehanede olursunuz
orasıda bir saat sürse kalmadan evinize dönerseniz masraf daha az olur ve sürede yeter
daha dun aklima gelmistin mericim baktim msjlarina. Esinde varikosel cikmis en azindan ameliyatla duzelebilcek bir rahatsizlik bunun icin sevindim sizin adiniza canimiyi akşamlar arkdaşlar
biz ankaraya gittik ve döndük çok şükür
eşimin genetik testleri yapıldı
sonuç bir ay sonra çıkıcakmış
kaan hocaylada görüştük ,eşimde varikosel çıktı
bu arada ben çok fena hasta oldum dönüceğimiz gün
idrar yolu enfeksiyonu + taş düşürüyomuşum
tuvalate çok zor çıkıyorum ve kan geliyo:18:
eşimden korkarken ben hasta oldum:2:
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
ayy ilk kutlamak bana nasip oldu
ahyırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin meleğinn
cnm birkaçgündür seni merakla okuyordum ve içimden iyi niyetle dua ediyordum çok sevindim e artık hikayeni anlatırsın
9. gün değerim 99
canımmmm gözün aydın..Tebrik ediyorum, meleğini sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim..kocaman öpüldün
9. gün değerim 99
9. gün değerim 99
9. gün değerim 99
seni takipteydim canım benim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsinn
bu yolda savaş verenler kazandıkça çok seviniyorum, oh be bir kişi daha azaldı diyorumm:)
sevser inşallah senden de müjdeli haberi alırız.
merimm canım benim eşinde sende çok çaba sarfediyorsunuz inşallah emeğinizin karşılığını hemen alırsınız
dualarım hepinizle
kızlar merhaba ben geldim:))
özledim sizi:))
hamile haberimiz varmış:)))
canımın içi gözümüz aydın olsun çok sewimdim (5n4k):)))
kızzz ne ara yaptırdın test hiçte demiyosun gözün aydın canım çok sevindim sonunda bilgeminde papucu atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?