Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi geceler guzel topigimizin guzel bayanlariii
canim yazdiklarini takip ediyordum her msjini okudugumda insallah bu sefer rabbim guldursun diyordum icimden ve mujdeni okuyunca cok sevindim sizin adiniza saglikla bebisini almak nasip etsin rabbim darisi ben ve diger sabirla vuslatini bekleyen arkadaslarima olsun diyorum aminnnnn....

kızlar çakırın slmı var bana dua etsinler dedi haberiniz ola transferinin 4. günüymüş çok ateşlenmiş antibiyotik kullanıyomuş
cok gecmis olsun cakirim insallah sende bize mujdeli haberlerle geliceksin opuyorum seni kocaman

Cennetimmmm moralleri bozmak ve durmak yok yola son surat devam insallah rabbimin izniyle mutlu sona az kaldi

ooo bitter kızz 17 haftalık olmuşsun maşallah nasıl gidiyo şiştinmi iyice

merhaba canım evet 17. haftam bitti valla helede 1 hafta 10 gündür bayağı belirdi göbek artık eski pantolonlarımı giyemiyorum dün bi hamile pantolonu birde elbisesi aldım. şuan için en küçük bedenleri kullanıyorum rabbim o günleri gösterir ve son aylara giriersen bedenler ne olur bilmem senin göbek nasıl

sırf karı görmeyemi gittiniz kızz allahım sen akıl ver esraya

len nerdeyse karla en son cok kucukkken ozlesmıstım
gıdım bır ayagım yere degsın dedım
esımlen oynadık geldık
sucuk ekmek yapıolardı
bzde öle eglence gıbı gıttık
dotumuze baka baka geldık
aklıma sen geldın
ceylan olsaydı bayılırdı su kokuların arasında dedım

ay masallah benım prenses sıskolarıma

canım sakın üzülme gerçi hepimiz yaşadık her ay beklentiye giriyoruz sonuç olumsuz oluncada ister istemez üzülüyoruz merak etme rabbim hepimize bu duyguyu yaşatacak biraz daha sabır

teşekkürler canım valla yavaş yavaş şişko oluyoruz aslında çokda yemiyorum ama kilo alıyorum galiba hareketsiz olduğum için birde hamilelikte ister istemez kilo alınıyor aman bebeğim sağlıklı olsunda alınan kilolar verilir. gerçi şuan için iyi 5 gün sonra 4. ayım bitiyor 5. aya giricem ve şimdilik 3 kilo aldım

Cennetimmmm moralleri bozmak ve durmak yok yola son surat devam insallah rabbimin izniyle mutlu sona az kaldi

canım sakın üzülme gerçi hepimiz yaşadık her ay beklentiye giriyoruz sonuç olumsuz oluncada ister istemez üzülüyoruz merak etme rabbim hepimize bu duyguyu yaşatacak biraz daha sabır

Canlarim teşekkürederim hepinize ınş bu duyguların hepsini bi gün tadacağız Allah razı olsun hepinizden. Siz olmasanız ben bu kadar iyi olmazdım Allah sizlerden razı olsun.

hadi yaaa demek bayagı belirginleşti hee benim var kız valla hemide belirgin oldu çünkü benim zaten vardı göbüşüm
bayılırdım tabi size ne yediniz diye soranmı oldu geri gece gece sadece gittigin yeri söylesen yeterliydi
sende ol emiiiiiiiii

Bu habere çok çok sevindim. Çok mutlu oldum. Bana teselli vermek için hikayeni anlattığında çok üzülmüştüm ve inşallah bu sefer olur diye içimden dua etmiştim senin için. ve şimdi hamilesin . inan kendim olmuş kadar sevindin. Canım Allah tamemına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım üzülme vakti saati var demek. Umudumuz kaybetmiyecez. Rabbim hepimize nasip etsin.

Günaydın kızlarrr,

Güzel bir hafta diliyorum herkes için

Sevser , çakır ne yaptı acaba. sevserin sonucu belli olmuştur . Bilen varmı. inşallah pozitifdir.

Buarada 2012 nin hamişini -tebrik ediyorum.Sağlıkla kucaklasın işallah bebişini

ve ben 19,gün adet oldum..
dişlerden dolayı bu ayda dr gidemicem. önümüzdeki aya kaldı..
Alıştım artık..

cennetkokulum artık sana sesimi çıkarabilirim.Bu ay sanki tüp tedavisi görmüş gibi gün saymana bu kadar kendini kaptırmana çokk kızdım.
elinden geleni yap ama böyle şafak saymak sadece seni strese sokar ve hayalkırıklığını artırır.Yapma böyle canım.
sevser 2 oldun yaaa

tedavi gören arkadaşlar hiç moralinizi bomayın.Rabbimden ümit kesilmez O neylerse güzel eyler.Ben 3 aşılama 1 tüpbebek denemesinden hüsranla ayrıldıktan sonra yine ümidimi kesmedim tabi arasıra bunalımlara girmedim değil.ama sonrasında kendimi taopladım.Eşimde morfoloji bozukluğu vardı ileri hareket %5 beni sol tüpüm tıkalı falan falan.geçen yıl laparoskopi oldum yine bir şey yok.olmuyo işte dedim.ne de olsa ilerde bir tüpbebek daha denicez eşim düzelsin diye keçiboynuzu kaynattım hergün.bir de ballı çerez diye satılıyo bir karışım onu aldım hergün yedi içti ben de yedim.keçiboynuzu bayan için de iyi beraber için.bir de elma okunmuştu bana 500 yasin okunuyor bir elmaya onu ikiye bölüp içindeki çekirdeği ile beraber yiyorsunuz.gönülden isteyerek hacet namazını da kılın inşallah Rabbim hepinizi yüzünü güldürsün.hayırlısını isteyerek duanızda ısrarcı olun.Rabbim bana hepsini bir vesile kılmış çok şükür 6+4 haftalık hamileyim.biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edelim inşallah.

Buarada 2012 nin hamişini -tebrik ediyorum.Sağlıkla kucaklasın işallah bebişini

ve ben 19,gün adet oldum..
dişlerden dolayı bu ayda dr gidemicem. önümüzdeki aya kaldı..
Alıştım artık..

Olsun be güzelim. Sağlık olsun. Allah bizede nasip edecek inşalah bir gün. Dualarımdasın :)

selma çok güzel bi haber daha .. inşallah Rabbim bizlerede o mucizeyi bağışlar..
sende mucizeni sağlıkla kucakla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…