- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.281
canim yazdiklarini takip ediyordum her msjini okudugumda insallah bu sefer rabbim guldursun diyordum icimden ve mujdeni okuyunca cok sevindim sizin adiniza saglikla bebisini almak nasip etsin rabbim darisi ben ve diger sabirla vuslatini bekleyen arkadaslarima olsun diyorum aminnnnn....kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
cok gecmis olsun cakirim insallah sende bize mujdeli haberlerle geliceksin opuyorum seni kocamankızlar çakırın slmı var bana dua etsinler dedi haberiniz ola transferinin 4. günüymüş çok ateşlenmiş antibiyotik kullanıyomuş
slm kızlar beni soran arkadaşlarıma teşekkürederim. Ama maalesef size güzel haber vermeyi çok isterdim ama benim reglim son dk golü attı ve sabah namazında geldi
5n1k canım çok tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin ınş tatlım güzel bi haberdi sabahtan beri moralim bozuktu bu haber iyi geldi. Inş sevser de güzel haberler verir ınş öptüm sizleri çıkmak zorundayım iyi geceler
ooo bitter kızz 17 haftalık olmuşsun maşallah nasıl gidiyo şiştinmi iyice
sırf karı görmeyemi gittiniz kızz allahım sen akıl ver esraya
merhaba canım evet 17. haftam bitti valla helede 1 hafta 10 gündür bayağı belirdi göbek artık eski pantolonlarımı giyemiyorum dün bi hamile pantolonu birde elbisesi aldım. şuan için en küçük bedenleri kullanıyorum rabbim o günleri gösterir ve son aylara giriersen bedenler ne olur bilmem senin göbek nasıl
slm kızlar beni soran arkadaşlarıma teşekkürederim. Ama maalesef size güzel haber vermeyi çok isterdim ama benim reglim son dk golü attı ve sabah namazında geldi
5n1k canım çok tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin ınş tatlım güzel bi haberdi sabahtan beri moralim bozuktu bu haber iyi geldi. Inş sevser de güzel haberler verir ınş öptüm sizleri çıkmak zorundayım iyi geceler
ay masallah benım prenses sıskolarıma
Cennetimmmm moralleri bozmak ve durmak yok yola son surat devam insallah rabbimin izniyle mutlu sona az kaldi
canım sakın üzülme gerçi hepimiz yaşadık her ay beklentiye giriyoruz sonuç olumsuz oluncada ister istemez üzülüyoruz merak etme rabbim hepimize bu duyguyu yaşatacak biraz daha sabır
hadi yaaa demek bayagı belirginleşti hee benim var kız valla hemide belirgin oldu çünkü benim zaten vardı göbüşümmerhaba canım evet 17. haftam bitti valla helede 1 hafta 10 gündür bayağı belirdi göbek artık eski pantolonlarımı giyemiyorum dün bi hamile pantolonu birde elbisesi aldım. şuan için en küçük bedenleri kullanıyorum rabbim o günleri gösterir ve son aylara giriersen bedenler ne olur bilmem senin göbek nasıl
bayılırdım tabi size ne yediniz diye soranmı oldu geri gece gece sadece gittigin yeri söylesen yeterliydilen nerdeyse karla en son cok kucukkken ozlesmıstım
gıdım bır ayagım yere degsın dedım
esımlen oynadık geldık
sucuk ekmek yapıolardı
bzde öle eglence gıbı gıttık
dotumuze baka baka geldık
aklıma sen geldın
ceylan olsaydı bayılırdı su kokuların arasında dedım
sende ol emiiiiiiiiiay masallah benım prenses sıskolarıma
Canlarim teşekkürederim hepinize ınş bu duyguların hepsini bi gün tadacağız Allah razı olsun hepinizden. Siz olmasanız ben bu kadar iyi olmazdım Allah sizlerden razı olsun.
Güanydınnnnnnnnn
kızlar istanbul bembeyaz oldu çok güzel yaa
lapa lapa yağıyor
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
Buarada 2012 nin hamişini -tebrik ediyorum.Sağlıkla kucaklasın işallah bebişini
ve ben 19,gün adet oldum..
dişlerden dolayı bu ayda dr gidemicem. önümüzdeki aya kaldı..
Alıştım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?