Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eee adet belirtin varmıydı söyle bakalım

canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalla çok sevindimmm.darısı bizleree :))

Herkese hayırlı geceler.
Sabah beri, çok yoğundum.
Yatmadan bir göz atayım dedim.
Cenneti merak etmiştik adet oldu mu olmadı mı diye.
Birde ne göreyim.
5n1ke hamileeeeeeeeeee
Canım gözlerim dolu dolu oldu.
Çok sevindim.
Rabbim senide mercimeğini de korusun inşallah.

Son düzenleme:
kızlar çakırın slmı var bana dua etsinler dedi haberiniz ola transferinin 4. günüymüş çok ateşlenmiş antibiyotik kullanıyomuş

kızz umud delüsüü geçmişte hakkımda asılsız haberler çıkarmışsın zaten iş yapmıyodun falan diye ben yapıyomda çaktırmıyom nazarınız deger diye söylemiyom romatizmalı romatizmalı nasılda iş yapıyo dersiniz diye

canim gozun aydin RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin INSALLAH....
eee hikayenide paylasirsin artik

ceylan gebesi seni tanidigimdan beri kocanin koynundan cikiyosun pc basina geciyosun pc basindan kalkiyosun kocanin koynuna giriyosun hee canin yemek istedigindede annene gidiyosun hic temizlik yaptim bulasik yikadim yemek yaptin dedigini gormedik...
simdi gebe kaldin anneciginle ablan temizlige geliyo sanki onceden yapiyodun..
duyanda hizmetcin usagin var sanacak bide demiyomusun hakkimda asilsiz haberler cikarmissin die

gecmısı okumadım ama 51 hamıleymıs
ck sevındım
saglıklan kucagna al ınsallah
cok sevndm
bölece sıftah etmıs olduk

proxed plus almanyada varmı kızlar
bılenınız varmı ?
ya bır tanıdık esıme demıste ıstegın olursa söle yollarım dıe
acaba varmıdır

5N1Ke kullanıcısından alıntı
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.

adınıza sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı günler sizinle olsun

proxed plus almanyada varmı kızlar
bılenınız varmı ?
ya bır tanıdık esıme demıste ıstegın olursa söle yollarım dıe
acaba varmıdır

canim almanya olarak bimiyorum ama e bayda gormustum avrupa ulkelerinde var hatta dis kutusu biraz farkliydi vardir buyuk ihtimal

UMUDCUM vajinitmi? ne olduğumu anlayamdım yaa ne ilacı kullanıcam ben şimdi

çok geçmiş olsun canım sakın ihmal etme ben 3-4 ay çektim 3 ay fitil 2 ayda antibiyotik aldım öyle geçti. genital bölgeni sabunla yada jelle yıkama sadece su ile temizle sabunu banyodan banyoya kullan. pamuklu çamaşır kullan havasız kalmasın dar şeyler giyme sirkeylede yıkama bence ben doktora sordun sakın kullanma dedi genital bölgenin florasını bozarsın daha kötü olur dedi. Cidden 2 kez yıkamıştım sirkeyle iyice yanma olmuştu. Kafana göre ilaç kullanma doktora git canım

çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. Çok güzel ve rahat bir hamilelik geçir. Uzun zaman olmuştu yeniyıl müjdesi oldu. Sabırla bebek bekleyen ve tedavisi devam eden arkadaşlarada moral oldu süperrrrrr

ooo bitter kızz 17 haftalık olmuşsun maşallah nasıl gidiyo şiştinmi iyice

slm kızlar beni soran arkadaşlarıma teşekkürederim. Ama maalesef size güzel haber vermeyi çok isterdim ama benim reglim son dk golü attı ve sabah namazında geldi

5n1k canım çok tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin ınş tatlım güzel bi haberdi sabahtan beri moralim bozuktu bu haber iyi geldi. Inş sevser de güzel haberler verir ınş öptüm sizleri çıkmak zorundayım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…