- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.261
mellek çokk teşekkür ederim darısı bütün arkadaşlarımın başına burda bunu okuyan kim varsa tek tek ayn ıduyguları yaşar inş. sevser cennetkokulum inşallah benden sonraki hamişlerdir...
gözümüz ruhumuz aydın allahıma bin şükür olsun....çok tşekkür ederim..
sabah yaptırdım nete girer girmez haber verdimmm
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
kızz umud delüsüü geçmişte hakkımda asılsız haberler çıkarmışsın zaten iş yapmıyodun falan diye ben yapıyomda çaktırmıyom nazarınız deger diye söylemiyom romatizmalı romatizmalı nasılda iş yapıyo dersiniz diye
proxed plus almanyada varmı kızlar
bılenınız varmı ?
ya bır tanıdık esıme demıste ıstegın olursa söle yollarım dıe
acaba varmıdır
canim almanya olarak bimiyorum ama e bayda gormustum avrupa ulkelerinde var hatta dis kutusu biraz farkliydi vardir buyuk ihtimal
esra napıyosun canım özledik kız seniiiii
UMUDCUM vajinitmi? ne olduğumu anlayamdım yaa ne ilacı kullanıcam ben şimdi
9. gün değerim 99
ne zamn baksam zıyaretcıler var baskada kımse yok
bugun karlı yere gıttık ceylan sana ınat
faceye yarın atarım aksam resmı
çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. Çok güzel ve rahat bir hamilelik geçir. Uzun zaman olmuştu yeniyıl müjdesi oldu. Sabırla bebek bekleyen ve tedavisi devam eden arkadaşlarada moral oldu süperrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?