Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım rabbim en kısa zamanda bu günleri azda olsa unutturacak bi bebiş yollasın sana inşallah

amin cnm inş bu günleri unutacağım ve hiç hatırlmayacağım Rabbim nasip ederse......

Canım üzülme vakti saati var demek. Umudumuz kaybetmiyecez. Rabbim hepimize nasip etsin.

inş umudumuzu yitirmeyeceğiz....

evevt cnm sende haklsın ben bu hataya çok düştüm ve halada düşüyorum ancak bundan sonra daha farklı düşünüyorum ama ilk defa böyle bi tedavi gördüm desem yalan olmaz geçen senede takip yaptırmıştım ama işin ciddiyetinin bu kadar farkında değildim bu sefer olacak gibi geldi yani tabi herşey Rabimin elinde ancak ben bu tecriüeleri kazanmak için bu hatalara düşüyorum.....

sanada geçmiş olsun cnm regl olmuşsun olacak olacak inş bi gün ama SABIR SABIR SABIR

günaydın kızlar

5N1K VE SELMA tebrikler kızlar allah sağlıcakla kucağınıza almayoda nasip etsin

AZRA34 ankaraya giderken sevk almak zorunda değilsiniz
kaan hoca size anlatıyo zaten hastaneye gidince yapılıcakları
üreme sağlığı bölümünde iki görevli var onların isimlerini veriyo size
gidiyosunuz kan bey gönderdi diyosunuz bu kadar
biz sevk aldık çünkü bizim bulunduğumuz ilde bu test yapılmıyo başarısız birde tüp bebek var
öyle her isteyene vermiyolarmış zaten ama bizim durum ortada olunca hemen verdiler
sevkin artısı ilerde yapmış olduğun masrafların birkısmını devletten geri alman
bizde maddi açıdan zor zamanlarda olduğumuz için böyle yapalım dedik zaten artık herkes herşeyi biliyo
ankaraya gidiyoruz dedik akşama eşimin üstlerinden biri aradı,onlarda aynı durumdalarmış yol gösteriyo bize
yani artık benim arkadaş çevrem eşimin çevresi ailler herkes bildiği için sevk almaktanda çekinmedik

bu arada eşim varikosel ameliyatı konusunda çok tepkili
biraz nabzını yokluyum dedim tedaviye sen karar vericektin madem hocayı dinlemiycektin niye kaltık gittik oraya diyo
hoca gerek yok diye sen gerek var diyosun diyo
bende ne yapıcağımı bilmiyorum

EKİN sen mutlaka iyi bi doktora git bence normal değil böyle erkenden regli olman

Canim cok sevindim cok tebrik ederim 2012 nin ilk hamilesisin sanirim:)
Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

eee adet belirtin varmıydı söyle bakalım

vardı ödüm kopmuştu burdada yazdım ya ama aradaki fark sanırım bunun kesik kesik olması. adet sancısı sürekli oluyor galiba:44:

canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalla çok sevindimmm.darısı bizleree :))

benimde gözlerimi doldurdun muessss

canim gozun aydin RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin INSALLAH....
eee hikayenide paylasirsin artik

gecmısı okumadım ama 51 hamıleymıs
ck sevındım
saglıklan kucagna al ınsallah
cok sevndm
bölece sıftah etmıs olduk

5n1k tebrik ediyorum rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum senin adina

cennetkokulum canım inşallah bidahaki aya okadar çok istedimki burda 3ümzünde peşpeşe haber verebilmemizi...allahım inş. bidahaki aya haberini vermeni nasip etsin.

arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. burası öyle bir yer ki üzüntü paylaşınca azalıyor sevinci paylasınca artıyorr
hepinize teşekkür ederim habere sayenizde alışıyorum inanın. sanki ben hamile değilim

allahım bu yolda kim varsa yüzünü güldürsün....

inş cnm bende çok isterdim şimid burda bu haberi vermeyi ama olsun senin adınada sevindim bu bile moral verici bi haber Rabbim kucağına aldığın günleri görmeyide nasip etsin....................

mavicim teşekkür ederim sana teselli vermek değildi amacım aklını başına getirmektii eşim azopsermiyken bugünkü halimize bak allah ol deyince oluyor olumsuz düşünmenin bir alemi yok. 3 milyon az bir sayımı. hemde normal çıkışın varken spermleriniz ameliyatla bide haşat olmamışkennn
allahım inş tamamına erdiricek bugünleri gösterdi ya önümüzde uzun bir yol var biliyorum ama bizim için en zor kısmı buydu

Günaydın kızlarrr,

Güzel bir hafta diliyorum herkes için

Sevser , çakır ne yaptı acaba. sevserin sonucu belli olmuştur . Bilen varmı. inşallah pozitifdir.

inşallah pozitiftirrrr

inş cnm bende çok isterdim şimid burda bu haberi vermeyi ama olsun senin adınada sevindim bu bile moral verici bi haber Rabbim kucağına aldığın günleri görmeyide nasip etsin....................

edicek hiç şüphen olmasın....

gunaydin kizlarrr nasilsinizzz...
EKINN nasil oldun canim canim vajinitin aciklamasini zaten azra paylasmis benim sana soleyecegim sakin sirkeli su sabun gibi seyler kullanma...vajen florasini bozarsin ilac icinde saglik ocagi bile bunun icin ilac yazar antibiyotik kullandigini vajinit oldugunu sole yeterli ama sakin ihmal etme...
5N1ek canim hadi hikayeni paylas heyecanla bekliyoruz...senin hayata bakisin yazdiklarin beni cok etkiliyordu RABBIM dualarini kabul etti sukurler olsun...seninle tanisamadik konusamadik sanirim ama takibindeyim...

bende idrar yolu enfeksiyonu oldum dun gece monurol ictim ama tik yok hala ayni galiba bu enfeksiyon adetimide etkiledi daha 1 gun oldu gecikeli anlamli degil ama hic bole olmazdi tam zamaninda gelirdi...neyse gelecek nasil olsa yolunu beklemeye gerek yok....

Canım sana çok teşekkür ederim. benim umudum oluyorsun. Allah razı olsun senden. hanilleiğini güzal sorunsuz yaşarsın inşalah. sen rahat ol. Rabbim onu koruyacaktır. eşim bugün test verecekti tekrar naptı acaba. Benim bu 2. tüp tedavim olcak. inşallah hayırlsııyla olumlu sonuç alırız bu sfer. senden pozitif elektirk aldım :) facede eklemek isterim eğer izin verirsen . ama ismini bilmiyorum :)

Sanada günaydın canım, iyiyiz umutcuğum çok şükür sen nasılsın.? burda çok güzel kar yağıyo :)

canım tebrik ederim
ne güzel erkenden öğrenmişin bebeğini
darısı olmayanlarla birlikte bana nasip olur inşallah ....
amin canım hayırlısı bakalım
aminnnnnnn
biliyosun hamilenin duası kabul olur : )))

canım inan üzüldüm ama bende 4 ay takip yaptırdım işe yaramadı ceylan ilk ayında hamile kaldı herşey kısmet

Günaydın kızlarrr,

Güzel bir hafta diliyorum herkes için

Sevser , çakır ne yaptı acaba. sevserin sonucu belli olmuştur . Bilen varmı. inşallah pozitifdir.
canım bügün benim 10.günüm
daha bana bayağı var inşallah tutunmuştur
oooooooooooooooooooo
ekincim ben ilk aylar fazla bunalım takıntı yaptım şimdi aşı yaptırdım sakince bekliyorum atada ya tutnadıysa diye düşünmüyor değilim ama onuda düşünüyüm bi zahmet
gidip okafar uğraşı verdim
sen bana dua et olurmu : )))

canım çok geçmiş olsun bende 2 kez yakalandım dayanılacak bişey değil valla

Sanada günaydın canım, iyiyiz umutcuğum çok şükür sen nasılsın.? burda çok güzel kar yağıyo :)

bende iyiyim cok sukur canim idrar yolu enf. oldum yanmam haricinde bir sorun yok ilac kullandim oda gecer INSALLAH...
yaa burdada ole bir serpinti var kar yagmadi cok fazla ama aksam uzeri soguk hava dalgasi geliyomus RABBIM evsiz barksiz disarda yasayan yakacagi olmayan insanlara yardim etsin..

sende ekin densin o zaman çok geçmiş olsun. biz bayanların derdi bitmiyor.

Güanydınnnnnnnnn
kızlar istanbul bembeyaz oldu çok güzel yaa
lapa lapa yağıyor
evet cok güzel yagiyor simde evde sicak kaloriferin onunde sokakta yuruyenleri kayanlari izlemek isterdim

umudcum sanada gecmis olsun kuzucum. Gecikmen insallah baska bir sebepten oturudur yhaaaa hadi insallahh

mericim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin Gitmemize yakin yine basini agritirim izin verirsen. Ameliyat konusunda esinin soylediklerini okuyunca ayni benim esim konusuyormus gibi geldi. Bu erkekler hepmi aynilar bizden farkli calisiyor beyinleri biz cok yonlu dusunuyouz onlar sadece bir noktadan bakiyorlar. DNA hasar testiniz ciktiginda kaan hoca eminim size en dogru sekilde yonlendirecektir beklemek cok zor biliyorum ama az daha sabir rabbim daha fazla bekletmeden gondersin bebisinizi insallah

maşallah, Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin
herkese günaydın..

umudcum
canım idrar yolu enfeksiyonu regl geciktirmiyorki benim son yakalandığım beni mahvetmişti ama regl gecikmedi keşke ilaç kullanmasan
belki bebek????????????????
nedersin

MAVII canim bende ekindenimde ikimizin hastalik farkli problemli yerler ayni... gercekten biz bayanlarin isi zor bi yeri tam toparlayamiyoruz..
AZRAA canim sagol benim gecikmemin baska nedeni yoktur mevsimseldir strestir hastaliktir ama baska biseden degildir...
nobetlerim sagolsun esimin yuzunu bile gordugum yok bu sartlar altindada bebis zor

güzel merim hayırlı olsun tedavin tatlım daha önceden varikosel yoktu diye hatırlıyorum bende ikna edememiştim ameliyat konusunda bizde de var ama dr olmasının çok manası yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…