- 17 Aralık 2011
- 445
- 1
- 96
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.441
haklısın cnm bende bu akşam test yapıcam da içim rahat olsun.. böylece bat da hemen gelsin...
stres yapmayınca geliverir benimkide..
öylesine yaptım canım çıkmayacağını zaten biliyodumovi testi dediğin yumurtlama testtimi cnm daha gebelik testi için erken kuzenim hamileydi kanda çıkmasına rağmen 10 gün geciktikten sonra gebelik testtin de görmüştü
canım senin geçtiğin yollardan geçtüm ekininde dediği gibi evhamlıydım ama şimdi sade inşallah bigün olur diyorumcnm hakkında hayırlısı olur inş ama fazla kendini bağlama sonra üzülmemen için söylüyorum inş hiiç üzülmezsin ve bebeğine kavuşursun ama kendini her sonuca hazırlamalısın inş hayırlısı olur cnmm benim gibi üzülüp sarsılmamamn için yazdım yanlış anlama inş bebğin gelir.
oviyi öylesine yaptım canım laf olsun diye bakalım bekliyorum ama benim çok fazla adet belirtim olduğu için çok umutlu değilimsevsercim insallah bebisin seninledir tatlim. Ovulasyon testinin ikinci cizgisinin silik olmasi negatif anlamina geliyor ikisiinde ayni renk olmasi gerek pozitif olmasi icin
Yagmurum canim cok gecmis olsun
inş hayırlısı olur cnm doğru diyosun şu streten nasıl kurtullacağız yaa bilemiyorummmmm
5n1ke cnm hikayeni sıkılmadan okudum işte ne güzel umut oldun bana Rabim bizlerede nasip eder inş bu güzellikleri ve hikayelerimizi yazarız inş Allah seni ve bebğini muhafaza etsinnnnnnn
şu kitabın ismi nedir cnm f-geçmişte yazmşsın sanırmama ben kaçırmış olabilir..
öylesine yaptım canım çıkmayacağını zaten biliyodum
üzülmedim kesinlikle çünkü daha çok erken
canım senin geçtiğin yollardan geçtüm ekininde dediği gibi evhamlıydım ama şimdi sade inşallah bigün olur diyorum
hamdım şuanda pişiyorum
düşün birde bunun yanması var
malesef bebek olana kadar o senin arkadaşın oluyor canım
5N1k ne guzel ifade etmissin dusuncelerini.
Bir solukta okudum ve kendi tedavi sureclerim geldi aklima.
Cok sukur bu gunleimize.Rabbim sabrimizin mukafatini verdi.
Ben evladini kaybeden bir anneyim.O kadar aciki.
Ama yuce rabbim buna bile bir dayanma gucu veriyor.
Boynumu egip ,bu senin takdirin ,kosulsuz kabulleniyorum dedim.
O'na olan inancim cok buyuktu .Ve bugun o buyuk Mevla'nin emanetini tasiyorum.
Ne kadar sukretsem azdir.
Rabbim evlatlarimiza saglik versin.
5N1KE
canım kendini çok güzel ifade etmişin
anlatması kolay ama sen neler yaşadın kimbilir
allah nekadar büyük bunu çok iyi hissediyorum
ona şükürler olsun ....
merhabalar canım arkadaşım....
seninde artık bir meleğin varmış.
gözün aydın allah bereket sağlık versin boy boy çoğaltsın nar tanesi gibi inşallah darısı hepimizin başına ....
ne olur dua et olur mu....
bende erkek infertitesi yüzünden hamile kalamıyorum...
1-2 aya mikroenjeksiyon yaptıracağız.....
tekrar gözün aydın canım...
evet canım anlatması kolay cidden. yaşaması bir ömre bedel. ilk zamanlarımda ağlamadan konuşamıyordum ben bu konuları. sıkıntılı yaşadığım şeyleri elimden geldiğince bipppp ledimzor bir süreç ama geçici allahın izniyle. allah öyle büyük ki ilkinde bir tane yokken blastosist, ikinci de kac tane yaptı. o istedimi gerisi boş.
amin karteneleri allahım bundan sonrada yanımda olucak eminim ben. inşallah seninkide çok güzel geçicek. içini ferah tutmaya çalış gerçekten çok önemli. 3. tedavim boyunca bir kez olsun ağlamadım bir kez olsun kafamı kötü şeylerle doldurmadım çok işe yaradığını düşünüyorum. elinden geldiğince sen de öyle yap... burdaki herkesi dua okuduğumda içimden geçiriyorum. herzaman.
kiz ceylan gebesi bide hakkimda asilsiz haber cikartiyorsun diyorsun...
simdiden kendine bakacak biri ariyosun hee ayy bide bilgemi seciyor benden 1 gun once dogurda banada bak hee bide yatip kalkerken kiz seni yatirip kaldirmak kolaymi saniyosun utanmiyosun dimi yeni ogum yapmis kadina kendine baktirtmaya...
sende bu rahatlik varken sen gebeligini 1 tonla kapatirsin..
ayy iyiki ankarada hemsire degilim senin dogum yaptigin hast. hemsire olmak ne zor olur gecenin bi yarisi bagrirsin bebek altina etti emziremiyorum yatarken kalkarken yardim et die..
RABBIM o hast. meslektaslarima kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?